- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da nasıl olduğu önemli değil artıkAçılma bi anda da olabiliyomus bazen demek ki vakti var canim hayırlısi olsun aynıysa iyi yapmışsın çömelme hareketini yapiyo musun
Inşallah içerde keyfi yerinde olduğu için gelmek bilmiyor ama elbet geleceklerBi ara insallah alırım diye umut ediyorum bende
Inşallah canimİnşallah hayırlısıyla kavuşalım da nasıl olduğu önemli değil artıkyapıyorum canım hurma da yiyorum ama etkisi olmuyo demek ki yada bi anda olacak dediğin gibi sen güzel haberle gelirsin inşallah
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşDogurdum dogurdum sabah 9da geldi minigim. Spinal ile ilgli tecrubelerimi anlatirim bi ara. Kesik kisim aciyor biraz ama zaman gectikce duzeliyor yarina bir seyim kalmaz insallah. Bugun kontrolu olan arkadaslar napti? Diger arkadaslarim napti okuyamadim mesajları
İnşallah yaaInşallah canimkasılma oldukça açılmayı milim milim ilerletiyomus dr demişti bana benim kasilmam cok oluyo ve sırt agrım inşallah sanada etkisi olacak
Bizim iki günlükken dijital ölçtüler 10a9 dediler normal sınırlar içindeymişAyyy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun. Bizim kızda sarılık oldu. İlk tahlil sınırdaydı, Allahtan bugün düşmeye başlamış biraz. Sürekli uyuyor kuzum, çok zor uyandırıp mama vermiyoruz. Benim sütüm daha 1-2 gündür çok az az gelmeye başladı.
Biz baby plus aldık e bebekten 180 tl sanırımAynen bende suan butce ayiramiyorum onu alirim bende artik cok tesekkurler. Buzlukta degilde buzdolabinda 3 gun duruyor degilmi?
Canım sakın kendini üzme aynı durumları yaşadım süt yok Bebek ememiyor ve ben acıdan kendimi kaşıyorum bacaklarım uyuşmuştu artıkSadece 1 gogus ucum var o da hemen sıkintı cıkardi o kadar aciyor ki bebek tutamiyor bile. Silikon uc aldik o da ise yaramadi. Krem suruyorum simdi kuzum agladikca kendimi caresiz hissedip ben de aglamak istiyorum
Ben de 1 gece yattım ama imkan varsa hastane-personel iyiyse 2 gece kalın sezeryanda derim. İyice toparlanıp çıkmak daha iyi.Nasıl yani bi gece mi yatıracak sadece ama sezeryan da iki gece diyorlardı
Canım mamajoo nun silikon göğüs ucunu dene bi de, çok ince yumuşacık bizim kız çok sevdi onun sayesinde emmeye başladı. Ayrıca hiç telaş etme bak bizim 6.günümüz ilk defa biraz uzun emdi. Eğer seni ememezse sakın mama vermekten korkma aç kalırsa sarılık olur, sadece biberon verme enjeksiyon veya kaşık kullan. Herşey güzel olacak. Bebişin yanın da en güzeli oSadece 1 gogus ucum var o da hemen sıkintı cıkardi o kadar aciyor ki bebek tutamiyor bile. Silikon uc aldik o da ise yaramadi. Krem suruyorum simdi kuzum agladikca kendimi caresiz hissedip ben de aglamak istiyorum
Hem hormonlar hem annelik ama şuan en çok hormonlar benceBizim iki günlükken dijital ölçtüler 10a9 dediler normal sınırlar içindeymiş
Bugün gözüme sarı göründü
Topuk kanı alınırken çok ağladı eve gelince uyandırsmadık bir türlü baya telaş ettim
Oturdum ağladım
Bunlar sadece hormonlar mı annelik tam da böyle bişey mi bilmiyorum çok garip
İyi olsun yeter ki kuzular
Bazı silikon uçlarla bebek daha rahat emiyormuş bazıları ile ememiyormuş sanırım acaba başka silikon uç mu alsanız?Sadece 1 gogus ucum var o da hemen sıkintı cıkardi o kadar aciyor ki bebek tutamiyor bile. Silikon uc aldik o da ise yaramadi. Krem suruyorum simdi kuzum agladikca kendimi caresiz hissedip ben de aglamak istiyorum
Ben de 1 gece yattım ama imkan varsa hastane-personel iyiyse 2 gece kalın sezeryanda derim. İyice toparlanıp çıkmak daha iyi.
Ben de teraziyim guzel burctur terazi arada kendi dengesi kacsa da iyi denge kurar etraftaTerazi burcu mu yapsam az daha beklesemde
Daha beteri kizim emmek istiyor ama sut olmayinca cok cok agzini sapirdsttikca gogsumu sıka sıka yara yapim o kadar az ki aslinda uclarida musait..vakum gibi cekiyo ama bise yok icim gidiyoCanım sakın kendini üzme aynı durumları yaşadım süt yok Bebek ememiyor ve ben acıdan kendimi kaşıyorum bacaklarım uyuşmuştu artık
Dediğin gibi öyle çaresiz hissediyor ki insan
Ama gün gün herşey değişti
Hiçbir gün öncekinin aynısı olmadı
Yavaş yavaş süt geldi
Yaralar iyileşmedi ama kuzum az çok kapmaya başladı
Ve artık 5.gün silikon ucu kabul etti
Krem de sürdürmüyordu ucu da almıyordu
Ama şimdi bir iki uğraşma ile kapıyor elhamdulillah
Seninkinde alacak inşallah sen pozitif ol emzireceğim de yeter
Canım sakın kendini üzme aynı durumları yaşadım süt yok Bebek ememiyor ve ben acıdan kendimi kaşıyorum bacaklarım uyuşmuştu artık
Dediğin gibi öyle çaresiz hissediyor ki insan
Ama gün gün herşey değişti
Hiçbir gün öncekinin aynısı olmadı
Yavaş yavaş süt geldi
Yaralar iyileşmedi ama kuzum az çok kapmaya başladı
Ve artık 5.gün silikon ucu kabul etti
Krem de sürdürmüyordu ucu da almıyordu
Ama şimdi bir iki uğraşma ile kapıyor elhamdulillah
Seninkinde alacak inşallah sen pozitif ol emzireceğim de yeter
Canım mamajoo nun silikon göğüs ucunu dene bi de, çok ince yumuşacık bizim kız çok sevdi onun sayesinde emmeye başladı. Ayrıca hiç telaş etme bak bizim 6.günümüz ilk defa biraz uzun emdi. Eğer seni ememezse sakın mama vermekten korkma aç kalırsa sarılık olur, sadece biberon verme enjeksiyon veya kaşık kullan. Herşey güzel olacak. Bebişin yanın da en güzeli o
Bazı silikon uçlarla bebek daha rahat emiyormuş bazıları ile ememiyormuş sanırım acaba başka silikon uç mu alsanız?
Benim de agrilar var ustelik wc icin surekli toz verdikleri icin ekstra gaz agrisi da varDaha beteri kizim emmek istiyor ama sut olmayinca cok cok agzini sapirdsttikca gogsumu sıka sıka yara yapim o kadar az ki aslinda uclarida musait..vakum gibi cekiyo ama bise yok icim gidiyomama takiyesi yaptilar..bir de bu saatte topuk kani almaya goturduler
SurpriseLove P Pekmutlu epidural elimin altinda yapiyoum agri olunca ama kesi yerlerinden ayaga kalkamiyorum agrim baya var siz de duurum nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?