Tiye alıyorum artık napayım
Kalp ritmi düşük kese sekli bozuk kendi kücük centik var minik dogacak ailede erken dogum cok agustos sonunu görmez vs vs korkular korkular derken 40+ları gören tek kişi oldum
@ Elwing gozun aydin canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sutum gelmiyor deme. Cok sutum var diye dusun. Olumlu yaklas. Eve gecince dus alinca bol bol sutun inecek ve akacak onlar.
Biliburibin 12 cıktı şimdilik takipte sukur ki emiyo. Ablasıda kucuk dogmustu hic emmiyor hep uyuyordu biberonla 30 cc zor iciriyordum ilk hafta sarilik olmustu. Çok minik insan kiyamiyo dokunmaya bile rabbim herkese nasip etsin insallah
limelemon
bana düşmez ama nacizane cuma dogum yapma derim
Cumartesi pazar doktorlar pek calısmıyor calısanda nöbetci doktor oluyor
Sezeryan olacagın icin iki gün kalıcaksın cocukta sarılık vs olursa Allah korusun pazar günü cocuk doktoru calısmıyor olabilir hastanende veya ctesi yarım gün calısıyor olabilir
Bi bunları doktoruna veya hastanene sor derim
Silmişler resmen takvimini valla benimki doymaz diye diye büyüttün içerde olsun içerde güzel besleniyor doğunca edesin diyeceğim ama biz bunu birkaç hafta öncede söylüyorduk sanki Öyküyle konuş bol bol ne zaman teşrif etmeyi düşünüyorsun eğer sana da uyuyorsa bu hafta bekliyoruz de
Yazılanları okudum yine çok heyecanlandım, ay 1 gün kaldı sadece gidip son hazırlıklara bakayım Bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun, darısı başımıza
Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Herşeyin hayırlısı olsun. Bakalım 3 güne değişir belki birşeyler. Olmuyorsa da üzme kendini nasip sezeryandır belki. Önemli olan sağlıkla kucağına gelsin inşallah. Benim doktorum da bana 5 gün daha ekliyor geç döllenme diyor ama başka görüştüğüm 3 doktor sat ı baz alıyor bilemiyorum artık.