Ya maşallah size okurken çok duygulandım çok yürekli çok güçlü bi kadınsın
Çok tebrik ediyoruz sizleri yavrunla güzel günlere

Kızlar doktor bebeğinize probiyotik verdi mi , kullandınız mı ?
Benim Doğum yaptığım hastanede 1 muayene ücretsizdi bebeği kontrol için oraya götürdüğümde verdi doktor ama hiç iyi etkilemedi bebeğimi çok huzursuzlandırdı
Bugün dikişlerim için kadın Doğuma gittiğimde doktorum gerek yok probiyotiğe dedi bağırak florası kendi oluşuyor zaten dedi

Kızlar sezeryan yerinize bakım nasıl yapıyorsunuz malum göbek üstüne düşüyor Dr tepeme yapmasın Bez koy gazlı bez veya türbemt koy dedi siz nasıl yapıyorsunuz

Kizlar benim kiz altina yapinca apartmani ayaga kaldiriyor az önce bir sey oldu sandim aglamaktan morardi baktim altina yapmis oyle boyle aglama degil alirken kendini oyle bi kaldiriio ki saskinim ..karnimi agriyo acaba yoksa tam bir basak burcu titizligimi

Bende gecen agliyordum sinirden saglkk ocagndan hemsire aradi anladi kadin tabiii buraya gel ben yardimci olcam dedi bi gidip konussyim diyorm doktor ve ebeyle..yarinda doktor kontrolmuz var sarilik kontrol altindadr insallah.gecen video izliordum orada uykununda oneminden bahsediyordu sonra dusundum cidden az uyuyor.
Surekli durtup emzirme modundayim kac gundur saat basi uyaniyorlar uykusuzlukta huysuzluk yapiyor galiba

Guzel anneler dogum yapanlar olmus Allah saglikla buyutup hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize benim gibi 40.haftada olup hala dogurmayanlar var mi
ben de 40tayim ama ne bi sanci ne bi belirti ...bekledikce sinirlerim geriliyor mesela bugun patliycam herkese bagiriyorum sabahtan beri

bana da doktor yazdı ama almadım. gerek yok bağırsakları iyi durumda şuan. günde kaç kez kaka yaptıgını bile sormadan nasıl veriyorlar ki. sadece d3 kullanıyorum

ben de 40tayim ama ne bi sanci ne bi belirti ...bekledikce sinirlerim geriliyor mesela bugun patliycam herkese bagiriyorum sabahtan beri
Ben de 39dayım aynı durumdayım Gün geçtikçe stres oluyorum Rabbim hepimize hayırlısını versin Sağsalim yüzünü görsem evladımın hayırlısıyla, hepimiz görelim inşallah ancak hiçbir belirtim yok karnım ağrıyıp yalnızca ama o da 2-3gündür olan bir şey kasılma gibi değil hayırlısı ne diyelim

gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ❣
nasılsınız bebek nasil kilosu boyu tuttu mu Kutsalsekerpare yerine sorayım
Sağol canım darısı başınıza
3270kg 50 cm boyu
İyiyiz şükür emziriyorum
Biraz inlemesi vardı kontrol amaçlı aldılar şuan yanımdan

Arada ağrı hissediyorum , bugün dondurucu sprey vardı çıkardı doktor baktı dikişe güzel , kaynamış dedi , evet bende uyuşukluk sonradan başlayınca şaşırdım antibiyotiği de düzenli kullandım

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel bir tarih seçmiş bebiş

Ben de onu dusunuyorum memnun musunuz ? Mochi aldim inanin hicbir halts yaramiyor ! Yanii cocuk cidden o kdr süt iciyorsa zaten cildirmasi normal..
Ben bi doktordan dinlemiştim, bebek pompanın nerdeyse 2 katı süt çeker diyordu bence de gerçekten öyle

Ben daha doğum yapmadığım için kullanamadım henüz ama arkadaşım teklisini kullandı çok memnundu. Ben daha pratik olsun diye ciftlisini aldım umarım ben de memnun kalırım
Ben ikisini de denedim çiftliği daha iyi çekiyor bi de ikilisi üç kademeli olduğu için daha işlevsel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…