38+5’ten Günaydın kızlar

Doğurmadığımız bir sabaha daha selam olsun göbüş dostları

Emziren analara bol süt, meme uçlarına şifa Normal Doğum bekleyen Gebelere bol kasılma, kanala giren kafa, Gonca gibi açılan vajina

Sezaryen olacak annelere yolunda giden ameliyat ve doğum cesareti diliyorum

Dün gece bebeğin aşırı hareketinden gece 3 ü buldu uyumam valla neye göre hareketlenip neye göre duruyor bu sıpalar hala çözemedim

Böyle okuyunca bir cesaret geliyor ben de yapabilirim zaten adet dönemini sağlam sancılı geçiren biriydim diyorum ama 10dk geçince hemen vazgeçiyorum epiduralsiz yapamıcam sanırım diyorum

Vajinal Doğum yapan kimle konuşsam herkes son yarım saat zordu kalan kısım dayanılmayacak gibi değildi diyor. Yarım saat dişimizi sıkalım kızlar düşünmeyin kalanını Allah’ın dediği olur
Amin canım bu gece de uyuyamıyorum herşey daha güzel olur inşallah hepimiz için

Hadi bu sabah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah

Günaydın güzel anneler, birazdan çıkacağım, doğumum 9 gibi olur inşallah, dualarınızı bekliyorum

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah

O sanci ve dikis acisiyla nasil kalkip emzirdiniz ? Ilk gecemizdi evde bildigin savas verdik yataktan kalkamadim oturamadim ama sarilaga donuyor gibi diye emzirdim hep..mama verdim ona ragmen şapşapşap gogus uclarima lanosioh aldim gumus kapaklari kapatim ama yinede aciyor pozisyonunada dikkat ediyorum oysa..gogus,ameliyat sancilari hepsi birbirine gecti yurumekte sıkntı yok ama yana yatis,oturup kalkma hala yok..tabi bu benim icin..ayni sekilde arkdsm 3.gun sezeryan sonrasi disari cikmisti bizim dogumda sıkntıli oldu kisacasi kizimdan baska o evrelerin hicbirini hatirlamak dahiii istemiyorum
umda gece uyumadi uyutmadi simdi babasiyla fosur fosur uyuyor..uykusuzluktan bayilmaasam bariii

Cnm bende bunu merak ediyorum. Spinal ve epidural aynı şeyler mi. Yoksa epidural belden aşağı uyuşma. Spinal tamamen uyuşma mi
Spinal +epidural kombineye daha iyi diyorlar benim hastanede oyle yapti..kraterle alakali bele takilan..epidural daha hafif ama sıksık spinal daha agir

Uns sağlıkla gelir bebiş. Sizin ilk sezeryan mi olacak?

İlk 2 gün yatakta doğrulmaya calisirken sancım oldu onun dışında zorlanmadım canım.bol yurudum.Refakatcilerim olmasa tek başıma yapamazdım bir de hastanedekiler tanıdıktı yeni doğan hemşiresi anestezi uzmanı çocuk doktoru üroloji kadın doğumcu herkes çok yardımcı oldu 2 gün boyunca.eve çıkınca da sancim çok hafiflemisti.doğum cumartesi sabah olunca 2 gün kaldık pzts çıktık biz

Oturup kalkamadigim halde her gun gunde 3-4 kez hastaneye bebegimi gormeye gidiyorum. Artik emzirmeme, altini degistirmeme izin veriyorlar. Durumu gitgide iyiye gidiyor. Cumartesi cikacagiz insallah bi terslik olmazsa. Normalde ameliyat acisiyla yapilacak sey degil ama insan anne olunca yapiliyormus. Arabadaki her sarsinti ameliyat yerimi acitiyor. Ameliyat acima bir de sutten sismis goguslerimin agrisi eklendi. Tam bosaltamiyorum evde. El pompasi yetersiz kaldi. Hastanede elektrikliyle bosaltiyorum. Bebegim de guclendikce cekiyor ama geceleri oyle doluyor ki saga sola donemiyorum. Insallah hepsi yakinda gecer. Dun bebegimi emzirmekten dondukten sonda t shirtumu ters giydigimi farkettim. Hah simdi ana oldum dedim

11de başladı diyebiliriz 15.40da kucağımdaydı. kilo boy tuttu tam.
hadi hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavus yavruna artık

Allah yardımcın olsun arkadaşım sabret hepsi geçecek inşallah

Kızlar bebeğimi sağlık ocağına kontrole götürdüm, 4 günlükken 2500 dü. Bugün 12 gün, 2850 olmuş normal mi yoksa mama versem mi. Ağlaması yok doymasa ağlar ama zayıf olunca versem mi diye düşündüm

Maşallah bence gayet güzel
Haftada 125gr alması gerekiyor zaten
Bide o minicik daha 12günde 350gr cok iyi bence :)

yarın kini bugün sandım
Bugün mu gitsen
bebek hareketi nasil ?
Bildiğin ağır vasıta teyzesi
Gece uyuyamadım onun da etkisi olmuş olabilir
Bebekler etkilenebiliyor ruh halimizden
Gün içinde böyle olursa giderim ama

Bildiğin ağır vasıta teyzesi
Gece uyuyamadım onun da etkisi olmuş olabilir
Bebekler etkilenebiliyor ruh halimizden
Gün içinde böyle olursa giderim ama
evet ama biraz kalorili şeyler yiyince benimki hemen başlıyo geri
haftası ile uyumlu diyen mi haklı diye düşünüyorum demekki hala baya yeri var jimnastk hareketlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…