Bence uyuyamayacaksın ben de yarın doğuracağım diye bilsem ben de uyuyamam ki bu hiç iyi olmaz yarın yorucu bir gün olacak senin için bence sinema vs yerine dinlenmeye çalış, gücünü topla
Ay yok enerji geldi resmen eve yeni girdik diyebilirim ki hala giresim yoktu :)
Heyecandan uyku falan hak getire zaten artık uykusuz geceler baslayacak nasıl olsa ha bigün eksik ha bigün fazla :)

Ay maşallah ya onda birin kadar pozitif değilim normal hayatımdada takıntılı pimpirikliyimdir böyle seylerde iyice tavan yapıyor heyecanım
Sabaha nazaran cok daha iyiyim dısarı cıkmak arkadaslarla sohbet etmek iyi geldi
Cok sagol sende

Banada cok iri geliyor kücük olsa az daha söz dinlermiş gibi

Inşallah hakkında hayırlısı canim kendini strese sokma sabah bebeğini kucağına aldığında doya doya kokusunu cekiceksin oyle düşün
İnşallah canım tek istediğim bu zaten onu sağlıkla bi kucağıma alayım Rabbim herşeye yardımcıdır geçecek herşey Allah'ın izniyle

EH eylüle girdik artık eylül anaları olarak dogurmaya baslıyoruz darısı bekleyenlerin vaktiyle saglıkla basına olsun

Ay maşallah ya zınk diye dogurdun hic bi belirtin yokken
Rabbim saglık mutluluk uzun ömürler versin yavruna

Öyle yada böyle doguyorlar napalım sonsuza kadar tutamayız icimizde
Saglıkla alalım kucagımıza yavrularımızı insallah

Merhabalar.Ben de vakit buldukça uzaktan grubu takip eden bir eylül annesiyim. Öğretmenim sizin gibi. Pazartesi günü 37 haftalık olduk ,devlet hastanesinden rapor almaya gittim. Sekreterlikteki hanımefendi dedi ki beş haftanı da ayarlayalım yanmasın boşuna. Dedik ki biz öğretmeniz biz de öyle olmuyor durumlar. Dedi ki yok yapan yapıyor. Müdürümü aradım ki hocam nasıl olacak bu iş dedi ki sizin yaza denk gelenler yanıyor hocam yapacak bir şey yok . Ben zaten ücretsiz izne ayrılmayı düşündüğüm için çok da üstüne düşmedim olayın. Ama sizin ayrılma gibi durumunuz yoksa biraz usteleyebilirsiniz sekreterin dediğine bakılırsa yapan yapıyormuş.

Ama bol bol sut veriyorum. Ac kalmiyor. 60 cc icti mesela. Mama daha cabik mu geciriyor. Sarilik seviyesi 11.6 mus. Takip edelim demis doktorumuz. Haftaya tekrar gidecegiz doktora.

Daha tok olduğu için sarılık olmuyor canım, ilk kızımda sarılık geçmedi doktor mama ver demişti, doymadığından sarılık düşmemiş

maşallah, Allah razı oksun onlardan.

Allah yardımcın olsun canım, ertesi gün de benim sezeryan inşallah, ikimiz de ve bebişlerimiz de sağlıkla kurtulalım

Şuan ayni ben, 2. çocuk dışında Oğlun karnımda günlerdir az hareketliydi bugün coştu maşallah ve aşağı indi, başı hala yukarda ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…