Normal süt gibi mi ısıtmam gerek sonrasında
Sicaga yak8n ama kaynar olmayan suyun icine biberon ile koyup ilimasini bekleyeceksin. Senin vucut isina gelince icirirsin. Anne sutu ateste isitilmaz. Bilegine damlat ilittigin sutu yakmasin da bileginde soguk da hissetme.

Evet bize lazım bu enerjiler benim biraz düştü motivasyonum
Sağdığımda az süt gördükçe
Halbuki ısrar etmem gerek
En son yapmam gereken şeyi yapıyorum ve üzülüyorum
Az uyuması tam doymadığından diyerek
Allahım sütlerimizi bebeklerimize yetecek kadar artır

Benimde öyle canim birini emerken mutlaka akıyor diğeri islatiyo üstümü yanıma küçük havlu alıp koyuyorum ilk gunler tas gibi zar zor sağdım hep çok sert oluncada süt zor cikiyo aslında çok dolu oluyor, bugün 13 gününüz daha yumuşak artik sagmiyorumda ama hala birini emerken diğeri akiyor

Mochi sütün geldikten sonra yetiyor ama işk zamanlar için çok yeterli değil. Sütüm hemen inmeyince bebek sarılık olcak korkusuyla biberon verdik ona alıştı şimdi nazlanıyor memeyi emmeye, göğüslerim şüşmeye başladı böyle giderse hastane tipi sağım mak. kiralicam en azından bir aylık, öte yandan mochi güzel ama dediğim gibi etkili sağım değil de akan sütleri topluyor gibi vakumluyor, en fazla 20 cc çıkarabildim tabi erken henüz.
Benim ultrason kg'si ile uyumlu doğdu, dr'un 3 gün önce söylediği kg ile.

Günaydın kızlar. Sabah kontrolüm var. Bugün 40+4 oldum. Sanırım artık beklemeyecek dr. Bakalım neler olacak.
Bekliyoruz haberini
Umarım kolay geçeraçılma varmı kontrol etti mi peki suni sancı verecek?
Açılma yok ama çatı çok güzel dedi, açılma sancı sırasında ilerliyor ya 1den 10a hızlı giden de oluyormuş yani biz de öyle oluruz inşallah
Merhaba kızlar biliyosunuz benim kızçenin gelmeye niyeti yok bende 40+5 im doktorum yarına yatışımı verdi sabah suni sancıyla deneyecek sonrasında açılmam olmazsa sezeryan olacakmış bana dua edin lütfen
Hayırlı olsun arkadaşım senin arkandan da ben geliyorum suni sancıyla, Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

Umarım herşey güzel geçerpeki hiç açılma olmadan mı verecek sancıyı bilginiz var mı?verebiliyor mu onu merak ediyorum da?
Bende şuan açılma ve sancı yok doktorda şaşırdı zaten sancım olmamasına ilk gebelik olduğu için normal doğumu daha uygun buluyor eğer suniye rağmen açılmam olmazsa sezeryana alacak
Rabbim bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallahhh sağlıkla gelsinler

Bugün 5 günlük oldu evet sağmam gerek sanırım korkuyorum da ilerde yetmicek azalıcak diye

Sicaga yak8n ama kaynar olmayan suyun icine biberon ile koyup ilimasini bekleyeceksin. Senin vucut isina gelince icirirsin. Anne sutu ateste isitilmaz. Bilegine damlat ilittigin sutu yakmasin da bileginde soguk da hissetme.
Çok teşekkür ederim gerçekten bilmemek insanı çok yoruyor napacağımı şaşırdım bi de sanırım bilmeden bişey yedim sütüm ishal yaptı çocuğu emdiği sütün yarısını kusuyo karnı aç mı altı çok mu kirlendi sürekli tedirginim annem ve kv delirdiğimi düşünüyor

Aynen benim de öyle işte havlu ped peçete falan denedim ama hep üstüm batıyo nasıl çıkıyo anlamıyorum sana da maşallah inşallah kimseye aratmaz Rabbim bu süt meselesi çok karışık gerçekten

Benim döngümde aynı bu şekilde sadece alt açmayı beslenmeden önce yapıyorum

Dogru olan buymus ben istedikce ver deyince herkes sıksikta emzir deyince memede kaldim dün pörsük balon gibi oldular neyse simdi emzirdim yatirdim 12.30da basladim 1de bitti bir daha 15.30da emzirmeliyim dimi? Ve cidden uyuyor mama vermeye vakit olmadi insallah bu duzen oturur..o uyuudkca bende dinlenirim vakit kalir..emzigide uyurken verdim bi sure sonra kendisi atiyo aglamadi daa...uykuya dalana kadr sanirim:)

Evet o kabus gibi olan süreci ben hastaneden ilk geldiğimde Cumartesi Pazar yaşadım , hemen sağmaya başladım Pazartesi rahat ettim
Ya ben makina almadim mochi aldim vakumli ondada bi meme emerken digerini sagmak gerekiyor akan süt icin..ee o sagcagna bebek emsin diyorum..ya da sagip sonra o memeyi mi versem ? Ne zaman sagsamda 10 cc fln cikti..oyle sagip olani biberonla vercegime emsin diyorum..bir de 10 cc gorunxe moralim bozuluyo o kdr mi emiyo diyorum

2 gün zorlandım hemen 3.gün sabahtan süt sağmaya başladım sabah öğlen akşam sağım yap tabiki pes etme o süte bebeğimizin ihtiyacı var. Ben ilk sağdığımda 10-20 cc geliyordu şimdi 60-80 cc geliyor be artacak inanıyorum. Bu zincirleme giden bişey sütünün artması için dinlenmen gerek dinlenebilmektedir için bebeğin doyması gerek bebeğin doyması için senin beslenmen dinlenmen ve süt sağlam gerek

Elektrikli pompa bile bebek kadar güçlü çekemiyor sütü. El pompasıyla o kadar az çıkması çok normaş bence. Bir de çok uğraştırıcıdır muhtemelen. Emin ol bebeğin 10ccden çok daha fazlasını emiyordur.

Bende 6 ay diye biliyordum ama araştırdığımda
Oda sıcaklığında 3 saat , dolapta 3 gün buzlukta 3 ay kalabildiğini öğrendim

Dr nst ye baktı. Bebek gayet sağlıklı. Cuma’ya kadar bekleyebiliriz dedi. Ama istersen suni sancıyla başlatalım Doğumu dedi. Bende hayır dedim. Cuma’ya kadar Doğumu başlatacak her şeyi yapıcam. Yoksa Cuma yatış yapıyorum Kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…