Kizlar hepinize tesekkur ederim hayatimda yasamadigim duygulari yasiyorum bu benim mi diye bakiyorum donup donup..sutumde gitgide artiyor sıkmak gerekiyor..2kez yurudum ve 3 kez tuvalete ciktim epey temizleniyo..gaz cikmadi yalniz :) onun icin onerisi olan var mi..kayisi kompostosu icecegim bolbol..bizim kiz hastaneyi ayaga kaldirmaya devam ediyo acikinca ya da kaka yapinca kiyamet kopuyo kipkirmizi oluyo..

Kesi yerimde biraz fazla agri var ama daha saatler oldu diyorum.. yavas yavas azalir umarim
Allah herkese yasatsin bu duyguyu

Doktorum tesadüf ctesi de çalışıyor. Her branştan ctesi de doktor var. Hastaneden Cumartesi 4 gibi çıkacakmışız. Hatta doktor cumartesi yapmayı teklif etti ama onu göze alamadık. Normalde 9 Eylül düşünüyorduk ama daha fazla riske atmayalım dedik araya haftasonu da giriyor ve şu su azlığı beni çok tedirgin etti. Gerçek sat'ıma göre bebeğin günü de bayaa geçmiş oluyor öyle.

Allah korusun kötüyü düşünmeyelim canım. Ben de onlardan korktuğum için Pazartesi'yi beklemek istemedim. Doktor da Cuma'dan önce almayı istemiyor. 38'i bitirelim diyor. Tabi bu 38 ultrasona göre, sat'ıma göre 40 oluyor.

Aynen bende suan butce ayiramiyorum onu alirim bende artik cok tesekkurler. Buzlukta degilde buzdolabinda 3 gun duruyor degilmi?
Oda sicakliginda 3 saat duruyormus. Buzdolabinin raf kisminda 3 gun. Dondurucu kisminda ise 3 ay durabiliyormus anne sutu bozulmadan. Hastaneden oyle soylediler. Ateste isitmiyoruz. Sicaga yakin suyun icinde bekletip vucut is8miza gelince bebege veriyoruz. Ben bilegimin 8c8kcismina damlatip ayarliyorum isi olayini.

evet genetik de bi de beni düşün 1. deki genetik ikinci de böyle pörtlekler oluşturdu
Bej8m de 1. hamilelikte kedi tirmalamis gibi olmistu karnim. Ama 2. Gebelikte catlak olmadi hic. 2. De cok su 8ct8m ben ona bagliyorum catlak olmamasini. Cildim hep nemliydi.

Canim agrikesici igne yaparlar hemsirelere soyle. Doktorun yazmistir igneni. Hic en siddetl8 halini bekleme. Hemsirelerden iste.

Yaa maşallah sana normal doğum yapmışsın. Gözün aydın hayırlı olsunnkilosu gayet iyi ama bence sana minik geliyor tabi şimdi. Sonra da nasıl büyüdüğüne inanamazsın. Allah sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsun inşallah. Usg kilosuyla doğum kilosu aynı çıktı mı? Benim yegane sorum biliyosunuz
çok sağolun kızlar. hikayemi ayrıntılı yazarım bi ara :)
Ayy heycanla bekliyorum
Slm arkadaşlar cuma sabahı oğlumu aldım kollarıma çok şükür darısı doğum yapmamış tüm arkadaşlara olsun inşallah
Aminnn inşallah. Sizin de gözünüz aydın. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Maşallah tosuncukk olmuş ya. Benimkide kanala girmedi ama senin izinden mi gidiyoruz ne
Ayy ne güzel anlatmışsın. Allah o süreci kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin diyelim
Ben oglumla kavustum cok sukur o kadar minik ki kizlar anlatamam. Allah olmayanlara da nasip etsin. Agrim var ememiyor insallah emer sonra yazicam tekrar hepinizden Allah razi olsun❤❤
Herşey yoluna girer inşallah. Sağlıkla büyütğn. Gözünüz aydın çok ama çok sevindim sizin adınıza
Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Yaa maşallah çok daha iyi olun inşallah. Gözünüz aydın çok sevindim. Hayırlı evlat olsunlar inşallaj. Usg de en son ne çıkmıştı kilosu?
Sen de doğurmadın senammBende de sıfır sancı çıktı. Kanala da inmemiş. Perşembe yine gideceğin bakalım nolacak.
Evet normaldi. Kanala da doğum anında girdi. Hiç belirtisiz susuz nişansız sancısız doğuma alındım. Açılma olmuş 5 cm.
Ohh ne güzel bir doğum, allah bize de kolay doğum nasip etsin
Doğuramayanlar kulübünden herkese merhaba, yine bir kontrolden sıfır belirti ile çıktık cumaya tekrar gideceğiz doktor teyzemize, sevgiler
Al benden de o kadar
Doguran butun arkadaslar, gozunuz aydin. Saglikla buyutun bebislerinizi insallah

Biz hala yogun bakimdayiz ama her gecen gun iyiye gidiyoruz cok sukur.
Allah şifa versin. Tez vakit sağlıkla evinize dönersiniz inşallah
Böyle moral veren mesajları okudukça mutlu oluyorum motive oluyorum. Yoksa bu gergin sürsç nasıl geçer ki

Cok tesekkurler canim bunlari bilmiyordum. Saglikla buyut sende bebisini insallah

P Pekmutlu siz ne yaptınız? Doğurdum gibi bir yazınıza denk gelmedim sanki. Inş herşey yolundadır
Dogurdum dogurdum sabah 9da geldi minigim. Spinal ile ilgli tecrubelerimi anlatirim bi ara. Kesik kisim aciyor biraz ama zaman gectikce duzeliyor yarina bir seyim kalmaz insallah. Bugun kontrolu olan arkadaslar napti? Diger arkadaslarim napti okuyamadim mesajları

Evet normaldi. Kanala da doğum anında girdi. Hiç belirtisiz susuz nişansız sancısız doğuma alındım. Açılma olmuş 5 cm.

Ya maşallah ne güzel olmuş ilk Doğum hissettirmeden 5 cm ne demek

Ben de hala doğurmadım 38+3 bitiyor bugün yalancı sancı flan olurdu onlar da geçti gitti anlamadım ben bu işi.

Benim de belim çok fena ağrıyo kasıklarıma da vuruyo adet sancısının bi tık fazlası nst de de çıkıyo takip için yatış veriyolar iki defadır ama yatmıyorum

Kaç çıkıyor sancı nst de? Çömelme hareketi yapsan bol bol iyi olur bence açılma için. Bence de sıkıntı olmadığı sürece hastanede yatakta kalmayarak iyi yapıyorsun orada strese girersin.

Bu açılma yapan Meryem ana otu mudur neydi onu sancı olmadan suya koysak ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…