Inş kolay güzel bir doğumunuz olurDoktordan çıktım kızlar 40+2deyim, bebiş kilo almamış aynı gözüktü ultrasonda, perşembe gününe 12sine yatış verdi suni sancı verilecek. Dua eder misiniz bana daçok heyecanlı Allah tüm annelere yardım etsin
Inş güzel kolay bir doğumunuz olur. Ben de yarın sezeryan olacağımMerhaba kızlar biliyosunuz benim kızçenin gelmeye niyeti yok bende 40+5 im doktorum yarına yatışımı verdi sabah suni sancıyla deneyecek sonrasında açılmam olmazsa sezeryan olacakmış bana dua edin lütfen
Beyaz sabunla önişlem yapıyorum. Sonra bir leğenin içine atıyorum. Üstüne sıcak su ve deterjan döküyorum. Bir kaç saat öyle beklettikten sonra makinaya atıyorum. Leke meke kalmıyor.Kızlar kakalı kıyafetler icin önereceginiz deterjan leke cıkarıcı vs var mı
Henüz bir kere sınandık ama yetti önlemini almam lazım
Inş güzel kolay bir doğumunuz olurDr nst ye baktı. Bebek gayet sağlıklı. Cuma’ya kadar bekleyebiliriz dedi. Ama istersen suni sancıyla başlatalım Doğumu dedi. Bende hayır dedim. Cuma’ya kadar Doğumu başlatacak her şeyi yapıcam. Yoksa Cuma yatış yapıyorum Kızlar.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşKızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
Gerçekten öyle insan ne yapacağını şaşırıyor bi de ağlamasına hiç dayanamıyorum hamileyken de çok duygusallaştırmıştı beni ama şimdi daha başka sürekli ona bakıp ağlayasım geliyo annemgil kızıyo geçen gün sarılık için kanını aldılar o ağladı ben ağladım inan hiç dayanamıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorumTabi sende haklısın , birde bebek ağlayınca insan çaresiz hissediyor eli ayağına dolaşıyoriyi ki burası varda birbirimize destek olabiliyoruz , ama herkesin bebeği farklı burda soruyorsam da doğrusunu uzmanından duymak yada okumak istiyor insan bazen gerçekten bebek kokusu herşeyi unutturuyor onlar iyi ve tok olsun yeterki
Sağdıktan sonra ne yapacağımı bilmediğim için ertelemiştim ama arkadaşların da tavsiyesi üzerine bugün itibariyle başladım inşallah güzel sonuçlar alırımMaşallahsagsaniz iyi olur sonra kullanırsınız
hayırlı olsun gözünüz aydın.Kızlar dün akşam dogum yaptım bende :)
ayy hadi sıkıntısız kolay doğumlarımız olsun hepimizin11i kazandibi, 12si ben, 13ü de sen olduk peş peşe
Hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün
İnşallah hanımlar hepimize güzel doğum rahat lohusalık amin ❤
aminn çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallahEliyle kendini uyandırıyorsa çok sıkı olmayan kundak deneyebilirsiniz.
Ahh canımm keşke yanında olsam da sana sarılsaydımm
Ben de 40+1 im plasenta yaşlanmış ve bu hafta sadece 100 gr kilo almış. Artık dışarda olması içerde olmasından daha faydalı gibi.
Size de kolaylıklar diliyorum. Belki yarın ben de doktor kontrolüne gittiğimde gün alırım.
Heycanla bebeiş fotosu bekliyoruz. Saat kaçtaudı?
Memeyle arası düzelince mochi işe yarıyor o zaman. Başlarda daha profesyonel bir makina lazım diye anlıyorum
Allah kolaylık versin. Az kaldı. En hayırlı yol ne ise ona yönlendirsin allah.
Maşallah gözün aydınNasıl oldu doğumunuz? Kilosu tuttu mu
Yarın belki benim de günüm belli olur. Ben de sizinle aynı zamanlardayıö aslında
Çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallahInş güzel kolay bir doğumunuz olur
Bence de mamayı yavaş yavaş kesmek lazım birden kesmeyi denedim facia olduKizlar bende simdi doktordan geldim..arayi actin mi dedi hayir siklasti emzirme dedim..öyle bir emzirme sekli yok dedi..gercektende dün o kadar kötüydüm ki..surekli memedeydi..sen ne ara besleyecek ne ara beyin prolaktin hormonu salgilayacak ne ara gogusun sut uretecek dedi..tükenirsin bir kere devamli yetemezsin , kilo almaz kilo kaybeder sıksık emzirmede dedi gercektende oyle olmus..2 saatte bir emzirirken 1gunde 30gr almisti simdi 20ye dusmus gunluk aldiigi gram..
Saglik ocagindaki doktor ise bebek odakli olacak ne zaman isterse bebek emzir demisti..böyle bir sey yok diyor doktoronlar zaten atanamadigi omicin orda diyede ekledi simdi bir listr istedi benden..saatli ne kadar sure emdigini not alacaksmisim mama vermeyi hic istemiyoruz tabii ama yavas yavas kesecegiz dedi ve emzirme sureleri sıklasmak yerine seyreklesecek dedi..emzigi sordum ben öneriyorum dedi ShinSeGi
Evet günümüz aynı benim de plasenta 38de yaşlanmaya başlamış demişti, artık yetmiyor bebişe galibaBen de 40+1 im plasenta yaşlanmış ve bu hafta sadece 100 gr kilo almış. Artık dışarda olması içerde olmasından daha faydalı gibi.
Size de kolaylıklar diliyorum. Belki yarın ben de doktor kontrolüne gittiğimde gün alırım.
Yarın belki benim de günüm belli olur. Ben de sizinle aynı zamanlardayıö aslında
İnşallah sizin de, Allah yardımcınız olsunInş kolay güzel bir doğumunuz olur
Makat gelisliydi ben daha karar vermeye çalışırken dogum yoluna girmeye çalışınca acil sezeryan olduk kilosu 1 hafta önce 2900 du 3150 oldu fark olmadi yaniEliyle kendini uyandırıyorsa çok sıkı olmayan kundak deneyebilirsiniz.
Ahh canımm keşke yanında olsam da sana sarılsaydımm
Ben de 40+1 im plasenta yaşlanmış ve bu hafta sadece 100 gr kilo almış. Artık dışarda olması içerde olmasından daha faydalı gibi.
Heycanla bebeiş fotosu bekliyoruz. Saat kaçtaudı?
Memeyle arası düzelince mochi işe yarıyor o zaman. Başlarda daha profesyonel bir makina lazım diye anlıyorum
Allah kolaylık versin. Az kaldı. En hayırlı yol ne ise ona yönlendirsin allah.
Maşallah gözün aydınNasıl oldu doğumunuz? Kilosu tuttu mu
Teşekkürlerhayırlı olsun gözünüz aydın.
ayy hadi sıkıntısız kolay doğumlarımız olsun hepimizin
aminn çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah
Çok teşekkür ederim. Hepimizin inşallah
Amin canım saolasinGözün aydın canim hayırlı olsun
Saolasin allah razı olsunAllah'ım sağlık sıhhat versin ikinize degözün aydın olsun ❤
Canım emzirip süt takviye yaptığım zaman saat başı mama verdiğimde 2buçuk saatte bir besliyorum ama değişiyo tabi mama 45cc içiyor baZen daha fazla 60cc de oluyorPeki ne sıklıkta emziriyorsun? Ne sıklıkta sağım yapıyorsun? Mamayı ne kadar veriyorsun? Ben de bu şekilde bi düzen kurmak istiyorum, doğaçlama gidince olmuyor çocuk çok acıktıysa bu sefer basıyor yaygarayı.
Canım takma kafana bu kadar yeterki sağlıklı olsunlar benimse sütüm sıktığım zaman ip gibi geliyo mama da yiyor mamayı kesersem doymayacağını biliyorum kilo alamamaları daha üZücü değilmi ben çok üzülüyordum dr ye girtiğimizde bira daha kilo kaybediyordu doktor mamayı kısıtlama doymuyorsa ver ne kadar istiyorsa okadar ver dedi bende dediği gibi yaptım kilo almaya başladı daha toparladı bence sende takma kafana ne kadar istiyorsa ver aç kalması daha kötü inan kızımıda böyle büyüttüm sütüm ilk bebeğimdede azdı.Bence de mamayı yavaş yavaş kesmek lazım birden kesmeyi denedim facia oldusütüm var ama arkadaşların dediği gibi göğüslerimden akarcasına değil, sıktığım zaman iplik gibi fışkırıyor o kadar. Bebiş emdikten sonra sağıyorım 20 dk maksimum 30 cc çıkıyor. Sanırım sütünün akışı yoğun olmadığı için bebiş emebildiği süre zarfında yeterli süt alamıyor. Mamayı azaltıp emzirmeyi ve Sağmayı çoğaltarak deniyorum bakalım inşallah şu mama olayı biter. Biberon vermediğim için çok zor oluyor. Emziği de bebişin ağlamaktan çılgına döndüğü zamanlar olursa o zaman bana vakit kazandırsın diye veriyorum ama 5-10 dk emip atıyor. Benin kız emip mama yediyse sorunsuz uyuyor, bizim sorun mamayı bırakmamak (sadece sütle doymaması)
Ben önce sabun tozu ve sıcak su ile elimde çitiledim sonra sabun tozu ile yıkattım ama yine de hafif leke kalmış. Bi dahakine daha uzun programda yıkatıcam. Grean clean bebek leke çıkarıcısı vardı ama kimi memnun kalmış kimi hiç beğenmemiş onda almamıştım ben.Kızlar kakalı kıyafetler icin önereceginiz deterjan leke cıkarıcı vs var mı
Henüz bir kere sınandık ama yetti önlemini almam lazım
Birebir aynisiBence de mamayı yavaş yavaş kesmek lazım birden kesmeyi denedim facia oldusütüm var ama arkadaşların dediği gibi göğüslerimden akarcasına değil, sıktığım zaman iplik gibi fışkırıyor o kadar. Bebiş emdikten sonra sağıyorım 20 dk maksimum 30 cc çıkıyor. Sanırım sütünün akışı yoğun olmadığı için bebiş emebildiği süre zarfında yeterli süt alamıyor. Mamayı azaltıp emzirmeyi ve Sağmayı çoğaltarak deniyorum bakalım inşallah şu mama olayı biter. Biberon vermediğim için çok zor oluyor. Emziği de bebişin ağlamaktan çılgına döndüğü zamanlar olursa o zaman bana vakit kazandırsın diye veriyorum ama 5-10 dk emip atıyor. Benin kız emip mama yediyse sorunsuz uyuyor, bizim sorun mamayı bırakmamak (sadece sütle doymaması)
Beni emmeyi bırakmasından korktuğum için biberon almadım, mamayı enjeksiyon ile göğsümden veriyorum. Bu sayede beni de emmeye başladı sütüm arttı ama çok zor oluyor o yüzden mamadan kurtulmak istiyorum. Yoksa mama kötü, mama pis kafasında değilim; sütü olmayan - az olan napsın mecbur mama vericek. Benim kız da mama sayesinde sarılığı kolayca atlattı, çok güzel kilo aldı. %100 emin olsam biberon alınca beni emmeyi bırakmayacağından o zaman mama vermek de dert olmayacak. Ama şuan risk almak istemiyorum, emmeye yeni yenş alıştı.Canım emzirip süt takviye yaptığım zaman saat başı mama verdiğimde 2buçuk saatte bir besliyorum ama değişiyo tabi mama 45cc içiyor baZen daha fazla 60cc de oluyor
Canım takma kafana bu kadar yeterki sağlıklı olsunlar benimse sütüm sıktığım zaman ip gibi geliyo mama da yiyor mamayı kesersem doymayacağını biliyorum kilo alamamaları daha üZücü değilmi ben çok üzülüyordum dr ye girtiğimizde bira daha kilo kaybediyordu doktor mamayı kısıtlama doymuyorsa ver ne kadar istiyorsa okadar ver dedi bende dediği gibi yaptım kilo almaya başladı daha toparladı bence sende takma kafana ne kadar istiyorsa ver aç kalması daha kötü inan kızımıda böyle büyüttüm sütüm ilk bebeğimdede azdı.
İnşaallah canım. İnanılmaz sabrediyorum, çabalıyorum sonu güzel olur inşallahBirebir aynisiinsalah cabuk gecer su surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?