Gözünaydın canım
Amin inşallah darısı başımıza

Ay ne güzel
Sana şimdi sabahta olmaz
Amin inşallah

Korkma inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Her işte bir hayır vardır, bu şekilde son dakika öğrenmiş olmak seni biraz endişelendirmiş olabilir, yine de sakinliğini korumaya çalış. Olumlu tarafından bak, bebeğin tehlikeye girmeden kucağına gelecek.
Baya heyecanlı yalnız :) yarın üçümüz de hemen hemen aynı zamanlarda sezaryende olacağız :) allah hepimize güç kuvvet dirayet ve sabır versin

Gerçekten çok korkuyorum ama bi yandan da heyecan var tabi ani bi karar olduğu için aklım çok karışık ama bi ihtimal bile olsa onu tehlikeye atmak istemedim umarım yanlış bi karar değildir Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin sağlıkla kavuşalım inşallah

Herkesin duasını bekliyorum inşallah burası en büyük desteğim oldu başından beri hepimiz mutlu sağlıklı haberler verebilelim hayırlısıyla

Ayy kızlarr her mesajınız ayrı bi heyecan
Patır patır doğum var

Fil Bo Riva Allah yardımcın olsun duamdasın sağlıcakla kucağına al inşallah
Bizi de haberdar et

H honey bunch stres olma sen çok güçlü bi kadınsın çok güzel geçecek güzeller güzeli kızına da kavuşacaksın
Bizleri habersiz bırakma

huriye048 hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah darısı bizlere

E EslemEslemEslem gözün aydın olsun Hayırlı olsun darısı bizlere inşallah tebrik ederiz

@balbebis gözün aydın olsun hayırlı olsun duaların için de Allah razı olsun inşallah biz de sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza

Z Zzynp19 canım benimm Allah yardımcın olsun sağsalim kucağına al bol bol sütlerin olsun dua edeceğim sizlere

Elvintos senin de hayırlı olsun ya ben bile burdan heyecanlanıyorum sizleri düşünemiyorum bile Rabbim sağlıcKla kavuştursun cuma günü

S Serrarana18 hep aklıma gelip durdun bugün dua ettin sana hakkınızda hayırlısı böyleymiş hiç üzülme sen yavruna sağlıcakla kavuşacaksın bi oh çekeceksin sen hep pozitif ol sonra da cuk cuk emecek seni o minnoş

Bugün sadece nst çekildi. Geçen perşembe 36+2de 2950 çıkmıştı birkaç gün önden gidiyordu. Sizinki kaç kilo?

Valla ben de çok korkuyorum ne yalan söyliyim :) bu da normal bir duygu, ne olacağını bilmediğimiz bi operasyon, elini yüzünü gözünü merak ettiğimiz bir bebek var ortada, biz korkmayalım da kim korksun :) hafta itibariyle doğuma hazır ikimizin de bebeği, onu riske atamazdın en doğru kararı verdin. Yarınımız güzel olsun

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Inş kolay güzel bir doğumunuz olur

Çok teşekkürler :) hepimiz sağlıkla güzellikle büyütelim kuzularımızı, bol sütlü aylar diliyorum hepimizi :)))

Kizlar bu ogretmenlerin yaza denk gelen dogum izinlerini dogum sonrasina aktarmakla ilgili yazilar paylasilmisti. Hangi sayfada kaldigini hatirlamiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan tekrar paylasabilir mi rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…