Hurma hareket falan deniyorum ama bi haftadır faydası olmamış hiçamin canim o zaman bişeyler yap hareket hurma icecek .s gibi
Yapacak bişiy yokevet genetik de bi de beni düşün 1. deki genetik ikinci de böyle pörtlekler oluşturdu
Doktorum tesadüf ctesi de çalışıyor. Her branştan ctesi de doktor var. Hastaneden Cumartesi 4 gibi çıkacakmışız. Hatta doktor cumartesi yapmayı teklif etti ama onu göze alamadık. Normalde 9 Eylül düşünüyorduk ama daha fazla riske atmayalım dedik araya haftasonu da giriyor ve şu su azlığı beni çok tedirgin etti. Gerçek sat'ıma göre bebeğin günü de bayaa geçmiş oluyor öyle.limelemon bana düşmez ama nacizane cuma dogum yapma derim
Cumartesi pazar doktorlar pek calısmıyor calısanda nöbetci doktor oluyor
Sezeryan olacagın icin iki gün kalıcaksın cocukta sarılık vs olursa Allah korusun pazar günü cocuk doktoru calısmıyor olabilir hastanende veya ctesi yarım gün calısıyor olabilir
Bi bunları doktoruna veya hastanene sor derim
Allah korusun kötüyü düşünmeyelim canım. Ben de onlardan korktuğum için Pazartesi'yi beklemek istemedim. Doktor da Cuma'dan önce almayı istemiyor. 38'i bitirelim diyor. Tabi bu 38 ultrasona göre, sat'ıma göre 40 oluyor.Valla doktor üc gün bekleyelim en azından dedim üc günede gelmeyecegini düşünüyor ki haklı dogum belirtilerinin bir tanesi bile yok
Beni korkutan kordon dolanırmı kakasını yapıp yemeye baslarmı gibi seyler
Yok ÇarşambaYarın mi doğumunuz? Ne güzel sağlıkla gelsin minik
Oda sicakliginda 3 saat duruyormus. Buzdolabinin raf kisminda 3 gun. Dondurucu kisminda ise 3 ay durabiliyormus anne sutu bozulmadan. Hastaneden oyle soylediler. Ateste isitmiyoruz. Sicaga yakin suyun icinde bekletip vucut is8miza gelince bebege veriyoruz. Ben bilegimin 8c8kcismina damlatip ayarliyorum isi olayini.Aynen bende suan butce ayiramiyorum onu alirim bende artik cok tesekkurler. Buzlukta degilde buzdolabinda 3 gun duruyor degilmi?
Bej8m de 1. hamilelikte kedi tirmalamis gibi olmistu karnim. Ama 2. Gebelikte catlak olmadi hic. 2. De cok su 8ct8m ben ona bagliyorum catlak olmamasini. Cildim hep nemliydi.evet genetik de bi de beni düşün 1. deki genetik ikinci de böyle pörtlekler oluşturdu
işte benimki çok ters 1. de yok üstelik daha büyük beebk ve karın 2. de de çatlak yok pörtlek varBej8m de 1. hamilelikte kedi tirmalamis gibi olmistu karnim. Ama 2. Gebelikte catlak olmadi hic. 2. De cok su 8ct8m ben ona bagliyorum catlak olmamasini. Cildim hep nemliydi.
Canim agrikesici igne yaparlar hemsirelere soyle. Doktorun yazmistir igneni. Hic en siddetl8 halini bekleme. Hemsirelerden iste.Kizlar hepinize tesekkur ederimhayatimda yasamadigim duygulari yasiyorum bu benim mi diye bakiyorum donup donup..sutumde gitgide artiyor sıkmak gerekiyor..2kez yurudum ve 3 kez tuvalete ciktim epey temizleniyo..gaz cikmadi yalniz :) onun icin onerisi olan var mi..kayisi kompostosu icecegim bolbol..bizim kiz hastaneyi ayaga kaldirmaya devam ediyo acikinca ya da kaka yapinca kiyamet kopuyo kipkirmizi oluyo..
Kesi yerimde biraz fazla agri var ama daha saatler oldu diyorum.. yavas yavas azalir umarim
Allah herkese yasatsin bu duyguyu
Yaa maşallah sana normal doğum yapmışsın. Gözün aydın hayırlı olsunnhepinize çok teşekkür ederim kızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın. 15.40da suni sancı destekli normal doğumla dünyaya geldi kızım. 3200gr 50 cm :) minicik bisey oyuncak bebek gibi. ama pek obur masallahdarısı hepinize olsun sizlere de dua ettim
Ayy heycanla bekliyorumçok sağolun kızlar. hikayemi ayrıntılı yazarım bi ara :)
Aminnn inşallah. Sizin de gözünüz aydın. Hayırlı evlat olsun inşallah.Slm arkadaşlar cuma sabahı oğlumu aldım kollarıma çok şükür darısı doğum yapmamış tüm arkadaşlara olsun inşallah
Maşallah tosuncukk olmuş ya. Benimkide kanala girmedi ama senin izinden mi gidiyoruz neYaklasık 3900-4000gr arası olmusuz 52cm acılma varmı diye ebe kontrol etti ama ı ıh hic acılma yok birazda olsa acılma olsaydı yarın suni sancı ile normal dogumu deneyecektik rahim bile inmemiş asagı kafa hala kana girmemiş agzında sadece
Doktora ne önerirsiniz dedim ben sezeryanı öneririm ama karar senin bebegin içerde keyfi yerinde suyu iyi gelişimi iyi istersen iki üc hafta daha böyle bekleyebilirsin 4.500gr olur büyür rahat rahat ama normal dogum cok zorlar ilerki günlerde dedi bikaç gün daha bekleyelim istersen dedi 3 gün sonra görüşelim tekrar diye anlastık en azından normali denemedim veya beklemedim demem
Yani bende gelişme falan yok stabil gebeligim devam ediyor :)
Ayy ne güzel anlatmışsın. Allah o süreci kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin diyelim40+3 de oldu canım
Ne açılma ne sancı hiç bişey yoktu
Hiç hamile değil gibi geçti tüm hamileliğim
Her işimi yapıyordum
En son açılma olur diye suni sancı verdi
Onu da hissetmedim, nst de tavandı ama sancım
Artık ebeler de şaşırdı normal doğum salonunda görülen nadir hamile oldum
Fitil filan verdiler bi iki kere Onda bile açılma olmadı
Artık dedik sezeryan olsun
Güle oynaya gittim hepsi 30 dk sürdü uyumam uyanmam
Bi baktım emmeye çalışan bi kız kucağımda
Çok güzel bi duygu
Ay duygulandım
Herşey yoluna girer inşallah. Sağlıkla büyütğn. Gözünüz aydın çok ama çok sevindim sizin adınızaBen oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Yaa maşallah çok daha iyi olun inşallah. Gözünüz aydın çok sevindim. Hayırlı evlat olsunlar inşallaj. Usg de en son ne çıkmıştı kilosu?Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Sen de doğurmadın senammGözlerim seni aradıbende sabah kontroldeydim herşey stabil nst de sancı yok sadece normal doğum pozisyonunda 9 unda günün doluyor sabah kontrole gel ona göre napıcağımıza karar verelim umarım Pazartesi ye kadar görüşürüz dedi doktorum keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok doğum için çoğu insan ilişki öneriyor acaba ne kadar doğru bilemiyorum cesaretde edemiyorum o yüzden bir fikri olan varmı acaba bu konuda ben korkuyorumda biraz
Ohh ne güzel bir doğum, allah bize de kolay doğum nasip etsinEvet normaldi. Kanala da doğum anında girdi. Hiç belirtisiz susuz nişansız sancısız doğuma alındım. Açılma olmuş 5 cm.
Al benden de o kadarDoğuramayanlar kulübünden herkese merhaba, yine bir kontrolden sıfır belirti ile çıktık cumaya tekrar gideceğiz doktor teyzemize, sevgiler
Allah şifa versin. Tez vakit sağlıkla evinize dönersiniz inşallahDoguran butun arkadaslar, gozunuz aydin. Saglikla buyutun bebislerinizi insallah
Biz hala yogun bakimdayiz ama her gecen gun iyiye gidiyoruz cok sukur.
Böyle moral veren mesajları okudukça mutlu oluyorum motive oluyorum. Yoksa bu gergin sürsç nasıl geçer kiKızlar üzülmeyin normal sezeryan diye. Sezeryan da da sıkıntılı 3 gün. Gerisi normal hayat çok sukur. Benim 2. Sezeryanim. Bu sefer sıkıntı sadece hastanede 2. Gecemde oldu. Omuz agrim nefes alamayacak kadar oldu. Yarim saat inledim. Hemen kas gevsetici vurdular. Gecti gitti o da. Biz bugün 1 haftalık olduk çok şükür...
Cok tesekkurler canim bunlari bilmiyordum. Saglikla buyut sende bebisini insallahOda sicakliginda 3 saat duruyormus. Buzdolabinin raf kisminda 3 gun. Dondurucu kisminda ise 3 ay durabiliyormus anne sutu bozulmadan. Hastaneden oyle soylediler. Ateste isitmiyoruz. Sicaga yakin suyun icinde bekletip vucut is8miza gelince bebege veriyoruz. Ben bilegimin 8c8kcismina damlatip ayarliyorum isi olayini.
Dogurdum dogurdum sabah 9da geldi minigim. Spinal ile ilgli tecrubelerimi anlatirim bi ara. Kesik kisim aciyor biraz ama zaman gectikce duzeliyor yarina bir seyim kalmaz insallah. Bugun kontrolu olan arkadaslar napti? Diger arkadaslarim napti okuyamadim mesajları
Bugün 37+2 ydi umarım 40 haftayı aşıp beni strese sokmazsen kactaydin ?
Evet normaldi. Kanala da doğum anında girdi. Hiç belirtisiz susuz nişansız sancısız doğuma alındım. Açılma olmuş 5 cm.
Kızlar günlerdir bakamıyordum. Oğlum sarılık oldu, 1 gece hastanede kaldı. Baya üzüldüm şimdi iyiyiz şükür. Tüm kemiklerim ağrıyor sanki vücudum çok yorgun, iştahım yok. Halsizlik var epey ama şükür sütüm geliyor. Sizler nasılsınız? Kim kaldı doğurmayan?
Benim de belim çok fena ağrıyo kasıklarıma da vuruyo adet sancısının bi tık fazlası nst de de çıkıyo takip için yatış veriyolar iki defadır ama yatmıyorum
Akcigerlerde sivi birikimi ve enfeksiyon. Ama artik rahat nefes aliyor, destek almadannesi var canım ne diyorlar
Epidural var dugmeye basiyorum ama yinede kalkarken sizisi cokCanim agrikesici igne yaparlar hemsirelere soyle. Doktorun yazmistir igneni. Hic en siddetl8 halini bekleme. Hemsirelerden iste.
çok şükür daha iyi olur inşaallahAkcigerlerde sivi birikimi ve enfeksiyon. Ama artik rahat nefes aliyor, destek almadan
Sebebi yokmus, net soylemiyorlar bi sey. Sezaryenle doganlarin yuzde 20sinde oluyormus.çok şükür daha iyi olur inşaallah
neden olmuş acaba erken gelmesi sebebi ile mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?