Herkese gunaydiiin.Uyku yok. 5ten beri ayaktayim.Kontrolum var ac gidicem tahlil vericem, anesteziyle gorusucem, nstye giricem ve ona gore gunum belli olacak. Cok heyecanliyim sanirim biraz da ondan uyuyamadim. Var mi bu hafta dogumu olan
Inş kontrolünüz güzel geçer. Gün alacak olmak bile çok heyecan yapıyor ben yarın sezeryan olacağım

Bende de aynı sorun var galiba sütümle doymuyor ama emmeye başladıktan bir süre sonra gayet yoğun (kaymaklı gibi değişik bişey sanırım yağlı dedikleri süt) geliyor onu da emiyor. Yiyip içmediğim şey de kalmadı

Canım bugün doktor dediki karnı tok olan bebek huzurla uyur, sakin durur. 60 cc mama verip gitmiştik melek gibiydi kızım buna istinaden söyledi. Ama eve gelip mamayı kestim saatlerce emzirdim çıldırdı, uyumadı bile. Sanırım sütlerimiz doyurmuyor. Sen ona düzenli mama vermeyi dene bakalım 2 saatte bir 45 cc ve yanında da emzir. Sütümüzü sağıp mama yerine vermeyi deniyelim bi de bakalım ne olacak.

Ben veriyorum ama agzindan dusuruyor hep. Acaba emzigi mi degistirmeli? Avent'in ultra soft olanini kullaniyorum.

Ben veriyorum ama agzindan dusuruyor hep. Acaba emzigi mi degistirmeli? Avent'in ultra soft olanini kullaniyorum.
Ben chicco 0 numara kullaniyorum. Severek emiyor. Kizimda da onu kullanmistim. Silikon olanlardan. Emz8k sakinlestiroyor bebekleri bence.

Ben de avent ultra soft aldım olmadı avent soothie yi tuttu bi güzel emiyor onu
Inş kontrolünüz güzel geçer. Gün alacak olmak bile çok heyecan yapıyor ben yarın sezeryan olacağım
Ayy gözün aydın Allah kavuştursun
Sağlıkla sıhhatle

Burdan okuduklarim kadarıyla anlıyorum ki canım lohusalıkta anne bakımı çok daha önemli anneye iyi bakılacak ki bebekte iyi beslensin. Kendinize çok dikkat edin beslenmenize istirahatinize herkesin yanında yardımcı biri olmayabiliyor ama öyle de olsa siz önce kendinizi düşünün ki bebeğinizde size bağımlı zaten. Rabbim yardimciniz olsun. Bakalım ben daha neler yasiycam

Aynı ben saatlerce emziriyorum yatağına koyunca ağlıyor mama verince uyuyor sakinliyor doktorum emzirmeden sonra sütünü sağ doymazsa içir sütlede doymadı mama takviyesi yap dedi drnin dediğini aynen uyguladım oğlum resmen toparladı uyanık kaldığı saatler uzadı meğer açlıktan uyuyormuş bugün kilo kontrolümüz var bakalım kilo almışmı

Ben avent ultra air soft almıştım ağlama krizi olduğu zaman bi kaç kere denedim severek aldı ama bi 10 dk filan emdikten sonra sanırım süt gelmiyor diye kızıp attı ağzından.

Son düzenleme:
Kesinlikle canım. Malesef bana eşimden başka yardım eden yok o yüzden uyku olayı biraz az ama yeme içmeme çok dikkat ediyorum. Süt yapıcı ne varsa eve stokladım onları düzenli şekilde tüketiyorum. Sen de şimdiden stok yap

Peki ne sıklıkta emziriyorsun? Ne sıklıkta sağım yapıyorsun? Mamayı ne kadar veriyorsun? Ben de bu şekilde bi düzen kurmak istiyorum, doğaçlama gidince olmuyor çocuk çok acıktıysa bu sefer basıyor yaygarayı.

Ben chicco 0 numara kullaniyorum. Severek emiyor. Kizimda da onu kullanmistim. Silikon olanlardan. Emz8k sakinlestiroyor bebekleri bence.
Agzindan dusurmese benimki de severek emiyor. Ama surekli elimle destekliyorum. Ben birakinca bir sure sonra dusuruyor. Emzikten mi kaynaklaniyor acaba?

Bir de bir sey soracagim. Bazen dolaptan isitip verdigim sutun hepsini bitirmiyor. Kalan sutum ziyan oluyor. Az isitsam doymuyor, az once yaygarayi kopartti cok ac gibi. 60 cc isittim. 30 icti. Kalani ne kadar bekleyebilir? O kadar emekle sagdigim sutun bir damlasi ziyan olsa uzuluyorum.

Kizlar su an 3635. Sayfadayim vakit buldukca okuyacagim insallah. Dogum yapanlara hayirli olsun Allah saglik sihhat versin insallah.
Biz ufak bi sarilik atlatiyoruz ama iyilesiyoruz yavas yavas :)
Bambaska bir duygu anne olmak..
Ama benim icim cok yaniyor. Biliyosunuz dogum oncesi annem ve esim arasinda hic hos olmayan seyler yasanmisti. Hastaneye de yansidi bu olay: ( esim inat annem inat.. eşim anneme bikac adim atmis annem daha onceki olay icin ozur dilemediginden dolayi tavirliydi. Bikac defa laf sokmus ortamda. Bebis dogunca hayirli olsun dememis bi de ilk esim kucagina almadan annem alinca esim de patlamis. Ben ve oglum odada yatarke kavga ettiler esim gidin burdan dedi ve annemler de gitti tam 8 gundur icim yaniyor. Annemi aramaya ya da watsapp tan yazmaya calisiyorum ama korkuyorum da bse dicek moralim bozulcak sutum gelmicek diye. Esimle de konusmuyorum bu konuyu sirf moralim bozulmasin diye. Ama hic iyi degilim. Surekli dua ediyorum sabir diliyorum.istahim cok azaldi. Bebisim etkilenmesin diye cok ugrasiyorum insallah basarabilirim. En korktugum sey basima geldi bi tarafta sevdigim adam bi tarafta canim annem. Ikisi de dusman birbirine. Nolur dua edin bu kabustan kurtulayim. Allah anneme de esime de birbirlerine karai merhamet versin.
Oglumun sevincini doya doya yasayamiyorum

Kızlar herkes sütten konuşuyor benim de bi derdim var tecrübesi olan yada fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen benim sütüm hep boşa akıyor birini emzirirken diğeri kendiliğinden akıp gidiyor ped falan her yolu denedim ama tutamıyorum üstüm basım batıyo her gün üst değiştiriyorum çocuğu emziriyorum çocuk tokken tekrar doluyo göğüslerim ve çocuk aç olmadığı için emzirmediğim için taş gibi ve acıyo ne yapmam lazım ikisini de sürekli veriyorum halbuki

Canım ben henüz doğurmadım ama yakın arkadaşım senin gibiydi ilk önce maşallahh diyelim hepimiz senin gibi bol sütlü olalım inşallah Sütünü sağman lazım yoksa mastit olursun arkadaşım iki defa acillik oldu mastit yüzünden antibiotik kullanmak zorunda kaldı sıkıntılı bişey

Canım benimki de eliyle koluyla kendini uyandırıyor. Ben şöyle yapıyorum öğlen tüm gün her istediğinde emziriyorum , uzun uykudan uyandıysa sağdığım sütü veriyorum. Uyurken kendini uyandırmasın diye ince pikesiyle kundak gibi paketliyorum öyle daha uzun süre uyuyor sabit , uykuya geçerken veya uyanmaya yakın mızıldanınca emzik veriyorum , karnı tok olduğunda da veriyorum bazen oyalansın diye. Gece yatmadan yine uzun emzirip memede uyutuyorum huzurla uyuyor , gece ve sabaha karşı kalktığında sağdığım sütü veriyorum bende uykusuz kalmamış oluyorum bebekte uykuya hemen geçebiliyor. Karnı tok olmasına rağmen uyumuyorsa 15 dk meme veriyorum tekrar kokuyu almak istiyor
Yani bebekte sürekli emzik bağımlısı olmuyor altını değiştirirken karnı çok aç olduğu için çok ağlıyor o esnada da veriyorum oyalasın diye , zaten istemediği zaman kendisi ağzından çıkartıyor. Sen ne yaparsan yap neyi denersen dene bebek istemezse olmaz zaten , bence dene belki de emziğe ihtiyaCı vardır , onunla oyalanıp rahatlıyorlar. O esnada bizimde enerji toplamamıZ lazım

Benimde akıyor gece de öyle , avent göğüs Kalkan’ı hem memeyi bluzle temas ettirmiyor hava aldırıyor hem de akacak olan sütü kapta biriktiriyor , ama oda sıcaklığında süt 3 saat taze kaldığı için sık sık Kalkan’da biriken sürü biberona aktarıyorum 40 cc oluyor yani düşün ziyan olan sütü , ben kalkan üstüne ped takıyorum yatarken delik yerlerden sızmasın diye , çok rahat ediyorum kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…