- 13 Eylül 2017
- 419
- 643
- 53
- 36
Canım ben sağlık ocağına gitmiştim orda yaşı ilerlemiş bı hemşire vardı eliyle kontrol e tti sadece ben tersdeyince ama ne oldu nasıl.oldu anlamadım o gün hafif sancim.oldu ertesi gün doktor kontrolünde ogrendimki bebek dönmüş. Yani öyle masaj filanda yapmadı belki ilgisi de yoktur ama o gün dönmüştü bebek nasıl.oldu anlamadımEvet bikacgundur bende yürüyorum terslik icin tempolu yürüyüş önerdi son bi şansımızı deniyoruz :) yarim saati gecirmedigimden belkide pek zorlamıyor beni
Teşekür ederimGözünüz aydin sağlıkla büyütün inşsizinle günümüz aynıymış kaç kilo doğdu ogluşunuz? Emmesi nasıl?
İşte o gün s aylık ocağında kalbini filan dinelrken tersti ertesi gün dönmüştü. O gün sancim olmuştu ilk.defa ama döndüğünü anlamamıştım tabi ertesi gün öğrendim. Artık zor dediğin gibi. Sıkma canını ters olsun ne olacakki önemli olan sağlıkla kucağına gelmesi bu kadar zaman sabrettin dayandin demekki böyle olması hayirliymis yarın resmen üç kişilik çekirdek bı aile olucaksinz güzel şeyler düşün hayalle yarın bu saatlerde emmmek için aranan bı minnakin olucak sağlıkla.insallah38'den sonra dönmez dedi doktorum. Sen anladın mı döndüğünü? Dün çok çabaladı ama sanırım dönemedi artık yeri dar suyu da az kuzumun.
Ben artık ümidi kestim açıkçası bu haftadan sonra dönmez gibi geliyor mecburi sezeryan olucak :/ korkudan ziyade ben o dogum sancısını çekmek istemiştim ama malesef hayırlısı artıkCanım ben sağlık ocağına gitmiştim orda yaşı ilerlemiş bı hemşire vardı eliyle kontrol e tti sadece ben tersdeyince ama ne oldu nasıl.oldu anlamadım o gün hafif sancim.oldu ertesi gün doktor kontrolünde ogrendimki bebek dönmüş. Yani öyle masaj filanda yapmadı belki ilgisi de yoktur ama o gün dönmüştü bebek nasıl.oldu anlamadım
Teşekür ederim cnm 37+0 da doğdu oğlum 2965 kg çok şükür bi skntisi yok. Normal gelmek istedi sanırım ama olamadi malesef :)hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah canım
sen kaçıncı haftadaydin
kilosu sağlığı nasıl
Sağol canımmm hepimiz sağlıkla kucaklayalım ve emzirelim inşallahİşte o gün s aylık ocağında kalbini filan dinelrken tersti ertesi gün dönmüştü. O gün sancim olmuştu ilk.defa ama döndüğünü anlamamıştım tabi ertesi gün öğrendim. Artık zor dediğin gibi. Sıkma canını ters olsun ne olacakki önemli olan sağlıkla kucağına gelmesi bu kadar zaman sabrettin dayandin demekki böyle olması hayirliymis yarın resmen üç kişilik çekirdek bı aile olucaksinz güzel şeyler düşün hayalle yarın bu saatlerde emmmek için aranan bı minnakin olucak sağlıkla.insallahben çok heycanla bekliyorum sizler paylaştıkça hadi bakalım sendende bekliyoruz güzel haberler
Normalde 3 eylül kontrolüm vsrdi dr çok yoğun olduğu için 4 ne ertelemistik bi gün öncesi. Ertesi gün yani 3nde bişeylerin ters gittiğini anladım değişik bi his tarifsiz agrim oluyordu ama geçiyordu yalancı ağrılar yani ama belden agrim geçmedi artmaya devam etti 1 saat bekledim agrilarim arttı bebek de ck gerildi hemen eşimi aradım geldi annemler aradım hastaneye gittik muayene etti dr açılma yoktu aksine çok dar dedi hatta boyle her agrida gelecek olirsan isimiz var dedi bana :) ultrason da bakarken sancılarımı oda anladı gerginlikten ve derken birde baktık ki kordonunu boynuna dolamis benim sipa nts şu bu tam 1 saat sürmedi bu yaşananlar acilen doğuma girdim eşyaları da unuttuk evde yanımıza almayı geri gönderir daha vakti var die düşünmüştüm annem eşim eve gelmislerdi ki bana yetisemediler doğuma girdim. Çogü şeylerim malesef olamadı magnet taç süs vs çünkü tarih bekliyorduk sipariş için herşey ansizin apar topar gelişti böylesi hayırlısıyms. Buda benim hikayem :) ameliyathanede bebegi ilk görmek ağlaması sesini duymak sana getirdikleri an susması çok güzelmiş hepsine herşeye degdi hele ki kokusu insan doyamıyor Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah çok farklı duygularmis ayın 3 ü yoğun dedim ertesi güne randevu aldım yoğunluğa bende katıldımCanım bende bekliyordum buhunmuyfu kontrolü diye günümüzde aynı diye ekstra merak ediyordum. Gözün aydın gecmis olsun bebeğine kavuştum ne güzelmüsait olunca yazarsın neden sezeryan oldun bı sıkıntı yoktur umarım
Maşallah bebeğinede sanada hayırlı olsun Gözün aydın canim Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin sanada geçmiş olsunCanlar ben dogum yaptım
Epidural ile 6.30da hastaneseydik 8 de aldılar ameliyathaneye 8.19da cocugum kucagımdaydı 8.30 civarıda ben cıktım ameliyathaneden
Suanda hic bişey hissetmiyorum henüz epiduralın etkisi gecmedi
Ama güzel girdim güzel cıktım sanırım belden uyusturmanın tek avantajı bu :)
Cocugum 3850gr dogdu dün 4050 ortalama bulmustu doktor
Hala yukarıdaydı baya baskı uyguladılarda cıkardılar cocugumu
Simdilik herşey güzel bana benziyor seside bol sütümde geldi sükür:)
Ayyy maşallah minnakaKızlar ben sağlıkla kavuştum kızıma tarif edilmezmiş gerçektenbizim minik 3 kilo doğdu doğumda hiç bişey hissetmedim çok şükür şu an spinalin etkisinde olduğum için acı hissetmiyorum sütüm de geldi çok şükür darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah hepinizi seviyorum iyiki varsınız
Hayırlı olsun Gözün aydın canim ağrı dediğin belden mi başladı yoksa baskıyla birlikte alt karın ağrısı miydiBen de de hiç belirti falan yoktu. Dün gece uyuyamadim. Sabaha karşı ağrıların başladı. 10 dk da bir. Sabah 8 buçukta yatış yapıldı 2 cm acilmayla. En az derecede suni verelim dayanamazsan kapatırım dedi. Bir süre baktık açılma olmuyor fazla, suyumu açtı ebe. Bebek inmemişti ağrı geldiğinde ıkın insin dedi. Çok sürmeden bebek de beraber geldi zor yetiştik doğum masasına. Hamdolsn günümüz zor başladı ama çok sürmedi.12 buçukta doğdu. 38+2 de 2950 grla. Muayenede 3050 demişti 2 gün öncesinde.
Ohh maşallah gözün aydın canim cok sevindim şükür kavuştun yavruna darısı bize inşallahKızlar ben sağlıkla kavuştum kızıma tarif edilmezmiş gerçektenbizim minik 3 kilo doğdu doğumda hiç bişey hissetmedim çok şükür şu an spinalin etkisinde olduğum için acı hissetmiyorum sütüm de geldi çok şükür darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah hepinizi seviyorum iyiki varsınız
Çok şükür ki farketmissin canım onunla geçmiş olsun sonuç güzel olmus maşallah heycanla sancı beklerken oğlun daha sabırsız davrandı geldi yanına ne güzel mussmutlu güzel günlerimiz olsun dilerim sağlıkla buyusunNormalde 3 eylül kontrolüm vsrdi dr çok yoğun olduğu için 4 ne ertelemistik bi gün öncesi. Ertesi gün yani 3nde bişeylerin ters gittiğini anladım değişik bi his tarifsiz agrim oluyordu ama geçiyordu yalancı ağrılar yani ama belden agrim geçmedi artmaya devam etti 1 saat bekledim agrilarim arttı bebek de ck gerildi hemen eşimi aradım geldi annemler aradım hastaneye gittik muayene etti dr açılma yoktu aksine çok dar dedi hatta boyle her agrida gelecek olirsan isimiz var dedi bana :) ultrason da bakarken sancılarımı oda anladı gerginlikten ve derken birde baktık ki kordonunu boynuna dolamis benim sipa nts şu bu tam 1 saat sürmedi bu yaşananlar acilen doğuma girdim eşyaları da unuttuk evde yanımıza almayı geri gönderir daha vakti var die düşünmüştüm annem eşim eve gelmislerdi ki bana yetisemediler doğuma girdim. Çogü şeylerim malesef olamadı magnet taç süs vs çünkü tarih bekliyorduk sipariş için herşey ansizin apar topar gelişti böylesi hayırlısıyms. Buda benim hikayem :) ameliyathanede bebegi ilk görmek ağlaması sesini duymak sana getirdikleri an susması çok güzelmiş hepsine herşeye degdi hele ki kokusu insan doyamıyor Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah çok farklı duygularmis ayın 3 ü yoğun dedim ertesi güne randevu aldım yoğunluğa bende katıldım( birde benim karnım hep tepedeydi aşağı falan inmedi öyle ama o gün bi anda alta doğru indi bu da bi belirtiydi bana göre )
Sağol canım benimOhh maşallah gözün aydın canim cok sevindim şükür kavuştun yavruna darısı bize inşallah
Sağlıkla kavuş inşallah yavrunaÇok sağol canımmm inşallah ben ve geri kalan bütün Eylül anneleri sağ salim kavuşur bebişlerineSaatler geçmiyor sanki, dün gece çok güzel uyumuşum, bu gece bakalım heyecandan uyuyabilecek miyim. Ameliyatım yarın öğlen kısmetse, dua edenden sorandan destek olandan Allah razı olsun
Amin inşallahAyyy maşallah minnakaDarısı bizim başımıza canım güle güle büyütelim inşallah
Tebrik ederim canım. Geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna . Doğuramayan kaç kişi kaldık?
Çok sağolun darısı bekleyenlere inşallahGözünüz aydın sağlıkla büyütün inş
Rabbim şifa versin annene canim@honey bunch @EslemEslemEslem S Serrarana18 gözünüz aydın canlarım maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahlimelemon seninde doğumun yarın sanırım canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına kızlar annemi de hastaneye yatırdık yarın ameliyat olacak dualarınıza ihtiyacımız var eğer başka atladığım doğum yapan varsa onlarında gözü aydın olsun
Geçmiş olsun inş düşer degerleriAradi simdi doktorumuz canim..12.9 mus fizyolojik sinirin bir tık uzeri her emzirme sonrasi 20 cc 30 cc ver dedi cidden cocuk mamayi aldogindan beri gulucukler saciyor...bir damlasi bile yeter diyor herkes..kesinlikle doktorlarin dedigini dinlemeli...
Sanırım henüz doğum yapmadınız. Doğumdan sonra taburcu olurken doğum belgesi ile birlikte izinleri belirten bir kağıt veriliyor. Işe başlama tarihi onda yazarBen de aynı durumdayımokula 32. Haftada raporu bıraktığımda müdür yardımcım bunu kullanamazsın falan demedi ben de hiç sesimi çıkarmadım bakalım inşallah kullanabiliriz Bir de raporda işe başlama tarihi yazıyor muydu biz ne kadar süreli izinli olduğumuzu nereden öğreneceğiz e-devlette de bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?