- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
ilk gittiğimde suyum geldi dedim muayene etti kese duruyor gelen akıntı olabilir mi dedi hayır dedim suydu. o zaman üstten yırtılmıştır dedi. kafasının çıkması için de alttan patlattı keseyi zaten su falan akmadı o sıra
39+3de doğum yaptım. çok teşekkürler darısı size :)
bilmiyorum ağrı eşiğine mi bağlı ama epidurali hiç düşünmedim bile. dediğim gibi son yarım saat dışında beni zorlayan sancılar değildi
Böyle okuyunca bir cesaret geliyor ben de yapabilirim zaten adet dönemini sağlam sancılı geçiren biriydim diyorum ama 10dk geçince hemen vazgeçiyorum epiduralsiz yapamıcam sanırım diyorum
Amin canım bu gece de uyuyamıyorumherşey daha güzel olur inşallah hepimiz için
Günaydın güzel anneler, birazdan çıkacağım, doğumum 9 gibi olur inşallah, dualarınızı bekliyorum
Cnm bende bunu merak ediyorum. Spinal ve epidural aynı şeyler mi. Yoksa epidural belden aşağı uyuşma. Spinal tamamen uyuşma miSpinal + epidural oldum gayet memnun kaldım
O sanci ve dikis acisiyla nasil kalkip emzirdiniz ? Ilk gecemizdi evde bildigin savas verdik yataktan kalkamadim oturamadim ama sarilaga donuyor gibi diye emzirdim hep..mama verdim ona ragmen şapşapşap gogus uclarima lanosioh aldim gumus kapaklari kapatim ama yinede aciyor pozisyonunada dikkat ediyorum oysa..gogus,ameliyat sancilari hepsi birbirine gecti@ShinSeGi E Elwing6 aynen öyle ben de sezaryenle doğum yaptım ilk günler sadece renksiz sıvı geldi o da çok faydaliymis.bugün 17.gündeyiz tam anlamıyla bugün sütüm baya geldi.bugüne kadar az azdi ama yine de veriyordum memeyi.mama takviyesi yapmasak sarılık olacaktı bebeğimiz.hala gunde iki üç defa mama veriyorum ama önce meme.Bir de saat fln beklemiyorum istediği zaman veriyorum.benimki geceleri daha çok emiyor.Lafın kisası hiç stres yapmamak lazım süt mutlaka geliyor
Spinal +epidural kombineye daha iyi diyorlar benim hastanede oyle yapti..kraterle alakali bele takilan..epidural daha hafif ama sıksık spinal daha agirCnm bende bunu merak ediyorum. Spinal ve epidural aynı şeyler mi. Yoksa epidural belden aşağı uyuşma. Spinal tamamen uyuşma mi
Uns sağlıkla gelir bebiş. Sizin ilk sezeryan mi olacak?Günaydın
Dün kontrole gittik
Nst de bebeğin kalp atışları düzensiz çıktı, sancım da çıktı
Serumdan sonra düzeldi
Sezeryan için rutin testleri verdim
Nerdeyse günüme yakın gün verecekmiş dr
Anesteziyle görüşmemiz yarın
Sonra dr ne derse artık.
İnşallahUns sağlıkla gelir bebiş. Sizin ilk sezeryan mi olacak?
İlk 2 gün yatakta doğrulmaya calisirken sancım oldu onun dışında zorlanmadım canım.bol yurudum.Refakatcilerim olmasa tek başıma yapamazdım bir de hastanedekiler tanıdıktı yeni doğan hemşiresi anestezi uzmanı çocuk doktoru üroloji kadın doğumcu herkes çok yardımcı oldu 2 gün boyunca.eve çıkınca da sancim çok hafiflemisti.doğum cumartesi sabah olunca 2 gün kaldık pzts çıktık bizO sanci ve dikis acisiyla nasil kalkip emzirdiniz ? Ilk gecemizdi evde bildigin savas verdik yataktan kalkamadim oturamadim ama sarilaga donuyor gibi diye emzirdim hep..mama verdim ona ragmen şapşapşap gogus uclarima lanosioh aldim gumus kapaklari kapatim ama yinede aciyor pozisyonunada dikkat ediyorum oysa..gogus,ameliyat sancilari hepsi birbirine gectiyurumekte sıkntı yok ama yana yatis,oturup kalkma hala yok..tabi bu benim icin..ayni sekilde arkdsm 3.gun sezeryan sonrasi disari cikmisti bizim dogumda sıkntıli oldu kisacasi kizimdan baska o evrelerin hicbirini hatirlamak dahiii istemiyorum
umda gece uyumadi uyutmadi simdi babasiyla fosur fosur uyuyor..uykusuzluktan bayilmaasam bariii
11de başladı diyebiliriz 15.40da kucağımdaydı. kilo boy tuttu tam.Maşallah ne güzel yasamıssın süreci
Gözün aydın darısı bekleyenlerin vakti gelincr basına olsun diyelim :)
Kuzunla yeni ailenede yzun mutlu huzurlu bir ömür nasip eylesin Rabbim❤
Kaçta basladı peki kacta kucagındaydı kilosu vs tuttu mu son kontrolle
+3 oldum hala gelmiyor benimkine sancı ne nişan ne su ne kanala kafa girmece ne rahim inmesi hic bi belirti yok
Bugun kontrolum var üc günde bire düştü sanırım sezeryan isteyecegim
Allah yardımcın olsun arkadaşım sabret hepsi geçecek inşallahOturup kalkamadigim halde her gun gunde 3-4 kez hastaneye bebegimi gormeye gidiyorum. Artik emzirmeme, altini degistirmeme izin veriyorlar. Durumu gitgide iyiye gidiyor. Cumartesi cikacagiz insallah bi terslik olmazsa. Normalde ameliyat acisiyla yapilacak sey degil ama insan anne olunca yapiliyormus. Arabadaki her sarsinti ameliyat yerimi acitiyor. Ameliyat acima bir de sutten sismis goguslerimin agrisi eklendi. Tam bosaltamiyorum evde. El pompasi yetersiz kaldi. Hastanede elektrikliyle bosaltiyorum. Bebegim de guclendikce cekiyor ama geceleri oyle doluyor ki saga sola donemiyorum. Insallah hepsi yakinda gecer. Dun bebegimi emzirmekten dondukten sonda t shirtumu ters giydigimi farkettim. Hah simdi ana oldum dedim
Benimki dündü canım
Yok cnm ameliyatı vardı ondan ögleden sonraya kaydı benimki
Maşallah bence gayet güzelKızlar bebeğimi sağlık ocağına kontrole götürdüm, 4 günlükken 2500 dü. Bugün 12 gün, 2850 olmuş normal mi yoksa mama versem mi. Ağlaması yok doymasa ağlar ama zayıf olunca versem mi diye düşündüm
Amin bakalım insallah:)11de başladı diyebiliriz 15.40da kucağımdaydı. kilo boy tuttu tam.
hadi hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kavus yavruna artık
yarın kini bugün sandımBenimki dündü canım
Yarın tekrar gidicem öğlen
Bakalım ne diyecek
Karnım taş gibi, baş ağrısından ölcem
Insallah canim.Allah yardımcın olsun arkadaşım sabret hepsi geçecek inşallah
Bildiğin ağır vasıta teyzesiyarın kini bugün sandım
Bugün mu gitsen
bebek hareketi nasil ?
evet ama biraz kalorili şeyler yiyince benimki hemen başlıyo geriBildiğin ağır vasıta teyzesi
Gece uyuyamadım onun da etkisi olmuş olabilir
Bebekler etkilenebiliyor ruh halimizden
Gün içinde böyle olursa giderim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?