Dün gece uyutmadı bugün de gün için de sık sık karnimda kasılma ve ağrı hissettim.Bakalim yarın ne diyecek dr.Insallah açılma falan oluyordur.
Dr şehirde biz köyde olunca uzaklık var bayağı.Korkum yolda dogurmak

Neden doğum yapmaya acele ediyorsunuz ki daha 36 hafta artilardasiniz

Canım bende bekliyordum buhunmuyfu kontrolü diye günümüzde aynı diye ekstra merak ediyordum. Gözün aydın gecmis olsun bebeğine kavuştum ne güzel müsait olunca yazarsın neden sezeryan oldun bı sıkıntı yoktur umarım

Neden doğum yapmaya acele ediyorsunuz ki daha 36 hafta artilardasiniz
Benim 2 sezeryanim var.Bu 3.dogum ve şeker riskinden dolayı bebegin gelişimi önde.Normal doğum deneyeceğiz.O yüzden bebegin fazla iri olması durumunda dr denemeye yanaşmıyor.Zaten normal bi dr gitsem en ufak sancıca direkt sezeryana alacak.En azından kendi dogsun istiyorum yani o yüzden istiyorum.

Gözün aydın Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı da bizlere olsun

Karnını iki yandan tutup bebeğinin kafasını aşşağı doğru çevireceksin dairesel hareketlerle ve hafifçe,hiç beklemiyordum ama işe yaradı.
Nasıl yani masaj şeklinde demi yanlış anlamadım sağ,sol sabitleyip elle bas yönünde masaj

Nasıl yani masaj şeklinde demi yanlış anlamadım sağ,sol sabitleyip elle bas yönünde masaj
Evet bebeğin başı diyelim tam yukarıda bacakları aşşağıda tam ters yönde elleri sabitleyerek yanlara masaj okşar gibi hafifçe

Hatırladığım kadarıyla sana zaten yatış veriyorlardı ama sen yatmıyordun değil mi?? Neden güvenmiyosun doktoruna?
Evet ama böyle bi sebepten değil sancım var diye yatış veriyolar hiç suyun azalmış vs dememişti devlete gittiğim doktorlar bugün özelde duydum ilk defa bunları zaten sabit bi doktorum yok malesef devlete gittiğim için hangisine sıra alırsam ona gidiyorum hangisine güvenmem gerek şaşırdım kaldım

Aaa bugüne kadar diger dr nasil goremedi ultrasondan bunu peki ne yapmayi dusunuyosun canim son haftalarda plesanta yaslanip kirecleniyomus beslemiyomus artik bebegi

Evet bebeğin başı diyelim tam yukarıda bacakları aşşağıda tam ters yönde elleri sabitleyerek yanlara masaj okşar gibi hafifçe
Son olarak kaç çok ve ne sıklıkta yaptınız biraz fazla sordum ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum

Belki de suyun yeni azalmıştır bilemezsin ki?
Bence yarın gittiğinde yatış verirlerse yat bekleyerek riske atma

Aaa bugüne kadar diger dr nasil goremedi ultrasondan bunu peki ne yapmayi dusunuyosun canim son haftalarda plesanta yaslanip kirecleniyomus beslemiyomus artik bebegi
Ben de onu düşünüyorum canım bu zamana kadar hep suyun vs normal demişti doktorlar su gibi akıntım vardı mesela şüphelendim gittim testte suyun gelmediği sadece akıntı olduğu çıkmış nekadar doğru onu da bilemiyorum ama yarın yine gidicem devlete bakalım ne dicekler gerçekten moralim çok bozuldu

Oh maşallah canim güzel ve olumlu bi doğum geçirmişsin darısı bize inşallah Gözün aydın

Belki de suyun yeni azalmıştır bilemezsin ki?
Bence yarın gittiğinde yatış verirlerse yat bekleyerek riske atma
Nst de sancı çıkıyo diye yatış veriyolardı yarın suyla ilgili bi sıkıntı var mı onu öğrenmeye gidicem ama yatış verirlerse yatmam gerek sanırım ama devlet hastanesi olduğu için normal doğumu bekliyolar

Git bencede canim dr ne dicek bakalim moralini bozma sezeryan derse olursun ikiniz için hayırlısı ne ise o olsun canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…