Canim annen varsa bu buyuk sans. Tavsiyem bebegin uyudugunda hemen yat, uyuyamasan bile en azindan vucudun dinlenir. Malesef aclik olayi tam gaz devam. Ben evde yulaf ezmesi bulunduruyorum kuru meyveli olanlardan. Cok asiri acikmissam sutle karistirip acligimi yatistiracak kadar yiyorum.Plm123 canım birşey soracağım
Bu yeme içme olayı da şok yoruyor insanı
Süt sağ, emzir, uyumaya dinlenmeye çalış zaten yüksek tempo bir de sürekli acıkınca sinirleniyorum ben
Şimdi annem var hazırlıyor sağolsun da sonra ne yapacağız
Her emzirmede yine bu kadar acıkacak mıyız büyüyünce de
Bir de hazırda neler bulundurmak gerek pratik olması açısından
Sen tecrübelisin bilirsin
Ben önceden bir defa tuvalete kalkardım birkaç gündür 2-3 defa kalkıyorum hadi o neyse de 1 haftadır sağ elim uyuşuyor ağrıyor koluma da vuruyor elim kısmen şiş tam olarak kapanmıyor geceleri. Sırt üstü yüzüstü yatamıyordum zaten şimdi sağ yanıma da yatamıyorum artık bir tek sol yanım kaldı ama bu uyuşukluk çok zorluyor bazen
Kızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bizim Hastane iki gece diyor benimde işime gelir evde kimseyi agırlamak istemiyorum gelsinler hastaneye iki görüp gitsinler :)Ben de 1 gece yattım ama imkan varsa hastane-personel iyiyse 2 gece kalın sezeryanda derim. İyice toparlanıp çıkmak daha iyi.
Suni sancı falan mı düşünüyor peki?O zaman gelecekleri yok doktor pazartesiye kadar görüşürüz umarım dedi yapılcak birşey yokmuki günde kaç sefer merdiven inip çıkıyorum ben şimdiye çoktan çıkması lazımdı
Gelecekleri yok sanmıyorum doktor Pazartesi hem kontrole gel hemde napıcağımıza bir bakalım dedi o zamana kadar inşallah görüşürüz dedi bilmiyorum benide bir stres aldı vücudum rahatlasın istiyorum artık
Terazi burcu mu yapsam az daha beklesemde
Ayy canım yaa. İnşallah hemen atlatırsınız da cok cok emer bebiş. Doğurmakla iş bitmiyor ne yazık kiSadece 1 gogus ucum var o da hemen sıkintı cıkardi o kadar aciyor ki bebek tutamiyor bile. Silikon uc aldik o da ise yaramadi. Krem suruyorum simdi kuzum agladikca kendimi caresiz hissedip ben de aglamak istiyorum
Ne güzel emiyor, daim olsun inşallah. Size de geçmiş olsunKızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Ben evde hem misafire hem bana kolaylık olsun diye bosnak bir kadına mantı yaptırdım kendi kıymamla, etlerimi julien ve kusbası olarak kestirip attım direk cıkarıp cözülmesini beklemeden düdüklüye atıyorum onbes dkda pişiyor yanına pilav salata oh, kavurma vs de yaptırdım ben kavurmayı yemeklerede pilavada hatta corbaya bile koyup yemeğe döndürüyorum, anneme köfte yaptırdım, börek cesitleri yaptırıp attım acil misafir gelirse hemen pişireyim diye, barbunya, fasulye, ıspanak, köz patlıcan köz biber de yaptırdım, kimisi karnıyarık bile yapıp atıyorPlm123 canım birşey soracağım
Bu yeme içme olayı da şok yoruyor insanı
Süt sağ, emzir, uyumaya dinlenmeye çalış zaten yüksek tempo bir de sürekli acıkınca sinirleniyorum ben
Şimdi annem var hazırlıyor sağolsun da sonra ne yapacağız
Her emzirmede yine bu kadar acıkacak mıyız büyüyünce de
Bir de hazırda neler bulundurmak gerek pratik olması açısından
Sen tecrübelisin bilirsin
Aynıları bendede var resmenBen önceden bir defa tuvalete kalkardım birkaç gündür 2-3 defa kalkıyorum hadi o neyse de 1 haftadır sağ elim uyuşuyor ağrıyor koluma da vuruyor elim kısmen şiş tam olarak kapanmıyor geceleri. Sırt üstü yüzüstü yatamıyordum zaten şimdi sağ yanıma da yatamıyorum artık bir tek sol yanım kaldı ama bu uyuşukluk çok zorluyor bazen
Ben cok severim teraziyi ama +20 gün civarı daha beklemem lazımBen de teraziyim guzel burctur terazi arada kendi dengesi kacsa da iyi denge kurar etrafta
Maşallah maşallah Rabbim saglık sıhhatli uzun ömürler nasip etsin kuzunaKızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Ay yok benden el falan beklemesin kimse kötü örneğim yahuSuni sancı falan mı düşünüyor peki?
en çok senin mesajlarına gülüyorum sağlıcakla bi gelseydi kuzucuk da el verseydin bize
Ayy canım yaa. İnşallah hemen atlatırsınız da cok cok emer bebiş. Doğurmakla iş bitmiyor ne yazık ki
Ne güzel emiyor, daim olsun inşallah. Size de geçmiş olsun
Ayaga kalkman lazim ama canim. Benim de kesi yerinden agrim vsr baya. Dun sondayi ciksrdiklarindan beri en azindan wc ye gidip geliyorum o bile biraz daha rahatlatti beni. Yataga yatip kalkarken cok yaniyor. Bebegim unutturuyor ama her seyi.Daha beteri kizim emmek istiyor ama sut olmayinca cok cok agzini sapirdsttikca gogsumu sıka sıka yara yapim o kadar az ki aslinda uclarida musait..vakum gibi cekiyo ama bise yok icim gidiyomama takiyesi yaptilar..bir de bu saatte topuk kani almaya goturduler
@SurpriseLove P Pekmutlu epidural elimin altinda yapiyoum agri olunca ama kesi yerlerinden ayaga kalkamiyorum agrim baya var siz de duurum nasil ?
Kalktim yurudum onda sorun yok sag kismi kesinim yaniyor desteksiz hicbir sey yapamiyorum sen yapabiliyormusu n? Gaz cikarttim vcye gittim deyince oooo seni aksama cikartiriz diyo doktor sanki cok iiyiyimAyaga kalkman lazim ama canim. Benim de kesi yerinden agrim vsr baya. Dun sondayi ciksrdiklarindan beri en azindan wc ye gidip geliyorum o bile biraz daha rahatlatti beni. Yataga yatip kalkarken cok yaniyor. Bebegim unutturuyor ama her seyi.
Benim de sutum geliyor ama oglumu uyandiramiyoruz. 100 gram vermis bile. Isitme testinden de gecememis. Duyunca basladim aglamaya.
Butun gece ayaktaydim azcik da olsa emsin diye. Sabah emdi biraz o kadar. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Benim de sag tarafi yaniyo kesinin. Bu sabah tek basima wc ye gittim geldim.bi de oglusumun altini temizledim :) yine tabi iki buklumdum ama yavas yavas dogrulmaya basliyorum. Esim internetten bakmis da isitme testi 24 saat sonra mj ne yapiliomus dun yapmalari tedirgin etti beni. Inşallah sagliklidir oglum da ben uzuldugumle kalirim. Bizimki de altini acinca basiyo yaygarayiKalktim yurudum onda sorun yok sag kismi kesinim yaniyor desteksiz hicbir sey yapamiyorum sen yapabiliyormusu n? Gaz cikarttim vcye gittim deyince oooo seni aksama cikartiriz diyo doktor sanki cok iiyiyimbize test fln yapmadilar bak cocuk doktoru geldi sadece muaynne etti o guzelmis.bende uyumadim hic surekli araniyo agliyo memeden bise gelmeyince yaygarayi basiyoo yanii bilmiyorum ama zormus en cok bebeginle ilgilenememk koyuyor kvdem var Allahtan esimle lavbo vs.gidiyorum..
Iste tansiyon canim. Birden preeklempsi gelisti. Gelisimi 3 hafta onde giden bebegimin gelisimi durdu. Erken alinmak zorunda kaldi, ustune akciger enfeksiyonuyla dogdu.son 3 hafta ne oldu
ben bi tansiyon hatirliyorum sadece
hepsi çok çok geride kalsın çok geçmiş olsun inşaallahIste tansiyon canim. Birden preeklempsi gelisti. Gelisimi 3 hafta onde giden bebegimin gelisimi durdu. Erken alinmak zorunda kaldi, ustune akciger enfeksiyonuyla dogdu.
O zaman gelecekleri yok doktor pazartesiye kadar görüşürüz umarım dedi yapılcak birşey yokmuki günde kaç sefer merdiven inip çıkıyorum ben şimdiye çoktan çıkması lazımdı
Gelecekleri yok sanmıyorum doktor Pazartesi hem kontrole gel hemde napıcağımıza bir bakalım dedi o zamana kadar inşallah görüşürüz dedi bilmiyorum benide bir stres aldı vücudum rahatlasın istiyorum artık
İnşallah hayırlısıyla kavuşalım da nasıl olduğu önemli değil artıkyapıyorum canım hurma da yiyorum ama etkisi olmuyo demek ki yada bi anda olacak dediğin gibi sen güzel haberle gelirsin inşallah
Inşallah canimkasılma oldukça açılmayı milim milim ilerletiyomus dr demişti bana benim kasilmam cok oluyo ve sırt agrım inşallah sanada etkisi olacak
emzirme yastığı götürün hastaneyeKızlar bu sabah Doğum yapacak olan herkes şu saatlerde bebişlerini kokluyorlardır muhtemelen.Hepinize hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah ☺
Canım maşallah ya Allah gönlüne göre verdiHayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün kuzu
Normal Doğum konusunda tavsiyelerin var mı? Kızlar şunu yaptım iyi oldu ya da şöyle hazırlanın vs diyebileceğin bir şeyler?
çok şükür canım, hiç kolay değilmiş ama tarifsizmiş
oyyy çok şükür kavuştun kuzuna. bol bol emzir annesiBiz ciktik mucize gibi bir sey yanimda yatiyor...tüm ameliyathaneyi ayaga kaldirdi ciglik ata ata :)))) 3.580 gr dogdu.. surekli cokcok emme modunda ama sutum gelmedi .surekli meme veriyorum..ameliyat kolay degil ama her seye degiyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?