Tadını çıkarın ben hamileligi de ozluyorum ara ara yalan değil :)Bebeler gelemeyince bizim halimiz valla ne olsa yapicak durumdayım bende inşallah faydası olur doğuma
Inşallah darısı bize canim ben hala beklemedeyim sariligi da atlatir insallah bebisinKızlar kimler kaldı doğurmayanbiz kızımla çok şükür iyiyiz biraz sarılık vardı inşallah geçecek hemen yarın kontrolümüz var gerçekten inanılmaz bi duygu insanın ne acısı kalıyor ne sızısı yanında durması bile yetiyo insana ☺ korktuğum kadar zor olmadı hiç bişey Rabbim gerçekten yardımcı oluyomuş kalanlara sağlıklı hayırlı kolay doğumlar diliyorum
Uzayınca ne sıkıntı oluyor acaba?Öyle yapıyorum, bi uyandığında tek mama verip sütümü sagıyorum, 10,15 cc neyse, sonraki uyandığında memeyi zorla verip sagdıgım sütü damlatıyorum, her beslenmede yapamıyorum çünkü doktor beslenme süreci çok uzatmayın dedi, bakalım inşallah bırakmaz
Bende varım daha
Ozlenilir tabiki ama ben yanımda olsun istiyorum artik yoruldumTadını çıkarın ben hamileligi de ozluyorum ara ara yalan değil :)
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşKızlar bebeğim doğdu çok şükür. Darısı size.. 9 ay 7 günlükken doğdu gece 23:35 de. Normal doğum ile.. Çok şükür.
Allah isteyenlere nasip etsin..♥
Ya gitgide umudumu kaybediyorum. Salı randevum var. Suni sancı verilecek sanırım en sonBebeler gelemeyince bizim halimiz valla ne olsa yapicak durumdayım bende inşallah faydası olur doğuma
Ben de varım 40+0suukaa
38his
huriye048
cherry_pie
H Historyfati
N nitenite
P Papatyam3422
Kutsalsekerpare
T tuboz
magic fruit
N NotFair
A azizan
ben özler miyim hamileliği
ımmmmm HAYIR
Ben de sonumu öyle görüyorum ama kilosu da var acaba sezeryan daha mı sorunsuz olur bana, kaç kilo diyor usg sizin?Ya gitgide umudumu kaybediyorum. Salı randevum var. Suni sancı verilecek sanırım en son
Benim de inş son hamileliğim olacak bu. Allahtan bişey olmazsa. Sırf birbirlerine yoldaş olsunlar diye 2 çocuk yaptık. Ama hala verdiğimiz karar doğru mu onu sorguluyorumsuukaa
38his
huriye048
cherry_pie
H Historyfati
N nitenite
P Papatyam3422
Kutsalsekerpare
T tuboz
magic fruit
N NotFair
A azizan
ben özler miyim hamileliği
ımmmmm HAYIR
Benimki de şu an 4 kilo görünüyor. İlk oğlumu 3700 doğurdum. Bunda 4.5a kadar yolu var dedi dr um. Bakalım hayırlısı olsun. Sıkıntısız kucağımıza alalım inşBen de varım 40+0
Ben de sonumu öyle görüyorum ama kilosu da var acaba sezeryan daha mı sorunsuz olur bana, kaç kilo diyor usg sizin?
Vallahi aynısı, amin inşallah. benim de salı randevum var o zamana kadar gelmezse salı günü konuşuruz dedi. Normale uygunsun dedi ama kaç kiloya kadar olduğunu söylemedi bana, hayırlısı bakalım her gidişte 200gr daha fazla çıkıyor tosun paşaBenimki de şu an 4 kilo görünüyor. İlk oğlumu 3700 doğurdum. Bunda 4.5a kadar yolu var dedi dr um. Bakalım hayırlısı olsun. Sıkıntısız kucağımıza alalım inş
Sağlıkla kucaklayın inşMerhaba arkadaşlarBir Eylül annesi adayı olarak yarın doğuma gircem, sezaryen olacak. Biraz korkuyorum ama inşallah güzel geçer bebeğimi sağlıklı olarak kucağıma alırım ve rahat şekilde ayağa kalkarım. Tamam itiraf edeyim biraz değil bayağı korkuyorum Allah bebeğini bekleyen her annenin yardımcısı olsun
B Brcbrcbrc84 canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Spinal mi bilmiyorum ama benimki öyleydi. Anestezi uzmanı başarılıymış diye düşünüyorum çünkü bi zorluk yaşamadım bel ağrısı da olmadı, sinek ısırığı gibi bi iğne ve sonrası ayaklarıma kadar inen sıcaklık. Önüne örtü seriyorlar bir nevi soyutlanıyorsun, seninle konuşan biri oluyor benimki anestezi teknisyeniydi. Doktorun geliyor ekibiyle, benimki çok espriliydi ama hiç onu çekecek halde değildim, bebeği bekliyorsun önce sağlıklı geldi mi diye merak ediyorsun, bebeği sana getirip sonra götürüyorlar, ben bebekten bayaa sonra çıkmışım yukarı, bunu farkettim, doktorum bir tane miyom almış, bir tane daha varmış ama kanama olunca almamış onu. Doktor işini bitirdi gitti bir kadın bir adam kaldı yanımda, onlar bitirdiler, ben onları görmüyordum. Odaya çıkınca bebeğimin solunum sebepli gözlem altına alındığını öğrendim ama soğuk kanlıydım, onu merak ediyordum evet ama bir yandan da canımın derdindeydim, yüzüm kopkoyu olmuştu lekeler belirginleşmiş garip bir haldeydim. Annem çok üzüldü o halime, zor kendine geldi, çok duygusaldı. Sonra bebek odaya geldi, bir bayram havası. Şimdi de besleme sorunlarını aşmaya çalışıyoruz. Sakın kendini yorma, gazın çıksın diye yürümek dışında bir şey yapma, eşim da yorulduğu için ben çok dinlenemedim ve bugün ağrılarım oldu. Ama en en önemlisi de oğluma aşık bir anneyim
B Brcbrcbrc84 canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Spinal mi bilmiyorum ama benimki öyleydi. Anestezi uzmanı başarılıymış diye düşünüyorum çünkü bi zorluk yaşamadım bel ağrısı da olmadı, sinek ısırığı gibi bi iğne ve sonrası ayaklarıma kadar inen sıcaklık. Önüne örtü seriyorlar bir nevi soyutlanıyorsun, seninle konuşan biri oluyor benimki anestezi teknisyeniydi. Doktorun geliyor ekibiyle, benimki çok espriliydi ama hiç onu çekecek halde değildim, bebeği bekliyorsun önce sağlıklı geldi mi diye merak ediyorsun, bebeği sana getirip sonra götürüyorlar, ben bebekten bayaa sonra çıkmışım yukarı, bunu farkettim, doktorum bir tane miyom almış, bir tane daha varmış ama kanama olunca almamış onu. Doktor işini bitirdi gitti bir kadın bir adam kaldı yanımda, onlar bitirdiler, ben onları görmüyordum. Odaya çıkınca bebeğimin solunum sebepli gözlem altına alındığını öğrendim ama soğuk kanlıydım, onu merak ediyordum evet ama bir yandan da canımın derdindeydim, yüzüm kopkoyu olmuştu lekeler belirginleşmiş garip bir haldeydim. Annem çok üzüldü o halime, zor kendine geldi, çok duygusaldı. Sonra bebek odaya geldi, bir bayram havası. Şimdi de besleme sorunlarını aşmaya çalışıyoruz. Sakın kendini yorma, gazın çıksın diye yürümek dışında bir şey yapma, eşim da yorulduğu için ben çok dinlenemedim ve bugün ağrılarım oldu. Ama en en önemlisi de oğluma aşık bir anneyim
Tiroid ilacını kendiniz mi bıraktınız doktorunuz mu bıraktırdı? Önemli bir ilaç. Doktorunuzla görüşmeden birakmamaniz lazımBende tiroit ilacı kullanıyordum bıraktım o yüzden sordum , evet ya bende biran önce yıkayalım istiyorum rahat rahat uyusun
Amin inşallah siz de sağlıkla kucaklarsınızSağlıkla kucaklayın inş
Canım benim kız da iki günde bir kaka yapıyor ama sanırım önemli olan kıvamı çok katı değilse kabız demek doğru olmaz herhalde. Yeni doğanlarda bazen günlerce kaka yapmaması bile normal kabul ediliyormuş (mekonyumu attıktan sonra). Elektrikli pompa süt getiriyor ama asıl sütü bebek getiriyor. Bebeğin çektiğini çekemiyor pompalar. Yine de faydası olurKızlar bebeğim memeyi tutsa da pek çekmiyor, bi tanesini ise hiç almıyor. Elektrikli pompa alsam sütümü getirir mi, şırıngayla veririz en azından, sma mama dedi doktor ama kabuzlık yaptı dün sabahtan beri kaka yok. Combiotic mama kakasını değiştirmedi mi @Elwing6 ?
Bugün benimki bi de ağlama moduna da girdiBol su..e bebekteki malt iceceklerden aldim,kayisi kompostosu erik kompostosu.humana stil tea..eger bunlari gub icinde yapmazsam asla sutum olmuyor..birde lifle sabah sicak su yapip gogsume bastiriyorum..sıktgmda gelmeyen süt öyle geliyor..bizimki beni meme niyetine kullaniyor sanirim..hep ac cildirmak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?