Daha iyiyim canim bugun dongüye sokmaya calisiyorum..duzenli 2.5 saatte bir emziriyorum o da uyuyor..cok aglayinca emzigi veriyorjm yoksa hep emmek ya da mama istiyor..bugunden sonra duzenli devam edicem bakalim..Canim benim simdi okuyabildim yazdığını. Nasil oldun?
seni oyle iyi anliyorum ki.. benim de sismisti ayarlarim ilk defa bu kadar sis gordum hatta doktoruma yazdim 2 3 haftada duzelir bol bol su ic istirahat et dedi. Suyu biraz daha arttirdim indi sanki hafiften.
Benim de dikisimin sag tarafinda sanki bant yapismis da cekiyomus gibi bi his var. Bi de iceride de ayni sekilde bi his. Sanki biraz gerinsem tekrar ayrilcakmis gibi. Memeler icin kalkan kullanmaya basladim ben bir de bi ablam tahin yagi onermisti denemedim daha onu. Saglik ocagina gitmediysen gittiginde emzirmeni bir goster istersen yanlislik varsa duzeltsinler ondan da yara oluyormus ya ,) bir de hemşire bir arkadasim evicap diye yumuşak kapsul olan e vitaminini onerdi. Siringayla cekip göğsüne suruyormussun o da iyi geliyormus yaralara
Allah'ım sağlık sıhhat versin ikinize deKızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
Evet ne kullaniyorsun ? Philips avent ultra softu ilk denemede aldi bizim kiz.Degisik marka ve model emzikler dene.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahDoktordan çıktım kızlar 40+2deyim, bebiş kilo almamış aynı gözüktü ultrasonda, perşembe gününe 12sine yatış verdi suni sancı verilecek. Dua eder misiniz bana daçok heyecanlı Allah tüm annelere yardım etsin
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar biliyosunuz benim kızçenin gelmeye niyeti yok bende 40+5 im doktorum yarına yatışımı verdi sabah suni sancıyla deneyecek sonrasında açılmam olmazsa sezeryan olacakmış bana dua edin lütfen
Sağ salim kucağına alırsın inşallah Rabbim yardımcın olsunDoktordan çıktım kızlar 40+2deyim, bebiş kilo almamış aynı gözüktü ultrasonda, perşembe gününe 12sine yatış verdi suni sancı verilecek. Dua eder misiniz bana daçok heyecanlı Allah tüm annelere yardım etsin
hic bilmiyorumki benim ki verir vermez aldi surekli cokcokladigi icin..bende memeyi birakir mi diye korkuyorum ama doktorda ven oneriyorum deyince biraz daha rahatladim..
yok canım süt gelmeyen seyden memeyi bırakmaz bence.Evet ne kullaniyorsun ? Philips avent ultra softu ilk denemede aldi bizim kiz.morcivertkedi
Gözün aydın canim hayırlı olsunKızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
canım ben leke olduğu an lavaboda beyaz sabunla ön akıtma yapıyorum hiçbişey kalmıyorKızlar kakalı kıyafetler icin önereceginiz deterjan leke cıkarıcı vs var mı
Henüz bir kere sınandık ama yetti önlemini almam lazım
Insallah en kisa zamanda duser sutur da rahatlarsin. Biz de alismaya calisiyoruz birbirimizeDaha iyiyim canim bugun dongüye sokmaya calisiyorum..duzenli 2.5 saatte bir emziriyorum o da uyuyor..cok aglayinca emzigi veriyorjm yoksa hep emmek ya da mama istiyor..bugunden sonra duzenli devam edicem bakalim..
Gerginlik hissi var..hala yavss yavas kalkiyorum yataktan.. aslinda yumusatacak bir sey istiyorum ama hic dokunmakta istemiyorum :) gayet guzel duruyor yapistirma zaten.. sag kisimda sutur kalmis o duser dedi o duserse rahat edicem..böyle yanii.. siz nasilsiniz
Bizde öyle yaptıkta bu deneme turu gibi hissettim devamlı olursa diye daha pratik cözüm aradımcanım ben leke olduğu an lavaboda beyaz sabunla ön akıtma yapıyorum hiçbişey kalmıyor
11i kazandibi, 12si ben, 13ü de sen olduk peş peşeDr nst ye baktı. Bebek gayet sağlıklı. Cuma’ya kadar bekleyebiliriz dedi. Ama istersen suni sancıyla başlatalım Doğumu dedi. Bende hayır dedim. Cuma’ya kadar Doğumu başlatacak her şeyi yapıcam. Yoksa Cuma yatış yapıyorum Kızlar.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsünKızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah hanımlar hepimize güzel doğum rahat lohusalık aminSağ salim kucağına alırsın inşallah Rabbim yardımcın olsun❤
Tabi sende haklısın , birde bebek ağlayınca insan çaresiz hissediyor eli ayağına dolaşıyorTeşekkür ederimherşeyi araştırıyorum aslında ama şu aralar pek aklım çalışmıyo aniden sezeryan olduğum için galiba sürekli bi telaş içindeyim korku doluyum bildiğim şeyleri bile unuttum sanki öyle bişey ki. Ama mutluyum sağ salim kavuştum ve şu an yanımda ona bakmak bile yetiyo kokusu gerçekten denildiği kadar varmış
Hayırlı olsun canım iyisiniz inşallahKızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
Eliyle kendini uyandırıyorsa çok sıkı olmayan kundak deneyebilirsiniz.Kızlar emzik vericem artık çok yoruldum
Memede uyuyor yatırıyorum eliyle koluyla kendini uyandırıyor
Sürekli memeye mi alıcam
Uykusuz hem süt olmuyor hem agresif oluyorum maalesef
yesilus senin emzik maceran noldu iyi oldu mu
Bi de avent hangi emzik çok konuşuluyordu
Evde klasik bir tane var onu da deneyeceğim galiba
Ahh canımm keşke yanında olsam da sana sarılsaydımmKizlar su an 3635. Sayfadayim vakit buldukca okuyacagim insallah. Dogum yapanlara hayirli olsun Allah saglik sihhat versin insallah.
Biz ufak bi sarilik atlatiyoruz ama iyilesiyoruz yavas yavas :)
Bambaska bir duygu anne olmak..
Ama benim icim cok yaniyor. Biliyosunuz dogum oncesi annem ve esim arasinda hic hos olmayan seyler yasanmisti. Hastaneye de yansidi bu olay: ( esim inat annem inat.. eşim anneme bikac adim atmis annem daha onceki olay icin ozur dilemediginden dolayi tavirliydi. Bikac defa laf sokmus ortamda. Bebis dogunca hayirli olsun dememis bi de ilk esim kucagina almadan annem alinca esim de patlamis. Ben ve oglum odada yatarke kavga ettiler esim gidin burdan dedi ve annemler de gittitam 8 gundur icim yaniyor. Annemi aramaya ya da watsapp tan yazmaya calisiyorum ama korkuyorum da bse dicek moralim bozulcak sutum gelmicek diye. Esimle de konusmuyorum bu konuyu sirf moralim bozulmasin diye. Ama hic iyi degilim. Surekli dua ediyorum sabir diliyorum.istahim cok azaldi. Bebisim etkilenmesin diye cok ugrasiyorum insallah basarabilirim. En korktugum sey basima geldi bi tarafta sevdigim adam bi tarafta canim annem. Ikisi de dusman birbirine. Nolur dua edin bu kabustan kurtulayim. Allah anneme de esime de birbirlerine karai merhamet versin.
Oglumun sevincini doya doya yasayamiyorum
Ben de 40+1 im plasenta yaşlanmış ve bu hafta sadece 100 gr kilo almış. Artık dışarda olması içerde olmasından daha faydalı gibi.Doktordan çıktım kızlar 40+2deyim, bebiş kilo almamış aynı gözüktü ultrasonda, perşembe gününe 12sine yatış verdi suni sancı verilecek. Dua eder misiniz bana daçok heyecanlı Allah tüm annelere yardım etsin
Heycanla bebeiş fotosu bekliyoruz. Saat kaçtaudı?Merhaba kızlar biliyosunuz benim kızçenin gelmeye niyeti yok bende 40+5 im doktorum yarına yatışımı verdi sabah suni sancıyla deneyecek sonrasında açılmam olmazsa sezeryan olacakmış bana dua edin lütfen
Memeyle arası düzelince mochi işe yarıyor o zaman. Başlarda daha profesyonel bir makina lazım diye anlıyorumMochi sütün geldikten sonra yetiyor ama işk zamanlar için çok yeterli değil. Sütüm hemen inmeyince bebek sarılık olcak korkusuyla biberon verdik ona alıştı şimdi nazlanıyor memeyi emmeye, göğüslerim şüşmeye başladı böyle giderse hastane tipi sağım mak. kiralicam en azından bir aylık, öte yandan mochi güzel ama dediğim gibi etkili sağım değil de akan sütleri topluyor gibi vakumluyor, en fazla 20 cc çıkarabildim tabi erken henüz.
Benim ultrason kg'si ile uyumlu doğdu, dr'un 3 gün önce söylediği kg ile.
Allah kolaylık versin. Az kaldı. En hayırlı yol ne ise ona yönlendirsin allah.Dr nst ye baktı. Bebek gayet sağlıklı. Cuma’ya kadar bekleyebiliriz dedi. Ama istersen suni sancıyla başlatalım Doğumu dedi. Bende hayır dedim. Cuma’ya kadar Doğumu başlatacak her şeyi yapıcam. Yoksa Cuma yatış yapıyorum Kızlar.
Maşallah gözün aydınKızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
Yarın belki benim de günüm belli olur. Ben de sizinle aynı zamanlardayıö aslında11i kazandibi, 12si ben, 13ü de sen olduk peş peşe
Hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün
İnşallah hanımlar hepimize güzel doğum rahat lohusalık amin
EvetYarin miii? Hadi hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
Amin inş tsklerBen de avent ultra soft aldım olmadı avent soothie yi tuttu bi güzel emiyor onu
Ayy gözün aydın Allah kavuştursun
Sağlıkla sıhhatle
Inş düzelir araları. Inatlasarak bir yere varamazlar ki. Neyse sız en başta bebeğinizi düşünün zamanla herşey düzelir inşKizlar su an 3635. Sayfadayim vakit buldukca okuyacagim insallah. Dogum yapanlara hayirli olsun Allah saglik sihhat versin insallah.
Biz ufak bi sarilik atlatiyoruz ama iyilesiyoruz yavas yavas :)
Bambaska bir duygu anne olmak..
Ama benim icim cok yaniyor. Biliyosunuz dogum oncesi annem ve esim arasinda hic hos olmayan seyler yasanmisti. Hastaneye de yansidi bu olay: ( esim inat annem inat.. eşim anneme bikac adim atmis annem daha onceki olay icin ozur dilemediginden dolayi tavirliydi. Bikac defa laf sokmus ortamda. Bebis dogunca hayirli olsun dememis bi de ilk esim kucagina almadan annem alinca esim de patlamis. Ben ve oglum odada yatarke kavga ettiler esim gidin burdan dedi ve annemler de gittitam 8 gundur icim yaniyor. Annemi aramaya ya da watsapp tan yazmaya calisiyorum ama korkuyorum da bse dicek moralim bozulcak sutum gelmicek diye. Esimle de konusmuyorum bu konuyu sirf moralim bozulmasin diye. Ama hic iyi degilim. Surekli dua ediyorum sabir diliyorum.istahim cok azaldi. Bebisim etkilenmesin diye cok ugrasiyorum insallah basarabilirim. En korktugum sey basima geldi bi tarafta sevdigim adam bi tarafta canim annem. Ikisi de dusman birbirine. Nolur dua edin bu kabustan kurtulayim. Allah anneme de esime de birbirlerine karai merhamet versin.
Oglumun sevincini doya doya yasayamiyorum
MaşallahKızlar herkes sütten konuşuyor benim de bi derdim var tecrübesi olan yada fikri olan varsa yardımcı olsun lütfenbenim sütüm hep boşa akıyor birini emzirirken diğeri kendiliğinden akıp gidiyor ped falan her yolu denedim ama tutamıyorum üstüm basım batıyo her gün üst değiştiriyorum çocuğu emziriyorum çocuk tokken tekrar doluyo göğüslerim ve çocuk aç olmadığı için emzirmediğim için taş gibi ve acıyo ne yapmam lazım ikisini de sürekli veriyorum halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?