Amin hepimizin yavrusunu Rabbim tüm kötülüklerden korusun
Ameliyat masasında cok dua ettim insallah sizede ulasırda yarın yavrunuzu alır götürürsünüz evinize

Kızlar bende yıkadım oğlumu üç kere hiç bişey olmuyo kızımıda yıkamıştım annem hep der bebek gün aşırı yukanırsa çabuk büyür Bende ana sözü dinleyenlerdenim
Aynen anam olmasa halim harapmis benim zaten :)

Sağlıkla neşeyle büyütün inş

hastaneye gelenlere de sinir oldum çocuklarını alıp gelmişler, hastanede takı olayı yok zaten burda ama eve geçmiş olsuna gelio tekrar hayırlı olsuna gelmeleri saçmalık ötesi. Belki sadece geçmiş olsun'la kalacak onlarca kişi var. Umrumda değiller, 40'ımızdan önce gelen tanımadığım insanları hele en sinir olduklarım.

canım güle güle büyüt bebeğini gözün aydın. Hemşire de makine yara yapar elinle sağ dedi, elimle beceremedim yeterince İnmemiş sanırım süt. Bebek arada çekeliyor ama pek bi şey gelmiyor sanırım. Allah yardımcımız olsun inşallah kısa zamanda düzene girer her şey.

Gobeginin etrafi kabuk tuttu. Hastanede 4 gece kaldik zaten o ara kurumustu gobegi ve ben erken dusecek diyordum. Gobek kordonu kuruyup tekrar geri yapismis kabuk yapinca da islanirsa enfeksiyon olur korkusu olustu bende. Cunku yogunbakimda kaldigim8zda bir bebek gobek enfeksiyonundan kuvozdeydi. Onun da etkisi oldu sanirim yikamadim. Yazik yavrum pis takiliyor. Bu gece dustu gobegi cok sukur. Yarin yikarim insallah.

Yok öyle diyorsun ama sonra istiyor insan
Bu da tamamen hormonalmiş
Okuduğum bir kitaptan alıntı:
Annenin süt salgısı prolaktin ve oksitosin hormonlarının işbirliği ile gerçekleşmektedir. Prolaktin hormonu beyinde serotonin miktarını arttırmakta ve annelerin kendini daha mutlu hissetmelerine yardımcı olmaktadır. Yani emzirmek anneler için aynı zamanda bir antidepresandır. Bu ilginç hormonun bir etkisi daha vardır. Geriye dönük amnezi (hafıza kaybı) yapabildiğinden annelerin emzirme ve bebek büyütme döneminde yaşadıkları sıkıntıları unutmalarına ve yeniden bebek sahibi olmak için heves duymalarına sebep olabilmektedir.

Kızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsun Yavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu

Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺

Son düzenleme:
Bence kendine işkence etme 2cm açıklıkla günlerce gezip anlamayan da var 2cm açıklığa ulaştığında hastaneyi ayağa kaldıran da var. Herkesin bünyesi farklı. Genel olarak söylenen son yarım saat zorluyormuş. Psikolojik olarak acı çekeceğini düşünürsen acıyı daha fazla hissedersin. Kesseler acımaz diceksin sana akıl veriyorum da ben napıcam son anda bakalım

Gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunu uygun zamanda detayları bekliyoruz

ay masallahh çok şükür helal olsun sana be

Kizlar biri bana gogus pompasi onerebilirmi elektrikli ? Philips avent 500 tl

Kizlar selamlar, ben daha dogurmadim T tuboz aslinda ara ara giriyorum ama yazilanlari okudukca strese girdigimi farkettim. Sanki her kotu ihtimal basima gelecekmis gibi geliyor. Akisina biraktim. Bizim bebis dogdugunda yazarim. Dogum yapan herkesi tebrik ederim, bebislerinizle saglikli, lohusa depresyonsuz bir surec diliyorum ❤ darisi basimiza sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…