- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Çok teşekkür ederizKizlar hepinize basarilar diliyorum yarin icin :))) saglikla gelsin kuzulariniz..her sey gonlunuzce olsun
Uclu uclu girdik dogumlara :))))
@EslemEslemEslem
S Serrarana18
@honey bunch
Inş herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursunuz bebeginizeCanım ben bugün devlete gittim tekrar ama kendisi koltuğundan kalkıp muayene bile etmedi detaylıya gönderdi oraya da güvenemedim ve sezaryene karar verdik bu şüpheyle durabileceğimi sanmıyodum çünkügece 12 den sonra aç olcam ve sabah 8 de inşallah ameliyata alacaklar. Rabbimden hayırlısını diliyorum umarım sağlıkla kavuşurum çok korkuyorum
Özelde mi karar verdiniz sezaryana canim korkma hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavruna kavusucaz oyle düşünCanım ben bugün devlete gittim tekrar ama kendisi koltuğundan kalkıp muayene bile etmedi detaylıya gönderdi oraya da güvenemedim ve sezaryene karar verdik bu şüpheyle durabileceğimi sanmıyodum çünkügece 12 den sonra aç olcam ve sabah 8 de inşallah ameliyata alacaklar. Rabbimden hayırlısını diliyorum umarım sağlıkla kavuşurum çok korkuyorum
Burda okudukça içim biraz olsun rahatlıyorValla ben de çok korkuyorum ne yalan söyliyim :) bu da normal bir duygu, ne olacağını bilmediğimiz bi operasyon, elini yüzünü gözünü merak ettiğimiz bir bebek var ortada, biz korkmayalım da kim korksun :) hafta itibariyle doğuma hazır ikimizin de bebeği, onu riske atamazdın en doğru kararı verdin. Yarınımız güzel olsun
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim devlettekiler oyle malesefGittim canım ama sıkıntım azalmadı resmen insan muamelesi bile görmedim özele gidip fikir aldığım için düşman gibi baktı doktorbugün işlemlerimi yaptırdık ve yarın sabah sezeryana alacaklar inşallah
Ne güzel söyledin öyleAyy kızlarr her mesajınız ayrı bi heyecan
Patır patır doğum var
Fil Bo Riva Allah yardımcın olsun duamdasın sağlıcakla kucağına al inşallah
Bizi de haberdar et
@honey bunch stres olma sen çok güçlü bi kadınsın çok güzel geçecek güzeller güzeli kızına da kavuşacaksın
Bizleri habersiz bırakma
huriye048 hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah darısı bizlere
@EslemEslemEslem gözün aydın olsun♥ Hayırlı olsun darısı bizlere inşallahtebrik ederiz
@balbebis gözün aydın olsun hayırlı olsunduaların için de Allah razı olsun inşallah biz de sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
@Zzynp19 canım benimm Allah yardımcın olsun sağsalim kucağına al bol bol sütlerin olsundua edeceğim sizlere
@Elvintos senin de hayırlı olsun ya ben bile burdan heyecanlanıyorum sizleri düşünemiyorum bileRabbim sağlıcKla kavuştursun cuma günü
S Serrarana18 hep aklıma gelip durdun bugün dua ettin sana hakkınızda hayırlısı böyleymiş hiç üzülme senyavruna sağlıcakla kavuşacaksın bi oh çekeceksin sen hep pozitif ol sonra da cuk cuk emecek seni o minnoş
Evet canım özelde inşallah hayırlı doğru bi karar olmuştur gerçekten çok tedirginim bi yandan heyecan ama korkum daha çok bastırıyoÖzelde mi karar verdiniz sezaryana canim korkma hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavruna kavusucaz oyle düşün
İnşallah çok sağolunInş herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursunuz bebeginize
Benim de 36+5te 2950. O yuzden biraz daha dursun istiyorumBugün sadece nst çekildi. Geçen perşembe 36+2de 2950 çıkmıştı birkaç gün önden gidiyordu. Sizinki kaç kilo?
Çok sevindim senin adınaDoğum yaptım arkadaşlar. Hastaneye yatış yaptıktan 4 saat sonra doğum oldu. Suyum önce geldiği nerdeyse bittiği için sancıları karşılamak çok zor oldu. İlk doğumumda çocuk çıkmaya yakın doktorum suyumu açmıştı. Çok çok daha kolaydı. Ama bunda da ıkınmayı öğrenmiştim
Sonuç olarak çok şükür kızım kucağımda.
Amin amin inşallah Allah tüm bekleyenleri evlatlarına sağ salim kavuştursun.Çok sevindim senin adınaAllah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın darısı bize ve tüm bekleyenlere olsun ❤
Hayırlı olsun tebrik ederizDoğum yaptım arkadaşlar. Hastaneye yatış yaptıktan 4 saat sonra doğum oldu. Suyum önce geldiği nerdeyse bittiği için sancıları karşılamak çok zor oldu. İlk doğumumda çocuk çıkmaya yakın doktorum suyumu açmıştı. Çok çok daha kolaydı. Ama bunda da ıkınmayı öğrenmiştim
Çok güzel dualar aminn demek düşüyor bizede38+5’ten Günaydın kızlar
Doğurmadığımız bir sabaha daha selam olsun göbüş dostları
Emziren analara bol süt, meme uçlarına şifaNormal Doğum bekleyen Gebelere bol kasılma, kanala giren kafa, Gonca gibi açılan vajina
Sezaryen olacak annelere yolunda giden ameliyat ve doğum cesareti diliyorum
Dün gece bebeğin aşırı hareketinden gece 3 ü buldu uyumamvalla neye göre hareketlenip neye göre duruyor bu sıpalar hala çözemedim
Vajinal Doğum yapan kimle konuşsam herkes son yarım saat zordu kalan kısım dayanılmayacak gibi değildi diyor. Yarım saat dişimizi sıkalım kızlar düşünmeyin kalanınıAllah’ın dediği olur
Hadi bu sabah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah
Hiç kendini kötü hissetme sen elinden geleni yaptın, her ne şekilde oluraa olsun yarın anne olacaksın, hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah. Artık sıra bize geliyor o zaman, demek ki bu bebekler içimizde kalmıyor bi çıkış yolu buluyorlarKızlar yarın sabah sezeryan olmaya karar verdik doktorumla
Madem öykü kusum kendi gelmiyor bizde zorla oldugu yerden ceker alırız
Hala acıklıgım sancım kafa kanala girmesi vs yok bebegimde büyümeye devam ediyor kaka yapma olasılıgı su azalma olasılıgı iri bebek olması vs vs nedenlerle zorunlu sezeryan olarak geciyor dogumum
İnanılmaz gerginim biri bişey dese bagıra bagıra aglarım ki hamileliğim inanılmaz güzel gecti ne duygu selleri dogru düzgün yasadım ne eşime cektirdim ama suanda bildigin dokunsalar aglarım modunda lohusalık yüklendi
Rabbim doguran doguracak olan hepimizin yardımcısı olsun
Maşallah, gözünğz aydın, sayılı gün çabuk geçer. Kavuştuğunuz güne de şahitlik ederiz inşallahDoğacagimiz gün belli oldu kızlar. 11 eylül çarşamba günü 38+1de spinal anestezi ile sezeryan olacağım inş. Bu 3. sezeryanim şükür ilk iki sezeryanim rahat geçmişti inş bu da öyle geçer. Şükürler olsun son 7 gün ❤❤❤
Ayy maşallah, bize de anlat ama biraz hafifletipKızlar ben bugün normal yolla doğum yaptım. Biraz dinleneyim anlatırım canlar. Darısı bekleyenlere olsun inşallah.
Ohh ne güzel bir mesaj, şu süreçte bize moral olan şeylerden biri, maşallah size. Daim olsun sağlığınız, inşallah ilk süreci sizde kolayca geçirir ve bebeğinizle birbrinize alışırsınızKızlar oğlum dünyaya geldi çok şükür, tekrardan söylüyorum hiç korkulacak birşey yok Allahım Doğum yapamayanlara da hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin, hepinize dua ettim Doğum anında, pozitif olun herşey güzel olur Allah’ın izniyle
Sağ salim kavuşun inşallah, kolay atlatanlardan olun süreci, Allah kolaylık verdin, güzel haberlerinizi bekliyoeuzBen de bugün son kez kontrole gittim. İnşallah yarın sabah sezaryen olacak, benimki zorunlu tabi. 38+3 olacak. Sabah 6,5gta gidicem hastaneye, 9-9,5 gibi de oğlum gelecek dünyaya inşallah :) doğum yapmış olanlara hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebekleriniz diyorum, doğumu bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla alalım kucağımıza, biz de sağlığımıza en kısa zamanda kavuşalım
Ayy maşallah, artık doğurmayanların sayısı azaldı sanki, Allah yardımcınız olsun. En kolay şekilde atlatırsınız umarımKızlar bugğn son konrtroldu cuma günü bende inşallah kavuşacağım yavruma heyecan bastı dokunsalar ağlayacam hemen içim pır pır
Biraz tırstım yaLohusaligin 2.gununden bildiriyorum evde kan cikartasim varozellikle esim..her sey batmaya basliyor evde..herkesin soyledigi..
Hic soylenildigi gibi degilmis..Benim ilk bende agir atlattim..(belkide aci esigim) bilsem zorlardimda..isin kotu tarafi 36 cm basi kizimin..3560 dogdu belkide bir kac gun sonra yapardim ama korkmustum..bi dogdu minicik..dinlenmek mumkun degil sabaha ameliyatin 2.gunu resmen otur kalk yapiyosun..cocuk durmuyo vs..neyse olan oldu atlatiyorum yavas yavaas buyukte konusmayayim ama ben bebek olayini bitiririm herhalde Allah isteyenlere nasip etsin..4.sezeryan,dogumm,gebelik yasayanlarin onunde saygiyla egiliyorum :)
Maşallah gözünğz aydın, darısı bizlere olsun inşalalh. Hayırlı evlat olsun bebeişiniz. Mis kokusunu bizim yerimizede içinize çekin.Doğum yaptım arkadaşlar. Hastaneye yatış yaptıktan 4 saat sonra doğum oldu. Suyum önce geldiği nerdeyse bittiği için sancıları karşılamak çok zor oldu. İlk doğumumda çocuk çıkmaya yakın doktorum suyumu açmıştı. Çok çok daha kolaydı. Ama bunda da ıkınmayı öğrenmiştim
Inşallah hakkında hayırlısı canim kendini strese sokma sabah bebeğini kucağına aldığında doya doya kokusunu cekiceksin oyle düşünEvet canım özelde inşallah hayırlı doğru bi karar olmuştur gerçekten çok tedirginim bi yandan heyecan ama korkum daha çok bastırıyo
Hayırlı olsun Gözün aydınDoğum yaptım arkadaşlar. Hastaneye yatış yaptıktan 4 saat sonra doğum oldu. Suyum önce geldiği nerdeyse bittiği için sancıları karşılamak çok zor oldu. İlk doğumumda çocuk çıkmaya yakın doktorum suyumu açmıştı. Çok çok daha kolaydı. Ama bunda da ıkınmayı öğrenmiştim
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşDoğum yaptım arkadaşlar. Hastaneye yatış yaptıktan 4 saat sonra doğum oldu. Suyum önce geldiği nerdeyse bittiği için sancıları karşılamak çok zor oldu. İlk doğumumda çocuk çıkmaya yakın doktorum suyumu açmıştı. Çok çok daha kolaydı. Ama bunda da ıkınmayı öğrenmiştim
Benim gittiğim anestezi uzmanı bu şekilde tercih ediyormuş. Ama doktoruna konuş bunu önceden tabiki, annenin isteği de önemli. Ben önceden sormuştum.Peki buna Dr mu karar veriyor yanı böyle bir şey talep etsem hasta talebini dikkate alırlar mı ki
Çok teşekkür ederim. Tam 40 hafta bittiği gün geldi. 4100 gram doğdu :)Hayırlı olsun tebrik ederiz
Allah huzur bereket versin evinize
Darısı biz bekleyenlerekaçıncı haftandı kaç kilo dopdu minnoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?