Sanki bu mesajı ben yazmış gibiyimKalktim yurudum onda sorun yok sag kismi kesinim yaniyor desteksiz hicbir sey yapamiyorum sen yapabiliyormusu n? Gaz cikarttim vcye gittim deyince oooo seni aksama cikartiriz diyo doktor sanki cok iiyiyimbize test fln yapmadilar bak cocuk doktoru geldi sadece muaynne etti o guzelmis.bende uyumadim hic surekli araniyo agliyo memeden bise gelmeyince yaygarayi basiyoo yanii bilmiyorum ama zormus en cok bebeginle ilgilenememk koyuyor kvdem var Allahtan esimle lavbo vs.gidiyorum..
Üc cekmeceli sakın alma cok kücük 7 cekmeceli aldım o bile agzına kadar full dolu özellikle sende benim gibi elinin altında seyler yapıyorsun elin ayagın oluyor yetmiyor bile bide biz iki kişiyiz düşün :)
Ve A++ gercekten önemli biz bu kadar tahmin edemedik A+ aldık ayda 20/30 lira arası oynattı A++ cok cok daha az yakar almısken ömürlük alıyoruz o yüzden ona göre karar ver
Bende dondurucu yok. Cekmeceli mi alsam, sandik tipi olanlardan mi alsam kararsiz kaldim. Cekmecelinin kulkanimi rahat diyorlar ama sandik tipi de daha cok urun aliyor icine. Alirsam ugur alayim diyorum ama tamamen kararsiz kaldim. Ben de artan yemegi bile buzd9labinin dondurucu bolumune atiyorum. Cigden borek sarip atiyorum. Dogum icin yapayim diyordum ama bebek erken gelince kaldi o borek isleri.
iyi aksamlar kızlar doğum hikayemle geldimcumartesi gecesi 1 gibi suyum geldi. zaten son kontrolde doktor suyumun azaldığını söylemişti. bir anda boşalınca da hiç suyum kalmamıştır diye sancı takibi bile yapmadan gittim. 3 gibi nst’ye girdim süresi az ama düzenli sancılarım vardı açıklık 2 cmdi. yani doğum başlamış bile sayılmaz. eve gitmek istedim, suyum olmadığı için göndermedi takipte kalmamız gerekir sancılarını beklicez dedi. suniyi de hemen vermek istemedi bebeğin kalp atışları riske girermiş. derken sabah 11e kadar hafif hafif ilerledik. açılma sadece 3 cm oldu. küçük dozlarla suniye başladık. ama cidden çok küçük dozda başlayıp 15 dk arayla yükseltti. suni sancı hiç öyle korkulacak bisey değilmiş. sıklaştı sancılarım açılma ilerledi kalp atışlarında da sıkıntı yoktu çok şükür. sadece arada bir nst’ye bağlıyken sancı karşılamak zor oldu. sonra pilates topunda nstye falan bağlandım doktor keseyi patlattı sonraki sancılar gerçekten zorladı. ama ondan sonrası ortalama 15 dk sürdü. tüm bu süreçte annem yanımdaydı. eşim arada bir girip çıktı. son dakikalarda annemi de yolladılar. çömelerek karşıladım son sancıları, masaya çıktım ve 2 ıkınmada kucağımdaydı kızım❤daha sonra dikisler atıldı bebeğin kontrolleri yapıldı giyindi ve yanıma geldiler babasıyla. ilk emzirme eşimle doğumhanede 1 saat kaldık odaya çıkmadan. bu süre çok iyi geldi bize. hastanenin prosedürüydü. daha sonra çekirdek aile odamıza çıktık ailelerimiz bizi bekliyordu benim açımdan gayet pozitif bir doğumdu benimle ilgilenen ebeyi cok cok sevdim. Allah razı olsun ondan. darısı sağlıkla sizlerin başına
normal doğum düşünenlere tavsiyelerim tüm süreç boyunca pozitif olun. bebeğinize kavuşmayı düşünün. doktorunuzun ebenizin söylediklerini yapmaya çalışın. onlarla her geldiklerinde şakalaşın gülün eğlenin.
H honey bunch sen naptın? ne alemdesin?
iyi aksamlar kızlar doğum hikayemle geldimcumartesi gecesi 1 gibi suyum geldi. zaten son kontrolde doktor suyumun azaldığını söylemişti. bir anda boşalınca da hiç suyum kalmamıştır diye sancı takibi bile yapmadan gittim. 3 gibi nst’ye girdim süresi az ama düzenli sancılarım vardı açıklık 2 cmdi. yani doğum başlamış bile sayılmaz. eve gitmek istedim, suyum olmadığı için göndermedi takipte kalmamız gerekir sancılarını beklicez dedi. suniyi de hemen vermek istemedi bebeğin kalp atışları riske girermiş. derken sabah 11e kadar hafif hafif ilerledik. açılma sadece 3 cm oldu. küçük dozlarla suniye başladık. ama cidden çok küçük dozda başlayıp 15 dk arayla yükseltti. suni sancı hiç öyle korkulacak bisey değilmiş. sıklaştı sancılarım açılma ilerledi kalp atışlarında da sıkıntı yoktu çok şükür. sadece arada bir nst’ye bağlıyken sancı karşılamak zor oldu. sonra pilates topunda nstye falan bağlandım doktor keseyi patlattı sonraki sancılar gerçekten zorladı. ama ondan sonrası ortalama 15 dk sürdü. tüm bu süreçte annem yanımdaydı. eşim arada bir girip çıktı. son dakikalarda annemi de yolladılar. çömelerek karşıladım son sancıları, masaya çıktım ve 2 ıkınmada kucağımdaydı kızım❤daha sonra dikisler atıldı bebeğin kontrolleri yapıldı giyindi ve yanıma geldiler babasıyla. ilk emzirme eşimle doğumhanede 1 saat kaldık odaya çıkmadan. bu süre çok iyi geldi bize. hastanenin prosedürüydü. daha sonra çekirdek aile odamıza çıktık ailelerimiz bizi bekliyordu benim açımdan gayet pozitif bir doğumdu benimle ilgilenen ebeyi cok cok sevdim. Allah razı olsun ondan. darısı sağlıkla sizlerin başına
normal doğum düşünenlere tavsiyelerim tüm süreç boyunca pozitif olun. bebeğinize kavuşmayı düşünün. doktorunuzun ebenizin söylediklerini yapmaya çalışın. onlarla her geldiklerinde şakalaşın gülün eğlenin.
Ya sorma iyimi yaptım kötümü geldiğimden beri kararsizim heran cayacak gibiyimde sancıyla doner mi acaba beklesem mi diyorum sonra bisey değişmez dönmuyo deyip bi heyecan paniğe kapılıyorum kafam bi milyon inşallah pazartesiye sancim gelsin de ne olucaksa o olsun en mantıklısıBize de aynısını söyledi doktor, biz de Cuma'ya gün aldık, ben de korkuyorum bazen erken mi acaba diye, suyum da azaldı, bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı.
Aaa çok iyiymiş ne yaptım ki bende deneyeyimBende dün dr.gittim dönmemiş Bebek sazeryana alabiliriz yarın gel tekrar bakalım dedi ve egzersiz verdi,ertesi gün dönmüş
Ayy çok güzel anlatmışsın biraz cesaret geldiiyi aksamlar kızlar doğum hikayemle geldimcumartesi gecesi 1 gibi suyum geldi. zaten son kontrolde doktor suyumun azaldığını söylemişti. bir anda boşalınca da hiç suyum kalmamıştır diye sancı takibi bile yapmadan gittim. 3 gibi nst’ye girdim süresi az ama düzenli sancılarım vardı açıklık 2 cmdi. yani doğum başlamış bile sayılmaz. eve gitmek istedim, suyum olmadığı için göndermedi takipte kalmamız gerekir sancılarını beklicez dedi. suniyi de hemen vermek istemedi bebeğin kalp atışları riske girermiş. derken sabah 11e kadar hafif hafif ilerledik. açılma sadece 3 cm oldu. küçük dozlarla suniye başladık. ama cidden çok küçük dozda başlayıp 15 dk arayla yükseltti. suni sancı hiç öyle korkulacak bisey değilmiş. sıklaştı sancılarım açılma ilerledi kalp atışlarında da sıkıntı yoktu çok şükür. sadece arada bir nst’ye bağlıyken sancı karşılamak zor oldu. sonra pilates topunda nstye falan bağlandım doktor keseyi patlattı sonraki sancılar gerçekten zorladı. ama ondan sonrası ortalama 15 dk sürdü. tüm bu süreçte annem yanımdaydı. eşim arada bir girip çıktı. son dakikalarda annemi de yolladılar. çömelerek karşıladım son sancıları, masaya çıktım ve 2 ıkınmada kucağımdaydı kızım❤daha sonra dikisler atıldı bebeğin kontrolleri yapıldı giyindi ve yanıma geldiler babasıyla. ilk emzirme eşimle doğumhanede 1 saat kaldık odaya çıkmadan. bu süre çok iyi geldi bize. hastanenin prosedürüydü. daha sonra çekirdek aile odamıza çıktık ailelerimiz bizi bekliyordu benim açımdan gayet pozitif bir doğumdu benimle ilgilenen ebeyi cok cok sevdim. Allah razı olsun ondan. darısı sağlıkla sizlerin başına
Canım işitme testi iki üç gün so ra yapılması daha sağlıklı endişe etme geçer testi kuzuBenim de sag tarafi yaniyo kesinin. Bu sabah tek basima wc ye gittim geldim.bi de oglusumun altini temizledim :) yine tabi iki buklumdum ama yavas yavas dogrulmaya basliyorum. Esim internetten bakmis da isitme testi 24 saat sonra mj ne yapiliomus dun yapmalari tedirgin etti beni. Inşallah sagliklidir oglum da ben uzuldugumle kalirim. Bizimki de altini acinca basiyo yaygarayi
ilk gittiğimde suyum geldi dedim muayene etti kese duruyor gelen akıntı olabilir mi dedi hayır dedim suydu. o zaman üstten yırtılmıştır dedi. kafasının çıkması için de alttan patlattı keseyi zaten su falan akmadı o sıraMaşallah yaaadarısı bize olsun inşallah
Anlamadığım nokta şu oldu. Suyun gelmişse zaten kese patlamış denektir tekrar ne kesesi patlattı doktor anlamadım
Zaten çoğu sezaryen kararını Doğumun gerçekleşmesine 10-15 dakika kala alıyormuş artık dayanamıyorum diye ümitsizliğe kapılıyormuş anneler . Eğitimde söylemişlerdi. Halbuki onu atlatınca zaten bebek kucağında oluyor diye ☺
39+3de doğum yaptım. çok teşekkürler darısı size :)Gözünüz aydın ne güzel anlatmışsınız darısı Doğum bekleyen bizlerin başınakaçıncı haftada Doğum yaptınız? Benim 38+3 ama bugün hiç bir sancım yoktu nst de
bilmiyorum ağrı eşiğine mi bağlı ama epidurali hiç düşünmedim bile. dediğim gibi son yarım saat dışında beni zorlayan sancılar değildiAyy çok güzel anlatmışsın biraz cesaret geldi
Prensesinle sana maşallah
Ben de şeyi merak ediyorum epiduralsiz mi bekledin sancılarıni
Böyle okuyunca bir cesaret geliyor ben de yapabilirim zaten adet dönemini sağlam sancılı geçiren biriydim diyorum ama 10dk geçince hemen vazgeçiyorum epiduralsiz yapamıcam sanırım diyorumilk gittiğimde suyum geldi dedim muayene etti kese duruyor gelen akıntı olabilir mi dedi hayır dedim suydu. o zaman üstten yırtılmıştır dedi. kafasının çıkması için de alttan patlattı keseyi zaten su falan akmadı o sıra
39+3de doğum yaptım. çok teşekkürler darısı size :)
bilmiyorum ağrı eşiğine mi bağlı ama epidurali hiç düşünmedim bile. dediğim gibi son yarım saat dışında beni zorlayan sancılar değildi
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah canımOkuyamadım mesajlari kızlar normal de yarın kontrolüm vardı buyun sanciyla hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryan oldum oglusum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür darısı bekleyen bütün annelerin başına
ilk doğum mu? sancıları bu kadar büyütme gözünde :)Böyle okuyunca bir cesaret geliyor ben de yapabilirim zaten adet dönemini sağlam sancılı geçiren biriydim diyorum ama 10dk geçince hemen vazgeçiyorum epiduralsiz yapamıcam sanırım diyorum
Başka bir dr daha git benceKızlar devlet hastanesinde bi sorun çıkmıyodu bu zamana kadar suyu falan normal demişlerdi hep ama bugün özel hastanede epeyi araştırdığım bi doktora gittik. Suyun çok azaldığını plasentanın kireçleme yaptığını sezeryanla alınması gerektiğini söyledi bebeğin hayatını riske atıyosun dedi beklemek çok tehlikeliymiş ne yapmam gerek bilmiyorum moralim çok bozuk
Maşallah size annesiOkuyamadım mesajlari kızlar normal de yarın kontrolüm vardı buyun sanciyla hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryan oldum oglusum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür darısı bekleyen bütün annelerin başına
Okuyamadım mesajlari kızlar normal de yarın kontrolüm vardı buyun sanciyla hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryan oldum oglusum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür darısı bekleyen bütün annelerin başına
Karnını iki yandan tutup bebeğinin kafasını aşşağı doğru çevireceksin dairesel hareketlerle ve hafifçe,hiç beklemiyordum ama işe yaradı.Aaa çok iyiymiş ne yaptım ki bende deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?