Günaydın herkese.Bugun doğum yapacak arkadaşlar sağlıcakla alsınlar inşallah bebisleri kucaklarina.Ben bugün bir buruk oldum.Eşimi,oğlumu ve kızımı okula uğurladım ve evde kaldım.Normalde bende onlarla çıkar sınıfıma,beni bekleyen miniklerime giderdim.Bu yıl böyle olacak nasipse,sadece veli olarak geçecek benim için.Yavrusunu okula gönderen annelere kolay gelsin,yavrulara başarılar dilerim.
Taze anneciklerimize de bol sütlü,bol emzirmeli günler diliyorum.
Darısı bebisini kucağına almayı bekleyen bizlere inşallah

Canım yaaaa gözlerim doldu okurken.Hep dualarımdaydın.Cok şükür kavuştun yavruna gönlündeki gibi.Bol bol kokla minigi.Detaylari toparlandiginda bekliyorum.Darisi bizlere inşallah.

Banada senin gibi yapildi..2.gun bandaj fln yok git dusunu al dedi doktor..pansuman fln demedi 1hafta oldu geriliyor..bir de sutur kalmis kendi düser dedi takiliyor elim :) krem bulursan haber ver bende bu konuyu merk ediyorum bepanthol ameliyat yaralari vs icin ciksrmis birtane ama sormak lazim doktora

Ben de onu dusunuyorum memnun musunuz ? Mochi aldim inanin hicbir halts yaramiyor ! Yanii cocuk cidden o kdr süt iciyorsa zaten cildirmasi normal..
Ben daha doğum yapmadığım için kullanamadım henüz ama arkadaşım teklisini kullandı çok memnundu. Ben daha pratik olsun diye ciftlisini aldım umarım ben de memnun kalırım

doğum yapan arkadaşlar size önerilen ve onerebileceginiz
mamaların markalarını yazsanız olabilir mi acaba??
Bize doktor aptamil veya bebelac alın dedi, bebelac aldık gayet güzel 2.kutuya geçtik. Ama ben artık mamadan kurtulmak istiyorum

Bence pompa sütü artırıyor canım kendimde öyle gözlemledim
Süt iyi geliyor deyip iki gün bıraktım pompayı, hala o günlerdeki süte ulaşamadım
Düzenli sağdıçla ve emzirdikçe süt artıyor inşallah

Her ikisi de meleğim yanımda diye çok mutluyum ama karnımda kıpır kıpır olduğu anları da özlüyorum. Bir de hamileyken kendin sıkıntı çekiyorsun, sabrediyorsun ama bebiş doğunca onun sıkıntıları oluyor elinden bir şey gelmiyor bazen ağlarken filan görmek üzüyor

O krem catlak izlerini de hafifletmisti benim ilk dogumdaki. Ben de 1 kez su gecirmez bant ile banyo yaptuktan sonra normal acik dus aldim hep.

yaa kendim doğurmuş kadar sevindim. hayırlı olsun inş. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı biz doğurmayanlara olsun.
Guzel anneler dogum yapanlar olmus Allah saglikla buyutup hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize benim gibi 40.haftada olup hala dogurmayanlar var mi
benim bugün 40+3 oldu ve hala beklemedeyim

Ben de biberon vermeye cesaret edemedim emmeye zor alıştı. Bugün doktora gidicez sorucam bakalım, inşallah doktor iyi biridir de artık durumumuza çözüm bulur. Bence sen de kaşık biberon dene, tabi kullanan arkadaşlara sor önce.

İkisinide veriyorum ama silikon ucla ve yaklasık bi saat cebelleşerek :)
Umarım bu sekildede olsa devam eder
Benimki nihayet silikon uç olmadan emmeye başladı, darısı başına. Sanırım çene kasları zamanla kuvvetleniyor zamanla memeyi daha rahat kavrıyorlar

Valla bravo süpersin hayırlı olsun Gözün aydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…