Benimde öyle oluyor. Valla iyice korkmaya başladım. Aslında kendimi çok hazırlamıştım normale. Ama sezaryenden daha çok korkuyorum

Yok öyle diyorsun ama sonra istiyor insan
Yok ya ben çok garantici ve kontrolcü bir insanım. Evimdeki herşeyin herkesin benim kontrolümde olmasını istiyorum. Olmayınca panikliyorum. O yüzden sanırım bir daha istemem.

Teşekkür ederim inşallah güzel geçer Bu arada henüz doğum yapmamış olsam da soruya cevap veresim geldi Benim hamileliğim son bir kaç haftanın verdiği uykusuzluk ve Ateş dışında çok keyifli geçti yani kurtuldum demem herhalde inşallah hamilelik sonrası da keyifli geçer benim ve tüm annelerin

Canım benimde öyle sütüm azdı , dinlenme beslenme ve en önemlisi sabah öğle akşam sağma sayesinde arttı , Avent elektrikli ile sağıyorum , bence biran önce başla 10 cc 20 cc zor çıkıyordu 2 memeden az önce 80 cc sağdım , bebeklerin çene kasları kuvvetli olmadığı için cihaz gibi kuvvetli çekemiyor. Emzirme sonrası bebeğin çekemediği süt içerde kalıyor ziyan oluyor ve göğüs ağrısı oluyor oyüzden emzirme sonrası sağdığın sütü gece verirsen bu kadar uykusuz kalmazsın. Senin yaşadığın zorluğu ben hastaneden Cuma akşam geldim Cumartesi Pazar perişan olunca hemen süt sağmaya başladım tavsiye ederim

Amin inşallah çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için darısı tüm bekleyenlerin başına olsun

tatlim troidi kafamıza göre bırakmak çok çok tehlikeli
ictikten 1 saat sonra hatta bazı dok. göre yarim saat serbestsin 4 saat nedir ?

Benim tiroidim sınırın üstünde değildi ama ailede olduğu için ve hamilelikte 2.5 altı olması gerektiği için doktor kontrolünde başladım ilaca, iyi emilim için midir nedir 4 saat başka ilaç yok demişti endokrin doktorum.
Sonra hastanede Doğum sonrası bu ilacı kullandığımı söylediğim için kahvaltı öncesi dozajı yarıya düşürüp verdiler bana her sabah , hala içmem gerekir mi bilemedim
Bir kan tahlili yaptırmam lazım aslında yapana kadar içmeye devam edeyim

aynen tahlil yaptır bi de sorarak birak birdn bir çok garip şey yaşayabilirsin metabolizmayi çok etkileyen bir hormon ilacı

Yaa hayatta benim canımdan daha tatlı kimsenin canı yoktır benceo yüzden acayip korkuyorum korkularımdan hiç bebeğimle buluşma anına odaklanamıyorum
Uykusuzluk ve sağdan sola dönme hareket etme bana çok zor geliyor, bazen yürümek bile. O yüzden çoğu zaman kurtulsam keşke diyorum ama acaba asıl o zaman mı başlayacak bilmiyorum

Bende ilk kızımı yıkadım eve gelir gelmez. Her gün. 6. Gün düşmüştü göbeği. Bu kızımı da yıkayacağım

İkisinide veriyorum ama silikon ucla ve yaklasık bi saat cebelleşerek :)
Umarım bu sekildede olsa devam eder

Annem ikisini de yaşamış, normalden sonra ikinciyi kendisi sezeryan istemiş. Ikisinin de zorluğu var bence eşit diyor. Korkma sağlıkla gelsin yeter
İnşallahh. Hayırlısı olsun artık. Yürüyemiyorum bile artık. Çok yoruldum.

Islaklık olmasın diye hemsire söyledi ama zaten öyle bi yerdeki ıslak kalması imkansız
Baskada hic bi pansuman su bu demedi
Dusuda aynen bu sekilde acık acık alıyorum
Bugune kadar depend kullandım ne olur ne olmaz diye Bugun gectim normal lohusa kiloda hala hamile kıyafetlerimi giyiniyorum acı vermesin diye

Birde yara izi gecirici kremler varmıs daha önce sezeryan olup evet işe yaradı diyen öneriler varmı
contractubex aldırıcam yorumlar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…