- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Ay Inşallah canim oyle olurCinsel ilişki (korunmasız) ve günde 1 fincan adaçayı deneyin derim ☺
Kızlar bence gönlünüzü ferah tutun çevremde sizin gibi kasılmaları önceden başlayan kim olduysa çok rahat doğurdu. Rahim yavaş yavaş açıldı. Bi arkadaşım öyleydi hastaneye gidince bi baktılar ki 7 cm olmuş birden. 2 saat olmadan doğurdu ☺ Sizin de öyle olur inş boşa sancı çekiyorum diye düşünmeyin ☺
Ya bi arkadaş vardı bebeği Doğumda oksijensiz kalan o ne yaptı acaba? MR çekilecek diyordu. @satanistkesenpsikopatkedi ne durumda yavrun? Aklıma geldikçe dua ediyorum size.
@satanistkesenpsikopatkedi
Manuel pompa ile sağın göğsünüzü ucunu çıkartıyor kocaman yapıyor. Kesin bilgi :)Eylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
Gözün aydın canim masallah darısı başımızaKızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Aynı psikoloji bendede var bıkkınlık sinirlilik bebeler gelmeyince daha da sabırsızlanıyorum ayaklarım şiş agriyo uyku yok Allah sonumuzu hayır etsinSelam kızlar bebeğine kavuşanlar vee benim gibi henüz bekleyenlerrdünden beri bana böyle bi bıkkınlık geldi pskolojim altüst ortada bi nedende yok ama anlamsız bi sinir var üstümde günler saatler geçmio sanki siz hiç böyle şeyler yaşadınız mı ben gece resmen sıkıntıdan uyuyamadım sağa dön sola dön sabahı ettim neden böyle oldu ki çok mutsuz hissediyorum bunun sorumlusudamı hormonlar
Gözün aydın olsunKızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Tebrik ederizEylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
Ben de aynı sen gibiyim ne zaman gelecek kollarımı açtım bekliyorumBizimkide gelmeye niyeti yok gibi umudumu kaybediyorum o kadar şey yapıyorumayaklarım 2 gündür davul gibi görseniz korkarsınız valla artik kendimi hic iyi hissetmiyorum 3600 kilosuda normal istiyorum gelmezse doğana kadar 4 u geçer
Biz de 9'unu bekleyecektik ama suyum azalınca beklemek istemedik.4 eylülü zor bekledim hiç 10unu hesap etmemiştim bekledikçe fenalaşıyorum artık:/
Hayırlı olsun Gözün aydın canim geçmiş olsun sanadaEylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
Ah canim ayniyiz ya bende mi denesem napsam bilemedim valla yaGözün aydın olsunkavuştun yavruna darısı biz doğuramayanlara
Tebrik ederizgözünüz aydın olsun darısı başımıza inşallah
Ben de aynı sen gibiyim ne zaman gelecek kollarımı açtım bekliyorum
nedense bugün umutsuzluğa kapıldım bizim bebiş de Cumartesi 3500 dü ya 4 oluverirse diye korkuyorum
Sancım yok şu an sadece bebek kanalda baş geliş rahim ağzın çok incelmiş doğuma hazırsın dedi
Öyle bekliyomhareketleri yapıyom
Bi arkadaş adaçayı demişti onu birinden de duydum bugün bi içeyim bakalım
Hadi gözün aydın Rabbim saglıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin kuzunaEylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
Gazin caresi yurumek.seni kaldirsinlat yavas yavas 10 dk yuru.gaz sancisi cok agritiyor ben de yasadim.1 haftaya gecer. Bol bol hareket etmeye calisPlm123 kizlar ben zamsn gectikce kotuluyorum yataktan kalkamiyorum desteksiz..hatta agri kesici olmadan duramiyorum gaz sancisi var cok az cikti gazi cocuk gibi agladim resmen..herkesin aci esigi farkli elbette aama ben cok zorlaniyorum
Walla süpersinDaha saymadıklarım var emin ol :)
İki kişi olunca pazara gittinmi en az bi kilo alıyorsun hep fazla geliyor atmak veya bozulmasını beklemek yerine dondurucuda değerlendiririm
Birde ben yemek yaptıgımdada elim boldur fazla yapıp sıcakken kavanozlayıp soguyunca buzdolabına atarım sonra bikaç hafta sonra acar gayet yeni yapılmıs gibi yeriz mesela domates biber kavanozluyor gibi havasını alıp kapatırsan hic biley olmuyor onada aklında olsun
Ben once emzik verdim. Emzigi emmeye baslayinca da silikon gogus ucuna sut damlatip silikon uc verdim oyle yapinca aldi.Eylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
Canım bugün birine daha yazmıştım eminim okuyamıyorsundur tüm mesajları. Aventin niplette meme ucu kaşığı varmış kullananlar işe yaradığını söylüyor meme ucu çökük olanlarda, onu da bir dene istersenEylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
Tam olarak şu andaki beni tarif etmişsin son kontrolde tansiyonum sınırda çıktı diye dr uyardı gündüz dışarı çıkmıyorum sıcaklardan evin içinde yapıcak bir sürü iş var her hafta gelen yardımcı kaçtı gitti telefonlarımı açmıyor ev rezalet2-3 gündür sadece koltuklar arası yatıp kalkıorum yürüyüşleri çömelmeler hepsini bıraktım hurmaya başlamıştım 2 haftadır onuda bıraktım bi kaç gündür benim canım yemekte istemiyor iştahım gitti resmen ztn midem ufacık kaldı bence çocuğumun ayaklarının altında 3-4 kaşık bişey yesem tıka basa yemiş gbi oluyorum. Gelinim mutfakta batağına düştüm 2 gündür onu izliorum rezalett
Aman ben sırt üstü dönünce kollarım ayaklarım uyuşuyor çok korkuyordum, en son sırtıma yastık sokup öyle yattım dönemesin vücudum gece diye öyle alıştım. Son günlerde çok tehlikeli bence sırtınızda yastık yatın siz deBenim de gece uyandığımda ellerim kapanmıyor, biraz parmaklarımı ovup masaj yapınca düzeliyor. Gece sırt uyumuşum nefes darlığı çekerek uyandım gecenin bir yarısı. Sanırım uykudayken sırt üstü yattığımdan dolayı nefes darlığı çektim.Hamileliğin son günlerinin cilveleri
Cherry yeme fazlaaaAhahahah bu kadar olur aynen yaaa ben de o batağa düştümbir de ne gerizekalılar ne boş insanlar diye diye söverek izliyorum ama yine de izliyorum şaka gibi arkasından bir de temizlik benim işim var onu ara ara izliyorum altın vuruşu Zuhal topalla yapıp İstiklal marşı ve kapanış yapıp koştur koştur yemek ve ev derleyip toplamaya gidiyorum
Ben aç olmasam da yiyorum valla sırf zaman geçsin diyeAllah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim
Hem sen de iyi olursun canım, bence mantıklıŞükredeyim hastaneme o zaman hos oda ona göre parasını alıyor ama işime gelicek gelen gidenimiz cok olur hastanede agırlamak daha kolay olucak eve gelen oturur cunku gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?