Kızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsun Yavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
Kızlar doktor bebeğinize probiyotik verdi mi , kullandınız mı ?
Benim Doğum yaptığım hastanede 1 muayene ücretsizdi bebeği kontrol için oraya götürdüğümde verdi doktor ama hiç iyi etkilemedi bebeğimi çok huzursuzlandırdı
Bugün dikişlerim için kadın Doğuma gittiğimde doktorum gerek yok probiyotiğe dedi bağırak florası kendi oluşuyor zaten dedi
Kızlar sezeryan yerinize bakım nasıl yapıyorsunuz malum göbek üstüne düşüyor Dr tepeme yapmasın Bez koy gazlı bez veya türbemt koy dedi siz nasıl yapıyorsunuz
Kizlar benim kiz altina yapinca apartmani ayaga kaldiriyor az önce bir sey oldu sandim aglamaktan morardi baktim altina yapmis oyle boyle aglama degil alirken kendini oyle bi kaldiriio ki saskinim ..karnimi agriyo acaba yoksa tam bir basak burcu titizligimi
Ben de biberon vermeye cesaret edemedim emmeye zor alıştı. Bugün doktora gidicez sorucam bakalım, inşallah doktor iyi biridir de artık durumumuza çözüm bulur. Bence sen de kaşık biberon dene, tabi kullanan arkadaşlara sor önce.
Bende gecen agliyordum sinirden saglkk ocagndan hemsire aradi anladi kadin tabiii buraya gel ben yardimci olcam dedi bi gidip konussyim diyorm doktor ve ebeyle..yarinda doktor kontrolmuz var sarilik kontrol altindadr insallah.gecen video izliordum orada uykununda oneminden bahsediyordu sonra dusundum cidden az uyuyor.
Surekli durtup emzirme modundayim kac gundur saat basi uyaniyorlar uykusuzlukta huysuzluk yapiyor galiba
Guzel anneler dogum yapanlar olmus Allah saglikla buyutup hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize benim gibi 40.haftada olup hala dogurmayanlar var mi
Kızlar doktor bebeğinize probiyotik verdi mi , kullandınız mı ?
Benim Doğum yaptığım hastanede 1 muayene ücretsizdi bebeği kontrol için oraya götürdüğümde verdi doktor ama hiç iyi etkilemedi bebeğimi çok huzursuzlandırdı
Bugün dikişlerim için kadın Doğuma gittiğimde doktorum gerek yok probiyotiğe dedi bağırak florası kendi oluşuyor zaten dedi
bana da doktor yazdı ama almadım. gerek yok bağırsakları iyi durumda şuan. günde kaç kez kaka yaptıgını bile sormadan nasıl veriyorlar ki. sadece d3 kullanıyorum
Ben de 39dayım aynı durumdayım Gün geçtikçe stres oluyorum Rabbim hepimize hayırlısını versin Sağsalim yüzünü görsem evladımın hayırlısıyla, hepimiz görelim inşallah ancak hiçbir belirtim yok karnım ağrıyıp yalnızca ama o da 2-3gündür olan bir şey kasılma gibi değil hayırlısı ne diyelim
Canım benimde 11 gün oldu, genel olarak nasılsın? Benim arada bian sanci girip çok fena canımı yakıyo oyle anı sancılar oluyor mu? Sezaryandi sanirim seninde. Gerci ilk ve ikinci cok farkli oluyormus yada doktorun elinden mi bilmiyorum ben daha yeni dik yuruyorum.ilkinde 3 gunde iyiydim cok rahat atlatmistim.Genel olarak iyiyim ama ara ara giren sancilar cok fena. Bandajı 5 gün sonra çıkarttı doktorum başkada bant takılmadı. Kesi olan yer uzun bir süre uyuşuk oluyor, ilkinde oyle olmuştu benimde
Arada ağrı hissediyorum , bugün dondurucu sprey vardı çıkardı doktor baktı dikişe güzel , kaynamış dedi , evet bende uyuşukluk sonradan başlayınca şaşırdım antibiyotiği de düzenli kullandım
Kızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsun Yavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
Ben bi arkadaşımdan 2. El olarak lansinoh aldım canım. Elektrikli ikili olanlardan güzel ama ben daha fazlasını bekliyordum sanırım, bebek ondan daha iyi çekiyor sanki sütü bana öyle geliyor.
Ben daha doğum yapmadığım için kullanamadım henüz ama arkadaşım teklisini kullandı çok memnundu. Ben daha pratik olsun diye ciftlisini aldım umarım ben de memnun kalırım