Ay senin masanı sevsinler ne güzel olmus
Gözün aydın Rabbim saglıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin hepinize ailecek

masa çok tatli olmuş ❣

Riske atmaya hiç gerek yok bence hakkında hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah

Cok sagol ya o kadar gerginim ki tarifi yok ne evlendigimde ne istemeye geldiklerinde bu kadar değildim inşallah herşey dedigin gibi bugunu unutturur zaman gecmiyor resmen :)
Stres yaparak girme doguma ben cok rahattim..aglarim cok diyordum giderken hooop goturmusler hiizli hizli iyi ki babamla gereksiz duugusallik yasamamisiz diyorum..kafanda kurdugundan cok baska oluyor zaten ameliyata girerken heyecan basiyor bir de girmeden kendini strese sokma inan 20 dkkda bitiyor her sey kuafore git makyajini yap 2.gun sancili sancli cekim yaptirdim

Insallah canim cok sagol hepsnin zorlugu baskaaymis

Ben de bugün son kez kontrole gittim. İnşallah yarın sabah sezaryen olacak, benimki zorunlu tabi. 38+3 olacak. Sabah 6,5gta gidicem hastaneye, 9-9,5 gibi de oğlum gelecek dünyaya inşallah :) doğum yapmış olanlara hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebekleriniz diyorum, doğumu bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza, biz de sağlığımıza en kısa zamanda kavuşalım

Insallah canim cok sagol hepsnin zorlugu baskaaymis
Sezeryan kolay diyorlar ya gicik oluyorum hemsire dedi ki ameliyat sonucta neyi kolay ki benim ilkinde fena degildi kolay atlatmistim 4.de 25.gunum hala kesi yerlerim sizliyor dinlenmeyince dogumun her sekli zor sonucta bi evlat bir can getirmek kolay degil olan da kadina oluyor

Dusumu aldım, Kuaföre gittim, kurabiye yaptım aklım dagılsın diye :)
Simdi eşimle yemege cıkıcaz belki sinemada yaparız kafamı dagıtmam lazım
Bakalım geceyi nasıl geciricem bu heyecanla :)

Taze anneler bebeklere şapka giydiriyormusunuz? Biz ilk gün giydik hiç rahat edemedik takmıyorum suan, annemde sürekli kafası üşür diyor. O iç zibinida hiç giymedik havalar sıcak bebekte küçük bir kararsız kaliyorum

Ayy hadi insallah assolist hanim geliyorr hayirla saglikla gelsin genel anestezi mi olacaksin
Kim böyle birşey söyleyebilir ki sezeryan sadece bebek için kolay olan yol. Doğumun her türlüsü zor ama sezeryan dediğin gibi bir ameliyat. Kendi adıma sezeryandan daha çok korkuyorum. Şu haftaya kadar bana da hep sezeryan yolları görünüyordu plasentam önde diye heralde 1-2cm ile yırttım gibi o da şimdilik bakalım, son anda ne olur Allah bilir

Canım ilk zamanlar hergün giydirdim, şimdi gündüz takmıyorum gece takıyorum

Dusumu aldım, Kuaföre gittim, kurabiye yaptım aklım dagılsın diye :)
Simdi eşimle yemege cıkıcaz belki sinemada yaparız kafamı dagıtmam lazım
Bakalım geceyi nasıl geciricem bu heyecanla :)
Bence uyuyamayacaksın ben de yarın doğuracağım diye bilsem ben de uyuyamam ki bu hiç iyi olmaz yarın yorucu bir gün olacak senin için bence sinema vs yerine dinlenmeye çalış, gücünü topla

Lohusaligin 2.gununden bildiriyorum evde kan cikartasim var ozellikle esim..her sey batmaya basliyor evde..herkesin soyledigi.. Hic soylenildigi gibi degilmis..Benim ilk bende agir atlattim..(belkide aci esigim) bilsem zorlardimda..isin kotu tarafi 36 cm basi kizimin..3560 dogdu belkide bir kac gun sonra yapardim ama korkmustum..bi dogdu minicik..dinlenmek mumkun degil sabaha ameliyatin 2.gunu resmen otur kalk yapiyosun..cocuk durmuyo vs..neyse olan oldu atlatiyorum yavas yavaas buyukte konusmayayim ama ben bebek olayini bitiririm herhalde Allah isteyenlere nasip etsin..4.sezeryan,dogumm,gebelik yasayanlarin onunde saygiyla egiliyorum :)

Hep duyduğum şey bebekler en çok kafalarından üşürlermiş. Maalesef tecrübem yok ama ben doğurunca inşallah giydirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…