Benimde öyle oluyor. Valla iyice korkmaya başladım. Aslında kendimi çok hazırlamıştım normale. Ama sezaryenden daha çok korkuyorumVallahi aynısı, amin inşallah. benim de salı randevum var o zamana kadar gelmezse salı günü konuşuruz dedi. Normale uygunsun dedi ama kaç kiloya kadar olduğunu söylemedi bana, hayırlısı bakalım her gidişte 200gr daha fazla çıkıyor tosun paşa
Yok ya ben çok garantici ve kontrolcü bir insanım. Evimdeki herşeyin herkesin benim kontrolümde olmasını istiyorum. Olmayınca panikliyorum. O yüzden sanırım bir daha istemem.Yok öyle diyorsun ama sonra istiyor insan
Ayy çok heycanlı, Allah yardımcınız olsun, sağ salim kavuşursunuz inşallah. Kendinizi iyi hissedince bize de yazın
Doğum yapan anneler merak ediyorum, hamilelik mi hamilelik sonrası mı? Yani ohh o yükten kurtuldum falan diyor musunuz?
Annem ikisini de yaşamış, normalden sonra ikinciyi kendisi sezeryan istemiş. Ikisinin de zorluğu var bence eşit diyor. Korkma sağlıkla gelsin yeterBenimde öyle oluyor. Valla iyice korkmaya başladım. Aslında kendimi çok hazırlamıştım normale. Ama sezaryenden daha çok korkuyorum
Canım benimde öyle sütüm azdı , dinlenme beslenme ve en önemlisi sabah öğle akşam sağma sayesinde arttı , Avent elektrikli ile sağıyorum , bence biran önce başla 10 cc 20 cc zor çıkıyordu 2 memeden az önce 80 cc sağdım , bebeklerin çene kasları kuvvetli olmadığı için cihaz gibi kuvvetli çekemiyor. Emzirme sonrası bebeğin çekemediği süt içerde kalıyor ziyan oluyor ve göğüs ağrısı oluyorSütü elektrikli ile mi sagiyorsun..ben henuz sagma olayina gelemedim ya oylr fosur fosur bir sutum yok olanida harciyor gülce hanim :) emzigi bizde dusunduk ama cok kucuk diye vazgectik ama inan olcak gibo degil bak az omce emzirdim ustune 40 cc mama verdim 10 dk sonra yalandi sapirdandi cildirmak uzereyim..
Tesekkurler teyzesiher biri melek..hepsi birbirinden tatli..
Emzik verirsem memeyi birakmasindan korkuyorum ama dier turlu gece beni emerken uyuyo..
Masallah sistemi oturtmussun bir de biz becersek :)
Ayni seyleri birebir yasiyoruz bir de ben philips aventin 1ayliini almisim..bizimki memeden o fosur fosur hissi bekledi bugun delirdi memedsn az gelince bende korktum emmeyi birakir diye kasikla denedim ama yok oylede olmayacak..tüm gün memedeydik biz...totom acidi inan oturmaktanbirde emiyor mamadan sonra 10 dk geciyor sap sap...emzik veresim geliyo kucuk diye vazgeciyorum simdi mamayi neyle versem acaba philips aventin yenidoganinimi alsam kasik biberon mu alsam bilemiyormmm
İnşallah en kolay şekilde kurtulursun yavruna sağlıkla kavuşursun canımInşallah darısı bize canim ben hala beklemedeyim sariligi da atlatir insallah bebisin
Amin inşallah çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için darısı tüm bekleyenlerin başına olsunAyy inşallah hayırlısıyla bana da nasip olur sizin ilk miydi? Epidural falan yaptırdınız mı?
Ayy çok heycanlı, Allah yardımcınız olsun, sağ salim kavuşursunuz inşallah. Kendinizi iyi hissedince bize de yazın.
Süt almalarının sebebi, sütünüz çok olsun diye düşünüp mü acaba, biraz sçama geldiBence de hani çok yakının olur gidersin destek olursun ama, sizinki düşüncesizlik. Heralde gezecek kapı arıyorlar.
Maşallah bu tür mesajlar çok ümit veriyor moral veriyorben de doğurmadım. 40+0 ım ve hala bekliyorum. Hayırlısıyla gelsin de, sağlıklı olsunlar da artık bekletiz napalım size de sağlık afiyet diliyorum
Evettt benimmmm. 40+0 ım ve hala bekliyorum. Normal doğumdan ödüm kopuyor ama kendimi zorluyorum kızım da heralde korktuğumu biliyor gelmek istemiyor
Doğum yapan anneler merak ediyorum, hamilelik mi hamilelik sonrası mı? Yani ohh o yükten kurtuldum falan diyor musunuz?
tatlim troidi kafamıza göre bırakmak çok çok tehlikeli
ictikten 1 saat sonra hatta bazı dok. göre yarim saat serbestsin 4 saat nedir ?
aynen tahlil yaptır bi de sorarak birak birdn bir çok garip şey yaşayabilirsin metabolizmayi çok etkileyen bir hormon ilacıBenim tiroidim sınırın üstünde değildi ama ailede olduğu için ve hamilelikte 2.5 altı olması gerektiği için doktor kontrolünde başladım ilaca, iyi emilim için midir nedir 4 saat başka ilaç yok demişti endokrin doktorum.
Sonra hastanede Doğum sonrası bu ilacı kullandığımı söylediğim için kahvaltı öncesi dozajı yarıya düşürüp verdiler bana her sabah , hala içmem gerekir mi bilemedim
Bir kan tahlili yaptırmam lazım aslında yapana kadar içmeye devam edeyim
Yaa hayatta benim canımdan daha tatlı kimsenin canı yoktır bence5 cm de yaptılar aslında kişiye göre değişir benim canım çok tatlıdıryatış yaptır dediğin de ben hala normal mi doğurcam yani diye soruyordum inanamıyodum ama Allah bişekilde yardım ediyor hiç korkma ebeleri ve doktorunun söylediklerini dinle ne zaman ne yapman gerektirğini sana anlatıyolar
Epidural takılınca anestezi teknikeri bekledi başımı 3-4 defa ilaç verdi doz azaldı mı bilmiyom ama bence sancıların şiddeti artmadı sadece süresi arttı mesela 50-60 saniye oldu ve sancının gelme süresi kısaldı 9 cm de sanki dinlenme arası 10 saniye gibiydi
Darısı inşallah sizlere
Uykusuzluk ve sağdan sola dönme hareket etme bana çok zor geliyor, bazen yürümek bile. O yüzden çoğu zaman kurtulsam keşke diyorum ama acaba asıl o zaman mı başlayacak bilmiyorumTeşekkür ederim inşallah güzel geçerBu arada henüz doğum yapmamış olsam da soruya cevap veresim geldi Benim hamileliğim son bir kaç haftanın verdiği uykusuzluk ve Ateş dışında çok keyifli geçti yani kurtuldum demem herhalde inşallah hamilelik sonrası da keyifli geçer benim ve tüm annelerin
Bende varımmm . Hala doğurmadım
Ben 17 Eylül@huriye048 11 eylül
ben ve @nitenite 16-19 EYLÜL
ben 19 ya da 20 EYLÜL istediğimi söyleyip akışı takip etmeyi planlıyorum belki kendi ısteğiyle çıkar gelir
@magic fruit sesi çıkmıyor
Kutsalsekerpare normal i bekliyor
@cherry_pie
sancı çekiyordu sonuç hasıl olmadı
[USER=899431]@38his 9 eylül dü sanırım
Bende ilk kızımı yıkadım eve gelir gelmez. Her gün. 6. Gün düşmüştü göbeği. Bu kızımı da yıkayacağımAslında bizde bebekler hep.yikanir göbeği düşene kadar beklenmez ve annem muhtemelen benim.bebegimide yıkar. Şimdiye kadarda bişey olmadı hatta bı çocuk doktoru demişti instada gormustum. Yikayabilirsiniz ama göbek.kordonunun etrafını iyi kuruladiginizdan emin olun orasının nemli kalmaması gerekiyor demişti. Yikandikca büyür acıkır bebekler tarzında çok faydalı diye konuşmuştu.
İkisinide veriyorum ama silikon ucla ve yaklasık bi saat cebelleşerek :)Bebegin bi memeyi reddediyorsa emdigi memeyi emzirir gibi yapip yon degistirmeden diger memeye kaydir bebegi hem boylece sut birikirse kanallarida aciyor yastik koy ama zor oluyo emzirmesi yoksa bilmem anlatabildim mi ama buyuk kizimda bir meme ucum uzun biri kisaydi kisa olani reddediyodu boyle cozmustum
Aminnn cok tesekkür ederiz teyzesiH honey bunch gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
İnşallahh. Hayırlısı olsun artık. Yürüyemiyorum bile artık. Çok yoruldum.Annem ikisini de yaşamış, normalden sonra ikinciyi kendisi sezeryan istemiş. Ikisinin de zorluğu var bence eşit diyor. Korkma sağlıkla gelsin yeter
Bende varım bekliyorumsuukaa
@38his
@huriye048
cherry_pie
@Historyfati
@nitenite
@Papatyam3422
Kutsalsekerpare
T tuboz
@magic fruit
@NotFair
@azizan
ben özler miyim hamileliği
ımmmmm HAYIR
Islaklık olmasın diye hemsire söyledi ama zaten öyle bi yerdeki ıslak kalması imkansızBenim de 2. Gun cikarmisti bandaji ve acikta birak hava alsin demisti. Lohusa kulotlari coj iyi geldi bana. Gobegime kadar cektim. Karnima destek oldular. Su gecirmez bant alip onunla dus alabilirsin dedi. Evde batikon ile pansuman onerdi ama batikonu da kuru gazlibez ile sildirdi . Islaklik olmamasina dikkat et dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?