Canim annen varsa bu buyuk sans. Tavsiyem bebegin uyudugunda hemen yat, uyuyamasan bile en azindan vucudun dinlenir. Malesef aclik olayi tam gaz devam. Ben evde yulaf ezmesi bulunduruyorum kuru meyveli olanlardan. Cok asiri acikmissam sutle karistirip acligimi yatistiracak kadar yiyorum.
Cok teferruatli uemeklerdense menemen gib8 sebzel8 makarna gibi, kofte gibi seyleri hazirlamasi kolay oluyor onlardan yapiyorum. Corbam olmazsa olmaz8m benim. Hasladigim et ve tavuklarin sularini dondurucuya att8m. Her corbaya atiyorum.

Benim de gece uyandığımda ellerim kapanmıyor, biraz parmaklarımı ovup masaj yapınca düzeliyor. Gece sırt uyumuşum nefes darlığı çekerek uyandım gecenin bir yarısı. Sanırım uykudayken sırt üstü yattığımdan dolayı nefes darlığı çektim.Hamileliğin son günlerinin cilveleri

Gözünüz aydın sağlıklı büyüsün bebeğiniz inşallah

Suni sancı falan mı düşünüyor peki?
Terazi burcu mu yapsam az daha beklesemde
en çok senin mesajlarına gülüyorum sağlıcakla bi gelseydi kuzucuk da el verseydin bize
Sadece 1 gogus ucum var o da hemen sıkintı cıkardi o kadar aciyor ki bebek tutamiyor bile. Silikon uc aldik o da ise yaramadi. Krem suruyorum simdi kuzum agladikca kendimi caresiz hissedip ben de aglamak istiyorum
Ayy canım yaa. İnşallah hemen atlatırsınız da cok cok emer bebiş. Doğurmakla iş bitmiyor ne yazık ki
Ne güzel emiyor, daim olsun inşallah. Size de geçmiş olsun

Ben evde hem misafire hem bana kolaylık olsun diye bosnak bir kadına mantı yaptırdım kendi kıymamla, etlerimi julien ve kusbası olarak kestirip attım direk cıkarıp cözülmesini beklemeden düdüklüye atıyorum onbes dkda pişiyor yanına pilav salata oh, kavurma vs de yaptırdım ben kavurmayı yemeklerede pilavada hatta corbaya bile koyup yemeğe döndürüyorum, anneme köfte yaptırdım, börek cesitleri yaptırıp attım acil misafir gelirse hemen pişireyim diye, barbunya, fasulye, ıspanak, köz patlıcan köz biber de yaptırdım, kimisi karnıyarık bile yapıp atıyor
Sen neler yiyorsun genel itibariyle onu düşün bence ona göre atabilirsin derin dondurucuna

Aynıları bendede var resmen
Ellerim şişiyor gece yüzük canımı acıtıyor sıkmaktan

Maşallah maşallah Rabbim saglık sıhhatli uzun ömürler nasip etsin kuzuna

Ay yok benden el falan beklemesin kimse kötü örneğim yahu
Tüm üyeleri dogurturup kendim cekirdegimle oturdum film gibi izliyorum resmen sizleri

Ayaga kalkman lazim ama canim. Benim de kesi yerinden agrim vsr baya. Dun sondayi ciksrdiklarindan beri en azindan wc ye gidip geliyorum o bile biraz daha rahatlatti beni. Yataga yatip kalkarken cok yaniyor. Bebegim unutturuyor ama her seyi.
Benim de sutum geliyor ama oglumu uyandiramiyoruz. 100 gram vermis bile. Isitme testinden de gecememis. Duyunca basladim aglamaya.
Butun gece ayaktaydim azcik da olsa emsin diye. Sabah emdi biraz o kadar. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Kalktim yurudum onda sorun yok sag kismi kesinim yaniyor desteksiz hicbir sey yapamiyorum sen yapabiliyormusu n? Gaz cikarttim vcye gittim deyince oooo seni aksama cikartiriz diyo doktor sanki cok iiyiyim bize test fln yapmadilar bak cocuk doktoru geldi sadece muaynne etti o guzelmis.bende uyumadim hic surekli araniyo agliyo memeden bise gelmeyince yaygarayi basiyoo yanii bilmiyorum ama zormus en cok bebeginle ilgilenememk koyuyor kvdem var Allahtan esimle lavbo vs.gidiyorum..

Benim de sag tarafi yaniyo kesinin. Bu sabah tek basima wc ye gittim geldim.bi de oglusumun altini temizledim :) yine tabi iki buklumdum ama yavas yavas dogrulmaya basliyorum. Esim internetten bakmis da isitme testi 24 saat sonra mj ne yapiliomus dun yapmalari tedirgin etti beni. Inşallah sagliklidir oglum da ben uzuldugumle kalirim. Bizimki de altini acinca basiyo yaygarayi

Cinsel ilişki (korunmasız) ve günde 1 fincan adaçayı deneyin derim ☺

İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da nasıl olduğu önemli değil artık yapıyorum canım hurma da yiyorum ama etkisi olmuyo demek ki yada bi anda olacak dediğin gibi sen güzel haberle gelirsin inşallah

Inşallah canim kasılma oldukça açılmayı milim milim ilerletiyomus dr demişti bana benim kasilmam cok oluyo ve sırt agrım inşallah sanada etkisi olacak

Kızlar bence gönlünüzü ferah tutun çevremde sizin gibi kasılmaları önceden başlayan kim olduysa çok rahat doğurdu. Rahim yavaş yavaş açıldı. Bi arkadaşım öyleydi hastaneye gidince bi baktılar ki 7 cm olmuş birden. 2 saat olmadan doğurdu ☺ Sizin de öyle olur inş boşa sancı çekiyorum diye düşünmeyin ☺

Ya bi arkadaş vardı bebeği Doğumda oksijensiz kalan o ne yaptı acaba? MR çekilecek diyordu. satanistkesenpsikopatkedi ne durumda yavrun? Aklıma geldikçe dua ediyorum size.

satanistkesenpsikopatkedi

Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı, bizim oğlan dönmemiş daha dr bu saatten sonra beklemeyelim deyip bana bıraktı kararı:/ son geldiğinde de dönme ihtimaline bakıcam sözüyle pazartesi için gün aldık:) çok değişik bi duygu ya tarifi yok garip bi haldeyim sevinç mi korkumu ,heyecanmj kalbim ağzımda resmen

emzirme yastığı götürün hastaneye var daha. ilk fırsatta yazıcam
morcivertkedi maşallah size kavuştun kuzuna hayırlı olsun canım istediğin gibi doğmasına sevindim
çok şükür canım, hiç kolay değilmiş ama tarifsizmiş
Biz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
oyyy çok şükür kavuştun kuzuna. bol bol emzir annesi

Slm kızlar oğluşumun kontrolü vardı az kilo kaybı olmuş emzirdiktrn sonra mutlaka sağmamı söyledi doktor ayaklarım inanılmaz şişti hamilelikte bu kadar şişmiyordu umarım normaldir pazartesi doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek

Selam kızlar bebeğine kavuşanlar vee benim gibi henüz bekleyenlerr dünden beri bana böyle bi bıkkınlık geldi pskolojim altüst ortada bi nedende yok ama anlamsız bi sinir var üstümde günler saatler geçmio sanki siz hiç böyle şeyler yaşadınız mı ben gece resmen sıkıntıdan uyuyamadım sağa dön sola dön sabahı ettim neden böyle oldu ki çok mutsuz hissediyorum bunun sorumlusudamı hormonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…