Bende tiroit ilacı kullanıyordum bıraktım o yüzden sordum , evet ya bende biran önce yıkayalım istiyorum rahat rahat uyusun
Uyandiramayinca yuzunu yikadim bugun emzirmek icin. Mutfak muskugundan s8cak su alip elimle yusunu yikayip kagit havlu ile kuruladim. Coxugun rengi acildi sanki. Bir de vucudu saci yikansa.

Kızlar kimler kaldı doğurmayan biz kızımla çok şükür iyiyiz biraz sarılık vardı inşallah geçecek hemen yarın kontrolümüz var gerçekten inanılmaz bi duygu insanın ne acısı kalıyor ne sızısı yanında durması bile yetiyo insana korktuğum kadar zor olmadı hiç bişey Rabbim gerçekten yardımcı oluyomuş kalanlara sağlıklı hayırlı kolay doğumlar diliyorum

Sağlıkla büyütün inş

İnşallah kolaycacık atlat yan etkiler falan olmasın çabucak iyileş bekliyoruz haberini
Doğuramayanları sormayın yaramı deşmeyin zalım hatunlaar ne sancı vaaar ne bi şey, bu kadar tutmuşken bari içeride 40ı çıksın öyle gelsin hastalanmaz

Bilmiyorum ki. Tiroidler iyiymis.. yavrum banya da yapamadi. Insallah duser gobegi de yikarim. Enfeksiyon olmasindan korkup yikamadim
Aslında bizde bebekler hep.yikanir göbeği düşene kadar beklenmez ve annem muhtemelen benim.bebegimide yıkar. Şimdiye kadarda bişey olmadı hatta bı çocuk doktoru demişti instada gormustum. Yikayabilirsiniz ama göbek.kordonunun etrafını iyi kuruladiginizdan emin olun orasının nemli kalmaması gerekiyor demişti. Yikandikca büyür acıkır bebekler tarzında çok faydalı diye konuşmuştu.

B Brcbrcbrc84 canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Spinal mi bilmiyorum ama benimki öyleydi. Anestezi uzmanı başarılıymış diye düşünüyorum çünkü bi zorluk yaşamadım bel ağrısı da olmadı, sinek ısırığı gibi bi iğne ve sonrası ayaklarıma kadar inen sıcaklık. Önüne örtü seriyorlar bir nevi soyutlanıyorsun, seninle konuşan biri oluyor benimki anestezi teknisyeniydi. Doktorun geliyor ekibiyle, benimki çok espriliydi ama hiç onu çekecek halde değildim, bebeği bekliyorsun önce sağlıklı geldi mi diye merak ediyorsun, bebeği sana getirip sonra götürüyorlar, ben bebekten bayaa sonra çıkmışım yukarı, bunu farkettim, doktorum bir tane miyom almış, bir tane daha varmış ama kanama olunca almamış onu. Doktor işini bitirdi gitti bir kadın bir adam kaldı yanımda, onlar bitirdiler, ben onları görmüyordum. Odaya çıkınca bebeğimin solunum sebepli gözlem altına alındığını öğrendim ama soğuk kanlıydım, onu merak ediyordum evet ama bir yandan da canımın derdindeydim, yüzüm kopkoyu olmuştu lekeler belirginleşmiş garip bir haldeydim. Annem çok üzüldü o halime, zor kendine geldi, çok duygusaldı. Sonra bebek odaya geldi, bir bayram havası. Şimdi de besleme sorunlarını aşmaya çalışıyoruz. Sakın kendini yorma, gazın çıksın diye yürümek dışında bir şey yapma, eşim da yorulduğu için ben çok dinlenemedim ve bugün ağrılarım oldu. Ama en en önemlisi de oğluma aşık bir anneyim

Aynen ben de surat yapmadım ama emzirme koltuğuma geçiyorum deyip kalktım. 2 gece uyumadım ve bugün iki seferde ikişer misafir görünce görünce dumura uğradım.

Canım benimde 11 gün oldu, genel olarak nasılsın? Benim arada bian sanci girip çok fena canımı yakıyo oyle anı sancılar oluyor mu? Sezaryandi sanirim seninde. Gerci ilk ve ikinci cok farkli oluyormus yada doktorun elinden mi bilmiyorum ben daha yeni dik yuruyorum.ilkinde 3 gunde iyiydim cok rahat atlatmistim.Genel olarak iyiyim ama ara ara giren sancilar cok fena. Bandajı 5 gün sonra çıkarttı doktorum başkada bant takılmadı. Kesi olan yer uzun bir süre uyuşuk oluyor, ilkinde oyle olmuştu benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…