Biberondaki sütü , sıcak su dolu bir kasede ısınabilirsin sonra bileğine damlatıp sıcaklığını kontrol et, birazda araştırarak öğrenebilirsinNormal süt gibi mi ısıtmam gerek sonrasında
Teşekkür ederimBiberondaki sütü , sıcak su dolu bir kasede ısınabilirsin sonra bileğine damlatıp sıcaklığını kontrol et, birazda araştırarak öğrenebilirsin
Once altini acarsam sonrasinda da acmam gerekuyor. Bezden de tasarruf etmek lazim.Benim döngümde aynı bu şekilde sadece alt açmayı beslenmeden önce yapıyorum
Aynen boyle devam et. Senin yaptigin gibi 1 hafta dayanamazsin cocygu uykuduzluk da yorar. O uyuyunca sen de yat dinlen.Dogru olan buymus ben istedikce ver deyince herkes sıksikta emzir deyince memede kaldimdün pörsük balon gibi oldular neyse simdi emzirdim yatirdim 12.30da basladim 1de bitti bir daha 15.30da emzirmeliyim dimi? Ve cidden uyuyor mama vermeye vakit olmadi insallah bu duzen oturur..o uyuudkca bende dinlenirim vakit kalir..emzigide uyurken verdim bi sure sonra kendisi atiyo aglamadi daa...uykuya dalana kadr sanirim:)
aminn benimde Cuma’ya kadar olmazsa suni sancı verilecek 41+0 oluyorum. İnş hemencecik sıkıntısız kucaklarımıza alırız yavrularımızı.Doktordan çıktım kızlar 40+2deyim, bebiş kilo almamış aynı gözüktü ultrasonda, perşembe gününe 12sine yatış verdi suni sancı verilecek. Dua eder misiniz bana daçok heyecanlı Allah tüm annelere yardım etsin
eskiden 6 aydı. 2 yıl önce falan 3 aya indirdilerBende 6 ay diye biliyordum ama araştırdığımda
Oda sıcaklığında 3 saat , dolapta 3 gün buzlukta 3 ay kalabildiğini öğrendim
Merhaba. O zaten oyle oluyor birini emerken oburu akiyor, dolacagi kadar doldugu zaman akicak zaten, tutumu neyse göğüsunde o kadar yer kaplayacagi kadari kaliyor, akmayinca daha zor tas gibi sertlesiyor ve ateslenme, sirt agrisi filan kotu hale saliyor insani, uzulmeyin yani normal. 10dakika saga,10dakika sola gecire gecire verirseniz göğüsunuzde biri buyuk biri kucuk kalmaz gelecek zamanlarda ve tabikide her iki tarafdanda emzirince rahatlikla doya bilicek )Benimde öyle canim birini emerken mutlaka akıyor diğeri islatiyo üstümü yanıma küçük havlu alıp koyuyorum ilk gunler tas gibi zar zor sağdım hep çok sert oluncada süt zor cikiyo aslında çok dolu oluyor, bugün 13 gününüz daha yumuşak artik sagmiyorumda ama hala birini emerken diğeri akiyor
Aynen benim de öyle işte havlu ped peçete falan denedim ama hep üstüm batıyo nasıl çıkıyo anlamıyorum sana da maşallah inşallah kimseye aratmaz Rabbim bu süt meselesi çok karışık gerçekten
Aynen canım gekiyorken sağ öyle devam yesin inşallahBugün 5 günlük olduevet sağmam gerek sanırım korkuyorum da ilerde yetmicek azalıcak diye
MaşallahBebek ne kadar emerse o kadar süt oluyor, ilk kizim 1 yaşındaydı ek gıda alıyor hemde emiyordu, bağırsak enfeksiyonu gecirdi 3 gün beni öyle emdiki, emdi kustu ama sürekli başkada birşey yeyip içmedi 4. Gun iyilesti normale döndü emmesi yemek yemesi inan 5. Gun benim memeler oyle dolduki ilk gunler gibi oldu sagip sagip doktum cok sasirmistim yani ne kadar emerlerse o kadar süt oluyor o 3 gun asiri emisi tekrar sut artimina sebep oldu. Bide en onemlisi sutum az sutum yetmiyo gibi beyni yonlendirmemek gerekmis.
Bugun cocuk doktoru 6 ay dedi. Yogunbakimdaki hemsireler 3 au diyordu. Ben 9 paket sut stokladim dondurucuda. Sabah sutunu sabah. Oglen sutunu oglen. Gece sutunu de gece veriyorum. Doktor biberon degil kasikla ver dedi ama kasikla cok uzin?surer 60 cc sutu icmesi. Kafam karisik.Bende 6 ay diye biliyordum ama araştırdığımda
Oda sıcaklığında 3 saat , dolapta 3 gün buzlukta 3 ay kalabildiğini öğrendim
İnşallah herkesin bol sütü olsun hepimiz zorlanmadan bulalım inşallahAynen canım gekiyorken sağ öyle devam yesin inşallah
Süt saklama poşetleri var e bebek civilde falan
Onlarla buzluğa atarsın sıcak suda çözdürüp kullanılıyor ♥
Canim benim simdi okuyabildim yazdığını. Nasil oldun?Lohusalihi dibine kadar yasiyorum..size de oluyor mu bilmiyorum ama uyku denen bir sey yok dikisin bitis yerinde sutur kalmis kendi kendime duser dedi dun muaynnede ama nedense sag dikis yerim hala aciyo..uyku pozisyonu alamiyorum hep gergin.2 eylulden beri uyumadim diyebilirim..bana doktor 2.gun git banyo yap dedi burda goruyorum 1hafta yapmayanlar var bandajida cikarttilar benden..
Uyuyamadikca esimde yanimda horladikca bana basiyorlar..ana ogul uyku diye ölcekler..gece kaldirdim kalktii nerde diyo ne nerde diyorum cocuk girisi diyooyat yerine dedim..dusunun yani cocugun gazini nasil al diyeeksin !!! Uyku uyku uykuuuu sanki dogumu kv ve esim yapti !!!
ödem yapti ayaklarim sisti kalkamiyorum yatamiyorum bir de ustune memeler perisan..sut olsun diye emzir emzir bir hal oldum..cocuk gibi aglayasim var...kv burda ama oglunu dusundugunu daha cok gordum..hastanede bile oglum uyu uyu demesi nasil anne ozlemimi tetikleedi tarif bile edemem..sabaha kadr uyumuyorum tek basima mucadele eder gibiyim..onca seye ragmen emzirirken acidan aglarken bi tebessum ediyo kucagimdaki..
Kızlar sütünüzün olmadığını düşünerek psikoloji olarak kendinizi şartlamayın.Olumlu düşünün lütfen.Su an biri 9 biri 7 yaşında olan 2 cocugumda da çalışmama rağmen hiç süt sağmadım.Kac cc içtiler diye hiç hesaplamadım.Onlar istedikçe emzirdim.Cok şükür oğlumu 18 ay(kızıma hamile kaldığım için biraktirdim),kızımı 25 ay emzirmek nasip oldu.Onlar emdikçe güçlenecekler,emdikçe sütünüz çoğalacak.O temas çok önemli.Annelik yorucu bir olgu.Bu yüzden cennet bizim ayaklarımızın altına seriliyor.Hamilelikte gece wcye kalkarak vücut kendini uyanmalara,uykusuz kalmalara hazırlıyor.Baslarda uykusuzluk yipratsa da biz anneler gucluyuz her şeyin üstesinden geliriz evelallah.Lütfen sütüm yetmiyor diye düşünmeyin.
Ne güzel yazmışsınKızlar sütünüzün olmadığını düşünerek psikoloji olarak kendinizi şartlamayın.Olumlu düşünün lütfen.Su an biri 9 biri 7 yaşında olan 2 cocugumda da çalışmama rağmen hiç süt sağmadım.Kac cc içtiler diye hiç hesaplamadım.Onlar istedikçe emzirdim.Cok şükür oğlumu 18 ay(kızıma hamile kaldığım için biraktirdim),kızımı 25 ay emzirmek nasip oldu.Onlar emdikçe güçlenecekler,emdikçe sütünüz çoğalacak.O temas çok önemli.Annelik yorucu bir olgu.Bu yüzden cennet bizim ayaklarımızın altına seriliyor.Hamilelikte gece wcye kalkarak vücut kendini uyanmalara,uykusuz kalmalara hazırlıyor.Baslarda uykusuzluk yipratsa da biz anneler gucluyuz her şeyin üstesinden geliriz evelallah.Lütfen sütüm yetmiyor diye düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?