Kontrolden ciktim canim nst de ufak sancılar cikti suanlik durum aynı açılmaya da bakmadılar malesef cuma tekrar çağırdı ozaman gidicem tekrar beklemedeyim bende
Canım ben bugün özel hastaneye iyi bi doktor varmış ona gittim öylesine bi durumumu öğreneyim diye ama hiç iyi şeyler söylemedi suyum çok azalmış ve plasenta kireçlenme yapmış sezeryana alınması gerek beklemek çok tehlikeli dedi

Gözün aydın çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar devlet hastanesinde bi sorun çıkmıyodu bu zamana kadar suyu falan normal demişlerdi hep ama bugün özel hastanede epeyi araştırdığım bi doktora gittik. Suyun çok azaldığını plasentanın kireçleme yaptığını sezeryanla alınması gerektiğini söyledi bebeğin hayatını riske atıyosun dedi beklemek çok tehlikeliymiş ne yapmam gerek bilmiyorum moralim çok bozuk

devlettekiler ne diyo peki onlara gidip desen

Bize de aynısını söyledi doktor, biz de Cuma'ya gün aldık, ben de korkuyorum bazen erken mi acaba diye, suyum da azaldı, bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı.

Benim de suyum az canım cumaya gün aldık, plesantayla mı ilgili bilmiyorum ama birden azaldı su. 3 günde bir nst'ye gidiyorum. Allah bebeklerimizi korusun inşallah doğana kadar. Nst'de hareketleri iyi oldukça sorun yok diyor doktor ama zaten makat geliş olduğu için beklemicez daha fazla.

Bize de aynısını söyledi doktor, biz de Cuma'ya gün aldık, ben de korkuyorum bazen erken mi acaba diye, suyum da azaldı, bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı.
Bende dün dr.gittim dönmemiş Bebek sazeryana alabiliriz yarın gel tekrar bakalım dedi ve egzersiz verdi,ertesi gün dönmüş

Benim devlette suyum normal çıkıyordu bugün özelde az dedi doktor beklemek tehlikeli dedi sancım da bu yüzden oluyomuş doğum sancısı değil bu sancı dedi çok korkuyorum gerçekten

Canım ben de hem çalışan hem çocuklu olduğum için öyleyim. Buzluğumdan hazırlık eksik olmaz. Kavrulmuş kıyma, kavurma, doğranmış biber domates soğan, dondurulmuş sebze, börek, yemeklerden fazla yaptıklarımın artanları mesela buzluğa atıyordum ben ama senin kavanoz yöntemi çok daha güzelmiş ben de öyle yapayım artık çünkü benim de elim aza varmıyor
Derin dondurucu alacaktım bu sene herkes 3 çekmeceli alacaksan alma dedi varla yok arası oluyor küçük geliyor diye. 5-7 çekmece arası da almışken A++ alalım istiyoruz biraz tuzlu geldi şu aşamada. Yoksa buzlumla ilgili ne planlarım var. Pratiklik konusunda insanın eli ayağı oluyor cidden.

Canım ben de yürüyüş yapmaya çalışıyorum dün 8000 adım atmışım mesela ama günüm günümü tutmuyor işte Senin doktor niye o kadar uzakta yaa valla ben 37+ da gittiğimde 39+ da gel dedi doktor sana da öyle derse şaşırmam ama senin Kasılmalar uyutmayacak düzeyde oluyorsa açılma flan vardır belki. Benim hiç o derece olmadı.

Th4Lia

öncelikle hayirli olsun canim

bu durumu (plesentanin dolanmas)
nasıl anlaşıldı yani niye gitmiştin ya da
haftan kaçtı canim ve bebek kg sağlığı nasıl ❣
Kontrolum vardı. 39 haftalık olmuştu zaten. Hareketlerinin azalmasından 2 gün önce devlet acile kontrol gitmiştik zaten ama nstte sancıya baktılar sadece. Kendi doktoruma gittiğimde kordonun dolandıgını ultrasonda gördü. Nsttede kalp atışları cok hızlıydı zaten. O şekilde anlaşıldı. Çok şükür sağlığı çok iyi. Başta emmede problem yaşasakta gogus silikonu ile sorunu çözdük gibi. 3630 kg doğdu bizim yaramaz :)

Aaaa kendi doktoruna da git bir istersen

Üc cekmeceli sakın alma cok kücük 7 cekmeceli aldım o bile agzına kadar full dolu özellikle sende benim gibi elinin altında seyler yapıyorsun elin ayagın oluyor yetmiyor bile bide biz iki kişiyiz düşün :)
Ve A++ gercekten önemli biz bu kadar tahmin edemedik A+ aldık ayda 20/30 lira arası oynattı A++ cok cok daha az yakar almısken ömürlük alıyoruz o yüzden ona göre karar ver

Canım 3 gün mama takviyesi biz de aldık şakın üzülme
Süt hemen gelmiyor ki
Aç kalıp ağlaması çok üzüyor gerçekten ama mamayla doyurup sağmaya devam edince ve inşallah pozitif düşüncelerle sütün gelecek
Daha yeni Doğum yaptın
Mis kokulu kızın cok cok senden emecek inşallah
6.günden bildiriyorum

Bende dondurucu yok. Cekmeceli mi alsam, sandik tipi olanlardan mi alsam kararsiz kaldim. Cekmecelinin kulkanimi rahat diyorlar ama sandik tipi de daha cok urun aliyor icine. Alirsam ugur alayim diyorum ama tamamen kararsiz kaldim. Ben de artan yemegi bile buzd9labinin dondurucu bolumune atiyorum. Cigden borek sarip atiyorum. Dogum icin yapayim diyordum ama bebek erken gelince kaldi o borek isleri.

Sezaryen olan arkadaşlara bir sorum olacak. Pazartesi Allah nasip ederse inşallah bebeğime kavuşcaz sezaryenle. Epidural mi oldunuz spinal mi ve farkı nedir acaba? Sezaryen sonrası ağrıyı dindirmek açısından epidural daha mı iyi bir seçim? Bugün kan verdim anestezi için. Zaman yaklaştıkça gerildim.

Cekmeceli cok rahat habgi katta ne sakladıgını görüyorsun ve düzenli oluyor
Sandık tipi bana göre değil evde estetik görüntüsü yok sanki market izlenimi veriyor bide egil al kurcala falan asagılardaki bişeyi almak icin baya cıkar koy falan yapman lazım
Artan yemegi sıcakken kavanozla ters cevir soguyunca ertesi gün koy dolaba aylarca bişey olmuyor
Tavuk ve balık harici hepsinde denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…