Inş güzel kolay bir doğumunuz olur annesi ne güzel yarın öykü prensesine kavuşup koklayıp öpeceksin. O güzel dakikaları hayal edip rahatlat kendini

En doğru doğum şekli hem annenin hem bebişinin en sağlıklı olacağı yöntemdir senin kısmetinde sezeryan varmış. Senin sirenses (erkek kız hepsi bence sirenses:)) kolayca çıkmayı tercih etti anasının ne istediğini düşünmedi.
Bilerek gitmek son anda sezeryana alınmaktan iyidir diye düşünüyorum. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin. Anlamadan kucağına alırsın inşallah

Amin canım sıkma canını bugüne kadar çok güzel geldin pozitif dusindun hep elinden gelenide yaptın hep ne dedik hangi doğum daha sağlıklı ve hayirliysa o.olsun. demekki bu şekilde olması hayirliymis. Minnak toramanina kavusuyosun ne güzel sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyor oluciiiiiz

Her şeyin hayırlısı arkadaşım yeteri kadar bekledin riske atmaya gerek yok bebeğini, inşallah sezeryandan sonra tez vakitte toparlanırsın

Canim pelvik taban muayenesi ne bilmiyorum. Ben dogumdan 1 hafta sonra kontrole gittim. Kanamam yok dedim doktor ultrasonda bakti ve rahimde kanama biriktigini soyledi ve ultrason altinda bosaltti o kani. Sonrasinda da hap verdi 3 gun kullandim kanamam oldu. Sonra yine durdu. Dun yine basladi. Oyle devam ediyorum.
Kesilen yerdeki agri aci da inan hafifliyor ama kendini koruyup kollamalisin. Mesela ayagina corap giy. Usutmemeye cal8s. Terledikce ustunu degistir. Bunlari onemsememzlik etme.

E Elwing6 bundan sonrasında çabuk toparlarsın canım inşallah. Benim de 2 gün kaldı hayırlısıyla. Mamayı neyle verdin peki? Ben hiç mama hazırlığı yapmadım da. Biberon da almadım henüz.
Hipp devam sutunu verdi canim benim icinde humana still tea..biz enjektorle veriyoruz 30 40 cc fln dedi doktor..3sat arayla destekle dedi..her bebisin farkli olur doktor muhakkak soylicektir..ama ben gunduz vermeyi dusunmuyorim zorda kalmadikca cok.. cunku bugun meme almiyordu neredeyse..tam sutumde artis oldi derken tok oldugu icin almadi.yarin kontrol var insallah sarilik yoktur bakalim..biberonla vermeyin dediler yine meme reddi olmasin diye mama hazirlanisi icin pratik bilgilere aciigm :) biberonda hazirlayip cektim ama kaca kac koycagmi tam beceremedim sanirim sivi yaptim biraz

Şimdilik ağlaması yok canım, büyüdükçe ağlarsa bilmem. Normalde ayda 600-1000 gr alması normalmiş, benimki 12 günde yarım kilo almış görünüyor. Zayıf doğunca sanki hep aynı gibi geliyor
Canim benimkine de doktor kilo alimini yetersiz buldugunu soyleyince uzuldum ama cok da onemsemedim. Ve bana da hic kilo almiyor hep ayniymis gibi geliyor. Biz surekli goruyoruz ya bebegi ondan kilo almiyormus gibi gorunuyor.. sariligi endiselendiriyor beni de. 11.5 cikmis sarilik degeri.

Yine bastirarak mi bosalttilar ya baya kanamamda oldu yurudukten sonra..bugun 3.gun hala devam ediyor..ama azaldi..40 gun kanama mi olmasi gerekiyor

Inş güzel kolay bir doğumunuz olur annesi ne güzel yarın öykü prensesine kavuşup koklayıp öpeceksin. O güzel dakikaları hayal edip rahatlat kendini
Yani kızıma kavusma harici herşeyi düşünüyorum diyebilirim kafayı yemiş durumdayım heyecandan panikten ölmezsem iyidir

Habaha sirenses cok iyiymiş
Amin inşallah kendi bunu tercih etti yoksa bende meraklı değilim zorla bu hayattan onu cekip almaya

Canim benim dunyanin en guzel duygusunu yasayacaksin..o anin gercekten tarifi yokmus..bir ses var ne sana benziyor ne babasina :))) bambaska ama senin bir parcan..insallah guzelde gecceek.artik el bebek gulbebek bakiliyoruz hastanelerde..ve inan bana kokusunu duymak icin odaya cikmak icin can atacaksin her sey guzel olacak

Yine bastirarak mi bosalttilar ya baya kanamamda oldu yurudukten sonra..bugun 3.gun hala devam ediyor..ama azaldi..40 gun kanama mi olmasi gerekiyor
Kanama ara ara olmustu ilk dogumda. Ama bunda cok az oldu. Bastirarak degil. Alttan muayene etti ustten ultrason ile bakip siringa gibi bir seye cekti o kani.

Insallah sicak havlu koyuyorum masaj yapiyorum bol su aglarilarinizda dindimi desteksiz ne zaman kalktınız
Evet sıcak havlu çok iyi hem rahatlatıyor
Benim epidural normal oldu karnımın içleri sırtıö çok ağrıdı 4gün bi de dikişim baskı oluyordu oturup kalkarken
Sonra azaldı
Ama gerçekten yatağa inşallah çık zorluyor
İnşallah kesi ağrın çabucak geçer

Hadi hayirlisi olsun insallah. Aramizda 1 gun var bana da dun haftaya gun vereyim dedi ben de biraz daha dursun istiyorum dedim hem boraz buyusun hem de kizimla ayni gun dogumlu olsun istiyorum. Sali yine kontrol nst var o gun sen yine de ac gel esyalarin hazir olsun tahlillerini yapalim anesteziyle gorus nst sonucuna gore karar veririz dedi. Bebegin kilosu kac cikti bu arada

Amin canım allah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin çok farklı bi duygu valla ben iki gündür düşünüyorum heran dr u arayıp aldığım günü iptal edesim var oturup ağladım onuda denedim hiçbiri fayda etmedi sonunda içimden dedimki, akisina birakiyorum allah tarafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…