Son olarak kaç çok ve ne sıklıkta yaptınız biraz fazla sordum ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Bir gün dedi sadece, ertesi gün kontrole çağırdı.Toplam 30 kez yapmışımdır fakat “kasılma ve ağrı yokken yapacaksın”dedi.”Bir gün yeterli mi?”dediğimde “zaten dönerse bir günde döner bu masaj ile”dedi.

Git bencede canim dr ne dicek bakalim moralini bozma sezeryan derse olursun ikiniz için hayırlısı ne ise o olsun canım üzme kendini
Zaten bugünden sonra normalmiş sezeryanmış gözümde kalmadı canım o iyi olsun sağlıkla kavuşayım başka bişey istemiyorum her türlü atlatılır yani ona bişey olmasın yeter ki

@Plm123 kizlar ben zamsn gectikce kotuluyorum yataktan kalkamiyorum desteksiz..hatta agri kesici olmadan duramiyorum gaz sancisi var cok az cikti gazi cocuk gibi agladim resmen..herkesin aci esigi farkli elbette aama ben cok zorlaniyorum
Canım epiduralde mi fayda etmedi. Kıyamam yaa. Gazın veya büyük tuvaletin tam çıksa rahatlarsın. Bir de rahim kasılması oluyormuş sancı gibi o da ağrı yapıyor

Hayırlısıyla gelsin inşallah, günü belli olması ayrı bir heycan her an gelmesi ayrı bir heycan, sonucu hep güzel ama meleklerimize kavuşacağız inşallah
Öncelikle gözünüz aydın. İnşallah sıkıntıalrınız tez vakit biter de bebişiniz cok cok emer
Zaten usg de az çıkıyor genelde kilosu o yüzden korkmayın bence.
Ay maşallah size ben odadan odaya geçemiyorumNeden bu kadar hantalım umarım bu durum doğumumu zorlaştırmaz
Dinlediğim en güzel hikayelerden, valla moral oldunuz, açıkçası hikayenizi okumaktan yana çekincelerim oldu normal doğumu beklediğim için acaba korkar mıyım dedim ama güç verdiniz bize. Ne kadar güçlü olduğunuzu göstermişsiniz, sizi bir bayan olarak tebrik ediyorum. Sağlığınız daim olsun, hayırlı evlat olsun bebeişiniz
Böyle okuyunca bir cesaret geliyor ben de yapabilirim zaten adet dönemini sağlam sancılı geçiren biriydim diyorum ama 10dk geçince hemen vazgeçiyorum epiduralsiz yapamıcam sanırım diyorum
Alın benden de o kadar, güzle mesajların etkisi 10 dk
Geçmiş olaun ve gözünüz aydın, inşallah kısa sürede toparlanırsınız

Oh maşallah canim güzel ve olumlu bi doğum geçirmişsin darısı bize inşallah Gözün aydın
çok teşekkür ederim kızlar

Bi tanıdığımin fazla çıkmıştı ama genelde az çıkıyormuş günler geçtikçe tuhaf bi psikoloji olusuyo

Kızlar bu üçüncü doğumumda benim. 3’ü de sezeryan ve sütüm hemen geldi. Hatta ameliyathanede kızım ağlarken göğüslerim sızlamaya başladı. Yani sezeryanda süt hemen gelmez diye şartlamayın kendinizi.

Göğüs uçları için de mümkün olduğunca göğüs ucunuzun geniş bir kısmını elinizle kavrayıp bebeğin ağZına yerleştirin. Eğer sadece ucunu kavramışsa emzirmeye devam etmeyin. Yavaşça çekip yeniden deneyin. Ve emzirmeden önce göğsünüzü sıkıp göğüs ucunuzu ıslatın böylelikle bebiş hem sütün tadını hemen alacak hem de göğüs ucunuz tahriş olmayacaktır.

Ben Mersin’liyim. Burada kaynar diye bir karışım var 7 baharatın karışımı. Kaynatılıp üzerine ceviz dökerek içiliyor. Tabi ben gaz yapar diye cevizsiz içiyorum. Bu karışım inanılmaz süt yapıyor, bir de içindeki zencefil tarçın vs hem anneyi hem bebeği enfeksiyonlara karşı koruyor. Aklınızda olsun. Herkese kolay doğumlar ve bebişlerimize bol rızıklar dilerim.

Gözünüz aydin sağlıkla büyütün inş

Sağlıkla büyütün inş sanırım başka marka silikon uc denerseniz tutabilir belki

Gözünüz aydin sağlıkla büyütün inş sizinle günümüz aynıymış kaç kilo doğdu ogluşunuz? Emmesi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…