Kızlar dün sezaryen doğum yapmıştım bugün eve geldim ve hala pansuman var, pansumanı çıkarıp banyo yapsam olur mu, sormayı unuttum da
Pansuman yerinin su ile temas etmemesi gerekir. 2. doğumumda doktorum pansumanin üzerine su geçirmez bir şey kapattirip banyoya izin vermişti. Eczanede satılıyor dediğim şey.

Ins Allah annenizin yardimcisi olur sifa dilerim

Kizlar bu ogretmenlerin yaza denk gelen dogum izinlerini dogum sonrasina aktarmakla ilgili yazilar paylasilmisti. Hangi sayfada kaldigini hatirlamiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan tekrar paylasabilir mi rica etsem.
Bana söylenen yaza denk gelen günlerin sonraya aktarilmayacagiydi.meğer aktariliyormus 32.hafta çalışabilir raporuyla
Ben o raporu doktorun yanındaki hemşire söylemesine rağmen almadım tatildeyiz nasılsa aktarılmıyor dedim.Halbuki hepsi catir catir aktarılıyormus.yönetmelikte boşluk var.Her idare kendine gore bir sey soyluyor.Neyse bir daha denk gelirse ders oldu bu.

Ilk kizimda lohusayken once kacmak istiyorum diye aglamistim sonra anne bir daha dogurcam dersem izin verme demistim annem de ben niye karisiyim demisti sonuc 10 aylikken kizim 2.bebegi istedim 3 ve 4 u ben de dusunmuyordum nasip simdi baglattim cok sukur ama zahmetsiz rahmet olmuyor inan degisecek fikrin hersey unutuluyor

ben varım Malesef mama yiyoruz anne sütü yetersiz kalıyo beslenemiyo yavrum aklama kadar memede kalmak istiyor önce emziriyorum sonra memede kalan sütü sağıyorım veriyorum eğer doymazsa mama takviyesi yapıyorum göğüs uçlarım fena oldu emzirirken ağlıyorum Canım aynen bende senin gibiyim benimki göğsümde uyuyup kalıyo doymuyo çekmekten yoruluyo mama vermek zorunda kalıyorum bu sefer kilo kaybediyor bugün kontrolümüz var sabah bakalım kilo almışmı
Epiduralden olabilir canım gaz sancısıda omuza vuruyor ayyy hastanede ne çektim ilk gece omzuma aşağısına vuran bir ağrı ga sancısı dedi hemşire gaz giderici serum takmıştı

Biraz geç cevap olabilir ama benimkine doktor su geçirmez bandaj yapıştırdı 1 hafta sonra kontrole gel orda çıkarıcam dedi o bandaj sayesinde istediğin kadar duş alabilirsin dedi.
Hımm bende öyle bişey yoktu, eczaneden aldım su geçirmez bant, o da su geçirdi biraz, bişey olmaz inşallah, bir de enteresan bi şekilde duştan çıkınca içimden bi miktar su boşaldı, içimde kalan su galiba. Doktora sordum, kanama yoksa sorun olmaz dedi

Allah şifa versin inşallah, şimdideden annenize çok geçmiş olsun
Doğuramayan ben varım asıl, yarın gene doktora gidicem bi dua edin de açıklık var falan desin bari bana hanımlar bi umut olsun
Heyy aşkk olsun bende varım ama unuttun hemen. Haberdar et yarın. Ben dün gittim ne sancı ne bişey hiçbişey çıkmadı.
Yaa öyle güzel beni anlatmışsın ki, normali bekliyorum ama sezeryan yanlısı içiö
benim de takvim siliniyor bir hüzün bastı
Sen nasılsın bu arada? Herşey yolunda mı? Artık silinsin takvim ama nolacak
Kızlar doğum yaptığım 10 gün oldu (normal doğum) hala dikiş yerlerim ağrıyor. İçeriden bir gerginlik ve yanma hissi. Enfeksiyon oldu mu acaba diye korkuyorum. Ağrısı geçmeyen var mı?
normal doğumda dikiş ağrısı var sezeryanda var napavağız biz hiç bilmiyorumbu bebişler bi şekilde çıkacak tabi de korku da her geçen gün artıyor

Hisleriniz kuvvetliymiş herşey bir anda olmuş bitmiş, neyse çok şükür sağlıkla geldi minik. Gözünüz aydın
Bu 2. Evladınız ve bağlaytınız mı? Ben ilkine nasıl bakarım diyorum ama 2. De bağlatmak cesaret işi değil mi? Sonradan bir daha isterseniz? Sonuçta 2. Akabinde olmuş gibi

erensar Allah anneciğine sağlık sıhhat versin inşallah çok güzel geçer hemen toparlanır

limelemon Elvintos Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kavuşun inşallah yavrularınıza Bizi haberdar edin müsait olunca

Kızlar nişanım da geldi az önce hoşgelmiş
Öğleden sonra da randevum vardı iyi denk geldi
Ağrım sızım yok sadece tatlı bir bel ağrısı var okadar

Hayırlısıyla kavuşamayanlar kavuşalım yavrularımıza

Berrosh 4.bebeğini kucakladı biz de inşallah ilkleri kucaklayabiliriz
Seymao nişanım geldi darısı başına inşallah doğuruveririz kız bi an önce

-1 daha hayırlısı olsun sağlıkla kolayca gerçekleşsin doğumun inşallah

Aminnn kızlar çok sağolun, hepimiz mutlu çıkalım hastaneden

Nee? Ne zaman geldi? Gidecek misin doktora? Bizi haberdar et neden sıranı beklemedin
Sabah 6 gibi lavaboya kalktım ki pembemsi bişey gelmiş Bugün de randevum vardı öğleden sonra giderim doktora
Bu nişan işleri belli olmuyomuş 3-4 günü bulduğu da oluyomuş doğumun
Kız bel ağrım da geçti sanki heyecanla belim ağrıyo mu sandım acaba

-1 daha hayırlısı olsun sağlıkla kolayca gerçekleşsin doğumun inşallah
İnşallah uyuyamadım daha da
Ay hepimiz sağlıcakla kolayca kavuşalım inşallah

Canım Tabiiki içerde olması iyi bunu biliyorum.
35. Haftadan itibaren sancım var benim
Ve durmadan serum yemek, acaba ne zaman doğum olacak diye beklemek
Beni baya yordu açıkçası.
Bu arada acayip stres yaptım
Sinirlerim tavan

Bu yüzden artık doğmasını istiyorum
Çokta erken değil diye düşünüyorum
Ama Eşim günü vardır bekleyelim diyor biraz daha

Hadi yaa nasıl yer olmuyo koca hastanede ve devamlı takip edilen hastasısin. Venhara mı gidiyosun şuanda
Yok canım ona denk gelemedik
Cemil Cem berktin e gidiyorum
Bende onu anlamadım
bi güne 4 randevu giriyorlarmış.
Sanırım gerisi acil gelenlere ve normal doğumlara ayrılıyor.
Bu gidişle özelde yapacağım herhalde

Günaydın gözünaydın geldi demek sonunda nişanın
Hadi bakalım doktordan sonra haber ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…