Oh maşallah gözün aydın sağlıkla büyüt

Uyanmadığında ayak topuğuna parmak ucunla hafiften vur, bebeklerin en çok ayak topuğu acırmış ve ağlayarak uyanır o arada hemen memeyi verin

Canim bunlar deneyim oluyor bize. Moralimizi bozmayacagiz biz iyi olacagiz ki bebeklerimiz de iyi olsun. Benimki de mama aldi kuvozde hem de biberon ile. Cok uzuldum ama ne gerek var o kadar uzulmeye dedim sonradan. Hatta evdeki ilk gecemizde doymadigini hissedince ben de mama verdim. Dunyanin sonu degil ki. Bu yetersiz gelmek degil. Yetebildigimiz olcude bakiyoruz bebeklere.

Uyanmadığında ayak topuğuna parmak ucunla hafiften vur, bebeklerin en çok ayak topuğu acırmış ve ağlayarak uyanır o arada hemen memeyi verin
Canim benimki 40 haftasinin dolmasini bekliyor sanirim. Aglayamiyor hala. 1 defa ingaaa sesi cikiyor ardindan miril miril homurtulari var. 37 haftalik dogdu diye sanirim aglamaya gucu yok. Uyaninca sadece agzini?acip saga sola saldiriyor emmek icin. Bakalim 40 imiz cikinca ne olacak insallah icine canavar kacmaz.

Yapabildigimi kendim yaptım eşimle yapamadıgımı yaptırıyorum malzemelerimi kendim verip :)
Aksam iş cıkısı gelince cok kolay oluyor cıkart pişir ye yedir vs simdide bebek olunca annemle iki hafta gecirebilicem sadece sonrasında kendi basımıza olucaz mecbur pratik olmak zorundayım :)
Kaliforniya biberi, mantar, sarımsak vs de aldımmı fazla alıp temizleyip dograyıp ihtiyacımın fazlasını hemen dondurucuya atarım tık tık buzluktan cıkar koy tavaya hemen yemek oluyor
Domates biber kavanozlarımı de eşimle hallettik biberi ben oturdugum yerde dogradım o domatesi cektirdi makineden
onlarda bicok yemegin alt zemini hatta eşimin sabah kahvaltısı icin menemeni ac kavanozu kır üstüne yumurtayı al sana iki dkda menemen :)

Ben de 1 gece kalıyorum canım, ilkinde de öyle olmuştu, buradaki özel hastanelerde hep 1 gece kalınıyor
Şükredeyim hastaneme o zaman hos oda ona göre parasını alıyor ama işime gelicek gelen gidenimiz cok olur hastanede agırlamak daha kolay olucak eve gelen oturur cunku gerek yok

Canım senin direk odaya mı gelecek ziyaretçiler. Ben ziyaretçi olayından pek hoşnut kalmadım açıkçası. Tam emziricem biri geliyor. Tam lavaboya gidicem biri geliyor. Açım ekstra bişeyler yicem biri geliyor.
Bizde arkadas cevrem yakın akrabalar hep hastaneye gelir insallah bende de durum değişmez
Evde agırlamak daha zor hem cay kahve ikram etmen gerekir hem otururlar
Hastane o kadar konforlu olmadıgı icin gelen max yarım saat durup gider
İkramlıklar vs de orda ellerine tutustururum :)
Hem banada destek olur sevdigim kişileri yanımda görmek

Calısan kadın olunca herşeyin pratik olanı makbul oluyor evliliğimden bu yana buzlugumda derin dondurucumda hep böyle seylerle doludur
Ben de çalışıyorum canım da seninki ayrı bir emek yani benim de kışlık bir iki şey olur dolapta ama bu kadarı değil. Onları da pişirirken kolayıma gittiğinden hoşuma gitmiyor değil aslında ilk çocuk olduğundan tamamen bilinmezlik bakalım neye ne kadar yetişebileceğiz görücez

Daha saymadıklarım var emin ol :)
İki kişi olunca pazara gittinmi en az bi kilo alıyorsun hep fazla geliyor atmak veya bozulmasını beklemek yerine dondurucuda değerlendiririm
Birde ben yemek yaptıgımdada elim boldur fazla yapıp sıcakken kavanozlayıp soguyunca buzdolabına atarım sonra bikaç hafta sonra acar gayet yeni yapılmıs gibi yeriz mesela domates biber kavanozluyor gibi havasını alıp kapatırsan hic biley olmuyor onada aklında olsun

Aynı benimde öyle ağlamıyor 36 haftalık doğdu benimkide

Benim yüzügün altıda böyle soyulmus gibi ama cıkarmıyorum cıkarsam geri takamam bi daha tek tası aylardır takmıyorum o direk canımı acıtıyor
Ben de çıkardım geri takamadım o yüzden takmıyorum şu an doğumdan sonra takarım artık napalım belki düzelir o zaman

Benim doktor da iki hafta ekliyor, bir doktor daha öyle yapmıştı. Detaylı ultrasonda ise uyumlu demişti, Doğum 38+1 olcak ama sat'a göre 40+1 oluyor

Plm123 kizlar ben zamsn gectikce kotuluyorum yataktan kalkamiyorum desteksiz..hatta agri kesici olmadan duramiyorum gaz sancisi var cok az cikti gazi cocuk gibi agladim resmen..herkesin aci esigi farkli elbette aama ben cok zorlaniyorum

Benim doktor da iki hafta ekliyor, bir doktor daha öyle yapmıştı. Detaylı ultrasonda ise uyumlu demişti, Doğum 38+1 olcak ama sat'a göre 40+1 oluyor
4 eylülü zor bekledim hiç 10unu hesap etmemiştim bekledikçe fenalaşıyorum artık:/

Doğum yapan anneler, bugün biraz baş dönmem oldu ve hafif çarpıntı oldu. Kansızluktan mı ki, kan hapına başladım. Düzelir mi yoksa acile gitmem gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…