Bugün 73 falan gördüm doktor net bilgi vermiyo o yüzden de güvenip yatamıyorum hastaneye bi de muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama şimdi gördüm sarı sümüksü bi akıntı geldi

İşe yaramıyor :)
32. Ve 37. Haftasında normal doguran arkadaslarım var bit kadar cocukları indi kanala girdide geldi ne pelvik ne seks cözüm değil bebek ne isterse sana onu yasatıyor :)
O zaman gelecekleri yok doktor pazartesiye kadar görüşürüz umarım dedi yapılcak birşey yokmuki günde kaç sefer merdiven inip çıkıyorum ben şimdiye çoktan çıkması lazımdı
Gelecekleri yok sanmıyorum doktor Pazartesi hem kontrole gel hemde napıcağımıza bir bakalım dedi o zamana kadar inşallah görüşürüz dedi bilmiyorum benide bir stres aldı vücudum rahatlasın istiyorum artık

Sende yaşadım demek omuzdan sırta vuran ağrı gerçekten felaket , gaz çıkaramayınca bana da aynısı oldu ama 2 dakikada sürdü 2 dakika da perişan oldum

Yok yahu havasında değil gelmek istemiyor hic zorla alıcaz bu gidişle :)

Benimkinin gelişimi aynı gözüküyor ultrasonda
Gecen hafta kafası kücüktü ama maşallah onuda toparlamıs
Hayırlısı gercekten herşeyin öyle yada böyle dogacak napalım

Kızlar şu spinal anestezinin etkisi çok nadir görülen şey dedikleri durumumu paylaşmıştım sizlerle bugün doktoruma gittim anlattım durumu anestezi uzmanını aradı bana 3 sise serum 1 ağrı kesici tüp serum verdiler saat 5 den beri iyiyim çok şükür. Başım hiç ağrımadı. Keşke daha önce gitseydim oyle pismanimki bilemedim hep nette baktim durdum. Allah çaresiz dert vermesin yeterki

Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
Oy masallah sizede gözün aydın canim

Nasıl yani bi gece mi yatıracak sadece ama sezeryan da iki gece diyorlardı

Geçmiş olsun canım bende burdayım bekliyorum bizimkini

Hayırlı olsun canım gözün aydın geçmiş olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…