- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ay yok enerji geldi resmen eve yeni girdik diyebilirim ki hala giresim yoktu :)Bence uyuyamayacaksınben de yarın doğuracağım diye bilsem ben de uyuyamam ki bu hiç iyi olmaz yarın yorucu bir gün olacak senin için bence sinema vs yerine dinlenmeye çalış, gücünü topla
Ay maşallah ya onda birin kadar pozitif değilim normal hayatımdada takıntılı pimpirikliyimdir böyle seylerde iyice tavan yapıyor heyecanımCanim sakin ol. Benim 2 dogumum da acele apartopar oldu. Ikisinde de cok korktum ve ceneme vurdu cok konustum. Anestezi uzmani sakinlestirip rahatlatti beni. Hatta ilk dogumda igne yapilirken korkudan elin adamina dedim cok korkuyorum elimi tutar misiniz. Yazik adam elimi tuttu. Iyi dalga gecmislerdir benimle sonra.
Sana tek tavsiyem sakin ol rahat rahat git dogumuna ve herseye pozitif yaklas. Olumlu dusununce hersey o kadar iyi geciyor ki.
Benim 2 dogumumuda kendi doktorlarim degil baska doktorlar yapmak zorunda kaldi. Ilk defa dogum yapacagim gun gordum ikisini de. Moralimi bozmadim hersey guzel gececek dedim. Inan hem ameliyathanedekiler hem servisteki hmesirwler cok ilgili?alakaliydi. Disardan biri gorse kesin bu hemsirelerin tanidigi falan der o derece iyilerdi.
Insallah saglikla al bebegini kucagina. Bizim oglan 16 gundur bizimle ama sanki aylardir birlikteymisiz gibi hissediyoruz.
Banada cok iri geliyor kücük olsa az daha söz dinlermiş gibiO kategoriyi buyutmek cok rahat oluyor annesi. Benim kizim da o gruptaydi. 39.3 de sezeryan oldu. Sezeryana gittigim sabah nisanim gelmişti. Topalak birseydi. Oglum da kizimin aynisi ama minnak hali olarak katildi aramiza.
Bu gece uyuyup dinlenmeye calis. Uyuyamazsan bile yat dinlen.
Amin insallahCanım hayırla kavuşun inşallah çok güzel olacak bütün gerginliklerin geçer
Rabbim ferahlık versin
Kucağına alacak olmanın heyecanı anlatılmaz yaşanır tabi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin ben ve bekleyen tüm gebelerimiz vaktiyle saglıkla kavussun yavrularınaRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberlerle döneriz sağlıkla kavuş meleğine❤
Cok sagol inşallah hepimiz saglıkla alırız kucagımıza@EslemEslemEslem gözünaydın Allah analı babalı büyütsün ❤☺
H honey bunch canım yarın güzel haberini bekliyor olacağız
S Serrarana18 içini ferah tut yarın büyük buluşmaya odaklan
Hızınıza yetişemedim kızlar
İnşallah canım tek istediğim bu zaten onu sağlıkla bi kucağıma alayım Rabbim herşeye yardımcıdır geçecek herşey Allah'ın izniyleInşallah hakkında hayırlısı canim kendini strese sokma sabah bebeğini kucağına aldığında doya doya kokusunu cekiceksin oyle düşün
EH eylüle girdik artık eylül anaları olarak dogurmaya baslıyoruz darısı bekleyenlerin vaktiyle saglıkla basına olsunAyy kızlarr her mesajınız ayrı bi heyecan
Patır patır doğum var
Fil Bo Riva Allah yardımcın olsun duamdasın sağlıcakla kucağına al inşallah
Bizi de haberdar et
H honey bunch stres olma sen çok güçlü bi kadınsın çok güzel geçecek güzeller güzeli kızına da kavuşacaksın
Bizleri habersiz bırakma
@huriye048 hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallahdarısı bizlere
@EslemEslemEslem gözün aydın olsun♥ Hayırlı olsun darısı bizlere inşallahtebrik ederiz
@balbebis gözün aydın olsun hayırlı olsunduaların için de Allah razı olsun inşallah biz de sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
@Zzynp19 canım benimm Allah yardımcın olsun sağsalim kucağına al bol bol sütlerin olsundua edeceğim sizlere
@Elvintos senin de hayırlı olsun ya ben bile burdan heyecanlanıyorum sizleri düşünemiyorum bileRabbim sağlıcKla kavuştursun cuma günü
S Serrarana18 hep aklıma gelip durdun bugün dua ettin sana hakkınızda hayırlısı böyleymiş hiç üzülme senyavruna sağlıcakla kavuşacaksın bi oh çekeceksin sen hep pozitif ol sonra da cuk cuk emecek seni o minnoş
Aminn insallah sagol canımanaaam alev almış buralar. aktif olmayı özledim be. beni mazur görün kızlar en yakın zamanda gelicem insallah.
H honey bunch sağlıkla kavuş güzel yavruna❤
Fil Bo Riva Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel
Ay maşallah ya zınk diye dogurdun hic bi belirtin yokkenDoğum yaptım arkadaşlar. Hastaneye yatış yaptıktan 4 saat sonra doğum oldu. Suyum önce geldiği nerdeyse bittiği için sancıları karşılamak çok zor oldu. İlk doğumumda çocuk çıkmaya yakın doktorum suyumu açmıştı. Çok çok daha kolaydı. Ama bunda da ıkınmayı öğrenmiştim
Sonuç olarak çok şükür kızım kucağımda.
Öyle yada böyle doguyorlar napalım sonsuza kadar tutamayız icimizdeÇok güzel dualar aminn demek düşüyor bizede
Hiç kendini kötü hissetme sen elinden geleni yaptın, her ne şekilde oluraa olsun yarın anne olacaksın, hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah. Artık sıra bize geliyor o zaman, demek ki bu bebekler içimizde kalmıyor bi çıkış yolu buluyorlarinşallah çok kolay geçer. Kendini iyi hissedince haberdar et
Maşallah, gözünğz aydın, sayılı gün çabuk geçer. Kavuştuğunuz güne de şahitlik ederiz inşallah
Ayy maşallah, bize de anlat ama biraz hafifletipgözün aydın. Hayırlı evlat olsun inşallah bebişiniz. Allah ayırmasın hiç
Ohh ne güzel bir mesaj, şu süreçte bize moral olan şeylerden biri, maşallah size. Daim olsun sağlığınız, inşallah ilk süreci sizde kolayca geçirir ve bebeğinizle birbrinize alışırsınız
Sağ salim kavuşun inşallah, kolay atlatanlardan olun süreci, Allah kolaylık verdin, güzel haberlerinizi bekliyoeuz
Ayy maşallah, artık doğurmayanların sayısı azaldı sanki, Allah yardımcınız olsun. En kolay şekilde atlatırsınız umarım
Biraz tırstım yasezeryan olma ihtimalim var
Maşallah gözünğz aydın, darısı bizlere olsun inşalalh. Hayırlı evlat olsun bebeişiniz. Mis kokusunu bizim yerimizede içinize çekin.
Ben dogum izni konusunda kafalari yiyorum. Doktorum raporumu yazdi ama milli egitim kabul etmiyormus. Sgk sisteminden cikan raporum 5 araliga kadaf calisamaz seklinde. Ama dogum yaza denk geldiginden dogum oncesi 5 haftam aktarilamiyormus. Buna gore de benim dogum iznim bebegim daha 1.5 aylikken bitiyor. Ben nasil gidecegim ise bebek daha 2 aylik bile olmadan.
Heyet raporu falan almam lazim 2 3 ay boyunca. Onu da hangi doktor verir. Resmen uzuntuden kahroldum bugun.
Ne kadar zaman kaldi ki 1.5 ayin dolmasina. Bugun 16 gunluk. Yani 1 ay sonra ise donmem gerekliymis. Daha minicik oglum ya. 3 hafta erken dogdu. Biri bana yardimci olsun kizlar akil fikir verin beynim yandi.
Doktor raporunu okula gonderdim ama kabul etmemek ne demekm
Ama bol bol sut veriyorum. Ac kalmiyor. 60 cc icti mesela. Mama daha cabik mu geciriyor. Sarilik seviyesi 11.6 mus. Takip edelim demis doktorumuz. Haftaya tekrar gidecegiz doktora.
maşallah, Allah razı oksun onlardan.Tesekkurler teyzesi..hayirlisiyla gelip gececek sen moralini yuksek tut@Plm123 da dedigi gibi ameliyathane ekibi cok destek oluyor..bana acacak cicek gibi oturuyor dedi biri kizmi diye sordu hemen sonrasinda..esim esim diye tutturdum disarda oturan yakisikli senin esin dimi gelio bak falan dedi ..kizim dogdu begenmezseniz alabiliriz fln diyolar..inanilmaz minnattirim
Allah yardımcın olsun canım, ertesi gün de benim sezeryan inşallah, ikimiz de ve bebişlerimiz de sağlıkla kurtulalımCanım ben bugün devlete gittim tekrar ama kendisi koltuğundan kalkıp muayene bile etmedi detaylıya gönderdi oraya da güvenemedim ve sezaryene karar verdik bu şüpheyle durabileceğimi sanmıyodum çünkügece 12 den sonra aç olcam ve sabah 8 de inşallah ameliyata alacaklar. Rabbimden hayırlısını diliyorum umarım sağlıkla kavuşurum çok korkuyorum
Şuan ayni ben, 2. çocuk dışındaSaat kac olmus uyku yok yine bana dakika basi tuvalet bir de oglusumu hickirik tuttu karnim pit pit bakalim ne zamana uyuruz.Allahtan kizim erken kalkmiyor sabah yoksa hepten uykusuzum ama okullar da aciliyor iki cocuklu hayat cabasiyla geliyor. Var mi uyuyamayan benim gibi.
Amin canım sağol sabah da senin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah saatler kaldıAy maşallah ya zınk diye dogurdun hic bi belirtin yokken
Rabbim saglık mutluluk uzun ömürler versin yavruna
Oyy kocaman maşallah maşallahÇok teşekkür ederim. Tam 40 hafta bittiği gün geldi. 4100 gram doğdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?