Biberondaki sütü , sıcak su dolu bir kasede ısınabilirsin sonra bileğine damlatıp sıcaklığını kontrol et, birazda araştırarak öğrenebilirsin
Teşekkür ederim herşeyi araştırıyorum aslında ama şu aralar pek aklım çalışmıyo aniden sezeryan olduğum için galiba sürekli bi telaş içindeyim korku doluyum bildiğim şeyleri bile unuttum sanki öyle bişey ki. Ama mutluyum sağ salim kavuştum ve şu an yanımda ona bakmak bile yetiyo kokusu gerçekten denildiği kadar varmış

Aynen boyle devam et. Senin yaptigin gibi 1 hafta dayanamazsin cocygu uykuduzluk da yorar. O uyuyunca sen de yat dinlen.

aminn benimde Cuma’ya kadar olmazsa suni sancı verilecek 41+0 oluyorum. İnş hemencecik sıkıntısız kucaklarımıza alırız yavrularımızı.
Bende 6 ay diye biliyordum ama araştırdığımda
Oda sıcaklığında 3 saat , dolapta 3 gün buzlukta 3 ay kalabildiğini öğrendim
eskiden 6 aydı. 2 yıl önce falan 3 aya indirdiler

Merhaba. O zaten oyle oluyor birini emerken oburu akiyor, dolacagi kadar doldugu zaman akicak zaten, tutumu neyse göğüsunde o kadar yer kaplayacagi kadari kaliyor, akmayinca daha zor tas gibi sertlesiyor ve ateslenme, sirt agrisi filan kotu hale saliyor insani, uzulmeyin yani normal. 10dakika saga,10dakika sola gecire gecire verirseniz göğüsunuzde biri buyuk biri kucuk kalmaz gelecek zamanlarda ve tabikide her iki tarafdanda emzirince rahatlikla doya bilicek )

Aynen benim de öyle işte havlu ped peçete falan denedim ama hep üstüm batıyo nasıl çıkıyo anlamıyorum sana da maşallah inşallah kimseye aratmaz Rabbim bu süt meselesi çok karışık gerçekten

Bebek ne kadar emerse o kadar süt oluyor, ilk kizim 1 yaşındaydı ek gıda alıyor hemde emiyordu, bağırsak enfeksiyonu gecirdi 3 gün beni öyle emdiki, emdi kustu ama sürekli başkada birşey yeyip içmedi 4. Gun iyilesti normale döndü emmesi yemek yemesi inan 5. Gun benim memeler oyle dolduki ilk gunler gibi oldu sagip sagip doktum cok sasirmistim yani ne kadar emerlerse o kadar süt oluyor o 3 gun asiri emisi tekrar sut artimina sebep oldu. Bide en onemlisi sutum az sutum yetmiyo gibi beyni yonlendirmemek gerekmis.

Kızlar sütünüzün olmadığını düşünerek psikoloji olarak kendinizi şartlamayın.Olumlu düşünün lütfen.Su an biri 9 biri 7 yaşında olan 2 cocugumda da çalışmama rağmen hiç süt sağmadım.Kac cc içtiler diye hiç hesaplamadım.Onlar istedikçe emzirdim.Cok şükür oğlumu 18 ay(kızıma hamile kaldığım için biraktirdim),kızımı 25 ay emzirmek nasip oldu.Onlar emdikçe güçlenecekler,emdikçe sütünüz çoğalacak.O temas çok önemli.Annelik yorucu bir olgu.Bu yüzden cennet bizim ayaklarımızın altına seriliyor.Hamilelikte gece wcye kalkarak vücut kendini uyanmalara,uykusuz kalmalara hazırlıyor.Baslarda uykusuzluk yipratsa da biz anneler gucluyuz her şeyin üstesinden geliriz evelallah.Lütfen sütüm yetmiyor diye düşünmeyin.

Bugün 5 günlük oldu evet sağmam gerek sanırım korkuyorum da ilerde yetmicek azalıcak diye
Aynen canım gekiyorken sağ öyle devam yesin inşallah
Süt saklama poşetleri var e bebek civilde falan
Onlarla buzluğa atarsın sıcak suda çözdürüp kullanılıyor

Maşallah aynen öyle kendimiz yapıyoruz aslında herşeyi beynimizi boş yere yormamamız lazım

Bende 6 ay diye biliyordum ama araştırdığımda
Oda sıcaklığında 3 saat , dolapta 3 gün buzlukta 3 ay kalabildiğini öğrendim
Bugun cocuk doktoru 6 ay dedi. Yogunbakimdaki hemsireler 3 au diyordu. Ben 9 paket sut stokladim dondurucuda. Sabah sutunu sabah. Oglen sutunu oglen. Gece sutunu de gece veriyorum. Doktor biberon degil kasikla ver dedi ama kasikla cok uzin?surer 60 cc sutu icmesi. Kafam karisik.

Aynen canım gekiyorken sağ öyle devam yesin inşallah
Süt saklama poşetleri var e bebek civilde falan
Onlarla buzluğa atarsın sıcak suda çözdürüp kullanılıyor ♥
İnşallah herkesin bol sütü olsun hepimiz zorlanmadan bulalım inşallah tavsiyeler için çok teşekkür ederim

Canim benim simdi okuyabildim yazdığını. Nasil oldun?
seni oyle iyi anliyorum ki.. benim de sismisti ayarlarim ilk defa bu kadar sis gordum hatta doktoruma yazdim 2 3 haftada duzelir bol bol su ic istirahat et dedi. Suyu biraz daha arttirdim indi sanki hafiften.
Benim de dikisimin sag tarafinda sanki bant yapismis da cekiyomus gibi bi his var. Bi de iceride de ayni sekilde bi his. Sanki biraz gerinsem tekrar ayrilcakmis gibi. Memeler icin kalkan kullanmaya basladim ben bir de bi ablam tahin yagi onermisti denemedim daha onu. Saglik ocagina gitmediysen gittiginde emzirmeni bir goster istersen yanlislik varsa duzeltsinler ondan da yara oluyormus ya ,) bir de hemşire bir arkadasim evicap diye yumuşak kapsul olan e vitaminini onerdi. Siringayla cekip göğsüne suruyormussun o da iyi geliyormus yaralara

bende emzirdikten sonra emzigi veriyorum ama öğüyor bu sefer emdiği sütü kusmaya çalışıyor. bi yandan da emzige alıssın istiyorum napsam ki? Plm123 E Elwing6
hic bilmiyorumki benim ki verir vermez aldi surekli cokcokladigi icin..bende memeyi birakir mi diye korkuyorum ama doktorda ven oneriyorum deyince biraz daha rahatladim..

❤ ne guzel yazmissin

Ne güzel yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…