Canım Tabiiki içerde olması iyi bunu biliyorum.
35. Haftadan itibaren sancım var benim
Ve durmadan serum yemek, acaba ne zaman doğum olacak diye beklemek
Beni baya yordu açıkçası.
Bu arada acayip stres yaptım
Sinirlerim tavan
Bu yüzden artık doğmasını istiyorum
Çokta erken değil diye düşünüyorum
Ama Eşim günü vardır bekleyelim diyor biraz daha
Kıyamam Allah kolaylık versin benim Allah a şükür hiç bi sıkıntım yok gibi bişey ona rağmen kendimi 1 yıldır hamile gibi hissediyorum artık doğsun yanımda uyusun diye can atıyorum. Ama az kaldı az daha sabır hepimiz en hayırlı zamanda kavuşalım inşallah
Kızlar bişey danışacağım
Günde 3-4 kez pompa ile sağım yapıyordum(güzel de süt geliyordu maşallah )
Sonra bebeğim biraz daha emmeye başladı ben de pompayı azalttım ve iki gündür hiç yapmadım
Ama dün gün boyu bebeğim emdikten sonra uykuya geçiş yapmadı ve meme aranıp durdu yarım saat memede kalmasına rağmen , gece de öyle
Acaba pompayı bırakmamalı mıyız??
Şimdi duş alıp sağacağım
Ama çok üzgünüm sütüm mü gidiyor acaba Plm123
yorum yapar mısın arkadaşım
Sanırım henüz doğum yapmadınız. Doğumdan sonra taburcu olurken doğum belgesi ile birlikte izinleri belirten bir kağıt veriliyor. Işe başlama tarihi onda yazar
Günaydın tatlış hanımlar bugün doğum yapacak arkadaşlara güzel kolay bir doğum dilerim. Bizim de son 5 gün inş benim doktorum merkezde ben ilçedeyim buraya cumaları kadın doğum doktoru geliyor doktorumun bilgisi dahilinde bugün burada son kontrolümü olacağım bakalım minik prensesim ne yapıyor içeride
Kıyamam Allah kolaylık versin benim Allah a şükür hiç bi sıkıntım yok gibi bişey ona rağmen kendimi 1 yıldır hamile gibi hissediyorum artık doğsun yanımda uyusun diye can atıyorum. Ama az kaldı az daha sabır hepimiz en hayırlı zamanda kavuşalım inşallah
Amin canım inşallah hepimizin hayırlı doğumları olur
Benim ilk olsa beklerim ama ikinci sezeryan da riske girmek istemiyorum.
Senin ilk sanırım
Bugün özelde ki dr ile görüşeceğim
P.tesi doğurmayı planlıyorum kısmetse
Gelsin artık oğlum
Günaydın tatlış hanımlar bugün doğum yapacak arkadaşlara güzel kolay bir doğum dilerim. Bizim de son 5 gün inş benim doktorum merkezde ben ilçedeyim buraya cumaları kadın doğum doktoru geliyor doktorumun bilgisi dahilinde bugün burada son kontrolümü olacağım bakalım minik prensesim ne yapıyor içeride
Amin canım inşallah hepimizin hayırlı doğumları olur
Benim ilk olsa beklerim ama ikinci sezeryan da riske girmek istemiyorum.
Senin ilk sanırım ☺
Bugün özelde ki dr ile görüşeceğim
P.tesi doğurmayı planlıyorum kısmetse
Gelsin artık oğlum
Oyy maşallah
Cinsiyeti ne?
Hem niye takvimin yok senin canım
İmza alanına eklesene
Ay ilk olunca daha bi başka duygu yaşıyor insan, ikincilerde ise bambaşka
Kızlar bişey danışacağım
Günde 3-4 kez pompa ile sağım yapıyordum(güzel de süt geliyordu maşallah )
Sonra bebeğim biraz daha emmeye başladı ben de pompayı azalttım ve iki gündür hiç yapmadım
Ama dün gün boyu bebeğim emdikten sonra uykuya geçiş yapmadı ve meme aranıp durdu yarım saat memede kalmasına rağmen , gece de öyle
Acaba pompayı bırakmamalı mıyız??
Şimdi duş alıp sağacağım
Ama çok üzgünüm sütüm mü gidiyor acaba Plm123
yorum yapar mısın arkadaşım
Sağdıkça daha fazla süt geldiğini biliyorum hem de bebek tamamen boşaltamıyorsa mastit olma ihtimalin var arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum.
Bence kalan sütü boşaltman iyi olur, bir de sabah sağılan sütü sabah akşam sağılan sütü akşam vermek gerekiyormuş çünkü sabah sütü çocuğa enerji verirken akşam sütü sakinleştiriyormuş.
Benimkiler tabiki tamamen teorik bilgi pratik sıfır
Ek olarak geçenlerde de bir emzirme danışmanından duyduğum hiç bir pompa sondaki yağlı sütü boşaltamazmış o kısmı ancak bebek boşaltabiliyormuş o zaman hiç bir mantığı kalmıyor ki asıl yararlı kısmı bebek emmezse ve ben de sağamıyorsam ne yapabilirim ki tecrübeli annelerimiz bizi aydınlatsın
Oyy maşallah
Cinsiyeti ne?
Hem niye takvimin yok senin canım
İmza alanına eklesene
Ay ilk olunca daha bi başka duygu yaşıyor insan, ikincilerde ise bambaşka ☺
Nisan da doğum yaptım ben de. Allah isteyen herkese versin. Cok guzel bir duygu. Tabi dogum sonrası da kolaylik versin ilk kez anne olanlara. Ben cok zorlandım ve zorlanmaya da devam ediyorum. Her gün yeni birsey öğreniyoruz Dogum yapacak arkadaşları Allah kurtarsın sağ salim insallahhh saglikli bebisler gelsin
Kızlar çok üzüldüm kontrolümüz vardı bugün kuzum sadece 10gr almış doktor mamayı kıaıtlama ne kadar istiyorsa ver sütün yetmiyorki sürekli emmek istiyor dedi memede bir saat kalıyo önce emzir sonra sağdığın sütü takviye yap yetmiyorsa mama vericeksin dedi salı günü tekrar çağırdı kilo almaya başlamalı artık dedi