Evet bikacgundur bende yürüyorum terslik icin tempolu yürüyüş önerdi son bi şansımızı deniyoruz :) yarim saati gecirmedigimden belkide pek zorlamıyor beni
Canım ben sağlık ocağına gitmiştim orda yaşı ilerlemiş bı hemşire vardı eliyle kontrol e tti sadece ben tersdeyince ama ne oldu nasıl.oldu anlamadım o gün hafif sancim.oldu ertesi gün doktor kontrolünde ogrendimki bebek dönmüş. Yani öyle masaj filanda yapmadı belki ilgisi de yoktur ama o gün dönmüştü bebek nasıl.oldu anlamadım

38'den sonra dönmez dedi doktorum. Sen anladın mı döndüğünü? Dün çok çabaladı ama sanırım dönemedi artık yeri dar suyu da az kuzumun.
İşte o gün s aylık ocağında kalbini filan dinelrken tersti ertesi gün dönmüştü. O gün sancim olmuştu ilk.defa ama döndüğünü anlamamıştım tabi ertesi gün öğrendim. Artık zor dediğin gibi. Sıkma canını ters olsun ne olacakki önemli olan sağlıkla kucağına gelmesi bu kadar zaman sabrettin dayandin demekki böyle olması hayirliymis yarın resmen üç kişilik çekirdek bı aile olucaksinz güzel şeyler düşün hayalle yarın bu saatlerde emmmek için aranan bı minnakin olucak sağlıkla.insallah ben çok heycanla bekliyorum sizler paylaştıkça hadi bakalım sendende bekliyoruz güzel haberler

Ben artık ümidi kestim açıkçası bu haftadan sonra dönmez gibi geliyor mecburi sezeryan olucak :/ korkudan ziyade ben o dogum sancısını çekmek istemiştim ama malesef hayırlısı artık

Sağol canımmm hepimiz sağlıkla kucaklayalım ve emzirelim inşallah

Normalde 3 eylül kontrolüm vsrdi dr çok yoğun olduğu için 4 ne ertelemistik bi gün öncesi. Ertesi gün yani 3nde bişeylerin ters gittiğini anladım değişik bi his tarifsiz agrim oluyordu ama geçiyordu yalancı ağrılar yani ama belden agrim geçmedi artmaya devam etti 1 saat bekledim agrilarim arttı bebek de ck gerildi hemen eşimi aradım geldi annemler aradım hastaneye gittik muayene etti dr açılma yoktu aksine çok dar dedi hatta boyle her agrida gelecek olirsan isimiz var dedi bana :) ultrason da bakarken sancılarımı oda anladı gerginlikten ve derken birde baktık ki kordonunu boynuna dolamis benim sipa nts şu bu tam 1 saat sürmedi bu yaşananlar acilen doğuma girdim eşyaları da unuttuk evde yanımıza almayı geri gönderir daha vakti var die düşünmüştüm annem eşim eve gelmislerdi ki bana yetisemediler doğuma girdim. Çogü şeylerim malesef olamadı magnet taç süs vs çünkü tarih bekliyorduk sipariş için herşey ansizin apar topar gelişti böylesi hayırlısıyms. Buda benim hikayem :) ameliyathanede bebegi ilk görmek ağlaması sesini duymak sana getirdikleri an susması çok güzelmiş hepsine herşeye degdi hele ki kokusu insan doyamıyor Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah çok farklı duygularmis ayın 3 ü yoğun dedim ertesi güne randevu aldım yoğunluğa bende katıldım ( birde benim karnım hep tepedeydi aşağı falan inmedi öyle ama o gün bi anda alta doğru indi bu da bi belirtiydi bana göre )

Son düzenleme:
Maşallah bebeğinede sanada hayırlı olsun Gözün aydın canim Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin sanada geçmiş olsun

Ayyy maşallah minnaka Darısı bizim başımıza canım güle güle büyütelim inşallah

Hayırlı olsun Gözün aydın canim ağrı dediğin belden mi başladı yoksa baskıyla birlikte alt karın ağrısı miydi

Ohh maşallah gözün aydın canim cok sevindim şükür kavuştun yavruna darısı bize inşallah

Çok şükür ki farketmissin canım onunla geçmiş olsun sonuç güzel olmus maşallah heycanla sancı beklerken oğlun daha sabırsız davrandı geldi yanına ne güzel mussmutlu güzel günlerimiz olsun dilerim sağlıkla buyusun

Sağlıkla kavuş inşallah yavruna

Rabbim şifa versin annene canim

Geçmiş olsun inş düşer degerleri

Sanırım henüz doğum yapmadınız. Doğumdan sonra taburcu olurken doğum belgesi ile birlikte izinleri belirten bir kağıt veriliyor. Işe başlama tarihi onda yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…