Ay Inşallah canim oyle olur

Eylül ayından selamlar eylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)

Manuel pompa ile sağın göğsünüzü ucunu çıkartıyor kocaman yapıyor. Kesin bilgi :)

Gözün aydın canim masallah darısı başımıza

Aynı psikoloji bendede var bıkkınlık sinirlilik bebeler gelmeyince daha da sabırsızlanıyorum ayaklarım şiş agriyo uyku yok Allah sonumuzu hayır etsin

Gözün aydın olsun kavuştun yavruna darısı biz doğuramayanlara
Tebrik ederiz gözünüz aydın olsun darısı başımıza inşallah
Ben de aynı sen gibiyim ne zaman gelecek kollarımı açtım bekliyorum
nedense bugün umutsuzluğa kapıldım bizim bebiş de Cumartesi 3500 dü ya 4 oluverirse diye korkuyorum
Sancım yok şu an sadece bebek kanalda baş geliş rahim ağzın çok incelmiş doğuma hazırsın dedi
Öyle bekliyom hareketleri yapıyom
Bi arkadaş adaçayı demişti onu birinden de duydum bugün bi içeyim bakalım

Hayırlı olsun Gözün aydın canim geçmiş olsun sanada

Ah canim ayniyiz ya bende mi denesem napsam bilemedim valla ya

Hadi gözün aydın Rabbim saglıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin kuzuna

Plm123 kizlar ben zamsn gectikce kotuluyorum yataktan kalkamiyorum desteksiz..hatta agri kesici olmadan duramiyorum gaz sancisi var cok az cikti gazi cocuk gibi agladim resmen..herkesin aci esigi farkli elbette aama ben cok zorlaniyorum
Gazin caresi yurumek.seni kaldirsinlat yavas yavas 10 dk yuru.gaz sancisi cok agritiyor ben de yasadim.1 haftaya gecer. Bol bol hareket etmeye calis

Walla süpersin

Ben once emzik verdim. Emzigi emmeye baslayinca da silikon gogus ucuna sut damlatip silikon uc verdim oyle yapinca aldi.

Canım bugün birine daha yazmıştım eminim okuyamıyorsundur tüm mesajları. Aventin niplette meme ucu kaşığı varmış kullananlar işe yaradığını söylüyor meme ucu çökük olanlarda, onu da bir dene istersen

Ahahahah bu kadar olur aynen yaaa ben de o batağa düştüm bir de ne gerizekalılar ne boş insanlar diye diye söverek izliyorum ama yine de izliyorum şaka gibi arkasından bir de temizlik benim işim var onu ara ara izliyorum altın vuruşu Zuhal topalla yapıp İstiklal marşı ve kapanış yapıp koştur koştur yemek ve ev derleyip toplamaya gidiyorum

Ben aç olmasam da yiyorum valla sırf zaman geçsin diye Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim

Aman ben sırt üstü dönünce kollarım ayaklarım uyuşuyor çok korkuyordum, en son sırtıma yastık sokup öyle yattım dönemesin vücudum gece diye öyle alıştım. Son günlerde çok tehlikeli bence sırtınızda yastık yatın siz de

Cherry yeme fazlaaaBen pek çok şeyi yapamıyorum ama günlük 6000 adim arıyorum evin içinde.3000 sabah 3000 akşam şeklinde.Ama 3000in sonlarına doğru resmen çocuk aşağıdan düşecek gibi oluyor.Dun gece de belden başlayım karna yayılan ağrılar sebebiyle uyuyamadım.Tam sızacağım ağrı geliyor.Bugun de sersem gibiyim sürekli uyuyasın var.Elim kolum kalkmıyor.Yarin bi gideceğim kontrole.Dr 150 km ötede olunca hiç gözüm yemiyor ama doğum yakın derse çok rahatlamış olacağım.

Şükredeyim hastaneme o zaman hos oda ona göre parasını alıyor ama işime gelicek gelen gidenimiz cok olur hastanede agırlamak daha kolay olucak eve gelen oturur cunku gerek yok
Hem sen de iyi olursun canım, bence mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…