- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Calısan kadın olunca herşeyin pratik olanı makbul oluyor evliliğimden bu yana buzlugumda derin dondurucumda hep böyle seylerle doludurMaşallah hazırlıkta göklere çıkmışsınemeğine sağlık
Oh maşallah gözün aydın sağlıkla büyütKızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
3 saati beklemiyorum. 3 saati gecirmiyorum ben de. Bebek memede hemen uyuyor. Onu uyandirmak zor oluyor. Benimki de topuk kani icin gittigimde 3250 olmustu. Doktor begwnmemisti kilosunu 1 hafta sonra 3.500 e cikmis kilosu. Dogum kilosuna cikti cok sukur.
Canim bunlar deneyim oluyor bize. Moralimizi bozmayacagiz biz iyi olacagiz ki bebeklerimiz de iyi olsun. Benimki de mama aldi kuvozde hem de biberon ile. Cok uzuldum ama ne gerek var o kadar uzulmeye dedim sonradan. Hatta evdeki ilk gecemizde doymadigini hissedince ben de mama verdim. Dunyanin sonu degil ki. Bu yetersiz gelmek degil. Yetebildigimiz olcude bakiyoruz bebeklere.Cok sagol canim benim moral veedin bana. Biz de gece bebek hemsiresini cagirdik uyanmiyor diye. Sekerli su yapmis siringayla az bi miktar verdi sonrasinda hemen memeyi verdik o zaman emdi. Ama sabahi da ettik. Yetersiz kaldigimi hissediyorum diyor ya arkadaslar ben de o duyguyu yasadim
Benim de öyle malesefAynıları bendede var resmen
Ellerim şişiyor gece yüzük canımı acıtıyor sıkmaktan
Canim benimki 40 haftasinin dolmasini bekliyor sanirim. Aglayamiyor hala. 1 defa ingaaa sesi cikiyor ardindan miril miril homurtulari var. 37 haftalik dogdu diye sanirim aglamaya gucu yok. Uyaninca sadece agzini?acip saga sola saldiriyor emmek icin. Bakalim 40 imiz cikinca ne olacak insallah icine canavar kacmaz.Uyanmadığında ayak topuğuna parmak ucunla hafiften vur, bebeklerin en çok ayak topuğu acırmış ve ağlayarak uyanır o arada hemen memeyi verin
Yapabildigimi kendim yaptım eşimle yapamadıgımı yaptırıyorum malzemelerimi kendim verip :)Emzirme yastığı hastane çantamın yanına ilk koyduğum şeylerden zatenilk Doğumda hastanede her yerim tutulmuştu bebeği düzgün tutup emzireceğim diye. Yaaa çok gecikmeden biz doğurmadan önce anlat
Valla 2 gündür bende de hamilelikten değil ama genel bir bıkkınlık ve salmıştık varDoğuma hazırlıkla ilgili de hiçbir şey yapasım gelmiyor ne yürüyüş ne egzersiz ne nefes egzersizleri
İşin kötüsü sıcaktan doğru düzgün dışarı da çıkamıyorum evde oturdukça tek etkinlik yemek yemek oluyor bu gidişle iyice kilo alacağım. Zaten kiloluyum. En hayırlı en güzel zamanda gelsinler kolaylıkla sağlıkla diye dua ediyorum napalım
Aslında evde iş çok ama onları da yapasım gelmiyor miskin miskin zaman geçiriyorum valla. Havalar biraz serin olsa aslında rahat rahat gezip alışveriş yapacağımız son zamanlar ama sıcaklar fena....
@honey bunch ayyy maşallah dolap hazırlıkların süperBende sıfır hazırlık. Bir de İzmir’de kimsemiz yok gelecek ziyaret edecek kimse yok diye ne hediyelik ne ikramlık hepsi hak getire ama buzluk için birilerine bir şey hazırlatmak da hiç aklıma gelmezdi valla işte hepsi tecrübe ☺
Şükredeyim hastaneme o zaman hos oda ona göre parasını alıyor ama işime gelicek gelen gidenimiz cok olur hastanede agırlamak daha kolay olucak eve gelen oturur cunku gerek yokBen de 1 gece kalıyorum canım, ilkinde de öyle olmuştu, buradaki özel hastanelerde hep 1 gece kalınıyor
Bizde arkadas cevrem yakın akrabalar hep hastaneye gelir insallah bende de durum değişmezCanım senin direk odaya mı gelecek ziyaretçiler. Ben ziyaretçi olayından pek hoşnut kalmadım açıkçası. Tam emziricem biri geliyor. Tam lavaboya gidicem biri geliyor. Açım ekstra bişeyler yicem biri geliyor.
Benim yüzügün altıda böyle soyulmus gibi ama cıkarmıyorum cıkarsam geri takamam bi daha tek tası aylardır takmıyorum o direk canımı acıtıyorBenim de öyle malesefben yüzüğü çıkardım takamıyorum artık yüzüğün yeri yara olmuş resmen şişlikten
Ben de çalışıyorum canım da seninki ayrı bir emek yani benim de kışlık bir iki şey olur dolapta ama bu kadarı değil. Onları da pişirirken kolayıma gittiğinden hoşuma gitmiyor değil aslındaCalısan kadın olunca herşeyin pratik olanı makbul oluyor evliliğimden bu yana buzlugumda derin dondurucumda hep böyle seylerle doludur
Daha saymadıklarım var emin ol :)Ben de çalışıyorum canım da seninki ayrı bir emek yani benim de kışlık bir iki şey olur dolapta ama bu kadarı değil. Onları da pişirirken kolayıma gittiğinden hoşuma gitmiyor değil aslındailk çocuk olduğundan tamamen bilinmezlik bakalım neye ne kadar yetişebileceğiz görücez
Canim benimki 40 haftasinin dolmasini bekliyor sanirim. Aglayamiyor hala. 1 defa ingaaa sesi cikiyor ardindan miril miril homurtulari var. 37 haftalik dogdu diye sanirim aglamaya gucu yok. Uyaninca sadece agzini?acip saga sola saldiriyor emmek icin. Bakalim 40 imiz cikinca ne olacak insallah icine canavar kacmaz.
Ben de çıkardım geri takamadım o yüzden takmıyorum şu anBenim yüzügün altıda böyle soyulmus gibi ama cıkarmıyorum cıkarsam geri takamam bi daha tek tası aylardır takmıyorum o direk canımı acıtıyor
Düzelir düzelir ödem gitsin bebeklede az kilomuz gitsin emzirirken de fazlalıklarımızı verdikmi daha ne olsun :)Ben de çıkardım geri takamadım o yüzden takmıyorum şu andoğumdan sonra takarım artık napalım belki düzelir o zaman
Benim doktor da iki hafta ekliyor, bir doktor daha öyle yapmıştı. Detaylı ultrasonda ise uyumlu demişti, Doğum 38+1 olcak ama sat'a göre 40+1 oluyorHerşeyin hayırlısı olsun. Bakalım 3 güne değişir belki birşeyler. Olmuyorsa da üzme kendini nasip sezeryandır belki. Önemli olan sağlıkla kucağına gelsin inşallah. Benim doktorum da bana 5 gün daha ekliyor geç döllenme diyor ama başka görüştüğüm 3 doktor sat ı baz alıyor bilemiyorum artık.
Ooo maşallah kız emmiyorsa çok yakında süt gelir canım hiç dert etme. Benim kız emmediği için süt gelmemişti, silikon uçla emmeye başladı süt de gelmeye başladı çok şükür az da olsa. Sezeryan olanlar da süt biraz daha geç gelebiliyor dedi hemşireler. Eve gidince sıcağa yakın ılık bir duş al, göğüslerini kesele, rahatla. Sonra da süt yapan ne varsa ye. Süt gelmeye başlayacak hayret edeceksin. Bebek mama yiyor diye hiç üzülme, benim kız mama sayesinde şiddetli sarılığın eşiğinden döndü.
4 eylülü zor bekledim hiç 10unu hesap etmemiştim bekledikçe fenalaşıyorum artık:/Benim doktor da iki hafta ekliyor, bir doktor daha öyle yapmıştı. Detaylı ultrasonda ise uyumlu demişti, Doğum 38+1 olcak ama sat'a göre 40+1 oluyor
Kontrolden ciktim canim nst de ufak sancılar cikti suanlik durum aynı açılmaya da bakmadılar malesef cuma tekrar çağırdı ozaman gidicem tekrar beklemedeyim bendeİnşallah yaahayırlı haberlerini bekliyorum senin yerine heyecanlandım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?