KesinlikleYa bu hormonlar nasıl tavan!
Buraya girince hele ağlamadan çıkamıyorum
Hele biz de kavuştuk mesajı attığınızda engel olamıyorum içim coşuyor
Hastanede serumla ve önlükle koridorda yürürken fotoğrafım var gözümün önünden gitmiyor
Kızım karnımda son fotoğraf
İçim eriyor baktıkça şimdi kızıma
Öyle güzel ki
Elhamdulillah
@yesilus @ShinSeGi siz de anlatmışsınız çok güzel o hisleri
Ama sanki yine de eksik kalıyor anlatamadım diyor insan
Bosuna diretiyorum normal dogum diye geliyor dedigin gibi kanala giresi asagı inesi yokBana rahmin inatçıymış dedi ebeler
Bende rahmimle alakası yok kızım bana kıyamıyor demiştim
Seninki de anasını düşünüyor bence ☺
3 gün sonra belli olur canım
Sezeryan da olsa büyütülecek bişey değil
Ben o 30 dk lık anesteziyle 2 gün uyumamıştım
Baka baka doyamıyor insan zaten bebeğine ☺
Az kaldı az
Geç olsun güç olmasın
Doguran var doguramayan var ayıp değil mi dicemMail at dalga geçmeye utanmıyor musunuz diye
Valla doktor üc gün bekleyelim en azından dedim üc günede gelmeyecegini düşünüyor ki haklı dogum belirtilerinin bir tanesi bile yokCanım 40 haftayı doldurunca beklemek pek iyi değil, tabi ki aklımıza iyi şeyler getirelim. Ben pimpirikliyim aslında sat'a göre ben de 40 haftadayım ama doktorum ultrasona göre değerlendiriyor 38'desin diyor, 38 bitince alacak inşallah. O güne sağlıkla erelim diye dua ediyorum. Allah hepimizin yanında olsun hepimizin yüzünü güldürsün
Evet iliski öneriliyor su gelme gibi bir durum olmadığı sürece.merdiven in cik.Bol bol yürü.Plates topunda yapılan bazı hareketler var onları yapGözlerim seni aradıbende sabah kontroldeydim herşey stabil nst de sancı yok sadece normal doğum pozisyonunda 9 unda günün doluyor sabah kontrole gel ona göre napıcağımıza karar verelim umarım Pazartesi ye kadar görüşürüz dedi doktorum keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok doğum için çoğu insan ilişki öneriyor acaba ne kadar doğru bilemiyorum cesaretde edemiyorum o yüzden bir fikri olan varmı acaba bu konuda ben korkuyorumda biraz
Hadi geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Artık yepyeni bir yaşam sizi bekliyorBen oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Kırmaz annesini bekler insallah günü bilmekte ayrı heyecan veriyor gercekten :)Aynen Cuma benim de, beklerse inşallah
Doğru diyorsun canım sen kendini hazırla birkaç güne öyle ya da böyle dünyaya gelecek o hanımefendiBosuna diretiyorum normal dogum diye geliyor dedigin gibi kanala giresi asagı inesi yok
Ye ic uyu modunda günlerini geciriyor :)
Bazen zorlamamak lazım diye düşünüyorum olmuyorsa olmuyor +4kg üstünü dogurmakta korkutmuyor değil zaten
Ha ha sesli güldümDoguran var doguramayan var ayıp değil mi dicem
Maşallah maşallah Rabbim saglıklı uzun ömürler versinBiz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
İlk okula kadar vakti var geldi geldi gelmedi aldırırım valla@morcivertkedi @Elwing6 @SurpriseLove kızlar gözünüzaydın Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Biz de bugün sağlık ocağında kontroldeydik 16 günlük olduk 3200 gr olmuşuz ebe 1 ayda alacağı kiloyu 15 günde almış dedi çok şükür çok sevindim 2500 gr doğmuştu bebeğim 37.haftada.hem emiyor hem de mama takviyesi yapiyoruz kıyamam damaklari da hemen yoruluveriyor:)ilk birkaç gün ağlama geliyordu çok şükür onu da atlattim annelik hüznüymüş adı da.Yeni yeni şeyler çıkıyor:)sağlık sıhhat olsun da her şey atlatiliyor.Eşim de izindeydi evimize dönecek biz annemde kalıcaz 1.dönem bitene kadar.artık bol bol rapor alıp gelecek eşim.kv çalışıyor bide abimin eşi hamile annesi kimsesi yok öyle gelecek bebeğimiz engelli olabilirmiş annem onu da birakamayinca mecbur memleketteyiz.ay çok uzun oldu:)kız uyuyor fırsat bulmuşken yazayım dedim.
H honey bunch canım vallahi nazlı prenses içinde büyüyecek annesi:))bugün yarın gelecektir heralde sağlıcakla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canımBiz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
İşe yaramıyor :)Gözlerim seni aradıbende sabah kontroldeydim herşey stabil nst de sancı yok sadece normal doğum pozisyonunda 9 unda günün doluyor sabah kontrole gel ona göre napıcağımıza karar verelim umarım Pazartesi ye kadar görüşürüz dedi doktorum keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok doğum için çoğu insan ilişki öneriyor acaba ne kadar doğru bilemiyorum cesaretde edemiyorum o yüzden bir fikri olan varmı acaba bu konuda ben korkuyorumda biraz
Evet cok memnunum. Su an isimi goruyir. Avent elektrikli almak istedim ama butce ayiramadim ona. Henuz dogum iznindeyim, iznimin bitmesine yakin elektrikli alirim dedim. Bebek emdikten sonra kalani sagiyorum ustune tarih saat yazip buzdolabina koyuyorum sutleri. Buzdolabinda 3 gun duruyormus. Sabah sagdigim8 sabah veriyorum aksam sagdigimi aksam veriyorum. Memede sut kalmamis oluyor.baby plus göğüs pompasından memnun kaldınızmı?
Valla sorma sistem bile kabul edemedi doguramadıgımıAaaa takvimin yok artiiikk
Acılmana baktılar mı veya kanala girmişmi kilosu vs ne durumda
Doğru diyorsun canım sen kendini hazırla birkaç güne öyle ya da böyle dünyaya gelecek o hanımefendi
Ha ha sesli güldüm
Gece bebek uykudan cok ememiyor beni 15 20 dk emse diye bakiyorum bazen 10 dakikada memede siziyor. Ozaman hemen kalkip dolaptan sut alip isitip biberon ile veriyorum. Onu emince rahat uyuyor.Doğum yapacak arkadaşlarım hepinize kolaylıklar sağlık sıhhatle kavuşun inşallah
Plm123 canım çok teşekkürler sütlerle alakalı yazdıklarını bilmiyordum öğrendim ♥
Aaaa emziksiz olmaz canim. Emzik dunyanin en iyi icadi. Ben daha hastanedeyken verdim. Hemsire emzige karsiyiz ben gormemis olayim dedi. Fakat bebek kuvoze girince oradaki hemsireler emzik ve biberon istediler. Hicbir zaman asla dememek lazim. Cok bayila bayila emmese de emzik aliyor benimki.Kızlar ben emziğe başladımbeni paraladı minik kuzu , sarılık olmasın kakası yeşilden sarıya dönsün diye süte dadandık mama takviyesi ve benim memeler perişan halde sağma yapıyorum birde , yine yetmemeye başladı , tok ve gazı çıkmış olmasına rağmen boncuk boncuk duruyor bir süre sonra ellerini yiyiyor , emzik verdim hemen kabul etti zaten
Ben de diyorum neden sildi ki takvimi.Alttan takvimim bile silinmiş ben hala doguramadım vay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?