Acil bir durum olursa sezeryana alırlar zaten illa normal diye diretmezler .Nst de sancı çıkıyo diye yatış veriyolardı yarın suyla ilgili bi sıkıntı var mı onu öğrenmeye gidicem ama yatış verirlerse yatmam gerek sanırım ama devlet hastanesi olduğu için normal doğumu bekliyolar
Bir gün dedi sadece, ertesi gün kontrole çağırdı.Toplam 30 kez yapmışımdır fakat “kasılma ve ağrı yokken yapacaksın”dedi.”Bir gün yeterli mi?”dediğimde “zaten dönerse bir günde döner bu masaj ile”dedi.Son olarak kaç çok ve ne sıklıkta yaptınız biraz fazla sordum ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Zaten bugünden sonra normalmiş sezeryanmış gözümde kalmadı canım o iyi olsun sağlıkla kavuşayım başka bişey istemiyorum her türlü atlatılır yani ona bişey olmasın yeter kiGit bencede canim dr ne dicek bakalim moralini bozma sezeryan derse olursun ikiniz için hayırlısı ne ise o olsun canım üzme kendini
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim ilgin için Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimiziAcil bir durum olursa sezeryana alırlar zaten illa normal diye diretmezler .
Canım epiduralde mi fayda etmedi. Kıyamam yaa. Gazın veya büyük tuvaletin tam çıksa rahatlarsın. Bir de rahim kasılması oluyormuş sancı gibi o da ağrı yapıyor@Plm123 kizlar ben zamsn gectikce kotuluyorum yataktan kalkamiyorum desteksiz..hatta agri kesici olmadan duramiyorum gaz sancisi var cok az cikti gazicocuk gibi agladim resmen..herkesin aci esigi farkli elbette aama ben cok zorlaniyorum
Hayırlısıyla gelsin inşallah, günü belli olması ayrı bir heycan her an gelmesi ayrı bir heycan, sonucu hep güzel ama meleklerimize kavuşacağız inşallahGünaydın kızlar bugün kontrolüm vardı, bizim oğlan dönmemiş daha dr bu saatten sonra beklemeyelim deyip bana bıraktı kararı:/ son geldiğinde de dönme ihtimaline bakıcam sözüyle pazartesi için gün aldık:) çok değişik bi duygu ya tarifi yok garip bi haldeyim sevinç mi korkumu ,heyecanmj kalbim ağzımda resmen
Öncelikle gözünüz aydın. İnşallah sıkıntıalrınız tez vakit biter de bebişiniz cok cok emerEylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
Zaten usg de az çıkıyor genelde kilosu o yüzden korkmayın bence.Bizimkide gelmeye niyeti yok gibi umudumu kaybediyorum o kadar şey yapıyorumayaklarım 2 gündür davul gibi görseniz korkarsınız valla artik kendimi hic iyi hissetmiyorum 3600 kilosuda normal istiyorum gelmezse doğana kadar 4 u geçer
Ay maşallah size ben odadan odaya geçemiyorumCherry yeme fazlaaaBen pek çok şeyi yapamıyorum ama günlük 6000 adim arıyorum evin içinde.3000 sabah 3000 akşam şeklinde.Ama 3000in sonlarına doğru resmen çocuk aşağıdan düşecek gibi oluyor.Dun gece de belden başlayım karna yayılan ağrılar sebebiyle uyuyamadım.Tam sızacağım ağrı geliyor.Bugun de sersem gibiyim sürekli uyuyasın var.Elim kolum kalkmıyor.Yarin bi gideceğim kontrole.Dr 150 km ötede olunca hiç gözüm yemiyor ama doğum yakın derse çok rahatlamış olacağım.
Dinlediğim en güzel hikayelerden, valla moral oldunuz, açıkçası hikayenizi okumaktan yana çekincelerim oldu normal doğumu beklediğim için acaba korkar mıyım dedim ama güç verdiniz bize. Ne kadar güçlü olduğunuzu göstermişsiniz, sizi bir bayan olarak tebrik ediyorum. Sağlığınız daim olsun, hayırlı evlat olsun bebeişiniziyi aksamlar kızlar doğum hikayemle geldimcumartesi gecesi 1 gibi suyum geldi. zaten son kontrolde doktor suyumun azaldığını söylemişti. bir anda boşalınca da hiç suyum kalmamıştır diye sancı takibi bile yapmadan gittim. 3 gibi nst’ye girdim süresi az ama düzenli sancılarım vardı açıklık 2 cmdi. yani doğum başlamış bile sayılmaz. eve gitmek istedim, suyum olmadığı için göndermedi takipte kalmamız gerekir sancılarını beklicez dedi. suniyi de hemen vermek istemedi bebeğin kalp atışları riske girermiş. derken sabah 11e kadar hafif hafif ilerledik. açılma sadece 3 cm oldu. küçük dozlarla suniye başladık. ama cidden çok küçük dozda başlayıp 15 dk arayla yükseltti. suni sancı hiç öyle korkulacak bisey değilmiş. sıklaştı sancılarım açılma ilerledi kalp atışlarında da sıkıntı yoktu çok şükür. sadece arada bir nst’ye bağlıyken sancı karşılamak zor oldu. sonra pilates topunda nstye falan bağlandım doktor keseyi patlattı sonraki sancılar gerçekten zorladı. ama ondan sonrası ortalama 15 dk sürdü. tüm bu süreçte annem yanımdaydı. eşim arada bir girip çıktı. son dakikalarda annemi de yolladılar. çömelerek karşıladım son sancıları, masaya çıktım ve 2 ıkınmada kucağımdaydı kızım daha sonra dikisler atıldı bebeğin kontrolleri yapıldı giyindi ve yanıma geldiler babasıyla. ilk emzirme eşimle doğumhanede 1 saat kaldık odaya çıkmadan. bu süre çok iyi geldi bize. hastanenin prosedürüydü. daha sonra çekirdek aile odamıza çıktık ailelerimiz bizi bekliyordu benim açımdan gayet pozitif bir doğumdu benimle ilgilenen ebeyi cok cok sevdim. Allah razı olsun ondan. darısı sağlıkla sizlerin başına
normal doğum düşünenlere tavsiyelerim tüm süreç boyunca pozitif olun. bebeğinize kavuşmayı düşünün. doktorunuzun ebenizin söylediklerini yapmaya çalışın. onlarla her geldiklerinde şakalaşın gülün eğlenin.
H honey bunch sen naptın? ne alemdesin?
Alın benden de o kadar, güzle mesajların etkisi 10 dkBöyle okuyunca bir cesaret geliyor ben de yapabilirim zaten adet dönemini sağlam sancılı geçiren biriydim diyorum ama 10dk geçince hemen vazgeçiyorum epiduralsiz yapamıcam sanırım diyorum
Geçmiş olaun ve gözünüz aydın, inşallah kısa sürede toparlanırsınızOkuyamadım mesajlari kızlar normal de yarın kontrolüm vardı buyun sanciyla hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryan oldum oglusum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür darısı bekleyen bütün annelerin başına
Oh maşallah canim güzel ve olumlu bi doğum geçirmişsin darısı bize inşallah Gözün aydın
çok teşekkür ederim kızlarHayırlısıyla gelsin inşallah, günü belli olması ayrı bir heycan her an gelmesi ayrı bir heycan, sonucu hep güzel ama meleklerimize kavuşacağız inşallah
Öncelikle gözünüz aydın. İnşallah sıkıntıalrınız tez vakit biter de bebişiniz cok cok emer
Zaten usg de az çıkıyor genelde kilosu o yüzden korkmayın bence.
Ay maşallah size ben odadan odaya geçemiyorumNeden bu kadar hantalım umarım bu durum doğumumu zorlaştırmaz
Dinlediğim en güzel hikayelerden, valla moral oldunuz, açıkçası hikayenizi okumaktan yana çekincelerim oldu normal doğumu beklediğim için acaba korkar mıyım dedim ama güç verdiniz bize. Ne kadar güçlü olduğunuzu göstermişsiniz, sizi bir bayan olarak tebrik ediyorum. Sağlığınız daim olsun, hayırlı evlat olsun bebeişiniz
Alın benden de o kadar, güzle mesajların etkisi 10 dk
Geçmiş olaun ve gözünüz aydın, inşallah kısa sürede toparlanırsınız
Bu arada genelgeçer sorumu sormazsam olmazçok teşekkür ederim kızlar
Allah korusun canim sağlıkla gelsinler inşallah doğru onlara sağlıcakla kavuşalım yeter kiZaten bugünden sonra normalmiş sezeryanmış gözümde kalmadı canım o iyi olsun sağlıkla kavuşayım başka bişey istemiyorum her türlü atlatılır yani ona bişey olmasın yeter ki
Bi tanıdığımin fazla çıkmıştı ama genelde az çıkıyormuş günler geçtikçe tuhaf bi psikoloji olusuyoHayırlısıyla gelsin inşallah, günü belli olması ayrı bir heycan her an gelmesi ayrı bir heycan, sonucu hep güzel ama meleklerimize kavuşacağız inşallah
Öncelikle gözünüz aydın. İnşallah sıkıntıalrınız tez vakit biter de bebişiniz cok cok emer
Zaten usg de az çıkıyor genelde kilosu o yüzden korkmayın bence.
Ay maşallah size ben odadan odaya geçemiyorumNeden bu kadar hantalım umarım bu durum doğumumu zorlaştırmaz
Dinlediğim en güzel hikayelerden, valla moral oldunuz, açıkçası hikayenizi okumaktan yana çekincelerim oldu normal doğumu beklediğim için acaba korkar mıyım dedim ama güç verdiniz bize. Ne kadar güçlü olduğunuzu göstermişsiniz, sizi bir bayan olarak tebrik ediyorum. Sağlığınız daim olsun, hayırlı evlat olsun bebeişiniz
Alın benden de o kadar, güzle mesajların etkisi 10 dk
Geçmiş olaun ve gözünüz aydın, inşallah kısa sürede toparlanırsınız
Gözünüz aydin sağlıkla büyütün inşKızlar paZartesi 8:25’te kızımıza kavuştuk çok şükür. Sezeryan doğum oldu, sütüm de hemen geldi. Sabahtan beri emiyor ama arada hava da yuttuğu için gaz sancısı çekiyor sanki. Saat başı uyanıyor. İlk gecemizi uykusuz geçirdik buna da şükür. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Sağlıkla büyütün inşEylül ayından selamlareylül annesi oldum ben :) kuzumun boynuna 3.5defa kordon dolanınca acil sezeryana aldılar dün. Cok şükür iyiyiz. Sadece meme ucum olmadıgı için bebek kavrayamıyor ememiyor mecbur mama veriyoruz o canımı sıkıyor. Silikon meme uçlarından aldık ama onuda tutamadı daha malesef. Tavsiyesi olan varsa alırım :)
doğmadan 6 gün önce 3160 gr demişti 3200 doğduBu arada genelgeçer sorumu sormazsam olmazusg ve gerçek kilosu arasında ne kadar fark çıktı?
Gözünüz aydin sağlıkla büyütün inşOkuyamadım mesajlari kızlar normal de yarın kontrolüm vardı buyun sanciyla hastaneye geldim yatisim yapıldı sezeryan oldum oglusum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür darısı bekleyen bütün annelerin başına
Amin canım bu gece de uyuyamıyorumAllah korusun canim sağlıkla gelsinler inşallah doğru onlara sağlıcakla kavuşalım yeter ki
hadi hayirla gel canımGünaydın güzel anneler, birazdan çıkacağım, doğumum 9 gibi olur inşallah, dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?