Gözünaydın canımKızlar oğlum dünyaya geldi çok şükür, tekrardan söylüyorum hiç korkulacak birşey yok Allahım Doğum yapamayanlara da hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin, hepinize dua ettim Doğum anında, pozitif olun herşey güzel olur Allah’ın izniyle ❤
Ay ne güzelBen de bugün son kez kontrole gittim. İnşallah yarın sabah sezaryen olacak, benimki zorunlu tabi. 38+3 olacak. Sabah 6,5gta gidicem hastaneye, 9-9,5 gibi de oğlum gelecek dünyaya inşallah :) doğum yapmış olanlara hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebekleriniz diyorum, doğumu bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza, biz de sağlığımıza en kısa zamanda kavuşalım
Korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Her işte bir hayır vardır, bu şekilde son dakika öğrenmiş olmak seni biraz endişelendirmiş olabilir, yine de sakinliğini korumaya çalış. Olumlu tarafından bak, bebeğin tehlikeye girmeden kucağına gelecek.Canım ben bugün devlete gittim tekrar ama kendisi koltuğundan kalkıp muayene bile etmedi detaylıya gönderdi oraya da güvenemedim ve sezaryene karar verdik bu şüpheyle durabileceğimi sanmıyodum çünkügece 12 den sonra aç olcam ve sabah 8 de inşallah ameliyata alacaklar. Rabbimden hayırlısını diliyorum umarım sağlıkla kavuşurum çok korkuyorum
Gerçekten çok korkuyorum ama bi yandan da heyecan var tabiKorkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Her işte bir hayır vardır, bu şekilde son dakika öğrenmiş olmak seni biraz endişelendirmiş olabilir, yine de sakinliğini korumaya çalış. Olumlu tarafından bak, bebeğin tehlikeye girmeden kucağına gelecek.
Baya heyecanlı yalnız :) yarın üçümüz de hemen hemen aynı zamanlarda sezaryende olacağız :) allah hepimize güç kuvvet dirayet ve sabır versin
Herkesin duasını bekliyorum inşallah burası en büyük desteğim oldu başından beriE EslemEslemEslem gözünaydın Allah analı babalı büyütsün ❤☺
H honey bunch canım yarın güzel haberini bekliyor olacağız
S Serrarana18 içini ferah tut yarın büyük buluşmaya odaklan
Hızınıza yetişemedim kızlar
Offf evet, hiç uykum yok, hem heyecan hem korku, karışık bu duygular :)Ay ne güzel
Sana şimdi sabahta olmaz
Amin inşallah
Bugün sadece nst çekildi. Geçen perşembe 36+2de 2950 çıkmıştı birkaç gün önden gidiyordu. Sizinki kaç kilo?Hadi hayirlisi olsun insallah. Aramizda 1 gun var bana da dun haftaya gun vereyim dedi ben de biraz daha dursun istiyorum dedim hem boraz buyusun hem de kizimla ayni gun dogumlu olsun istiyorum. Sali yine kontrol nst var o gun sen yine de ac gel esyalarin hazir olsun tahlillerini yapalim anesteziyle gorus nst sonucuna gore karar veririz dedi. Bebegin kilosu kac cikti bu arada
Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşNe güzel hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin benim tahmini tarihte 12 eylül bekliyorum bende
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşKızlar ben bugün normal yolla doğum yaptım. Biraz dinleneyim anlatırım canlar. Darısı bekleyenlere olsun inşallah.
Valla ben de çok korkuyorum ne yalan söyliyim :) bu da normal bir duygu, ne olacağını bilmediğimiz bi operasyon, elini yüzünü gözünü merak ettiğimiz bir bebek var ortada, biz korkmayalım da kim korksun :) hafta itibariyle doğuma hazır ikimizin de bebeği, onu riske atamazdın en doğru kararı verdin. Yarınımız güzel olsunGerçekten çok korkuyorum ama bi yandan da heyecan var tabiani bi karar olduğu için aklım çok karışık ama bi ihtimal bile olsa onu tehlikeye atmak istemedim umarım yanlış bi karar değildir Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin sağlıkla kavuşalım inşallah
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşKızlar oğlum dünyaya geldi çok şükür, tekrardan söylüyorum hiç korkulacak birşey yok Allahım Doğum yapamayanlara da hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin, hepinize dua ettim Doğum anında, pozitif olun herşey güzel olur Allah’ın izniyle ❤
Inş kolay güzel bir doğumunuz olurBen de bugün son kez kontrole gittim. İnşallah yarın sabah sezaryen olacak, benimki zorunlu tabi. 38+3 olacak. Sabah 6,5gta gidicem hastaneye, 9-9,5 gibi de oğlum gelecek dünyaya inşallah :) doğum yapmış olanlara hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebekleriniz diyorum, doğumu bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza, biz de sağlığımıza en kısa zamanda kavuşalım
Sağlıkla kucaklayın inşKızlar bugğn son konrtroldu cuma günü bende inşallah kavuşacağım yavruma heyecan bastı dokunsalar ağlayacam hemen içim pır pır
Çok teşekkürler :) hepimiz sağlıkla güzellikle büyütelim kuzularımızı, bol sütlü aylar diliyorum hepimizi :)))Ayy kızlarr her mesajınız ayrı bi heyecan
Patır patır doğum var
Fil Bo Riva Allah yardımcın olsun duamdasın sağlıcakla kucağına al inşallah
Bizi de haberdar et
H honey bunch stres olma sen çok güçlü bi kadınsın çok güzel geçecek güzeller güzeli kızına da kavuşacaksın
Bizleri habersiz bırakma
huriye048 hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah darısı bizlere
E EslemEslemEslem gözün aydın olsunHayırlı olsun darısı bizlere inşallah tebrik ederiz
@balbebis gözün aydın olsun hayırlı olsunduaların için de Allah razı olsun inşallah biz de sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
Z Zzynp19 canım benimm Allah yardımcın olsun sağsalim kucağına al bol bol sütlerin olsundua edeceğim sizlere
Elvintos senin de hayırlı olsun ya ben bile burdan heyecanlanıyorum sizleri düşünemiyorum bile Rabbim sağlıcKla kavuştursun cuma günü
S Serrarana18 hep aklıma gelip durdun bugün dua ettin sana hakkınızda hayırlısı böyleymiş hiç üzülme senyavruna sağlıcakla kavuşacaksın bi oh çekeceksin sen hep pozitif ol sonra da cuk cuk emecek seni o minnoş
Amin inşallah. Herkesin, hepinizin duasına talibim. Operasyon sonrasından korkuyorum en çok, inşallah kolaylıkla atlatırımInş kolay güzel bir doğumunuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?