Sanki bu mesajı ben yazmış gibiyim hepsi geçicek canım az sabır. O sağ taraf acısı bende de oldu hemşire dikişin bittiği noktadır orası çok acır dedi. Merak etme bi kaç güne ağrın olsa da bebeğe bakabilecek hale geleceksin, şimdi sadece bebeğini emzir (ama stres yapmadan), bebeğini sev ve fırsat buldukça dinlen, mümkünse uyu

Yeni sinyal var bugün bende, ne zaman yemek yemeye başlasam karnım "artık boşan da semerini ye" gibisinden yalancı kasılma başlatıyor ve bana yedirmiyor doğursam da artık şu kiloları nasıl vereceğim kısmına geçsem kızlar aaah ah

iyi aksamlar kızlar doğum hikayemle geldimcumartesi gecesi 1 gibi suyum geldi. zaten son kontrolde doktor suyumun azaldığını söylemişti. bir anda boşalınca da hiç suyum kalmamıştır diye sancı takibi bile yapmadan gittim. 3 gibi nst’ye girdim süresi az ama düzenli sancılarım vardı açıklık 2 cmdi. yani doğum başlamış bile sayılmaz. eve gitmek istedim, suyum olmadığı için göndermedi takipte kalmamız gerekir sancılarını beklicez dedi. suniyi de hemen vermek istemedi bebeğin kalp atışları riske girermiş. derken sabah 11e kadar hafif hafif ilerledik. açılma sadece 3 cm oldu. küçük dozlarla suniye başladık. ama cidden çok küçük dozda başlayıp 15 dk arayla yükseltti. suni sancı hiç öyle korkulacak bisey değilmiş. sıklaştı sancılarım açılma ilerledi kalp atışlarında da sıkıntı yoktu çok şükür. sadece arada bir nst’ye bağlıyken sancı karşılamak zor oldu. sonra pilates topunda nstye falan bağlandımdoktor keseyi patlattı sonraki sancılar gerçekten zorladı. ama ondan sonrası ortalama 15 dk sürdü. tüm bu süreçte annem yanımdaydı. eşim arada bir girip çıktı. son dakikalarda annemi de yolladılar. çömelerek karşıladım son sancıları, masaya çıktım ve 2 ıkınmada kucağımdaydı kızımdaha sonra dikisler atıldı bebeğin kontrolleri yapıldı giyindi ve yanıma geldiler babasıyla. ilk emzirmeeşimle doğumhanede 1 saat kaldık odaya çıkmadan. bu süre çok iyi geldi bize. hastanenin prosedürüydü. daha sonra çekirdek aile odamıza çıktık ailelerimiz bizi bekliyordubenim açımdan gayet pozitif bir doğumdu benimle ilgilenen ebeyi cok cok sevdim. Allah razı olsun ondan. darısı sağlıkla sizlerin başına
normal doğum düşünenlere tavsiyelerim tüm süreç boyunca pozitif olun. bebeğinize kavuşmayı düşünün. doktorunuzun ebenizin söylediklerini yapmaya çalışın. onlarla her geldiklerinde şakalaşın gülün eğlenin.
H honey bunch sen naptın? ne alemdesin?

Aynen onu düşündük tasarruflu olmazsa içine koyacağımız şeylerin de astarı yüzünden pahalıya gelir dedik sonuçta dediğin gibi uzun süreli kullanım için alınan eşyalar. Valla kışın limon bile atıyorum buzluğa tüm tüm. Mevsimi geçince direkt donmuş şekilde kabuğu da dahil salataya rendeliyorum Harika oluyor. Muz şeftali flan atıyorum çıkarıp süzme yoğurdun içine atıyorum, tarçın, ceviz, fındık, bal flan hooop blenderla oğluma dondurma yapıyorum bayıla bayıla yiyor sağlıklı şekersiz dondurmayı 3 çekmeceli buzdolabı buzluğuyla bile gözüm dönüyor her şeyi atasım geliyor dondurucu alsam kocayı çoluğu çocuğu da buzluğa atıp saklamam inşallah

Ayyy kesinlikle sandık tipi alma. Annem almıştı seneler önce Uğur’un bin pişman oldu. En altta ne var unutuyordu ve donduğu için istese de alınmıyor alttakiler. Hadi alacaksın diyelim üstteki her şeyi tekrar boşalt alttakini al diğerlerini tekrar koy insan sinir oluyor. Bu sene verdi onu 5 çekmeceli aldı.

ShinSeGi E Elwing6 aynen öyle ben de sezaryenle doğum yaptım ilk günler sadece renksiz sıvı geldi o da çok faydaliymis.bugün 17.gündeyiz tam anlamıyla bugün sütüm baya geldi.bugüne kadar az azdi ama yine de veriyordum memeyi.mama takviyesi yapmasak sarılık olacaktı bebeğimiz.hala gunde iki üç defa mama veriyorum ama önce meme.Bir de saat fln beklemiyorum istediği zaman veriyorum.benimki geceleri daha çok emiyor.Lafın kisası hiç stres yapmamak lazım süt mutlaka geliyor

Maşallah yaaa darısı bize olsun inşallah
Anlamadığım nokta şu oldu. Suyun gelmişse zaten kese patlamış denektir tekrar ne kesesi patlattı doktor anlamadım

Zaten çoğu sezaryen kararını Doğumun gerçekleşmesine 10-15 dakika kala alıyormuş artık dayanamıyorum diye ümitsizliğe kapılıyormuş anneler . Eğitimde söylemişlerdi. Halbuki onu atlatınca zaten bebek kucağında oluyor diye

Gözünüz aydın ne güzel anlatmışsınız darısı Doğum bekleyen bizlerin başına kaçıncı haftada Doğum yaptınız? Benim 38+3 ama bugün hiç bir sancım yoktu nst de

Bize de aynısını söyledi doktor, biz de Cuma'ya gün aldık, ben de korkuyorum bazen erken mi acaba diye, suyum da azaldı, bilmiyorum canım hakkımızda hayırlısı.
Ya sorma iyimi yaptım kötümü geldiğimden beri kararsizim heran cayacak gibiyimde sancıyla doner mi acaba beklesem mi diyorum sonra bisey değişmez dönmuyo deyip bi heyecan paniğe kapılıyorum kafam bi milyon inşallah pazartesiye sancim gelsin de ne olucaksa o olsun en mantıklısı

Ayy çok güzel anlatmışsın biraz cesaret geldi
Prensesinle sana maşallah

Ben de şeyi merak ediyorum epiduralsiz mi bekledin sancılarıni

Canım işitme testi iki üç gün so ra yapılması daha sağlıklı endişe etme geçer testi kuzu

ilk gittiğimde suyum geldi dedim muayene etti kese duruyor gelen akıntı olabilir mi dedi hayır dedim suydu. o zaman üstten yırtılmıştır dedi. kafasının çıkması için de alttan patlattı keseyi zaten su falan akmadı o sıra
Gözünüz aydın ne güzel anlatmışsınız darısı Doğum bekleyen bizlerin başına kaçıncı haftada Doğum yaptınız? Benim 38+3 ama bugün hiç bir sancım yoktu nst de
39+3de doğum yaptım. çok teşekkürler darısı size :)
Ayy çok güzel anlatmışsın biraz cesaret geldi
Prensesinle sana maşallah

Ben de şeyi merak ediyorum epiduralsiz mi bekledin sancılarıni
bilmiyorum ağrı eşiğine mi bağlı ama epidurali hiç düşünmedim bile. dediğim gibi son yarım saat dışında beni zorlayan sancılar değildi

Böyle okuyunca bir cesaret geliyor ben de yapabilirim zaten adet dönemini sağlam sancılı geçiren biriydim diyorum ama 10dk geçince hemen vazgeçiyorum epiduralsiz yapamıcam sanırım diyorum

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah canım
sen kaçıncı haftadaydin
kilosu sağlığı nasıl

Başka bir dr daha git bence

Maşallah size annesi
Tebrik ederiz gözünüz aydın olsun

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah Sezaryen epidural mi spinal mi oldu ben de onun karar aşamasındayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…