Ttuboz
senin ne zaman kontrol? Kacta aliyor doktorun sezaryene? Bizim yarin sabah kontrol. Cok heyecanliyim. Normali brkleyelim diyecek mi yine yoksa gun mu verecek acaba merak ediyorum.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederimm❤❤
İki gündür inanılmaz çatı ağrım var galiba kanala girmeye çalışıyor bilmiyorumda. Yarın kontrolümüz var .
Bana her an gelecekmiş gibi geliyor. Hurma yemeye başlasam mı acaba ? Yarın tam 38 hafta oluyoruz.
Bugün son hazırlıkları bitirdik odası vs.
Yarın evde temizlik var . Akşamda doktor kontrolüm yarını da atlatsam ondan sonra gelsin inşallah
benim de belim cız cız ağrı yo ama birinci de zorunlu sezaryen old. için hiç bi fikrim yok bu ağrıların bi anlami var mi ya da belimi mi üşüttüm
1. hamileligimden karnımdan tek bir çizik çatlak yok
ki karnim bu kez daha küçük ama bu sefer göbek deliği altında 2 tane resmen catlak değil 2 pörtlek nokta var
25 kuruş kadar
Ttuboz
senin ne zaman kontrol? Kacta aliyor doktorun sezaryene? Bizim yarin sabah kontrol. Cok heyecanliyim. Normali brkleyelim diyecek mi yine yoksa gun mu verecek acaba merak ediyorum.
39 +0 istiyor bi anormallik olmazsa(birinci de oyle)
ya da 38+lar...
senin de 2. degil miydi
birinci sezaryen ??
bebek kendi doktoruma göre ciddi iri tesadüfen gittigim(ferrinject) için doktora göre hiçte iri değil gayetde normal
yani bilmiyorum surpriz yumurtam nasıl ne kadar zamani var...
Ben oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Benim de belim çok fena ağrıyo kasıklarıma da vuruyo adet sancısının bi tık fazlası nst de de çıkıyo takip için yatış veriyolar iki defadır ama yatmıyorum
Benim de belim çok fena ağrıyo kasıklarıma da vuruyo adet sancısının bi tık fazlası nst de de çıkıyo takip için yatış veriyolar iki defadır ama yatmıyorum
neden yatmiyorsun canım
kendi kendine mi başlasın istiyorsun
benim bugün özellikle başladı iş yerinde belimdi evde de ayaklarima doğru vuruyo ama anlamlandiramiyorum
Kızlar günlerdir bakamıyordum. Oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı. Baya üzüldüm şimdi iyiyiz şükür. Tüm kemiklerim ağrıyor sanki vücudum çok yorgun, iştahım yok. Halsizlik var epey ama şükür sütüm geliyor. Sizler nasılsınız? Kim kaldı doğurmayan?
Ayyy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun. Bizim kızda sarılık oldu. İlk tahlil sınırdaydı, Allahtan bugün düşmeye başlamış biraz. Sürekli uyuyor kuzum, çok zor uyandırıp mama vermiyoruz. Benim sütüm daha 1-2 gündür çok az az gelmeye başladı.
39 +0 istiyor bi anormallik olmazsa(birinci de oyle)
ya da 38+lar...
senin de 2. degil miydi
birinci sezaryen ??
bebek kendi doktoruma göre ciddi iri tesadüfen gittigim(ferrinject) için doktora göre hiçte iri değil gayetde normal
yani bilmiyorum surpriz yumurtam nasıl ne kadar zamani var...
Evet benim de 2. ilki sezaryen ama normali deneyebilirz demisti 7 yil ara olunca. Fikri degismediyse istiyorum ben de beklemeyi ama olmaz derse de mecbur sezaryen. Bakalim yarin ne olacak. Hakkimizda hayirlisi
neden yatmiyorsun canım
kendi kendine mi başlasın istiyorsun
benim bugün özellikle başladı iş yerinde belimdi evde de ayaklarima doğru vuruyo ama anlamlandiramiyorum
Kendi kendine olsun istiyorum bi de devlet Hastanesi'ne gittiğim için ebeler gelip gidip alttan bakıyolar canım çok yanıyo evde biraz çekmek daha mantıklı inşallah zamanını bilir kızım Rabbim yardımcımız olsun
benim de belim cız cız ağrı yo ama birinci de zorunlu sezaryen old. için hiç bi fikrim yok bu ağrıların bi anlami var mi ya da belimi mi üşüttüm
1. hamileligimden karnımdan tek bir çizik çatlak yok
ki karnim bu kez daha küçük ama bu sefer göbek deliği altında 2 tane resmen catlak değil 2 pörtlek nokta var
25 kuruş kadar
Benim ilk gebelik sanki aşağıyı zorluyor gibi hissediyorum öyle bi an oluyor nabzım orda atıyor sanki . Bel kasık ağrısı yok . Ara ara giriyor gibi oluyor geçiyor. Göbeğimin alt tarafları çatladı benim hep . Birde sürekli sol tarafa doğru kastırıyor karnımda sol taraf çatlamış sağda bişey yok orayı gerdiği için .
Çatlak genetik ya sürmediğim şey kalmadı gene çatladım .
Kendi kendine olsun istiyorum bi de devlet Hastanesi'ne gittiğim için ebeler gelip gidip alttan bakıyolar canım çok yanıyo evde biraz çekmek daha mantıklı inşallah zamanını bilir kızım Rabbim yardımcımız olsun ❤
Esim annesinde ben annemde takiliyoruz iyilesemedi daha persembe de oglum okula basliyor hayat kosturmasi iste bebek dogmadan gecmeyen zaman simdi koşarak geciyor
Evet cok memnunum. Su an isimi goruyir. Avent elektrikli almak istedim ama butce ayiramadim ona. Henuz dogum iznindeyim, iznimin bitmesine yakin elektrikli alirim dedim. Bebek emdikten sonra kalani sagiyorum ustune tarih saat yazip buzdolabina koyuyorum sutleri. Buzdolabinda 3 gun duruyormus. Sabah sagdigim8 sabah veriyorum aksam sagdigimi aksam veriyorum. Memede sut kalmamis oluyor.
Esim annesinde ben annemde takiliyoruz iyilesemedi daha persembe de oglum okula basliyor hayat kosturmasi iste bebek dogmadan gecmeyen zaman simdi koşarak geciyor
Benim ilk gebelik sanki aşağıyı zorluyor gibi hissediyorum öyle bi an oluyor nabzım orda atıyor sanki . Bel kasık ağrısı yok . Ara ara giriyor gibi oluyor geçiyor. Göbeğimin alt tarafları çatladı benim hep . Birde sürekli sol tarafa doğru kastırıyor karnımda sol taraf çatlamış sağda bişey yok orayı gerdiği için .
Çatlak genetik ya sürmediğim şey kalmadı gene çatladım .