Inş kolay güzel bir doğumunuz olur

Merhaba kızlar biliyosunuz benim kızçenin gelmeye niyeti yok bende 40+5 im doktorum yarına yatışımı verdi sabah suni sancıyla deneyecek sonrasında açılmam olmazsa sezeryan olacakmış bana dua edin lütfen
Inş güzel kolay bir doğumunuz olur. Ben de yarın sezeryan olacağım

Kızlar kakalı kıyafetler icin önereceginiz deterjan leke cıkarıcı vs var mı
Henüz bir kere sınandık ama yetti önlemini almam lazım
Beyaz sabunla önişlem yapıyorum. Sonra bir leğenin içine atıyorum. Üstüne sıcak su ve deterjan döküyorum. Bir kaç saat öyle beklettikten sonra makinaya atıyorum. Leke meke kalmıyor.

Inş güzel kolay bir doğumunuz olur

Gerçekten öyle insan ne yapacağını şaşırıyor bi de ağlamasına hiç dayanamıyorum hamileyken de çok duygusallaştırmıştı beni ama şimdi daha başka sürekli ona bakıp ağlayasım geliyo annemgil kızıyo geçen gün sarılık için kanını aldılar o ağladı ben ağladım inan hiç dayanamıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum hemşire bile kızdı sütün gidecek sürekli ağlama böyle diye ama elimde olsa zaten ağlamam lohusalığı da bi değişik yaşıyorum anlayacağın Rabbim onları korusun acılarını göstermesin ve hep doysunlar inşallah

Maşallah sagsaniz iyi olur sonra kullanırsınız
Sağdıktan sonra ne yapacağımı bilmediğim için ertelemiştim ama arkadaşların da tavsiyesi üzerine bugün itibariyle başladım inşallah güzel sonuçlar alırım teşekkür ederim buradaki herkes iyiki var

Kızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
hayırlı olsun gözünüz aydın.
11i kazandibi, 12si ben, 13ü de sen olduk peş peşe

Hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün

İnşallah hanımlar hepimize güzel doğum rahat lohusalık amin ❤
ayy hadi sıkıntısız kolay doğumlarımız olsun hepimizin
aminn çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah
Inş güzel kolay bir doğumunuz olur
Çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah

Bence de mamayı yavaş yavaş kesmek lazım birden kesmeyi denedim facia oldu sütüm var ama arkadaşların dediği gibi göğüslerimden akarcasına değil, sıktığım zaman iplik gibi fışkırıyor o kadar. Bebiş emdikten sonra sağıyorım 20 dk maksimum 30 cc çıkıyor. Sanırım sütünün akışı yoğun olmadığı için bebiş emebildiği süre zarfında yeterli süt alamıyor. Mamayı azaltıp emzirmeyi ve Sağmayı çoğaltarak deniyorum bakalım inşallah şu mama olayı biter. Biberon vermediğim için çok zor oluyor. Emziği de bebişin ağlamaktan çılgına döndüğü zamanlar olursa o zaman bana vakit kazandırsın diye veriyorum ama 5-10 dk emip atıyor. Benin kız emip mama yediyse sorunsuz uyuyor, bizim sorun mamayı bırakmamak (sadece sütle doymaması)

Evet günümüz aynı benim de plasenta 38de yaşlanmaya başlamış demişti, artık yetmiyor bebişe galiba gün alırsanız söyleyin yarın hayırlısı olsun hakkımızda
Inş kolay güzel bir doğumunuz olur
İnşallah sizin de, Allah yardımcınız olsun

Makat gelisliydi ben daha karar vermeye çalışırken dogum yoluna girmeye çalışınca acil sezeryan olduk kilosu 1 hafta önce 2900 du 3150 oldu fark olmadi yani

hayırlı olsun gözünüz aydın.
ayy hadi sıkıntısız kolay doğumlarımız olsun hepimizin
aminn çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah

Çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah
Teşekkürler hepberaber insallah

İyi akşamlar Doğum yapan tecrübeli annelerle sormak istiyorum 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var bu akşam biraz daha şiddetli ve sırtım da ağrımaya başladı. Bu bir kasılma şeklinde değil yani öyle süre tutabileceğim şekilde sancım yok. Bu yaşadığım şey doğum belirtisi ya da başlangıcı vs. Olabilir mi? 39+0 dayım

Canım emzirip süt takviye yaptığım zaman saat başı mama verdiğimde 2buçuk saatte bir besliyorum ama değişiyo tabi mama 45cc içiyor baZen daha fazla 60cc de oluyor
Canım takma kafana bu kadar yeterki sağlıklı olsunlar benimse sütüm sıktığım zaman ip gibi geliyo mama da yiyor mamayı kesersem doymayacağını biliyorum kilo alamamaları daha üZücü değilmi ben çok üzülüyordum dr ye girtiğimizde bira daha kilo kaybediyordu doktor mamayı kısıtlama doymuyorsa ver ne kadar istiyorsa okadar ver dedi bende dediği gibi yaptım kilo almaya başladı daha toparladı bence sende takma kafana ne kadar istiyorsa ver aç kalması daha kötü inan kızımıda böyle büyüttüm sütüm ilk bebeğimdede azdı.

Kızlar kakalı kıyafetler icin önereceginiz deterjan leke cıkarıcı vs var mı
Henüz bir kere sınandık ama yetti önlemini almam lazım
Ben önce sabun tozu ve sıcak su ile elimde çitiledim sonra sabun tozu ile yıkattım ama yine de hafif leke kalmış. Bi dahakine daha uzun programda yıkatıcam. Grean clean bebek leke çıkarıcısı vardı ama kimi memnun kalmış kimi hiç beğenmemiş onda almamıştım ben.

Birebir aynisi insalah cabuk gecer su surec

Beni emmeyi bırakmasından korktuğum için biberon almadım, mamayı enjeksiyon ile göğsümden veriyorum. Bu sayede beni de emmeye başladı sütüm arttı ama çok zor oluyor o yüzden mamadan kurtulmak istiyorum. Yoksa mama kötü, mama pis kafasında değilim; sütü olmayan - az olan napsın mecbur mama vericek. Benim kız da mama sayesinde sarılığı kolayca atlattı, çok güzel kilo aldı. %100 emin olsam biberon alınca beni emmeyi bırakmayacağından o zaman mama vermek de dert olmayacak. Ama şuan risk almak istemiyorum, emmeye yeni yenş alıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…