Daha iyiyim canim bugun dongüye sokmaya calisiyorum..duzenli 2.5 saatte bir emziriyorum o da uyuyor..cok aglayinca emzigi veriyorjm yoksa hep emmek ya da mama istiyor..bugunden sonra duzenli devam edicem bakalim..
Gerginlik hissi var..hala yavss yavas kalkiyorum yataktan.. aslinda yumusatacak bir sey istiyorum ama hic dokunmakta istemiyorum :) gayet guzel duruyor yapistirma zaten.. sag kisimda sutur kalmis o duser dedi o duserse rahat edicem..böyle yanii.. siz nasilsiniz

Sağ salim kucağına alırsın inşallah Rabbim yardımcın olsun

hic bilmiyorumki benim ki verir vermez aldi surekli cokcokladigi icin..bende memeyi birakir mi diye korkuyorum ama doktorda ven oneriyorum deyince biraz daha rahatladim..
Evet ne kullaniyorsun ? Philips avent ultra softu ilk denemede aldi bizim kiz. morcivertkedi
yok canım süt gelmeyen seyden memeyi bırakmaz bence.
ben nuk almıştım bide avent deneyim. aslında tutacak ama sanki büyük geliyor ve öğürüyor

Insallah en kisa zamanda duser sutur da rahatlarsin. Biz de alismaya calisiyoruz birbirimize hastaneden cikarken hafif sarilik vardi ondan kurtulmaya calistik hep cok sukur gerilemeye baslamis. Simdi de kilo aldirmaya çalışıyorum. Ben hala beslenme dongusunu duzene sokamadim. 2 saatte 1 uyandirmaya calisiyorum gece cok zor oluyor uyandirmasi. Bu 2 gundur de memeden ve sirttan baslayip basima devam eden bir ates basma durumum var herhalde sut sagmam gerekiyor. Biberonla beslemek istemiyorum bu yuzden sagmayi hep erteledim ama sanirim bu aksam artik sagacagim.
Uyurken bile izliyorum oglumu cok guzel bir duyguymus Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu insallah

11i kazandibi, 12si ben, 13ü de sen olduk peş peşe
Kızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağ salim kucağına alırsın inşallah Rabbim yardımcın olsun
İnşallah hanımlar hepimize güzel doğum rahat lohusalık amin

Tabi sende haklısın , birde bebek ağlayınca insan çaresiz hissediyor eli ayağına dolaşıyor iyi ki burası varda birbirimize destek olabiliyoruz , ama herkesin bebeği farklı burda soruyorsam da doğrusunu uzmanından duymak yada okumak istiyor insan bazen gerçekten bebek kokusu herşeyi unutturuyor onlar iyi ve tok olsun yeterki

Son düzenleme:
Eliyle kendini uyandırıyorsa çok sıkı olmayan kundak deneyebilirsiniz.
Ahh canımm keşke yanında olsam da sana sarılsaydımm
Ben de 40+1 im plasenta yaşlanmış ve bu hafta sadece 100 gr kilo almış. Artık dışarda olması içerde olmasından daha faydalı gibi.
Size de kolaylıklar diliyorum. Belki yarın ben de doktor kontrolüne gittiğimde gün alırım.
Merhaba kızlar biliyosunuz benim kızçenin gelmeye niyeti yok bende 40+5 im doktorum yarına yatışımı verdi sabah suni sancıyla deneyecek sonrasında açılmam olmazsa sezeryan olacakmış bana dua edin lütfen
Heycanla bebeiş fotosu bekliyoruz. Saat kaçtaudı?
Memeyle arası düzelince mochi işe yarıyor o zaman. Başlarda daha profesyonel bir makina lazım diye anlıyorum
Allah kolaylık versin. Az kaldı. En hayırlı yol ne ise ona yönlendirsin allah.
Kızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
Maşallah gözün aydınNasıl oldu doğumunuz? Kilosu tuttu mu
11i kazandibi, 12si ben, 13ü de sen olduk peş peşe

Hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün

İnşallah hanımlar hepimize güzel doğum rahat lohusalık amin
Yarın belki benim de günüm belli olur. Ben de sizinle aynı zamanlardayıö aslında

Inş düzelir araları. Inatlasarak bir yere varamazlar ki. Neyse sız en başta bebeğinizi düşünün zamanla herşey düzelir inş

Maşallah sagsaniz iyi olur sonra kullanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…