Pansuman yerinin su ile temas etmemesi gerekir. 2. doğumumda doktorum pansumanin üzerine su geçirmez bir şey kapattirip banyoya izin vermişti. Eczanede satılıyor dediğim şey.Kızlar dün sezaryen doğum yapmıştım bugün eve geldim ve hala pansuman var, pansumanı çıkarıp banyo yapsam olur mu, sormayı unuttum da
Inşallah canimSağol canım beniminşallah en kolay şekilde kavuşursunuz ❤
Ins Allah annenizin yardimcisi olur sifa dilerim@honey bunch @EslemEslemEslem @Serrarana18 gözünüz aydın canlarım maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahlimelemon seninde doğumun yarın sanırım canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına kızlar annemi de hastaneye yatırdık yarın ameliyat olacak dualarınıza ihtiyacımız var eğer başka atladığım doğum yapan varsa onlarında gözü aydın olsun
Bana söylenen yaza denk gelen günlerin sonraya aktarilmayacagiydi.meğer aktariliyormusKizlar bu ogretmenlerin yaza denk gelen dogum izinlerini dogum sonrasina aktarmakla ilgili yazilar paylasilmisti. Hangi sayfada kaldigini hatirlamiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan tekrar paylasabilir mi rica etsem.
Sevindim sizin adiniza. Masallah bebişeTeşekür ederim
2965 kg 50 cm
Çok şükür Allaha emmesi nde de skntimiz yok
Lohusaligin 2.gununden bildiriyorum evde kan cikartasim varozellikle esim..her sey batmaya basliyor evde..herkesin soyledigi..
Hic soylenildigi gibi degilmis..Benim ilk bende agir atlattim..(belkide aci esigim) bilsem zorlardimda..isin kotu tarafi 36 cm basi kizimin..3560 dogdu belkide bir kac gun sonra yapardim ama korkmustum..bi dogdu minicik..dinlenmek mumkun degil sabaha ameliyatin 2.gunu resmen otur kalk yapiyosun..cocuk durmuyo vs..neyse olan oldu atlatiyorum yavas yavaas buyukte konusmayayim ama ben bebek olayini bitiririm herhalde Allah isteyenlere nasip etsin..4.sezeryan,dogumm,gebelik yasayanlarin onunde saygiyla egiliyorum :)
ben varımDogum yapan arkdar tebrikler..bizim ilk kontrolumuz vardi 3.560di 3.200e dusmus biraz fazla kilo kaybi olmus dedi cok uzgunum..sarilik biraz fazla kan alayim donus yapicm dedi hala aramadi.o sirada kan sekeri dusmus hastanede mama takviyesi geldi..ben mamayi az veriyordum cunku meme almadi mama verdigimde ama hata ettim sanirim.. 3 enjektor yiyor yediginde.simdi emzirme pesine mama ver dedi.. insallah yatis falan vermezler hafiftir sariligimiz..var mi mama takviyeli sut veren arkdslar ?
Canım aynen bende senin gibiyim benimki göğsümde uyuyup kalıyo doymuyo çekmekten yoruluyo mama vermek zorunda kalıyorum bu sefer kilo kaybediyor bugün kontrolümüz var sabah bakalım kilo almışmıCanım benim de ilk 5 gün filan hiç sütüm yoktu başta verdiğimiz 30 cc mama da az gelmiş 300 gram kilo kaybı oldu 3 günde ve sarılık oldu, sonra 45 cc ye çıktık çok şükür sarılık geçti. 2-3 gündür benden sütte gelmeye başladı ama doyurucu miktarda değil sanırım, doktor fışkırır derece de olmadıkça mamayı bırakma dedi. 2 saatte bir hem emziriyorum, hem 45 cc mama veriyorum 2 hafta sonra kontrol var bakalım ne olacak son durum.
Doktor doyunca emmeyi veya mama yemeyi bırakır dedi ama bizim kız uyanıksa dünyaları yiyecek modda uyuyorsa da saatlerce uğraşarak zorla yediriyoruz
Epiduralden olabilir canım gaz sancısıda omuza vuruyor ayyy hastanede ne çektim ilk gece omzuma aşağısına vuran bir ağrı ga sancısı dedi hemşire gaz giderici serum takmıştıKizlar dogum yapanlar kanamalar ne kadar sure ve ne kadar siddetle devam ediyor ? benim bir pedi doldurmuyor 3.gunde normal mi ?
Bir de sirtim agriyor bildiigniz epiduralden mi anlamadim ama emziremiyorum omuzumun hemen alti..yasayan oldumu bir kas gevsetici vs kullansam olur mu?
Hımm bende öyle bişey yoktu, eczaneden aldım su geçirmez bant, o da su geçirdi biraz, bişey olmaz inşallah, bir de enteresan bi şekilde duştan çıkınca içimden bi miktar su boşaldı, içimde kalan su galiba. Doktora sordum, kanama yoksa sorun olmaz dediBiraz geç cevap olabilir ama benimkine doktor su geçirmez bandaj yapıştırdı 1 hafta sonra kontrole gel orda çıkarıcam dedi o bandaj sayesinde istediğin kadar duş alabilirsin dedi.
Allah şifa versin inşallah, şimdideden annenize çok geçmiş olsun@honey bunch @EslemEslemEslem @Serrarana18 gözünüz aydın canlarım maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahlimelemon seninde doğumun yarın sanırım canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına kızlar annemi de hastaneye yatırdık yarın ameliyat olacak dualarınıza ihtiyacımız var eğer başka atladığım doğum yapan varsa onlarında gözü aydın olsun
Heyy aşkk olsun bende varım ama unuttun hemen. Haberdar et yarın. Ben dün gittim ne sancı ne bişey hiçbişey çıkmadı.Doğuramayan ben varım asıl, yarın gene doktora gidicem bi dua edin de açıklık var falan desin bari bana hanımlarbi umut olsun
Yaa öyle güzel beni anlatmışsın ki, normali bekliyorum ama sezeryan yanlısı içiöAynen canım bizde normali bekliyoruz ama benim.bilinc altimda sezeryana bı meyil var sanırım. Annem diyo kalk yürüyüş yap.biraz ben yok yiycem icicem yatıcam bengi dört kilo yapıp sezeryan olucam diyorumşaka bı yana şu bel fitigini toplum önemsemez anlarimda doktorların bu kadar rahat olması çok sinir bozucu. Bakalım hayırlısı ne diyelim
Sen nasılsın bu arada? Herşey yolunda mı? Artık silinsin takvim ama nolacakbenim de takvim siliniyor bir hüzün bastı
Kızlar doğum yaptığım 10 gün oldu (normal doğum) hala dikiş yerlerim ağrıyor. İçeriden bir gerginlik ve yanma hissi. Enfeksiyon oldu mu acaba diye korkuyorum. Ağrısı geçmeyen var mı?
Hisleriniz kuvvetliymiş herşey bir anda olmuş bitmiş, neyse çok şükür sağlıkla geldi minik. Gözünüz aydınNormalde 3 eylül kontrolüm vsrdi dr çok yoğun olduğu için 4 ne ertelemistik bi gün öncesi. Ertesi gün yani 3nde bişeylerin ters gittiğini anladım değişik bi his tarifsiz agrim oluyordu ama geçiyordu yalancı ağrılar yani ama belden agrim geçmedi artmaya devam etti 1 saat bekledim agrilarim arttı bebek de ck gerildi hemen eşimi aradım geldi annemler aradım hastaneye gittik muayene etti dr açılma yoktu aksine çok dar dedi hatta boyle her agrida gelecek olirsan isimiz var dedi bana :) ultrason da bakarken sancılarımı oda anladı gerginlikten ve derken birde baktık ki kordonunu boynuna dolamis benim sipa nts şu bu tam 1 saat sürmedi bu yaşananlar acilen doğuma girdim eşyaları da unuttuk evde yanımıza almayı geri gönderir daha vakti var die düşünmüştüm annem eşim eve gelmislerdi ki bana yetisemediler doğuma girdim. Çogü şeylerim malesef olamadı magnet taç süs vs çünkü tarih bekliyorduk sipariş için herşey ansizin apar topar gelişti böylesi hayırlısıyms. Buda benim hikayem :) ameliyathanede bebegi ilk görmek ağlaması sesini duymak sana getirdikleri an susması çok güzelmiş hepsine herşeye degdi hele ki kokusu insan doyamıyor Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah çok farklı duygularmis ayın 3 ü yoğun dedim ertesi güne randevu aldım yoğunluğa bende katıldım( birde benim karnım hep tepedeydi aşağı falan inmedi öyle ama o gün bi anda alta doğru indi bu da bi belirtiydi bana göre )
Bu 2. Evladınız ve bağlaytınız mı? Ben ilkine nasıl bakarım diyorum ama 2. De bağlatmak cesaret işi değil mi? Sonradan bir daha isterseniz? Sonuçta 2. Akabinde olmuş gibiIlk kizimda lohusayken once kacmak istiyorum diye aglamistim sonra anne bir daha dogurcam dersem izin verme demistim annem de ben niye karisiyim demisti sonuc 10 aylikken kizim 2.bebegi istedim 3 ve 4 u ben de dusunmuyordum nasip simdi baglattim cok sukur ama zahmetsiz rahmet olmuyor inan degisecek fikrin hersey unutuluyor
Berrosh 4.bebeğini kucakladı biz de inşallah ilkleri kucaklayabilirizHisleriniz kuvvetliymiş herşey bir anda olmuş bitmiş, neyse çok şükür sağlıkla geldi minik. Gözünüz aydın
Bu 2. Evladınız ve bağlaytınız mı? Ben ilkine nasıl bakarım diyorum ama 2. De bağlatmak cesaret işi değil mi? Sonradan bir daha isterseniz? Sonuçta 2. Akabinde olmuş gibi☺
Nee? Ne zaman geldi? Gidecek misin doktora? Bizi haberdar et neden sıranı beklemedinBerrosh 4.bebeğini kucakladı biz de inşallah ilkleri kucaklayabiliriz
Seymao nişanım geldi darısı başına inşallah doğuruveririz kız bi an önce
-1 dahaerensar Allah anneciğine sağlık sıhhat versin inşallah çok güzel geçer hemen toparlanır
limelemon Elvintos Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kavuşun inşallah yavrularınıza ♥♥ Bizi haberdar edin müsait olunca
Kızlar nişanım da geldi az öncehoşgelmiş
Öğleden sonra da randevum vardı iyi denk geldi
Ağrım sızım yok sadece tatlı bir bel ağrısı var okadar
Hayırlısıyla kavuşamayanlar kavuşalım yavrularımıza
Aminnn kızlar çok sağolun, hepimiz mutlu çıkalım hastanedenerensar Allah anneciğine sağlık sıhhat versin inşallah çok güzel geçer hemen toparlanır
limelemon Elvintos Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kavuşun inşallah yavrularınıza Bizi haberdar edin müsait olunca
Kızlar nişanım da geldi az öncehoşgelmiş
Öğleden sonra da randevum vardı iyi denk geldi
Ağrım sızım yok sadece tatlı bir bel ağrısı var okadar
Hayırlısıyla kavuşamayanlar kavuşalım yavrularımıza
Sabah 6 gibi lavaboya kalktım ki pembemsi bişey gelmişNee? Ne zaman geldi? Gidecek misin doktora? Bizi haberdar et neden sıranı beklemedin
İnşallah uyuyamadım daha da-1 dahahayırlısı olsun sağlıkla kolayca gerçekleşsin doğumun inşallah
Canım Tabiiki içerde olması iyi bunu biliyorum.Gününe yakın yapması daha sağlıklı değil mi canım tabi eğer bi sağlık problemin yoksa. Yani 2. Sezeryan olması sorun değil gecen hafta 2. Sezeryanı olan arkadaşımın da 39+larda yapıldı. Benim doktorum sezeryan da olsa mümkün olduğu kadar iceride tutma taraftarı, kilosu yeterli geliyor bize ama asıl her gün vücudunda başka bir gelişim olduğu için anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi
Yok canım ona denk gelemedikHadi yaa nasıl yer olmuyo koca hastanede ve devamlı takip edilen hastasısin. Venhara mı gidiyosun şuanda
Günaydın gözünaydın geldi demek sonunda nişanınSabah 6 gibi lavaboya kalktım ki pembemsi bişey gelmişBugün de randevum vardı öğleden sonra giderim doktora
Bu nişan işleri belli olmuyomuş 3-4 günü bulduğu da oluyomuş doğumun
Kız bel ağrım da geçti sankiheyecanla belim ağrıyo mu sandım acaba
İnşallah uyuyamadım daha da
Ay hepimiz sağlıcakla kolayca kavuşalım inşallah♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?