Ben de onu dusunuyorum memnun musunuz ? Mochi aldim inanin hicbir halts yaramiyor ! Yanii cocuk cidden o kdr süt iciyorsa zaten cildirmasi normal..Ben lansinoh aldım bir arkadaşımın önerisiyle
Canım yaaaa gözlerim doldu okurken.Hep dualarımdaydın.Cok şükür kavuştun yavruna gönlündeki gibi.Bol bol kokla minigi.Detaylari toparlandiginda bekliyorum.Darisi bizlere inşallah.Kızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
Banada senin gibi yapildi..2.gun bandaj fln yok git dusunu al dedi doktor..pansuman fln demedi 1hafta oldu geriliyor..bir de sutur kalmis kendi düser dedi takiliyor elim :) krem bulursan haber ver bende bu konuyu merk ediyorum bepanthol ameliyat yaralari vs icin ciksrmis birtane ama sormak lazim doktoraIslaklık olmasın diye hemsire söyledi ama zaten öyle bi yerdeki ıslak kalması imkansız
Baskada hic bi pansuman su bu demedi
Dusuda aynen bu sekilde acık acık alıyorum
Bugune kadar depend kullandım ne olur ne olmaz diye Bugun gectim normal lohusa kiloda hala hamile kıyafetlerimi giyiniyorum acı vermesin diye
Birde yara izi gecirici kremler varmıs daha önce sezeryan olup evet işe yaradı diyen öneriler varmı
contractubex aldırıcam yorumlar iyi
Ben lansinoh aldım canım memnunum çok uçukda değil fiyatı tekli olanından yetiyor banaKizlar biri bana gogus pompasi onerebilirmi elektrikli ? Philips avent 500 tl
Ben daha doğum yapmadığım için kullanamadım henüz ama arkadaşım teklisini kullandı çok memnundu. Ben daha pratik olsun diye ciftlisini aldım umarım ben de memnun kalırımBen de onu dusunuyorum memnun musunuz ? Mochi aldim inanin hicbir halts yaramiyor ! Yanii cocuk cidden o kdr süt iciyorsa zaten cildirmasi normal..
ebebekte 400 tl ye düşmüş ordan aldım benKizlar biri bana gogus pompasi onerebilirmi elektrikli ? Philips avent 500 tl
Bize doktor aptamil veya bebelac alın dedi, bebelac aldık gayet güzel 2.kutuya geçtik. Ama ben artık mamadan kurtulmak istiyorumdoğum yapan arkadaşlar size önerilen ve onerebileceginiz
mamaların markalarını yazsanız olabilir mi acaba??
Bence pompa sütü artırıyor canım kendimde öyle gözlemledim
Her ikisi deAyy inşallah hayırlısıyla bana da nasip olur sizin ilk miydi? Epidural falan yaptırdınız mı?
Ayy çok heycanlı, Allah yardımcınız olsun, sağ salim kavuşursunuz inşallah. Kendinizi iyi hissedince bize de yazın.
Süt almalarının sebebi, sütünüz çok olsun diye düşünüp mü acaba, biraz sçama geldiBence de hani çok yakının olur gidersin destek olursun ama, sizinki düşüncesizlik. Heralde gezecek kapı arıyorlar.
Maşallah bu tür mesajlar çok ümit veriyor moral veriyorben de doğurmadım. 40+0 ım ve hala bekliyorum. Hayırlısıyla gelsin de, sağlıklı olsunlar da artık bekletiz napalım size de sağlık afiyet diliyorum
Evettt benimmmm. 40+0 ım ve hala bekliyorum. Normal doğumdan ödüm kopuyor ama kendimi zorluyorum kızım da heralde korktuğumu biliyor gelmek istemiyor
Doğum yapan anneler merak ediyorum, hamilelik mi hamilelik sonrası mı? Yani ohh o yükten kurtuldum falan diyor musunuz?
Bugün benimki bi de ağlama moduna da girdi40 dk emdi (süt vardı bıraktığında hala ağzında sütler vardı) üstüne 45 cc mama yedi uyudu, 1 saat sonra deli gibi aç kalktı tekrar emzirdim 15-20 dk uyuyakaldı bıraktım 10 dk sonra yine feryat figan meme istiyor tam o ara misafir geldi emziremedim eşim uyuttu yarım saat filan sonra bir uyandı arı sokmuş gibi kavga gürültü emdi uyudu. Ben bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum bi yerde bir hata yapıyorum bulamadım. Şu mamadan da kurtulmak istiyorum artık, gerekirse yarım saatte bir emziririm.
O krem catlak izlerini de hafifletmisti benim ilk dogumdaki. Ben de 1 kez su gecirmez bant ile banyo yaptuktan sonra normal acik dus aldim hep.Islaklık olmasın diye hemsire söyledi ama zaten öyle bi yerdeki ıslak kalması imkansız
Baskada hic bi pansuman su bu demedi
Dusuda aynen bu sekilde acık acık alıyorum
Bugune kadar depend kullandım ne olur ne olmaz diye Bugun gectim normal lohusa kiloda hala hamile kıyafetlerimi giyiniyorum acı vermesin diye
Birde yara izi gecirici kremler varmıs daha önce sezeryan olup evet işe yaradı diyen öneriler varmı
contractubex aldırıcam yorumlar iyi
E bebekte 400 e dusmus. Ben aldim. Tavsiye ederim.Kizlar biri bana gogus pompasi onerebilirmi elektrikli ? Philips avent 500 tl
İnşallah. Bakalım hala beklemedeyim. Artık yürüyemiyorum. Sinir sıkışması oluyor bacaklarımdaEn son suni veriliyo ama umudunu kaybetme yinede bi anda oluverir herşey
yaa kendim doğurmuş kadar sevindim.Kızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
benim bugün 40+3 oldu ve hala beklemedeyimGuzel anneler dogum yapanlar olmus Allah saglikla buyutup hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize benim gibi 40.haftada olup hala dogurmayanlar var mi
Ben de biberon vermeye cesaret edemedim emmeye zor alıştı. Bugün doktora gidicez sorucam bakalım, inşallah doktor iyi biridir de artık durumumuza çözüm bulur. Bence sen de kaşık biberon dene, tabi kullanan arkadaşlara sor önce.Sütü elektrikli ile mi sagiyorsun..ben henuz sagma olayina gelemedim ya oylr fosur fosur bir sutum yok olanida harciyor gülce hanim :) emzigi bizde dusunduk ama cok kucuk diye vazgectik ama inan olcak gibo degil bak az omce emzirdim ustune 40 cc mama verdim 10 dk sonra yalandi sapirdandi cildirmak uzereyim..
Tesekkurler teyzesiher biri melek..hepsi birbirinden tatli..
Emzik verirsem memeyi birakmasindan korkuyorum ama dier turlu gece beni emerken uyuyo..
Masallah sistemi oturtmussun bir de biz becersek :)
Ayni seyleri birebir yasiyoruz bir de ben philips aventin 1ayliini almisim..bizimki memeden o fosur fosur hissi bekledi bugun delirdi memedsn az gelince bende korktum emmeyi birakir diye kasikla denedim ama yok oylede olmayacak..tüm gün memedeydik biz...totom acidi inan oturmaktanbirde emiyor mamadan sonra 10 dk geciyor sap sap...emzik veresim geliyo kucuk diye vazgeciyorum simdi mamayi neyle versem acaba philips aventin yenidoganinimi alsam kasik biberon mu alsam bilemiyormmm
Benimki nihayet silikon uç olmadan emmeye başladı, darısı başına. Sanırım çene kasları zamanla kuvvetleniyor zamanla memeyi daha rahat kavrıyorlarİkisinide veriyorum ama silikon ucla ve yaklasık bi saat cebelleşerek :)
Umarım bu sekildede olsa devam eder
Kizlar biri bana gogus pompasi onerebilirmi elektrikli ? Philips avent 500 tl
Valla bravo süpersinKızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?