Kesinlikle

Bosuna diretiyorum normal dogum diye geliyor dedigin gibi kanala giresi asagı inesi yok
Ye ic uyu modunda günlerini geciriyor :)
Bazen zorlamamak lazım diye düşünüyorum olmuyorsa olmuyor +4kg üstünü dogurmakta korkutmuyor değil zaten

Valla doktor üc gün bekleyelim en azından dedim üc günede gelmeyecegini düşünüyor ki haklı dogum belirtilerinin bir tanesi bile yok
Beni korkutan kordon dolanırmı kakasını yapıp yemeye baslarmı gibi seyler

Evet iliski öneriliyor su gelme gibi bir durum olmadığı sürece.merdiven in cik.Bol bol yürü.Plates topunda yapılan bazı hareketler var onları yap

Ben oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Hadi geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Artık yepyeni bir yaşam sizi bekliyor

Doğru diyorsun canım sen kendini hazırla birkaç güne öyle ya da böyle dünyaya gelecek o hanımefendi

Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Maşallah maşallah Rabbim saglıklı uzun ömürler versin gelir sütün hic düşünme onu ilk bikaç gün öyle oluyormus

İlk okula kadar vakti var geldi geldi gelmedi aldırırım valla

Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Hayırlı olsun canım sütüm gelir muhakkak hiiiç telaş etme, bebek istedikçe emzir. Bebeğinin ilk gününün tadını çıkar. Ben gibi emmiyor telaşına kapılıp zehir etme kendine gerçekten çok güzel duygular

İşe yaramıyor :)
32. Ve 37. Haftasında normal doguran arkadaslarım var bit kadar cocukları indi kanala girdide geldi ne pelvik ne seks cözüm değil bebek ne isterse sana onu yasatıyor :)

baby plus göğüs pompasından memnun kaldınızmı?
Evet cok memnunum. Su an isimi goruyir. Avent elektrikli almak istedim ama butce ayiramadim ona. Henuz dogum iznindeyim, iznimin bitmesine yakin elektrikli alirim dedim. Bebek emdikten sonra kalani sagiyorum ustune tarih saat yazip buzdolabina koyuyorum sutleri. Buzdolabinda 3 gun duruyormus. Sabah sagdigim8 sabah veriyorum aksam sagdigimi aksam veriyorum. Memede sut kalmamis oluyor.

Doğum yapacak arkadaşlarım hepinize kolaylıklar sağlık sıhhatle kavuşun inşallah
Plm123 canım çok teşekkürler sütlerle alakalı yazdıklarını bilmiyordum öğrendim ♥
Gece bebek uykudan cok ememiyor beni 15 20 dk emse diye bakiyorum bazen 10 dakikada memede siziyor. Ozaman hemen kalkip dolaptan sut alip isitip biberon ile veriyorum. Onu emince rahat uyuyor.

Aaaa emziksiz olmaz canim. Emzik dunyanin en iyi icadi. Ben daha hastanedeyken verdim. Hemsire emzige karsiyiz ben gormemis olayim dedi. Fakat bebek kuvoze girince oradaki hemsireler emzik ve biberon istediler. Hicbir zaman asla dememek lazim. Cok bayila bayila emmese de emzik aliyor benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…