Bugun saglik ocagina ugradik ebe hic gerek yok bir anne ayni anda 4 cocugu emzirecek kapasitededir yeterki panik yapma dedi cok guzel moral verdi biraz olsun rahatladim yine doktorumuz cok severim ..kilo kaybinin normal oldugunu soyledi..hep emmek istiyor yetmiyormu dedigimde neguzel sey iste istedgmiz o zaten bebek ne zaman isterse ver dediBen bi arkadaşımdan 2. El olarak lansinoh aldım canım. Elektrikli ikili olanlardan güzel ama ben daha fazlasını bekliyordum sanırım, bebek ondan daha iyi çekiyor sanki sütü bana öyle geliyor.
Çok sevindim canim hayırlı olsun Gözün aydınDoğurdum kızlar
Bugünümüze şükür
Maşallah, tarihi de ne güzel olmuş:) normal doğumda böyle erken gelmis.Kızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
Daha iyi anlıyoruz onları galiba. Ben hamilelikte diyorum anne nasıl dayandın diye doğum da nasıl olacak kimbilir.Bu arada duygular selale...kv vardi o da gitti esimle basbasa kaldik..ilk yikamayi bile birlikte yapicaz..annemi cok özledim..en azindan basim sıkıstgmda sesini duyabilseydim konusabilseydi..daha 1haftaliigiz ne zaman gidebilirim yanina ? 40i cikinca mi? Anne olunca anne daha burnunda tütüyorrmus
En cok beni nasil sevebildigini anladim..endiselerini korkularini...amannn anneee ne olacak dedigim ne varsa suan anladim..Daha iyi anlıyoruz onları galiba. Ben hamilelikte diyorum anne nasıl dayandın diye doğum da nasıl olacak kimbilir.
40 çıkmadan gidiyorlar ama sen bekle 40 çıkınca git. Annene de sana da moral olur
Çok şükür sütüm gelmeye başladı, vakumlu sağım aparatı da almıştım mochi, onunla sağdım, işler yoluna giriyor galiba çok şükür.Bence pompa sütü artırıyor canım kendimde öyle gözlemledim
Süt iyi geliyor deyip iki gün bıraktım pompayı, hala o günlerdeki süte ulaşamadım
Düzenli sağdıçla ve emzirdikçe süt artıyor inşallah
Ben hep opuyorum, nasil dayanayimBugun saglik ocagina ugradik ebe hic gerek yok bir anne ayni anda 4 cocugu emzirecek kapasitededir yeterki panik yapma dedi cok guzel moral verdi biraz olsun rahatladim yine doktorumuz cok severim ..kilo kaybinin normal oldugunu soyledi..hep emmek istiyor yetmiyormu dedigimde neguzel sey iste istedgmiz o zaten bebek ne zaman isterse ver dedi
kesinlikle opmuyosunuz dediiiii.gel de dayannn valla duramiyorum
Kimisi çiftlide problem oluyor falan demiş yorumlarda iyi bari sen iyi diyorsanBen ikisini de denedim çiftliği daha iyi çekiyor bi de ikilisi üç kademeli olduğu için daha işlevsel.
Gözün aydın sağlıkla büyütDoğurdum kızlar
Bugünümüze şükür
Benimki de gazli gelinimiz biogai diye bi probiyotik onermisti iyi gelmedi bizimkine de rahatsiz etti cocugumu ben de hicbirsey kullanmiyorum birtek ben soguk sut icersem cok rahatsiz oluyo bebegimKızlar doktor bebeğinize probiyotik verdi mi , kullandınız mı ?
Benim Doğum yaptığım hastanede 1 muayene ücretsizdi bebeği kontrol için oraya götürdüğümde verdi doktor ama hiç iyi etkilemedi bebeğimi çok huzursuzlandırdı
Bugün dikişlerim için kadın Doğuma gittiğimde doktorum gerek yok probiyotiğe dedi bağırak florası kendi oluşuyor zaten dedi
Öyleymiş hatta ben şunu duydum ki sondaki yağlı olan sütü hiç bir pompa sağamaz sadece bebek emebilirmişBen bi doktordan dinlemiştim, bebek pompanın nerdeyse 2 katı süt çeker diyordu bence de gerçekten öyle
Ay gozun aydinDoğurdum kızlar
Bugünümüze şükür
Ahhh canım ya sorma. Ben de emme+mama yapıyordum bebiş en azından sakin mutluydu bi düzeni vardı ama artık mamayı bıraksın istiyorum. Bugün doktora sordum sütün geliyorsa bırak artık mamayı çok çok huzursuz olur, uyuyamazsa arada ver dedi. Öyle deyince gaza geldim mama vermedim. 6 buçuk saatin sadece 1 saati uyudu 5 buçuk saat emdi. İnat ettim ağladıkça, arandıkça meme verdim mama vermicem dedim ama en sonunda dayanamadım çocuk emmekten uykusuzluktan perişan oldu en sonunda 30 cc verdim sustu, uyuduBende gecen agliyordum sinirden saglkk ocagndan hemsire aradi anladi kadin tabiii buraya gel ben yardimci olcam dedi bi gidip konussyim diyorm doktor ve ebeyle..yarinda doktor kontrolmuz var sarilik kontrol altindadr insallah.gecen video izliordum orada uykununda oneminden bahsediyordu sonra dusundum cidden az uyuyor.
Surekli durtup emzirme modundayim kac gundur saat basi uyaniyorlar uykusuzlukta huysuzluk yapiyor galiba
Zaten bu süreçte en önemli şey moral,motivasyon.ne güzel moral vermiş ebe.Bugun saglik ocagina ugradik ebe hic gerek yok bir anne ayni anda 4 cocugu emzirecek kapasitededir yeterki panik yapma dedi cok guzel moral verdi biraz olsun rahatladim yine doktorumuz cok severim ..kilo kaybinin normal oldugunu soyledi..hep emmek istiyor yetmiyormu dedigimde neguzel sey iste istedgmiz o zaten bebek ne zaman isterse ver dedi
Kıyamam yaaBu arada duygular selale...kv vardi o da gitti esimle basbasa kaldik..ilk yikamayi bile birlikte yapicaz..annemi cok özledim..en azindan basim sıkıstgmda sesini duyabilseydim konusabilseydi..daha 1haftaliigiz ne zaman gidebilirim yanina ? 40i cikinca mi? Anne olunca anne daha burnunda tütüyorrmus
Canım bugün senden bahsettim anneme bilgili kadındır guvenirim kendisineBugun saglik ocagina ugradik ebe hic gerek yok bir anne ayni anda 4 cocugu emzirecek kapasitededir yeterki panik yapma dedi cok guzel moral verdi biraz olsun rahatladim yine doktorumuz cok severim ..kilo kaybinin normal oldugunu soyledi..hep emmek istiyor yetmiyormu dedigimde neguzel sey iste istedgmiz o zaten bebek ne zaman isterse ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?