Mememi reddetmesi o kadar üzücüydü ki. Emzirirken ne kadar da mutlu oluyorum. Sütler inmedi işte bebek de zorlamadığı için. Nerden kiralanıyor o makineler?
Canım sana yazmış mıydım bilmiyorum ama benim de bebiş emmek iste istemiyordu sütte yoktu. Silikon göğüs ucu aldık mamajoo yumuşacık bişey bizim kız sevdi, onu göğsüme koyup emer pozisyona geçmesini sağladım sonra da insülin enjetörü ile kenarından içine mama sıktım o emdi aynı anda göğsümü de emmiş oldu hem mama yemiş oldu hem emmiş oldu bu sayede sanırım süt çoğaldı. Tabi süt yapıcı bir sürü şey de yiyorum, bestlak damla da kullanıyorum.

evet normal oldu. ilk günler biraz zorluyor tabi ama şuan daha iyiyim. ilk tuvalet yaparken korkuyor insan ama onda da bisey yokmus kabız olmamaya dikkat etmek lazım
Ayy inşallah hayırlısıyla bana da nasip olur sizin ilk miydi? Epidural falan yaptırdınız mı?
Ayy çok heycanlı, Allah yardımcınız olsun, sağ salim kavuşursunuz inşallah. Kendinizi iyi hissedince bize de yazın.
Süt almalarının sebebi, sütünüz çok olsun diye düşünüp mü acaba, biraz sçama geldiBence de hani çok yakının olur gidersin destek olursun ama, sizinki düşüncesizlik. Heralde gezecek kapı arıyorlar.
Maşallah bu tür mesajlar çok ümit veriyor moral veriyorben de doğurmadım. 40+0 ım ve hala bekliyorum. Hayırlısıyla gelsin de, sağlıklı olsunlar da artık bekletiz napalımsize de sağlık afiyet diliyorum
Evettt benimmmm. 40+0 ım ve hala bekliyorum. Normal doğumdan ödüm kopuyor ama kendimi zorluyorum kızım da heralde korktuğumu biliyor gelmek istemiyor

Doğum yapan anneler merak ediyorum, hamilelik mi hamilelik sonrası mı? Yani ohh o yükten kurtuldum falan diyor musunuz?

Herkese merhaba güzel anneler
Yavrumla ikimiz de iyiyiz çok şükür cuma akşam üzeri doğum yaptım dün akşam üzeri de eve geldik
Cuma sabah 6 gibi nişanım geldi öğleden sonra da randevum vardı Nst de sık sancılar çıktı ama ben hissetmemiştim hiç muayenede de 3 cm açılman var deyince hoop yatış doğru doğumhaneye
Ebelerimi çok çok sevdim onlar sayesinde çok rahat atlattım süreci ilk suni sancı takıldı ben dayanamayınca epidural de yaptırdım ( çok rahatladım önceki hissettiğim sancıların yarısını ancak hissettim) Kutsalsekerpare epidural yaptır mutlaka çok rahatlayor
sonra doğum hızlansın diye suyumu patlattılar (hissetmedim bile korkulcak bişey değilmiş)
açılma 9 cm olunca masaya çıktım bi 20 dakika sonra kavuştum oğluma

Güzel mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederiz inşallah doğum bekleyen bütün annelerimiz sağlıcakla en kolay bişekilde kavuşsun yavrularına

Emzirme derdine düştüm
çünkü sütüm çok çok az limelemon aynı gün doğum yapmışız aynı şeyleri yaşıYoruz gibi bizim ki de uyanmıyor mamayı da sevmedi napacağız bakalım makineyle sağmaktan yara da oldu

Canım 2 hafta önce 3200 demişti doktor ama dün doğdu ve 3200..

Kendi ssncımla gittim hastahaneye beş dk bire inmişti.
Orda da doğumu hızlandırmak için hafif hafif suni sancı verdiler.

Ohh ne güzel. Geçmiş olsun. epidurali kaç cm açıklıkta yaptılar, o sürece kadar dayanılmayacak gibi bi ağrı oldu mu? Ya ben çok korkuyorum ama normal de istiyorum. Nolacak bilmiyorum. Tam doğum esnasında epidural dozu azaltılıyormuş, o esnada ağrıda artacakmış yani doğru mu?

Tiroid ilacını kendiniz mi bıraktınız doktorunuz mu bıraktırdı? Önemli bir ilaç. Doktorunuzla görüşmeden birakmamaniz lazım
Sezeryan sonrası antibiyotik verdiği için doktor bıraktım mecbur , tiroit ilacını içince 4 saat başka ilaç alamıyorum çünkü
Yarın tekrar devam edeyim

Sütü elektrikli ile mi sagiyorsun..ben henuz sagma olayina gelemedim ya oylr fosur fosur bir sutum yok olanida harciyor gülce hanim :) emzigi bizde dusunduk ama cok kucuk diye vazgectik ama inan olcak gibo degil bak az omce emzirdim ustune 40 cc mama verdim 10 dk sonra yalandi sapirdandi cildirmak uzereyim..

Tesekkurler teyzesi her biri melek..hepsi birbirinden tatli..

Canim emzik ver. Benimkine emzik veriyorum. Sutekli emzik emmiyor. Uyurken cikariyor.
Emzik verirsem memeyi birakmasindan korkuyorum ama dier turlu gece beni emerken uyuyo..
Masallah sistemi oturtmussun bir de biz becersek :)

Ayni seyleri birebir yasiyoruz bir de ben philips aventin 1ayliini almisim..bizimki memeden o fosur fosur hissi bekledi bugun delirdi memedsn az gelince bende korktum emmeyi birakir diye kasikla denedim ama yok oylede olmayacak..tüm gün memedeydik biz...totom acidi inan oturmaktan birde emiyor mamadan sonra 10 dk geciyor sap sap...emzik veresim geliyo kucuk diye vazgeciyorum simdi mamayi neyle versem acaba philips aventin yenidoganinimi alsam kasik biberon mu alsam bilemiyormmm

Sezeryan sonrası antibiyotik verdiği için doktor bıraktım mecbur , tiroit ilacını içince 4 saat başka ilaç alamıyorum çünkü
Yarın tekrar devam edeyim
tatlim troidi kafamıza göre bırakmak çok çok tehlikeli
ictikten 1 saat sonra hatta bazı dok. göre yarim saat serbestsin 4 saat nedir ?

Kızlar benim evime saçma sapan insanlar gelmeye başladı, H honey bunch şok marketten sütünü alan geldi sabahtan beri 4 kişi, kayınvalidemin komşuları, ben böyle saçmalık görmedim.

Ay emzirmem lazım de al git içeri bu ne samimiyet yahu yeni dogmus bebek yazık günah mikrop bulastıracaklar
Bizimde hastaneye gelen bikaç ciddi maddi durumu iyi akrabalar o şoktan sütü bile getirmedi
Hic beklemedigim maddi durumu kötü arkadasım bile sehirdısından gelip takısını taktı ki iki dogumunda ben ne gittim ne takı taktım utandım valla

Uyandiramayinca yuzunu yikadim bugun emzirmek icin. Mutfak muskugundan s8cak su alip elimle yusunu yikayip kagit havlu ile kuruladim. Coxugun rengi acildi sanki. Bir de vucudu saci yikansa.
Senin cozumlere hayranim ben ya cok sey ogreniyorum senden :))) bise sorcam ben philips aventin +1 ayligini almjsim sadce uc alabilirim dimi ona ? Bundan icinde memeden ayni akisi bekledi ve delirdi emerken cocuk bugun :)) memeyi reddeder diye korkuyorum bir de emzikte veriyordun dimi..bizim kiz ya memede uyuyor ya goguste.

Ben de varımmm doktor bugün hint yağı verdi kasılmaları başlatırmış. (Ayrıca ishal yapıyor)
Ama her durumda kullanılmazmış. Bebek aşağıdaysa, açılma varsa vs doğuma hazır durumlar için. 1 yemek kaşığı İç ve yürüyüş yap dedi. Bir şey olmazsa sabah tekrarlayacakmışımmmm. Şimdi içtim bakalım ne olacak.

Çoğumuz aynı şeyden yakındığına göre demekki normal nçbir durum. İnşallah yakında düzene girerler.

5 cm de yaptılar aslında kişiye göre değişir benim canım çok tatlıdır yatış yaptır dediğin de ben hala normal mi doğurcam yani diye soruyordum inanamıyodum ama Allah bişekilde yardım ediyor hiç korkma ebeleri ve doktorunun söylediklerini dinle ne zaman ne yapman gerektirğini sana anlatıyolar
Epidural takılınca anestezi teknikeri bekledi başımı 3-4 defa ilaç verdi doz azaldı mı bilmiyom ama bence sancıların şiddeti artmadı sadece süresi arttı mesela 50-60 saniye oldu ve sancının gelme süresi kısaldı 9 cm de sanki dinlenme arası 10 saniye gibiydi

Darısı inşallah sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…