Inş herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursunuz bebeginize

Özelde mi karar verdiniz sezaryana canim korkma hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavruna kavusucaz oyle düşün

Ben dogum izni konusunda kafalari yiyorum. Doktorum raporumu yazdi ama milli egitim kabul etmiyormus. Sgk sisteminden cikan raporum 5 araliga kadaf calisamaz seklinde. Ama dogum yaza denk geldiginden dogum oncesi 5 haftam aktarilamiyormus. Buna gore de benim dogum iznim bebegim daha 1.5 aylikken bitiyor. Ben nasil gidecegim ise bebek daha 2 aylik bile olmadan.
Heyet raporu falan almam lazim 2 3 ay boyunca. Onu da hangi doktor verir. Resmen uzuntuden kahroldum bugun.
Ne kadar zaman kaldi ki 1.5 ayin dolmasina. Bugun 16 gunluk. Yani 1 ay sonra ise donmem gerekliymis. Daha minicik oglum ya. 3 hafta erken dogdu. Biri bana yardimci olsun kizlar akil fikir verin beynim yandi.
Doktor raporunu okula gonderdim ama kabul etmemek ne demekm

Burda okudukça içim biraz olsun rahatlıyor Allah razı olsun herkesten umarım yarın güzel haberlerle döneriz

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canim devlettekiler oyle malesef

Ne güzel söyledin öyle duan için çok teşekkür ederim Rabbim utandırmasın inşallah tek dileğim sağlıkla mis kokuluya kavuşabilmek

Özelde mi karar verdiniz sezaryana canim korkma hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah yavruna kavusucaz oyle düşün
Evet canım özelde inşallah hayırlı doğru bi karar olmuştur gerçekten çok tedirginim bi yandan heyecan ama korkum daha çok bastırıyo

Doğum yaptım arkadaşlar. Hastaneye yatış yaptıktan 4 saat sonra doğum oldu. Suyum önce geldiği nerdeyse bittiği için sancıları karşılamak çok zor oldu. İlk doğumumda çocuk çıkmaya yakın doktorum suyumu açmıştı. Çok çok daha kolaydı. Ama bunda da ıkınmayı öğrenmiştim
Sonuç olarak çok şükür kızım kucağımda.

Çok sevindim senin adına Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın darısı bize ve tüm bekleyenlere olsun

Hayırlı olsun tebrik ederiz
Allah huzur bereket versin evinize
Darısı biz bekleyenlere kaçıncı haftandı kaç kilo dopdu minnoşun

Çok güzel dualar aminn demek düşüyor bizede
Hiç kendini kötü hissetme sen elinden geleni yaptın, her ne şekilde oluraa olsun yarın anne olacaksın, hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah. Artık sıra bize geliyor o zaman, demek ki bu bebekler içimizde kalmıyor bi çıkış yolu buluyorlarinşallah çok kolay geçer. Kendini iyi hissedince haberdar et
Maşallah, gözünğz aydın, sayılı gün çabuk geçer. Kavuştuğunuz güne de şahitlik ederiz inşallah
Kızlar ben bugün normal yolla doğum yaptım . Biraz dinleneyim anlatırım canlar. Darısı bekleyenlere olsun inşallah.
Ayy maşallah, bize de anlat ama biraz hafifletipgözün aydın. Hayırlı evlat olsun inşallah bebişiniz. Allah ayırmasın hiç
Ohh ne güzel bir mesaj, şu süreçte bize moral olan şeylerden biri, maşallah size. Daim olsun sağlığınız, inşallah ilk süreci sizde kolayca geçirir ve bebeğinizle birbrinize alışırsınız
Sağ salim kavuşun inşallah, kolay atlatanlardan olun süreci, Allah kolaylık verdin, güzel haberlerinizi bekliyoeuz
Kızlar bugğn son konrtroldu cuma günü bende inşallah kavuşacağım yavruma heyecan bastı dokunsalar ağlayacam hemen içim pır pır
Ayy maşallah, artık doğurmayanların sayısı azaldı sanki, Allah yardımcınız olsun. En kolay şekilde atlatırsınız umarım
Biraz tırstım yasezeryan olma ihtimalim var
Maşallah gözünğz aydın, darısı bizlere olsun inşalalh. Hayırlı evlat olsun bebeişiniz. Mis kokusunu bizim yerimizede içinize çekin.

Evet canım özelde inşallah hayırlı doğru bi karar olmuştur gerçekten çok tedirginim bi yandan heyecan ama korkum daha çok bastırıyo
Inşallah hakkında hayırlısı canim kendini strese sokma sabah bebeğini kucağına aldığında doya doya kokusunu cekiceksin oyle düşün

Hayırlı olsun Gözün aydın

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…