Açılma bi anda da olabiliyomus bazen demek ki vakti var canim hayırlısi olsun aynıysa iyi yapmışsın çömelme hareketini yapiyo musun
İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da nasıl olduğu önemli değil artık yapıyorum canım hurma da yiyorum ama etkisi olmuyo demek ki yada bi anda olacak dediğin gibi sen güzel haberle gelirsin inşallah

İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da nasıl olduğu önemli değil artık yapıyorum canım hurma da yiyorum ama etkisi olmuyo demek ki yada bi anda olacak dediğin gibi sen güzel haberle gelirsin inşallah
Inşallah canim kasılma oldukça açılmayı milim milim ilerletiyomus dr demişti bana benim kasilmam cok oluyo ve sırt agrım inşallah sanada etkisi olacak

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Sadece 1 gogus ucum var o da hemen sıkintı cıkardi o kadar aciyor ki bebek tutamiyor bile. Silikon uc aldik o da ise yaramadi. Krem suruyorum simdi kuzum agladikca kendimi caresiz hissedip ben de aglamak istiyorum

Bizim iki günlükken dijital ölçtüler 10a9 dediler normal sınırlar içindeymiş
Bugün gözüme sarı göründü
Topuk kanı alınırken çok ağladı eve gelince uyandırsmadık bir türlü baya telaş ettim
Oturdum ağladım
Bunlar sadece hormonlar mı annelik tam da böyle bişey mi bilmiyorum çok garip
İyi olsun yeter ki kuzular

Sadece 1 gogus ucum var o da hemen sıkintı cıkardi o kadar aciyor ki bebek tutamiyor bile. Silikon uc aldik o da ise yaramadi. Krem suruyorum simdi kuzum agladikca kendimi caresiz hissedip ben de aglamak istiyorum
Canım sakın kendini üzme aynı durumları yaşadım süt yok Bebek ememiyor ve ben acıdan kendimi kaşıyorum bacaklarım uyuşmuştu artık
Dediğin gibi öyle çaresiz hissediyor ki insan
Ama gün gün herşey değişti
Hiçbir gün öncekinin aynısı olmadı
Yavaş yavaş süt geldi
Yaralar iyileşmedi ama kuzum az çok kapmaya başladı
Ve artık 5.gün silikon ucu kabul etti
Krem de sürdürmüyordu ucu da almıyordu
Ama şimdi bir iki uğraşma ile kapıyor elhamdulillah
Seninkinde alacak inşallah sen pozitif ol emzireceğim de yeter

Plm123 canım birşey soracağım
Bu yeme içme olayı da şok yoruyor insanı
Süt sağ, emzir, uyumaya dinlenmeye çalış zaten yüksek tempo bir de sürekli acıkınca sinirleniyorum ben
Şimdi annem var hazırlıyor sağolsun da sonra ne yapacağız
Her emzirmede yine bu kadar acıkacak mıyız büyüyünce de
Bir de hazırda neler bulundurmak gerek pratik olması açısından
Sen tecrübelisin bilirsin

Canım mamajoo nun silikon göğüs ucunu dene bi de, çok ince yumuşacık bizim kız çok sevdi onun sayesinde emmeye başladı. Ayrıca hiç telaş etme bak bizim 6.günümüz ilk defa biraz uzun emdi. Eğer seni ememezse sakın mama vermekten korkma aç kalırsa sarılık olur, sadece biberon verme enjeksiyon veya kaşık kullan. Herşey güzel olacak. Bebişin yanın da en güzeli o

Hem hormonlar hem annelik ama şuan en çok hormonlar bence ben de öyleyim çünkü ama babamız o kadar panikki onu sakinleştirmek bana kalınca mecbur daha soğuk kanlı olmaya çalışıyorum

Bazı silikon uçlarla bebek daha rahat emiyormuş bazıları ile ememiyormuş sanırım acaba başka silikon uç mu alsanız?

Ben de 1 gece yattım ama imkan varsa hastane-personel iyiyse 2 gece kalın sezeryanda derim. İyice toparlanıp çıkmak daha iyi.

Ben de 2 gece kalmayı talep ettim malum ev 5. Kat ve asansörsüz olunca bekas daha toparlanıp çıkayım dedim

Bu arada gece uyanan anne ve anne adayları burada sanırım Ben mümkün değil bu saatte ayakta olmazdım ah hormonlar

Ben önceden bir defa tuvalete kalkardım birkaç gündür 2-3 defa kalkıyorum hadi o neyse de 1 haftadır sağ elim uyuşuyor ağrıyor koluma da vuruyor elim kısmen şiş tam olarak kapanmıyor geceleri. Sırt üstü yüzüstü yatamıyordum zaten şimdi sağ yanıma da yatamıyorum artık bir tek sol yanım kaldı ama bu uyuşukluk çok zorluyor bazen

Daha beteri kizim emmek istiyor ama sut olmayinca cok cok agzini sapirdsttikca gogsumu sıka sıka yara yapim o kadar az ki aslinda uclarida musait..vakum gibi cekiyo ama bise yok icim gidiyo mama takiyesi yaptilar..bir de bu saatte topuk kani almaya goturduler
SurpriseLove P Pekmutlu epidural elimin altinda yapiyoum agri olunca ama kesi yerlerinden ayaga kalkamiyorum agrim baya var siz de duurum nasil ?

Bazı silikon uçlarla bebek daha rahat emiyormuş bazıları ile ememiyormuş sanırım acaba başka silikon uç mu alsanız?

Cok sagolun insallahh deneyeyimm
Benim de agrilar var ustelik wc icin surekli toz verdikleri icin ekstra gaz agrisi da var

Kızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…