Slm kızlar göğüs uçlarım felaket oldular emzirirken inliyorum resmen gözlerimden yaşlar akıyor krem mirem işe yaramıyor sanki ne zaman geçer bu yaralar valla işkence gibi acısı
Gümüş kapak işe yarar mı acaba çok üzüldüm gerçekten Allah kolaylık versin
Maşallah ne güzel. Darısı bize. Ben de hiç stres yapmıyorum, o süt doğunca gelecek ve ben de emzircem diyorum, bakalım olumlu düşünmenin etkisi var mı paylaşacağım zamanı gelince
doğmadan 6 gün önce 3160 gr demişti 3200 doğdu
150 gr falan oynamış diye düşünebiliriz. Ama son duyduğundN fZla çıkmış yine da. Sağlıjla büyütün inşallah. Darısı bizlere inşallah
Günaydın güzel anneler, birazdan çıkacağım, doğumum 9 gibi olur inşallah, dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun. Sağ salim kucaklayın evladınızı
günaydın canlar
H honey bunch
ruyamda doğurduğunu gördüm var mi acaba aslı
VAlla ben de merak ediyorum, delirbaşımız o sonuçta, o doğurmadan ben de doğurmayacağım sanki

Allah razı olsun dualarınız için cherry_pie MR sonuçlarımız dün gece çıktı. Çok şükür temiz, herhangi bir hasar kalmamış. Başında biraz ödem varmış sadece yenidoğan dr u vakumla alındığı içindir zamanla geçer dedi. Şu an halâ küvezde birkaç gün daha kalacak gibi görünüyor. 2 kere kucağıma aldım inşallah kucağımdan indirmeyeceğim günler de yakındır Doğum bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum bir avazda inşallah

Uykusuz gecen 3.gecenin sabahi..doktor bir yandan emzirmemi bir yandanda 3saat arayla enjektorle mama takviyesi yapmami istedi..meme veriyorum ardimda 30 cc falan mama aliyor o da yetmiyor uyurken surekli emme sesleri..bir ara emzik vermek bile istedim..tüm gecemiz mama bez gaz seklinde geciyor artik insanlarin seslerini baska dunyadan dinler gibi oldum..süt icin yine humananin cayini onerdiler onu icicem bugun..birde malt icecekler e bebekteki
Yatirdigimiz an cigliklar kopuyor onca kitap vs.hikayeymis :)) daaha dogar dogmaz ameliyathanede doktorlari basina topladi dagildiklarinda yaygarayi basti..hele bir bez aliyoruz evlere senlik..o cigliklar yuzunden zaten pesine kosarken duzelicem sanirim ..kisacasi hem canim yaniyo,hem yorgunum..ama yinede emzirmek icin sarilik olmasin diye can atiyorum ..rengi hafif sariY dönüyor cok uzuluyorum insallah her sey rayina oturur..en zoru bebeginle uzun uzun ilgilenememek..

Maşallah ne güzel yasamıssın süreci
Gözün aydın darısı bekleyenlerin vakti gelincr basına olsun diyelim :)
Kuzunla yeni ailenede yzun mutlu huzurlu bir ömür nasip eylesin Rabbim
Kaçta basladı peki kacta kucagındaydı kilosu vs tuttu mu son kontrolle
+3 oldum hala gelmiyor benimki ne sancı ne nişan ne su ne kanala kafa girmece ne rahim inmesi hic bi belirti yok
Bugun kontrolum var üc günde bire düştü sanırım sezeryan isteyecegim

Ay aynen kısın portakalları yemeden önce kabugunu rendeler öyle soyarım resmen kabuk dondurucuya kekler icin kullanılmak üzere gider mutlaka
Yazdan simdi bende dogmamıs cocuguma ek gıda cesiti olsun diye püreler yaptım
Kompostolar icin erik vişne kayısı vs vs attım
Benimde elim ayagım herşeyim

Maşallah gözün aydın :)
Rabbim genişleyen ailene saglık mutluluk huzur versin

Benim devlette suyum normal çıkıyordu bugün özelde az dedi doktor beklemek tehlikeli dedi sancım da bu yüzden oluyomuş doğum sancısı değil bu sancı dedi çok korkuyorum gerçekten
Bir de bunlara ek olarak bebek ters duruyor. Benim de sancılarım oluyor, sebebi bu muymuş. Nst'de sancım çıkmıyor gerçi. İki gün kaldı cuma aşacak inşallah ama gerçekten korkuyorum nerden çıktı bu su azlığı.

Gözün aydın güle güle büyüsün bebiş

Spinal + epidural oldum gayet memnun kaldım

Sancı var açılma olmuyo acaba bebek falan ne durumda diye bi de özel hastaneye gidelim devlette her türlü normal doğumu bekliyolar dedik ve gitmez olaydım bütün gece uyuyamadım ve bugün tekrar devlet hastanesine gidiyorum inşallah bir an önce hayırlısı neyse olsun bu korkuyla kaç gün durabilirim bilmiyorum senin az kalmış canım Rabbim kolaylık versin sağlıkla al kucağına

Hayirli olsun canim bebegin gule gule buyut anali babali insallahh. Nasil oluyo bu karisim denemedigim sey kalmadi. Bi turlu artmadi sutum. Gerci erken dogum oldu bebegim gucsuz hala yada biberona alisti bilmiyorum. Mama takviyesiyle gidiyoruz. Once emziriyorum sonra mama veriyorum. Emzigi damakli olan biberonlardan alsam ise yarar mi diye dusunuyorum. Mamayi birakamadik bi. 36 gunluk oldu minigim.

Aynen canım sabah itibariyle akşama kadar her emzirme sonrası süt sağımı yapıyorum , dağım öncesi sıcak suyla göğüs masajı sağarken bolca su içiyorum ,onun dışında rezene , komposto , dereotu , ceviz , çiğ badem , sabah tahin pekmez , kısır ,bulgur pilavı bunlar çok iyi süt yapıyor
Nasıl çoğaldığına inanmayacaksın

Çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın inş yakın zamanda taburcu olur musmutlu günleriniz olur

Ins en kısa zamanda herşey yoluna girer kolaylıklar diliyorum

Günaydın
Dün kontrole gittik
Nst de bebeğin kalp atışları düzensiz çıktı, sancım da çıktı
Serumdan sonra düzeldi
Sezeryan için rutin testleri verdim
Nerdeyse günüme yakın gün verecekmiş dr
Anesteziyle görüşmemiz yarın
Sonra dr ne derse artık.

İnşallah bir an önce toparlarsınız. Herşey yoluna girer merak etmeyin. Zordur muhakkak ama az sabır. Allah yardımcınız olsun.
İnşallah sarılık olmadan atlatırsınız süreci. İlk günler zor oluyor heralde, ama toparlarsınız umarın bir an önce.
İki gün kaldı azcık daha sabır. Hiç korkma bişey olmaz inşallah. Meleğine kavuşacağın zamanı düşün

Anladım cnm. O zaman hayırlısıyla gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…