Inş kontrolünüz güzel geçer. Gün alacak olmak bile çok heyecan yapıyorHerkese gunaydiiin.Uyku yok. 5ten beri ayaktayim.Kontrolum var ac gidicem tahlil vericem, anesteziyle gorusucem, nstye giricem ve ona gore gunum belli olacak. Cok heyecanliyim sanirim biraz da ondan uyuyamadim. Var mi bu hafta dogumu olan
Yarin miii? Hadi hayirlisiyla kucaginiza alin insallahInş kontrolünüz güzel geçer. Gün alacak olmak bile çok heyecan yapıyorben yarın sezeryan olacağım
Bende de aynı sorun var galiba sütümle doymuyor ama emmeye başladıktan bir süre sonra gayet yoğun (kaymaklı gibi değişik bişey sanırım yağlı dedikleri süt) geliyor onu da emiyor. Yiyip içmediğim şey de kalmadıCanım bugün senden bahsettim anneme bilgili kadındır guvenirim kendisinediyoki sütü yavan olabilirmi acaba yani sütün var ama acaba sen iyimi beslenmiuorsun hani kaliteli yani . Gerci beslenmesen sütün olmaz ama onun kastettiği böyle bol peynir çeşidi tüketmek mesela dut kurusu incir ve üzümün hem yaşı hem kurusu bunlar sutun kalitesinide artırır mı acaba. Biraz devrik yazdım ama demek istediğimi anlamissindir. Kendinide ihmal etme obur minikle uğraşırken sende güzel beslen
Canım bugün doktor dediki karnı tok olan bebek huzurla uyur, sakin durur. 60 cc mama verip gitmiştik melek gibiydi kızım buna istinaden söyledi. Ama eve gelip mamayı kestim saatlerce emzirdim çıldırdı, uyumadı bile. Sanırım sütlerimiz doyurmuyor. Sen ona düzenli mama vermeyi dene bakalım 2 saatte bir 45 cc ve yanında da emzir. Sütümüzü sağıp mama yerine vermeyi deniyelim bi de bakalım ne olacak.Tüm gün meme ve gülce evde gezdik..cikardgim an yaygarayi basti mosmor oluyo cocuk sanki arı falan sokuyo..sürekli emme istegi yine..goguslerimde derman kalmadibeni emzik niyetime kullanmak istiyo artik eminim yanii ac falan olamaz..mama sonrasi emzirdigim halde bugun neler yapti nasil cigliklar..
Ben veriyorum ama agzindan dusuruyor hep. Acaba emzigi mi degistirmeli? Avent'in ultra soft olanini kullaniyorum.Kızlar emzik vericem artık çok yoruldum
Memede uyuyor yatırıyorum eliyle koluyla kendini uyandırıyor
Sürekli memeye mi alıcam
Uykusuz hem süt olmuyor hem agresif oluyorum maalesef
yesilus senin emzik maceran noldu iyi oldu mu
Bi de avent hangi emzik çok konuşuluyordu
Evde klasik bir tane var onu da deneyeceğim galiba
Ben chicco 0 numara kullaniyorum. Severek emiyor. Kizimda da onu kullanmistim. Silikon olanlardan. Emz8k sakinlestiroyor bebekleri bence.Ben veriyorum ama agzindan dusuruyor hep. Acaba emzigi mi degistirmeli? Avent'in ultra soft olanini kullaniyorum.
Ben de avent ultra soft aldım olmadı avent soothie yi tuttu bi güzel emiyor onuKızlar emzik vericem artık çok yoruldum
Sürekli memeye mi alıcam
Ayy gözün aydın Allah kavuştursunInş kontrolünüz güzel geçer. Gün alacak olmak bile çok heyecan yapıyorben yarın sezeryan olacağım
Burdan okuduklarim kadarıyla anlıyorum ki canım lohusalıkta anne bakımı çok daha önemli anneye iyi bakılacak ki bebekte iyi beslensin. Kendinize çok dikkat edin beslenmenize istirahatinize herkesin yanında yardımcı biri olmayabiliyor ama öyle de olsa siz önce kendinizi düşünün ki bebeğinizde size bağımlı zaten. Rabbim yardimciniz olsun. Bakalım ben daha neler yasiycamBende de aynı sorun var galiba sütümle doymuyor ama emmeye başladıktan bir süre sonra gayet yoğun (kaymaklı gibi değişik bişey sanırım yağlı dedikleri süt) geliyor onu da emiyor. Yiyip içmediğim şey de kalmadı
Aynı ben saatlerce emziriyorum yatağına koyunca ağlıyor mama verince uyuyor sakinliyor doktorum emzirmeden sonra sütünü sağ doymazsa içir sütlede doymadı mama takviyesi yap dedi drnin dediğini aynen uyguladım oğlum resmen toparladı uyanık kaldığı saatler uzadı meğer açlıktan uyuyormuş bugün kilo kontrolümüz var bakalım kilo almışmıCanım bugün doktor dediki karnı tok olan bebek huzurla uyur, sakin durur. 60 cc mama verip gitmiştik melek gibiydi kızım buna istinaden söyledi. Ama eve gelip mamayı kestim saatlerce emzirdim çıldırdı, uyumadı bile. Sanırım sütlerimiz doyurmuyor. Sen ona düzenli mama vermeyi dene bakalım 2 saatte bir 45 cc ve yanında da emzir. Sütümüzü sağıp mama yerine vermeyi deniyelim bi de bakalım ne olacak.
Ben avent ultra air soft almıştım ağlama krizi olduğu zaman bi kaç kere denedim severek aldı ama bi 10 dk filan emdikten sonra sanırım süt gelmiyor diye kızıp attı ağzından.Kızlar emzik vericem artık çok yoruldum
Sürekli memeye mi alıcam
Kesinlikle canım. Malesef bana eşimden başka yardım eden yok o yüzden uyku olayı biraz az ama yeme içmeme çok dikkat ediyorum. Süt yapıcı ne varsa eve stokladım onları düzenli şekilde tüketiyorum. Sen de şimdiden stok yapBurdan okuduklarim kadarıyla anlıyorum ki canım lohusalıkta anne bakımı çok daha önemli anneye iyi bakılacak ki bebekte iyi beslensin. Kendinize çok dikkat edin beslenmenize istirahatinize herkesin yanında yardımcı biri olmayabiliyor ama öyle de olsa siz önce kendinizi düşünün ki bebeğinizde size bağımlı zaten. Rabbim yardimciniz olsun. Bakalım ben daha neler yasiycam
Peki ne sıklıkta emziriyorsun? Ne sıklıkta sağım yapıyorsun? Mamayı ne kadar veriyorsun? Ben de bu şekilde bi düzen kurmak istiyorum, doğaçlama gidince olmuyor çocuk çok acıktıysa bu sefer basıyor yaygarayı.Aynı ben saatlerce emziriyorum yatağına koyunca ağlıyor mama verince uyuyor sakinliyor doktorum emzirmeden sonra sütünü sağ doymazsa içir sütlede doymadı mama takviyesi yap dedi drnin dediğini aynen uyguladım oğlum resmen toparladı uyanık kaldığı saatler uzadı meğer açlıktan uyuyormuş bugün kilo kontrolümüz var bakalım kilo almışmı
Agzindan dusurmese benimki de severek emiyor. Ama surekli elimle destekliyorum. Ben birakinca bir sure sonra dusuruyor. Emzikten mi kaynaklaniyor acaba?Ben chicco 0 numara kullaniyorum. Severek emiyor. Kizimda da onu kullanmistim. Silikon olanlardan. Emz8k sakinlestiroyor bebekleri bence.
Kızlar herkes sütten konuşuyor benim de bi derdim var tecrübesi olan yada fikri olan varsa yardımcı olsun lütfenbenim sütüm hep boşa akıyor birini emzirirken diğeri kendiliğinden akıp gidiyor ped falan her yolu denedim ama tutamıyorum üstüm basım batıyo her gün üst değiştiriyorum çocuğu emziriyorum çocuk tokken tekrar doluyo göğüslerim ve çocuk aç olmadığı için emzirmediğim için taş gibi ve acıyo ne yapmam lazım ikisini de sürekli veriyorum halbuki
Canım benimki de eliyle koluyla kendini uyandırıyor. Ben şöyle yapıyorum öğlen tüm gün her istediğinde emziriyorum , uzun uykudan uyandıysa sağdığım sütü veriyorum. Uyurken kendini uyandırmasın diye ince pikesiyle kundak gibi paketliyorumKızlar emzik vericem artık çok yoruldum
Sürekli memeye mi alıcam
Kızlar herkes sütten konuşuyor benim de bi derdim var tecrübesi olan yada fikri olan varsa yardımcı olsun lütfenbenim sütüm hep boşa akıyor birini emzirirken diğeri kendiliğinden akıp gidiyor ped falan her yolu denedim ama tutamıyorum üstüm basım batıyo her gün üst değiştiriyorum çocuğu emziriyorum çocuk tokken tekrar doluyo göğüslerim ve çocuk aç olmadığı için emzirmediğim için taş gibi ve acıyo ne yapmam lazım ikisini de sürekli veriyorum halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?