Tüm gün meme ve gülce evde gezdik..cikardgim an yaygarayi basti mosmor oluyo cocuk sanki arı falan sokuyo..sürekli emme istegi yine..goguslerimde derman kalmadi beni emzik niyetime kullanmak istiyo artik eminim yanii ac falan olamaz..mama sonrasi emzirdigim halde bugun neler yapti nasil cigliklar..

emzik neden vermiyorsun

Beni emmez siye korkuyorum cok kucuk kolaya mi kacarim diyorum.. ama emzigi denedim simdi uyuyor gogsumu aliyo sut agzinda birikiyo oyle yutkunuyor..
aç olduktan sonra emer diye düşünüyorum hatta emme gücünü ve kavrama kaabiliyetini arttirir kanımca kızım hem emzik hem biberon kullandim (kauçuk)
24 ay da emzirdim

contractubex demiştim ya doktorum da bunu önerdi
İz kalmaz büyük ihtimal cildin buna müsait ama yinede alıcaksan bunu al dedi
Ekşi de falan yorumlar gayet iyi bi arkadasta onu önermişti o yüzden Bugun aldım ben

contractubex demiştim ya doktorum da bunu önerdi
İz kalmaz büyük ihtimal cildin buna müsait ama yinede alıcaksan bunu al dedi
Ekşi de falan yorumlar gayet iyi bi arkadasta onu önermişti o yüzden Bugun aldım ben
onun prospektüs une bi baksana canım emziren anneler birinden birini kullanamiyordu ama neydi şimdi hatirlayamadim bi tane daha vardı

onun prospektüs une bi baksana canım emziren anneler birinden birini kullanamiyordu ama neydi şimdi hatirlayamadim bi tane daha vardı
Okudum yeterli sonuc yok yeterli arastırma yok gibi bişey diyordu
Ne bileyim göbegimdeki yara merhemi emicek ordan sütüme karısacak falan bana biraz sacma geliyor

Kimisi çiftlide problem oluyor falan demiş yorumlarda iyi bari sen iyi diyorsan heralde hortumları tam yerleştirmiyorlar sonra da çekiş gücü azalıyor diyorlar
Ben çiftliyi tek olarak kullanıyorum, zaten aynı anda ikisini yapmak zor geldi bana

Bende ameliyat olucam 27haftalik erken doğum sonucu bebegim vefat etti nerede oldunuz ameliyatını bende aldırmak istiyorum

Sağlıkla büyütün inş

Inş inş inş yakın zamanda hamile kalırsınız

Ayy maşallah gözünüz aydınİnşallah kısa sürede toparlanırsınız. Helal olsun valla sizd. Tarih de çok güzel oldu peki usg ve doğum kilosu tuttu mu
olumlamayı hiç beceremiyorum daha evlenmeden çocuk yapmaktan korkardım bendeki zihin temizliği için ciddi ekipman lazımama buna rağmen normali bekliyorum.
Aminn inşallah. Her sürecin ayrı güzelliği vardır, en kutsal görevi yapacaksınız, Allah yavrularımızı korusun yeter ki
Ben de onu dusunuyorum memnun musunuz ? Mochi aldim inanin hicbir halts yaramiyor ! Yanii cocuk cidden o kdr süt iciyorsa zaten cildirmasi normal..
Yaa ben de mochi alayım doğmadan hazır bulunsun diyordum ama işe yaramadı mı
Guzel anneler dogum yapanlar olmus Allah saglikla buyutup hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin hepimize benim gibi 40.haftada olup hala dogurmayanlar var mi
Beeennn 40+1 im
Oyyy bu süreç biraz zorlu tabi ama kolaylıkla diliyorum. Kısa sürede atlatırsınız inşallah
Hamile kalmak isteyenleri çok iyi anlıyorum ve hep dua ediyorum. İnşallah hayırlısı ile tez vakit bu duyguyu yaşarsınız
Doğurdum kızlar
Bugünümüze şükür
Maşalah gözünüz aydınndarısı bizlere. Usg kilosuyla doğum kilosu tuttu mu, bu soruyu sormazsam olmuyorbebiş kokusu nasıl bişeymiş? Ayy çok heycanlı
gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ❣
nasılsınız bebek nasil kilosu boyu tuttu mu Kutsalsekerpare yerine sorayım
ayy napim merak ediyorum, kiloyu çevremdeki bazı saçma insanlar yüzünden takıyorum, ama tabi sağlıklı olmaları önceliğimiz
Ahhh canımm. Allah ailenle seni hiç ayırmasın. Bence 40ını beklemeyebilirsiniz, kendinizi iyi hissedip bebişle birbirinie alışmanız yeterli.

Ben de anneme çok muhtacım yeni geldi geç doğuracak olmasaydım yetişemeyecekti, geldiği gün eşimle kavga ettiker tabiji eşim haklı, şimdi tek duam muhtacım ama Allahım doğum yapıp bir an önce toplarlanayım da anneme muhtaç olmayayım diyorum. Çok iyi bakar ama huzrsuz etti gelir gelmez. Beni düşünmedi bile. Ne diyetim
Çok şükür sütüm gelmeye başladı, vakumlu sağım aparatı da almıştım mochi, onunla sağdım, işler yoluna giriyor galiba çok şükür.
Mochi den memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum ama erken mi doğumdan sonr mı alayım

bana ertesi gün açtı sarıyı açık tut artık dedi göbek dikiş yerinin üstüne geldiği için terleme yapar açılabilir kuru tut dedi bugğn hafif Bi kan gördüm sargı bezi koyuyorum kuru kalsın diye yarın gösterecm Dr şuan yok ama miktop falan kapar Allah korusun

Beni emmez siye korkuyorum cok kucuk kolaya mi kacarim diyorum.. ama emzigi denedim simdi uyuyor gogsumu aliyo sut agzinda birikiyo oyle yutkunuyor..
Benimde hafif kan vardı a bişey dikişlerim bitimi batikonla kuru tut dedi duş alabilirsin demişmiydi sana de

Kızlar emzik vericem artık çok yoruldum
Memede uyuyor yatırıyorum eliyle koluyla kendini uyandırıyor
Sürekli memeye mi alıcam
Uykusuz hem süt olmuyor hem agresif oluyorum maalesef
yesilus senin emzik maceran noldu iyi oldu mu
Bi de avent hangi emzik çok konuşuluyordu
Evde klasik bir tane var onu da deneyeceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…