canım öncelikle çok sağol, zaman ayırıp yazdığın için. 30 cc çok gelir doyurur be emmek istemez demişti eğitimdeki hemşire. Maşallah diyorum kızçene yine Ah biz de bir alsak kucağımıza hayırlısıyla. Bir günüm kaldı heyecandan kalbim çıkacak gibi

Yani kızıma kavusma harici herşeyi düşünüyorum diyebilirim kafayı yemiş durumdayım heyecandan panikten ölmezsem iyidir
Canim sakin ol. Benim 2 dogumum da acele apartopar oldu. Ikisinde de cok korktum ve ceneme vurdu cok konustum. Anestezi uzmani sakinlestirip rahatlatti beni. Hatta ilk dogumda igne yapilirken korkudan elin adamina dedim cok korkuyorum elimi tutar misiniz. Yazik adam elimi tuttu. Iyi dalga gecmislerdir benimle sonra.
Sana tek tavsiyem sakin ol rahat rahat git dogumuna ve herseye pozitif yaklas. Olumlu dusununce hersey o kadar iyi geciyor ki.
Benim 2 dogumumuda kendi doktorlarim degil baska doktorlar yapmak zorunda kaldi. Ilk defa dogum yapacagim gun gordum ikisini de. Moralimi bozmadim hersey guzel gececek dedim. Inan hem ameliyathanedekiler hem servisteki hmesirwler cok ilgili?alakaliydi. Disardan biri gorse kesin bu hemsirelerin tanidigi falan der o derece iyilerdi.
Insallah saglikla al bebegini kucagina. Bizim oglan 16 gundur bizimle ama sanki aylardir birlikteymisiz gibi hissediyoruz.

Bebek kafasından üşür müş canım ince penye şapkalardan tak istersen

Sarılığı varsa mama ver istersen canım
Ama bol bol sut veriyorum. Ac kalmiyor. 60 cc icti mesela. Mama daha cabik mu geciriyor. Sarilik seviyesi 11.6 mus. Takip edelim demis doktorumuz. Haftaya tekrar gidecegiz doktora.

Amin inşallah yazıcam :)
4050-4200 arası dedi iri bebek kategorisinde
O kategoriyi buyutmek cok rahat oluyor annesi. Benim kizim da o gruptaydi. 39.3 de sezeryan oldu. Sezeryana gittigim sabah nisanim gelmişti. Topalak birseydi. Oglum da kizimin aynisi ama minnak hali olarak katildi aramiza.
Bu gece uyuyup dinlenmeye calis. Uyuyamazsan bile yat dinlen.

Hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah bizde kolay doğumlar yapariz

Tesekkurler teyzesi..hayirlisiyla gelip gececek sen moralini yuksek tut Plm123 da dedigi gibi ameliyathane ekibi cok destek oluyor..bana acacak cicek gibi oturuyor dedi biri kizmi diye sordu hemen sonrasinda..esim esim diye tutturdum disarda oturan yakisikli senin esin dimi gelio bak falan dedi ..kizim dogdu begenmezseniz alabiliriz fln diyolar..inanilmaz minnattirim

Canım ilk zamanlar hergün giydirdim, şimdi gündüz takmıyorum gece takıyorum

Hep duyduğum şey bebekler en çok kafalarından üşürlermiş. Maalesef tecrübem yok ama ben doğurunca inşallah giydirmeyi düşünüyorum

Bebek kafasından üşür müş canım ince penye şapkalardan tak istersen

Giydirmiyordum ilk gün giydi sonra çıkarttık, taktim şimdi hiç mutlu değil

Canım hayırla kavuşun inşallah çok güzel olacak bütün gerginliklerin geçer
Rabbim ferahlık versin
Kucağına alacak olmanın heyecanı anlatılmaz yaşanır tabi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım ben bugün devlete gittim tekrar ama kendisi koltuğundan kalkıp muayene bile etmedi detaylıya gönderdi oraya da güvenemedim ve sezaryene karar verdik bu şüpheyle durabileceğimi sanmıyodum çünkü gece 12 den sonra aç olcam ve sabah 8 de inşallah ameliyata alacaklar. Rabbimden hayırlısını diliyorum umarım sağlıkla kavuşurum çok korkuyorum

hayırla kavuş inşaallah canim

Ben de cok memnundum ameliyat ekibinden. Eger konusmasalardi daha panik olurdum ama cok guzel idare etriler beni sagolsunlar

Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah darısı bize olsun sağlıkla huzurla güzel bir ömür meleğinle seninle olsun

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberlerle döneriz sağlıkla kavuş meleğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…