Ben kendimde bebeğim de yıkandı hatta 3 kere yikandı bebegim hastaneden gelince yıkandı cuma günü işitme testinde bişey sürdüler eve gelince yikadik yine bugunde yıkandı.. annem der ki bebek gün aşırı yıkanır büyür :) bi sorun olmuyor yani aksine gerçekten günden güne farklı oluyor

Inşallah darısı bize canim ben hala beklemedeyim sariligi da atlatir insallah bebisin

Uzayınca ne sıkıntı oluyor acaba?
2 gündür memede uzun kalmaya başladı kızım

Ben de varım 40+0

Ben de sonumu öyle görüyorum ama kilosu da var acaba sezeryan daha mı sorunsuz olur bana, kaç kilo diyor usg sizin?
Benimki de şu an 4 kilo görünüyor. İlk oğlumu 3700 doğurdum. Bunda 4.5a kadar yolu var dedi dr um. Bakalım hayırlısı olsun. Sıkıntısız kucağımıza alalım inş

Benimki de şu an 4 kilo görünüyor. İlk oğlumu 3700 doğurdum. Bunda 4.5a kadar yolu var dedi dr um. Bakalım hayırlısı olsun. Sıkıntısız kucağımıza alalım inş
Vallahi aynısı, amin inşallah. benim de salı randevum var o zamana kadar gelmezse salı günü konuşuruz dedi. Normale uygunsun dedi ama kaç kiloya kadar olduğunu söylemedi bana, hayırlısı bakalım her gidişte 200gr daha fazla çıkıyor tosun paşa

Sağlıkla kucaklayın inş

İnşallah en kısa zamandan beslenme sorunlarını da aşarsınız. Ne güzel kavuşmuşsun yavruna darısı biz bekleyenlerin başına Sağlıklı büyüsün oğlun inşallah

Bende tiroit ilacı kullanıyordum bıraktım o yüzden sordum , evet ya bende biran önce yıkayalım istiyorum rahat rahat uyusun
Tiroid ilacını kendiniz mi bıraktınız doktorunuz mu bıraktırdı? Önemli bir ilaç. Doktorunuzla görüşmeden birakmamaniz lazım

Canım benim kız da iki günde bir kaka yapıyor ama sanırım önemli olan kıvamı çok katı değilse kabız demek doğru olmaz herhalde. Yeni doğanlarda bazen günlerce kaka yapmaması bile normal kabul ediliyormuş (mekonyumu attıktan sonra). Elektrikli pompa süt getiriyor ama asıl sütü bebek getiriyor. Bebeğin çektiğini çekemiyor pompalar. Yine de faydası olur

Bugün benimki bi de ağlama moduna da girdi 40 dk emdi (süt vardı bıraktığında hala ağzında sütler vardı) üstüne 45 cc mama yedi uyudu, 1 saat sonra deli gibi aç kalktı tekrar emzirdim 15-20 dk uyuyakaldı bıraktım 10 dk sonra yine feryat figan meme istiyor tam o ara misafir geldi emziremedim eşim uyuttu yarım saat filan sonra bir uyandı arı sokmuş gibi kavga gürültü emdi uyudu. Ben bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum bi yerde bir hata yapıyorum bulamadım. Şu mamadan da kurtulmak istiyorum artık, gerekirse yarım saatte bir emziririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…