- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Amin hepimizin yavrusunu Rabbim tüm kötülüklerden korusunÜzülmemek elde değil, günde sadece 40 ya da 50 dakika görebiliyorum. Bi ihtimal pazartesi taburcu olabilir dedi doktor. Ben de bugün taburcu olmama rağmen eve gittim geri geldim, sütümü sağmam ve sürekli getirmem gerekiyordu. Geldim şimdi 2 gece daha hastanedeyim.
Çok teşekkür ederim, allah evlatlarımızı bağışlasın. Senin de gözün aydın, kuzun gelmiş. Sağlıklı mutlu bir ömrü olsun
Yok bende varım
Aynen anam olmasa halim harapmis benim zaten :)Kızlar bende yıkadım oğlumu üç kere hiç bişey olmuyo kızımıda yıkamıştım annem hep der bebek gün aşırı yukanırsa çabuk büyürBende ana sözü dinleyenlerdenim
Sağlıkla neşeyle büyütün inşHerkese merhaba güzel anneler
Yavrumla ikimiz de iyiyiz çok şükür cuma akşam üzeri doğum yaptım dün akşam üzeri de eve geldik
Cuma sabah 6 gibi nişanım geldiöğleden sonra da randevum vardı Nst de sık sancılar çıktı ama ben hissetmemiştim hiç muayenede de 3 cm açılman var deyince hoop yatış doğru doğumhaneye
Ebelerimi çok çok sevdim onlar sayesinde çok rahat atlattım süreciilk suni sancı takıldı ben dayanamayınca epidural de yaptırdım ( çok rahatladım önceki hissettiğim sancıların yarısını ancak hissettim) ❣❣ @Seymaaao epidural yaptır mutlaka çok rahatlayor
sonra doğum hızlansın diye suyumu patlattılar (hissetmedim bile korkulcak bişey değilmiş)
açılma 9 cm olunca masaya çıktım bi 20 dakika sonra kavuştum oğluma
Güzel mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederizinşallah doğum bekleyen bütün annelerimiz sağlıcakla en kolay bişekilde kavuşsun yavrularına
Emzirme derdine düştüm
çünkü sütüm çok çok azlimelemon aynı gün doğum yapmışız aynı şeyleri yaşıYoruz gibi bizim ki de uyanmıyor mamayı da sevmedi napacağız bakalım makineyle sağmaktan yara da oldu
Kesin olmayan sonuçlara göre belki bende varımYok bende varım
Ben de varim yaaahuriye048 11 eylül
ben ve @nitenite 16-19 EYLÜL
ben 19 ya da 20 EYLÜL istediğimi söyleyip akışı takip etmeyi planlıyorum belki kendi ısteğiyle çıkar gelir
magic fruit sesi çıkmıyor
@Seymaaao normal i bekliyor
@cherry_pie
sancı çekiyordu sonuç hasıl olmadı
[USER=899431]@38his 9 eylül dü sanırım
hastaneye gelenlere de sinir oldum çocuklarını alıp gelmişler, hastanede takı olayı yok zaten burda ama eve geçmiş olsuna gelio tekrar hayırlı olsuna gelmeleri saçmalık ötesi. Belki sadece geçmiş olsun'la kalacak onlarca kişi var. Umrumda değiller, 40'ımızdan önce gelen tanımadığım insanları hele en sinir olduklarım.
Ay emzirmem lazım de al git içeri bu ne samimiyet yahu yeni dogmus bebek yazık günah mikrop bulastıracaklar
Bizimde hastaneye gelen bikaç ciddi maddi durumu iyi akrabalar o şoktan sütü bile getirmedi
Hic beklemedigim maddi durumu kötü arkadasım bile sehirdısından gelip takısını taktı ki iki dogumunda ben ne gittim ne takı taktım utandım valla
canım güle güle büyüt bebeğini gözün aydın.Herkese merhaba güzel anneler
Yavrumla ikimiz de iyiyiz çok şükür cuma akşam üzeri doğum yaptım dün akşam üzeri de eve geldik
Cuma sabah 6 gibi nişanım geldiöğleden sonra da randevum vardı Nst de sık sancılar çıktı ama ben hissetmemiştim hiç muayenede de 3 cm açılman var deyince hoop yatış doğru doğumhaneye
Ebelerimi çok çok sevdim onlar sayesinde çok rahat atlattım süreciilk suni sancı takıldı ben dayanamayınca epidural de yaptırdım ( çok rahatladım önceki hissettiğim sancıların yarısını ancak hissettim) @Seymaaao epidural yaptır mutlaka çok rahatlayor
sonra doğum hızlansın diye suyumu patlattılar (hissetmedim bile korkulcak bişey değilmiş)
açılma 9 cm olunca masaya çıktım bi 20 dakika sonra kavuştum oğluma
Güzel mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederizinşallah doğum bekleyen bütün annelerimiz sağlıcakla en kolay bişekilde kavuşsun yavrularına
Emzirme derdine düştüm
çünkü sütüm çok çok azlimelemon aynı gün doğum yapmışız aynı şeyleri yaşıYoruz gibi bizim ki de uyanmıyor mamayı da sevmedi napacağız bakalım makineyle sağmaktan yara da oldu
Gobeginin etrafi kabuk tuttu. Hastanede 4 gece kaldik zaten o ara kurumustu gobegi ve ben erken dusecek diyordum. Gobek kordonu kuruyup tekrar geri yapismis kabuk yapinca da islanirsa enfeksiyon olur korkusu olustu bende. Cunku yogunbakimda kaldigim8zda bir bebek gobek enfeksiyonundan kuvozdeydi. Onun da etkisi oldu sanirim yikamadim. Yazik yavrum pis takiliyor. Bu gece dustu gobegi cok sukur. Yarin yikarim insallah.Aslında bizde bebekler hep.yikanir göbeği düşene kadar beklenmez ve annem muhtemelen benim.bebegimide yıkar. Şimdiye kadarda bişey olmadı hatta bı çocuk doktoru demişti instada gormustum. Yikayabilirsiniz ama göbek.kordonunun etrafını iyi kuruladiginizdan emin olun orasının nemli kalmaması gerekiyor demişti. Yikandikca büyür acıkır bebekler tarzında çok faydalı diye konuşmuştu.
Bu da tamamen hormonalmişYok öyle diyorsun ama sonra istiyor insan
En son suni veriliyo ama umudunu kaybetme yinede bi anda oluverir herşeyYa gitgide umudumu kaybediyorum. Salı randevum var. Suni sancı verilecek sanırım en son
Daha az besleniyor sanırım o yüzden, yani atıyorum 24 saatte 8 defa besleniyorsa, süre uzayınca 5,6 defaya düşüyor,Uzayınca ne sıkıntı oluyor acaba?
2 gündür memede uzun kalmaya başladı kızım
Ay amin inşallah canim hepimiz inşallahİnşallah en kolay şekilde kurtulursun yavruna sağlıkla kavuşursun canım
Bence kendine işkence etmeYaa hayatta benim canımdan daha tatlı kimsenin canı yoktır benceo yüzden acayip korkuyorum korkularımdan hiç bebeğimle buluşma anına odaklanamıyorum
Uykusuzluk ve sağdan sola dönme hareket etme bana çok zor geliyor, bazen yürümek bile. O yüzden çoğu zaman kurtulsam keşke diyorum ama acaba asıl o zaman mı başlayacak bilmiyorum
Gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunuKızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
ay masallahh çok şükürKızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
huriye048 11 eylül
ben 19 ya da 20 EYLÜL istediğimi söyleyip akışı takip etmeyi planlıyorum belki kendi ısteğiyle çıkar gelir
@cherry_pie
huriye048 11 eylül
@cherry_pie
Ben lansinoh aldım bir arkadaşımın önerisiyleKizlar biri bana gogus pompasi onerebilirmi elektrikli ? Philips avent 500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?