canım öncelikle çok sağol, zaman ayırıp yazdığın için. 30 cc çok gelir doyurur be emmek istemez demişti eğitimdeki hemşire. Maşallah diyorum kızçene yineHipp devam sutunu verdi canim benim icinde humana still tea..biz enjektorle veriyoruz 30 40 cc fln dedi doktor..3sat arayla destekle dedi..her bebisin farkli olur doktor muhakkak soylicektir..ama ben gunduz vermeyi dusunmuyorim zorda kalmadikca cok.. cunku bugun meme almiyordu neredeyse..tam sutumde artis oldi derken tok oldugu icin almadi.yarin kontrol var insallah sarilik yoktur bakalim..biberonla vermeyin dediler yine meme reddi olmasin diye mama hazirlanisi icin pratik bilgilere aciigm :) biberonda hazirlayip cektim ama kaca kac koycagmi tam beceremedim sanirim sivi yaptim biraz
Canim sakin ol. Benim 2 dogumum da acele apartopar oldu. Ikisinde de cok korktum ve ceneme vurdu cok konustum. Anestezi uzmani sakinlestirip rahatlatti beni. Hatta ilk dogumda igne yapilirken korkudan elin adamina dedim cok korkuyorum elimi tutar misiniz. Yazik adam elimi tuttu. Iyi dalga gecmislerdir benimle sonra.Yani kızıma kavusma harici herşeyi düşünüyorum diyebilirim kafayı yemiş durumdayım heyecandan panikten ölmezsem iyidir
Bebek kafasından üşür müş canım ince penye şapkalardan tak istersenTaze anneler bebeklere şapka giydiriyormusunuz? Biz ilk gün giydik hiç rahat edemedik takmıyorum suan, annemde sürekli kafası üşür diyor. O iç zibinida hiç giymedik havalar sıcak bebekte küçük bir kararsız kaliyorum
Ama bol bol sut veriyorum. Ac kalmiyor. 60 cc icti mesela. Mama daha cabik mu geciriyor. Sarilik seviyesi 11.6 mus. Takip edelim demis doktorumuz. Haftaya tekrar gidecegiz doktora.Sarılığı varsa mama ver istersen canım
O kategoriyi buyutmek cok rahat oluyor annesi. Benim kizim da o gruptaydi. 39.3 de sezeryan oldu. Sezeryana gittigim sabah nisanim gelmişti. Topalak birseydi. Oglum da kizimin aynisi ama minnak hali olarak katildi aramiza.Amin inşallah yazıcam :)
4050-4200 arası dedi iri bebek kategorisinde
Memorial muayene ücreti ne kadarTuboz eğer İstanbul’a gelebilirsem dr um Bahçelievler memorial da. Orda yapıcam. Gelemezsem Gaziantep medical park ta yapıcam doğumumu.
Maşallah canım darısı bize gözün aydın hayırlı olsunKızlar ben bugün normal yolla doğum yaptım. Biraz dinleneyim anlatırım canlar. Darısı bekleyenlere olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah bizde kolay doğumlar yaparizKızlar oğlum dünyaya geldi çok şükür, tekrardan söylüyorum hiç korkulacak birşey yok Allahım Doğum yapamayanlara da hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin, hepinize dua ettim Doğum anında, pozitif olun herşey güzel olur Allah’ın izniyle ❤
Tesekkurler teyzesi..hayirlisiyla gelip gececek sen moralini yuksek tutcanım öncelikle çok sağol, zaman ayırıp yazdığın için. 30 cc çok gelir doyurur be emmek istemez demişti eğitimdeki hemşire. Maşallah diyorum kızçene yineAh biz de bir alsak kucağımıza hayırlısıyla. Bir günüm kaldı heyecandan kalbim çıkacak gibi
Slm kızlar göğüs uçlarım felaket oldular emzirirken inliyorum resmen gözlerimden yaşlar akıyor krem mirem işe yaramıyor sanki ne zaman geçer bu yaralar valla işkence gibi acısı
[/QUOTE
cok gecmis olsun tahin yağını cok oneriyorlar bir onu dene derim
Canım ilk zamanlar hergün giydirdim, şimdi gündüz takmıyorum gece takıyorum
Hep duyduğum şey bebekler en çok kafalarından üşürlermiş. Maalesef tecrübem yok ama ben doğurunca inşallah giydirmeyi düşünüyorum
Bebek kafasından üşür müş canım ince penye şapkalardan tak istersen
Canım hayırla kavuşun inşallah çok güzel olacak bütün gerginliklerin geçerKafamdan hakkına mı giriyorum dogum tarihini ben belirleyerek diye bile geciyor o kadar karman corman duygular ki herşeyi düşünüyorsun
Dedigin gibi hangisi hakkımızda hayırlısıysa öyle kavusalım yavrularımıza Rabbim hic birimizi evladımızla sınamasın ❤
Canım ben bugün devlete gittim tekrar ama kendisi koltuğundan kalkıp muayene bile etmedi detaylıya gönderdi oraya da güvenemedim ve sezaryene karar verdik bu şüpheyle durabileceğimi sanmıyodum çünküAmin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Ben de bir doktora daha danışmayı düşündüm ama kafam karışır diye vazgeçtim. Bu saatten sonra zaten tevekküldeyim. Bugün biraz yürüdüm çok ağrım oldu. Nst'de hareketliydi maşallah. Sancım 9-25 arası gitti geldi. Şu iki günü atlatayım diye dua ediyorum.
Gittim canım ama sıkıntım azalmadı resmen insan muamelesi bile görmedim özele gidip fikir aldığım için düşman gibi baktı doktorInşallah canim gittin mi dr a
hayırla kavuş inşaallah canimCanım ben bugün devlete gittim tekrar ama kendisi koltuğundan kalkıp muayene bile etmedi detaylıya gönderdi oraya da güvenemedim ve sezaryene karar verdik bu şüpheyle durabileceğimi sanmıyodum çünkügece 12 den sonra aç olcam ve sabah 8 de inşallah ameliyata alacaklar. Rabbimden hayırlısını diliyorum umarım sağlıkla kavuşurum çok korkuyorum
Ben de cok memnundum ameliyat ekibinden. Eger konusmasalardi daha panik olurdum ama cok guzel idare etriler beni sagolsunlarTesekkurler teyzesi..hayirlisiyla gelip gececek sen moralini yuksek tutPlm123 da dedigi gibi ameliyathane ekibi cok destek oluyor..bana acacak cicek gibi oturuyor dedi biri kizmi diye sordu hemen sonrasinda..esim esim diye tutturdum disarda oturan yakisikli senin esin dimi gelio bak falan dedi ..kizim dogdu begenmezseniz alabiliriz fln diyolar..inanilmaz minnattirim
Amin inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızıhayırla kavuş inşaallah canim
Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah darısı bize olsunKızlar oğlum dünyaya geldi çok şükür, tekrardan söylüyorum hiç korkulacak birşey yok Allahım Doğum yapamayanlara da hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin, hepinize dua ettim Doğum anında, pozitif olun herşey güzel olur Allah’ın izniyle ❤
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberlerle döneriz sağlıkla kavuş meleğineİşte ya kaka yapar onu yutarsa diye düşünmüyorum değil ondan birazda yarına karar verdik ultrasonda belli olmuyormus anca su patlayınca belli oluyormus
En dogrusu budur insallah Rabbim sınamasın kararlarımızla ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?