Elim çarptı yarim kaldı allah tarafından elim çarpar dr u ararsam iptal ederim hayırlısı artık birbirimize dua edelim

Haftanı geçirmiştin zaten canim hakkında hayırlısı böyleymiş sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Sarılığı varsa mama ver istersen canım

Ne güzel hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin benim tahmini tarihte 12 eylül bekliyorum bende

Kafamdan hakkına mı giriyorum dogum tarihini ben belirleyerek diye bile geciyor o kadar karman corman duygular ki herşeyi düşünüyorsun
Dedigin gibi hangisi hakkımızda hayırlısıysa öyle kavusalım yavrularımıza Rabbim hic birimizi evladımızla sınamasın

Her şeyin hayırlısı arkadaşım yeteri kadar bekledin riske atmaya gerek yok bebeğini, inşallah sezeryandan sonra tez vakitte toparlanırsın
İşte ya kaka yapar onu yutarsa diye düşünmüyorum değil ondan birazda yarına karar verdik ultrasonda belli olmuyormus anca su patlayınca belli oluyormus
En dogrusu budur insallah Rabbim sınamasın kararlarımızla

Bence hiç düşünme artık. Çoğunlukla günü geçince ya kaka yapıyorlar ya da kordon dolanıyor acil sezeryana alınmak zorunda kalınıyor. Rabbim istese zaten gününü doldurmadan gelirdi hakkında hayırlısı buymuş ki böyle oluyor

Cok sagol ya o kadar gerginim ki tarifi yok ne evlendigimde ne istemeye geldiklerinde bu kadar değildim inşallah herşey dedigin gibi bugunu unutturur zaman gecmiyor resmen :)

Zaten hayırlı vakit değilse emin ol Rabbim önümüze bi engel cıkarır öyle düşünüyorum artık
İnşallah korkularımızı bir an önce atlatır anın tadını cıkarırız :)

Zaten hayırlı vakit değilse emin ol Rabbim önümüze bi engel cıkarır öyle düşünüyorum artık
İnşallah korkularımızı bir an önce atlatır anın tadını cıkarırız :)
Inşallah canım rabbim hayırlısını yaşatsın sağlıkla gelsinde onlar gelince hiçbişey umrumuzda olmaz gibi geliyor zaten

Cok sagol hakkımızda bebeklerimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun hepimizin
ben sonuna kadar bekledim en azından denedim nasip olmadı böylesi belki daha iyidir :)

Kızlar oğlum dünyaya geldi çok şükür, tekrardan söylüyorum hiç korkulacak birşey yok Allahım Doğum yapamayanlara da hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin, hepinize dua ettim Doğum anında, pozitif olun herşey güzel olur Allah’ın izniyle

Eklentiler

• 944756D1-CC83-402A-90F7-B2651763F1E6.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…