Canim yan yatma daha. Benim 16. Gun ama hala yan yatmiyorum. Kendini zorlama. Esin yatirip kaldirsin seni. 1 haftaya hafifler acilarin.2. Hafta birseyin kalmaz

Canim yan yatma daha. Benim 16. Gun ama hala yan yatmiyorum. Kendini zorlama. Esin yatirip kaldirsin seni. 1 haftaya hafifler acilarin.2. Hafta birseyin kalmaz
Yan yatmamak mı gerekiyormuş? Ben bir kaç gündür yan yatabiliyorum. Bebeği de görmek için yan daha rahat oluyor.

Yan yatmamak mı gerekiyormuş? Ben bir kaç gündür yan yatabiliyorum. Bebeği de görmek için yan daha rahat oluyor.
Yok oyle bir gerekliligi bilmiyorum ama daha yeniyken ben yatamadim canim acidi ondan ded8m arkadasa. Benim 16. Gun hala sirt ustu yatiyorum. Gobek de daha cabuk kayboluyor sanki sirt ustu yatinca. Ilk dogumda 40 gun sirt ustu yattim. Yan yattigimda karnim cikivermisti lak diye. Bunda uzun sure yan yatmayi dusunmuyirum. Karnim hala aciyor benim. Ilk sezeryandan da yapisiklik varmis. Biraz korku belki benimki.

Canim hastanede kalman mumkun degil mi. Benim bebek kuvozdeyken yenidogan yogun bakimin yaninda bebegi kuvozde olan annelerin kalmasi icin oda vardi ben orada kaldim. Eve dus icin gittim tekrar hastanede yattim. Gece bebek uyaninca telefon ettiler gittim emzirdim kalani da sagip hemsirelere verdim. Hastanene sirsana belki orada da anne oteli adi altind odalar vardir. Eve gitgel yapmamis olursun.

Bence mamaya gerek yok. Kil9su da gayet iyi almis. Ac olsa cidden agkiyor. Benimki gece uyumadi ac kald8m diye. 3te emzirdim saat 5e kadar mizildadi. Kalkip sut isitip verdim icince uyudu. Acliktan uyumadigini ordan anladim.

Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Ben de bir doktora daha danışmayı düşündüm ama kafam karışır diye vazgeçtim. Bu saatten sonra zaten tevekküldeyim. Bugün biraz yürüdüm çok ağrım oldu. Nst'de hareketliydi maşallah. Sancım 9-25 arası gitti geldi. Şu iki günü atlatayım diye dua ediyorum.

Canim evim cok yakin. O yuzden sormadim. Ama cok sukur ki bugun geldik ve taburcu olacagimizi soylediler. Birazdan eve gidecegiz

E Elwing6 bundan sonrasında çabuk toparlarsın canım inşallah. Benim de 2 gün kaldı hayırlısıyla. Mamayı neyle verdin peki? Ben hiç mama hazırlığı yapmadım da. Biberon da almadım henüz.

2 gündür ben de uyku modundayım doğumda enerji gelir diyolar ama

Insallah sicak havlu koyuyorum masaj yapiyorum bol su aglarilarinizda dindimi desteksiz ne zaman kalktiniz?

Ne olursa olsun o bi agligo canimi unutup kalkmaya calisiyorum..bezini alip emziriyorum bunlarada sukur..kokusu mis.

Ne guzel cok sevindim hafif atlatmaniza benim hic oyle olmadi..gaz cikarttim diye eve gonderdiler ama daha rahat rttim evde dus aldim uzandim..epidural belimden cikti..

Canim ya oyle iyi anliyorum ki...hastaneden eve gelemedim 4luleri yaktik sagdan sagdan gittik kesi yerim cok aciyor cunku..cukurlara girip cikmak ölüm geldi..insallah gececek sag salim geldiler ya gerisi bir sekilde yola koyulr..insallah kisa zamnda kavusursunuz
Insallah canim oyle yapiyorum kendi yatagim yuksek geliyor salonda koltukta yaticm bu gece..in bin zor oluyor koltuktan destekte alirim :)) bitecek mi diye diyeeee yarin muaynnemiz var..pelvik taban muaynnesinde ne yapiyorlar acaba.. daha kimse bi yerime dokunmasin mumkunse

Bence mamaya gerek yok. Kil9su da gayet iyi almis. Ac olsa cidden agkiyor. Benimki gece uyumadi ac kald8m diye. 3te emzirdim saat 5e kadar mizildadi. Kalkip sut isitip verdim icince uyudu. Acliktan uyumadigini ordan anladim.

Şimdilik ağlaması yok canım, büyüdükçe ağlarsa bilmem. Normalde ayda 600-1000 gr alması normalmiş, benimki 12 günde yarım kilo almış görünüyor. Zayıf doğunca sanki hep aynı gibi geliyor

Kızlar yarın sabah sezeryan olmaya karar verdik doktorumla
Madem öykü kusum kendi gelmiyor bizde zorla oldugu yerden ceker alırız
Hala acıklıgım sancım kafa kanala girmesi vs yok bebegimde büyümeye devam ediyor kaka yapma olasılıgı su azalma olasılıgı iri bebek olması vs vs nedenlerle zorunlu sezeryan olarak geciyor dogumum
İnanılmaz gerginim biri bişey dese bagıra bagıra aglarım ki hamileliğim inanılmaz güzel gecti ne duygu selleri dogru düzgün yasadım ne eşime cektirdim ama suanda bildigin dokunsalar aglarım modunda lohusalık yüklendi
Rabbim doguran doguracak olan hepimizin yardımcısı olsun

Güzel buluşmaya az kalmış sevindim sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…