Ağlamasına bende hiç dayanamıyorumGerçekten öyle insan ne yapacağını şaşırıyor bi de ağlamasına hiç dayanamıyorum hamileyken de çok duygusallaştırmıştı beni ama şimdi daha başka sürekli ona bakıp ağlayasım geliyo annemgil kızıyo geçen gün sarılık için kanını aldılar o ağladı ben ağladım inan hiç dayanamıyorum kendimi çok çaresiz hissediyorumhemşire bile kızdı sütün gidecek sürekli ağlama böyle diye ama elimde olsa zaten ağlamam lohusalığı da bi değişik yaşıyorum anlayacağın Rabbim onları korusun acılarını göstermesin ve hep doysunlar inşallah
Aynı durum bende de söz konusu . Bende 39+0 ım arada kasılmalarda oluyor ama hala ne nişan ne su gelmesi hiç bişey yok .İyi akşamlarDoğum yapan tecrübeli annelerle sormak istiyorum 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var bu akşam biraz daha şiddetli ve sırtım da ağrımaya başladı. Bu bir kasılma şeklinde değil yani öyle süre tutabileceğim şekilde sancım yok. Bu yaşadığım şey doğum belirtisi ya da başlangıcı vs. Olabilir mi? 39+0 dayım
Genel anestezi mi oldunuz?Makat gelisliydi ben daha karar vermeye çalışırken dogum yoluna girmeye çalışınca acil sezeryan olduk kilosu 1 hafta önce 2900 du 3150 oldu fark olmadi yani
Gerçek Doğum sancısını kesin anlarsın diyorlar ama ilk doğumum olacağı için her Ağrıda acaba başladı mı diye düşünüyorumAynı durum bende de söz konusu . Bende 39+0 ım arada kasılmalarda oluyor ama hala ne nişan ne su gelmesi hiç bişey yok .
Ben de 13 eylul Cumaya gun aldim. Hadi bakalim hayirlisiEvettskler amin
Bende bendeGerçek Doğum sancısını kesin anlarsın diyorlar ama ilk doğumum olacağı için her Ağrıda acaba başladı mı diye düşünüyorum
Benimde akşam saatleri hatta geçen gece kasılmalardan ağladım nasıl doğurucam diye . Cuma günü kontrolüm var eğer cumaya kadar kendi gelmezse büyük ihtimal yatırıcak suni sancı alıcam .
Dr a gittim bugün içim rahat etmedi hazır bbeğinde konetolu varken normal dedi batikonşa temizle kuru tut dedi duş alabilirsin dedi duştan sonra kurutma öakinasıyla kurut dediBenimde hafif kan vardı a bişey dikişlerim bitimi batikonla kuru tut dedi duş alabilirsin demişmiydi sana de
Allah kolaylık versin canım hurma ye mutlaka ben yediğim de arttığını gördümBenimde akşam saatleri hatta geçen gece kasılmalardan ağladım nasıl doğurucam diye . Cuma günü kontrolüm var eğer cumaya kadar kendi gelmezse büyük ihtimal yatırıcak suni sancı alıcam .
benim de ara ara belim bacağa vuran ağrıBenim de akşam saatlerinde oluyordu daha çok ama 2 gündür gün içinde de oluyor adet ağrısı gibi ağrım
Yiyorum bugün 7 tane yedim .Allah kolaylık versin canım hurma ye mutlaka ben yediğim de arttığını gördüm
Canım doktor bana lansinohun biberonunu önerdi Ben veriyorum çok zorlanıyodum ve geçen hafta çok yıprandım sende deneyebilirsin Lansinohun biberonundan alıpBeni emmeyi bırakmasından korktuğum için biberon almadım, mamayı enjeksiyon ile göğsümden veriyorum. Bu sayede beni de emmeye başladı sütüm arttı ama çok zor oluyor o yüzden mamadan kurtulmak istiyorum. Yoksa mama kötü, mama pis kafasında değilim; sütü olmayan - az olan napsın mecbur mama vericek. Benim kız da mama sayesinde sarılığı kolayca atlattı, çok güzel kilo aldı. %100 emin olsam biberon alınca beni emmeyi bırakmayacağından o zaman mama vermek de dert olmayacak. Ama şuan risk almak istemiyorum, emmeye yeni yenş alıştı.
Aynısını banada söyledi duş al ama iyice kurut dedi ıslak kalmasın dediDr a gittim bugün içim rahat etmedi hazır bbeğinde konetolu varken normal dedi batikonşa temizle kuru tut dedi duş alabilirsin dedi duştan sonra kurutma öakinasıyla kurut dedi
Canım rahim ağzı inceliyor yaşadığın adet ağrısı o yüzdendir. Nasıl anlatsam, doğum sancısı tür olarak adet ağrısı gibi yani hissettiğin bölgeler acısından fakat ağrısı daha farklı. Yani derlerdi de sinir olurdum ama gerçekten anlıyorsun doğum sancısı gelinceGerçek Doğum sancısını kesin anlarsın diyorlar ama ilk doğumum olacağı için her Ağrıda acaba başladı mı diye düşünüyorum
Canim benimki hem biberondan hem benden emiyor. Bence bu kadar korkma biberondan. Yeni nesil biberonlar gercekten basarili. Brn avent'ten cok memnunum. Hatta biberonla vermek daha cok hosuma gidiyor cunku antikolik oldugu icin gaz yapmiyor. Ama memeden icince gaz oluyor. Ben de artik geceleri sutumu sagip oyle vermeyi dusunuyorum cunku gece emzirmek cok yorucu oluyor. Bir saat kaliyor memede. Sagarak sutum bir gunde bile artti. Dun iki memeden 40-60 arasi cikarken bugun kotu beslenmeme ragmen tek memeden 90-100 cikti. Sagmayi ihmal etme, gercekten sut artiriyor.Beni emmeyi bırakmasından korktuğum için biberon almadım, mamayı enjeksiyon ile göğsümden veriyorum. Bu sayede beni de emmeye başladı sütüm arttı ama çok zor oluyor o yüzden mamadan kurtulmak istiyorum. Yoksa mama kötü, mama pis kafasında değilim; sütü olmayan - az olan napsın mecbur mama vericek. Benim kız da mama sayesinde sarılığı kolayca atlattı, çok güzel kilo aldı. %100 emin olsam biberon alınca beni emmeyi bırakmayacağından o zaman mama vermek de dert olmayacak. Ama şuan risk almak istemiyorum, emmeye yeni yenş alıştı.
Bence olabilir doktorunuzla görüşün benceİyi akşamlarDoğum yapan tecrübeli annelerle sormak istiyorum 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var bu akşam biraz daha şiddetli ve sırtım da ağrımaya başladı. Bu bir kasılma şeklinde değil yani öyle süre tutabileceğim şekilde sancım yok. Bu yaşadığım şey doğum belirtisi ya da başlangıcı vs. Olabilir mi? 39+0 dayım
Siz de sağlıkla kucaklayın insBen de 13 eylul Cumaya gun aldim. Hadi bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?