emzik neden vermiyorsunTüm gün meme ve gülce evde gezdik..cikardgim an yaygarayi basti mosmor oluyo cocuk sanki arı falan sokuyo..sürekli emme istegi yine..goguslerimde derman kalmadibeni emzik niyetime kullanmak istiyo artik eminim yanii ac falan olamaz..mama sonrasi emzirdigim halde bugun neler yapti nasil cigliklar..
Beni emmez siye korkuyorumemzik neden vermiyorsun
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözün aydınDoğurdum kızlar
Bugünümüze şükür
aç olduktan sonra emer diye düşünüyorum hatta emme gücünü ve kavrama kaabiliyetini arttirir kanımca kızım hem emzik hem biberon kullandim (kauçuk)Beni emmez siye korkuyorumcok kucuk kolaya mi kacarim diyorum.. ama emzigi denedim simdi uyuyor gogsumu aliyo sut agzinda birikiyo oyle yutkunuyor..
contractubex demiştim ya doktorum da bunu önerdiBanada senin gibi yapildi..2.gun bandaj fln yok git dusunu al dedi doktor..pansuman fln demedi 1hafta oldu geriliyor..bir de sutur kalmis kendi düser dedi takiliyor elim :) krem bulursan haber ver bende bu konuyu merk ediyorum bepanthol ameliyat yaralari vs icin ciksrmis birtane ama sormak lazim doktora
onun prospektüs une bi baksana canım emziren anneler birinden birini kullanamiyordu ama neydi şimdi hatirlayamadim bi tane daha vardıcontractubex demiştim ya doktorum da bunu önerdi
İz kalmaz büyük ihtimal cildin buna müsait ama yinede alıcaksan bunu al dedi
Ekşi de falan yorumlar gayet iyi bi arkadasta onu önermişti o yüzden Bugun aldım ben
Okudum yeterli sonuc yok yeterli arastırma yok gibi bişey diyorduonun prospektüs une bi baksana canım emziren anneler birinden birini kullanamiyordu ama neydi şimdi hatirlayamadim bi tane daha vardı
Ben çiftliyi tek olarak kullanıyorum, zaten aynı anda ikisini yapmak zor geldi banaKimisi çiftlide problem oluyor falan demiş yorumlarda iyi bari sen iyi diyorsanheralde hortumları tam yerleştirmiyorlar sonra da çekiş gücü azalıyor diyorlar
Bende ameliyat olucam 27haftalik erken doğum sonucu bebegim vefat etti nerede oldunuz ameliyatını bende aldırmak istiyorumSeptumun halk arasındaki adı perde. Aynı dertten muzdaripmişiz. Benim de 7haftalık düşüğüm var. Bana da öyle diyen dr lar oldu ameliyatı beceremediklerinde. Çok şükür en son en iyisini bulup aldırabildim perdeyi. Öyle derin perdeydi ki rahim ortadan ikiye ayrılmış gibiydi. Sonrasında hemen hamile kaldım ve çok çok şükür vaktinde doğdu ve şuan 17 aylık yatağında uyuyor. Rabbim hepimize nasip etsin sağ sağlim kucağımıza almayı inşaallah
Sağlıkla büyütün inşKızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu ☺
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
Inş inş inş yakın zamanda hamile kalırsınızMeraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetinehamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşDoğurdum kızlar
Bugünümüze şükür
Allah sabır versin sizeBende ameliyat olucam 27haftalik erken doğum sonucu bebegim vefat etti nerede oldunuz ameliyatını bende aldırmak istiyorum
Ayy maşallah gözünüz aydınKızlar dün gece 01.47 de tam 23 saat süren bir serüvenle ve boynunda kordonuyla evladımı Sezaryen sonrası Vajinal Doğumla kucağıma aldım şükürler olsunYavrum 09.09.2019 da kendi isteğiyle dünyaya gelmiş oldu
Bol aksiyonlu bir Doğum yaşadım, yaşadıklarım hala rüya gibi geliyor Detayları anlatacağım ancak çok yorgunum, fırsat bulunca yazarım inşallah.☺
Bence kendine işkence etme2cm açıklıkla günlerce gezip anlamayan da var 2cm açıklığa ulaştığında hastaneyi ayağa kaldıran da var. Herkesin bünyesi farklı. Genel olarak söylenen son yarım saat zorluyormuş. Psikolojik olarak acı çekeceğini düşünürsen acıyı daha fazla hissedersin. Kesseler acımaz diceksin sana akıl veriyorum da ben napıcam son anda bakalım
Aminn inşallah. Her sürecin ayrı güzelliği vardır, en kutsal görevi yapacaksınız, Allah yavrularımızı korusun yeter kiGünaydın herkese.Bugun doğum yapacak arkadaşlar sağlıcakla alsınlar inşallah bebisleri kucaklarina.Ben bugün bir buruk oldum.Eşimi,oğlumu ve kızımı okula uğurladım ve evde kaldım.Normalde bende onlarla çıkar sınıfıma,beni bekleyen miniklerime giderdim.Bu yıl böyle olacak nasipse,sadece veli olarak geçecek benim için.Yavrusunu okula gönderen annelere kolay gelsin,yavrulara başarılar dilerim.
Taze anneciklerimize de bol sütlü,bol emzirmeli günler diliyorum.
Darısı bebisini kucağına almayı bekleyen bizlere inşallah
Yaa ben de mochi alayım doğmadan hazır bulunsun diyordum ama işe yaramadı mıBen de onu dusunuyorum memnun musunuz ? Mochi aldim inanin hicbir halts yaramiyor ! Yanii cocuk cidden o kdr süt iciyorsa zaten cildirmasi normal..
Beeennn 40+1 imGuzel anneler dogum yapanlar olmus Allah saglikla buyutup hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize benim gibi 40.haftada olup hala dogurmayanlar var mi
Oyyy bu süreç biraz zorlu tabi ama kolaylıkla diliyorum. Kısa sürede atlatırsınız inşallahHer ikisi demeleğim yanımda diye çok mutluyum ama karnımda kıpır kıpır olduğu anları da özlüyorum. Bir de hamileyken kendin sıkıntı çekiyorsun, sabrediyorsun ama bebiş doğunca onun sıkıntıları oluyor elinden bir şey gelmiyor bazen ağlarken filan görmek üzüyor
Hamile kalmak isteyenleri çok iyi anlıyorum ve hep dua ediyorum. İnşallah hayırlısı ile tez vakit bu duyguyu yaşarsınızMeraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetinehamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Maşalah gözünüz aydınnDoğurdum kızlar
Bugünümüze şükür
gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ❣
nasılsınız bebek nasil kilosu boyu tuttu muKutsalsekerpare yerine sorayım
Ahhh canımm. Allah ailenle seni hiç ayırmasın. Bence 40ını beklemeyebilirsiniz, kendinizi iyi hissedip bebişle birbirinie alışmanız yeterli.Bu arada duygular selale...kv vardi o da gitti esimle basbasa kaldik..ilk yikamayi bile birlikte yapicaz..annemi cok özledim..en azindan basim sıkıstgmda sesini duyabilseydim konusabilseydi..daha 1haftaliigiz ne zaman gidebilirim yanina ? 40i cikinca mi? Anne olunca anne daha burnunda tütüyorrmus
Mochi den memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum ama erken mi doğumdan sonr mı alayımÇok şükür sütüm gelmeye başladı, vakumlu sağım aparatı da almıştım mochi, onunla sağdım, işler yoluna giriyor galiba çok şükür.
bana ertesi gün açtı sarıyı açık tut artık dedi göbek dikiş yerinin üstüne geldiği için terleme yapar açılabilir kuru tut dedi bugğn hafif Bi kan gördüm sargı bezi koyuyorum kuru kalsın diye yarın gösterecm Dr şuan yok ama miktop falan kapar Allah korusunSlm kızlar buhün de kontrolüm vardı dikişlerimi açtı açık kalıcak artık dedi kuru tut dedi az bir yeri kanıyodu batikonla temizle hergün dedi vitamin yazdı her gün bir tane birde göğüs ucu yaralarıma merhem verdi sezeryan olan arkadaşlar sizinde açıldımı dikişleriniz ?ağrı sızı olurmu sizdede?
Beni emmez siye korkuyorumcok kucuk kolaya mi kacarim diyorum.. ama emzigi denedim simdi uyuyor gogsumu aliyo sut agzinda birikiyo oyle yutkunuyor..
Benimde hafif kan vardı a bişey dikişlerim bitimi batikonla kuru tut dedi duş alabilirsin demişmiydi sana deCanım benimkide öyle ağzında biriktiriyo öyle yutkunuyor
bana ertesi gün açtı sarıyı açık tut artık dedi göbek dikiş yerinin üstüne geldiği için terleme yapar açılabilir kuru tut dedi bugğn hafif Bi kan gördüm sargı bezi koyuyorum kuru kalsın diye yarın gösterecm Dr şuan yok ama miktop falan kapar Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?