Biliburibin 12 cıktı şimdilik takipte sukur ki emiyo. Ablasıda kucuk dogmustu hic emmiyor hep uyuyordu biberonla 30 cc zor iciriyordum ilk hafta sarilik olmustu. Çok minik insan kiyamiyo dokunmaya bile rabbim herkese nasip etsin insallah
Kızlar günlerdir bakamıyordum. Oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı. Baya üzüldüm şimdi iyiyiz şükür. Tüm kemiklerim ağrıyor sanki vücudum çok yorgun, iştahım yok. Halsizlik var epey ama şükür sütüm geliyor. Sizler nasılsınız? Kim kaldı doğurmayan?
Kızlar günlerdir bakamıyordum. Oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı. Baya üzüldüm şimdi iyiyiz şükür. Tüm kemiklerim ağrıyor sanki vücudum çok yorgun, iştahım yok. Halsizlik var epey ama şükür sütüm geliyor. Sizler nasılsınız? Kim kaldı doğurmayan?
Kızlar üzülmeyin normal sezeryan diye. Sezeryan da da sıkıntılı 3 gün. Gerisi normal hayat çok sukur. Benim 2. Sezeryanim. Bu sefer sıkıntı sadece hastanede 2. Gecemde oldu. Omuz agrim nefes alamayacak kadar oldu. Yarim saat inledim. Hemen kas gevsetici vurdular. Gecti gitti o da. Biz bugün 1 haftalık olduk çok şükür...
Ben oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Yazılanları okudum yine çok heyecanlandım, ay 1 gün kaldı sadece gidip son hazırlıklara bakayım☺ Bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun, darısı başımıza
Doğum sonrası özellikle lohusalikta demir kalsiyum multivitamin takviyelerine devam edilmesi öneriliyor. Biz yarın 37+0 oluyoruz sezeryan olduğu için doğum yakın artık
Canim beslenmene dikkat et. Tavuk suyu corba, etsuyu corba gibi proteinli beslen. Komposto tuket bol bol. Sen iyi ol ki bebegin de iyi olsun.
Vucut agrisi bende de var. Yatip dinlenmemekten oluyor o. Dogumda cok kan kaybediyoruz. Bebek emzirmek icin uykusuz da kaliyoruz hep ondan bunlar. Dinlenmek icin firsat yarat kendine. Bebek uyudukca sen de uyu.
Kızlar üzülmeyin normal sezeryan diye. Sezeryan da da sıkıntılı 3 gün. Gerisi normal hayat çok sukur. Benim 2. Sezeryanim. Bu sefer sıkıntı sadece hastanede 2. Gecemde oldu. Omuz agrim nefes alamayacak kadar oldu. Yarim saat inledim. Hemen kas gevsetici vurdular. Gecti gitti o da. Biz bugün 1 haftalık olduk çok şükür...
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederimm
İki gündür inanılmaz çatı ağrım var galiba kanala girmeye çalışıyor bilmiyorumda. Yarın kontrolümüz var .
Bana her an gelecekmiş gibi geliyor. Hurma yemeye başlasam mı acaba ? Yarın tam 38 hafta oluyoruz.
Bugün son hazırlıkları bitirdik odası vs.
Yarın evde temizlik var . Akşamda doktor kontrolüm yarını da atlatsam ondan sonra gelsin inşallah