Ağlamasına bende hiç dayanamıyorum bende hiç dayanamıyorum göbeğine dezenfekte için sprey sıkıyoruz ağlıyor ya ben kendimden geçiyorum hemen emzireyim sussun istiyorum boncuk göz Benin ki yarın 14 günlük oluyor ben ilk hafta çok ağlamaklıydım bu hafta bir tık daha iyiyim

Aynı durum bende de söz konusu . Bende 39+0 ım arada kasılmalarda oluyor ama hala ne nişan ne su gelmesi hiç bişey yok .

Aynı durum bende de söz konusu . Bende 39+0 ım arada kasılmalarda oluyor ama hala ne nişan ne su gelmesi hiç bişey yok .
Gerçek Doğum sancısını kesin anlarsın diyorlar ama ilk doğumum olacağı için her Ağrıda acaba başladı mı diye düşünüyorum

Gerçek Doğum sancısını kesin anlarsın diyorlar ama ilk doğumum olacağı için her Ağrıda acaba başladı mı diye düşünüyorum
Bende bende ama bugün nst ilk defa sancı çıktı ve ben hissettim nasıl bişey olduğunu. Karnında toplandığında baya kasıp kasıklarına ve karnına ağrı giriyorsa sancıymış. Kasılmalar ve ağrı sıklaşırsa dakika tut dediler. Ona göre anlayacağız heralde

N ncskn
ben 38deyim ama bende de var
bu sabah öğlene kadar hareket etmedi beni çıldırttı benim ağrı ve kasılmalar genellikle aksam saatleri
Benimde akşam saatleri hatta geçen gece kasılmalardan ağladım nasıl doğurucam diye . Cuma günü kontrolüm var eğer cumaya kadar kendi gelmezse büyük ihtimal yatırıcak suni sancı alıcam .

Benimde hafif kan vardı a bişey dikişlerim bitimi batikonla kuru tut dedi duş alabilirsin demişmiydi sana de
Dr a gittim bugün içim rahat etmedi hazır bbeğinde konetolu varken normal dedi batikonşa temizle kuru tut dedi duş alabilirsin dedi duştan sonra kurutma öakinasıyla kurut dedi

Canım doktor bana lansinohun biberonunu önerdi Ben veriyorum çok zorlanıyodum ve geçen hafta çok yıprandım sende deneyebilirsin Lansinohun biberonundan alıp
Dr a gittim bugün içim rahat etmedi hazır bbeğinde konetolu varken normal dedi batikonşa temizle kuru tut dedi duş alabilirsin dedi duştan sonra kurutma öakinasıyla kurut dedi
Aynısını banada söyledi duş al ama iyice kurut dedi ıslak kalmasın dedi

Tüm sayfaları okuyamadım kızlar belki sorulmuştur ama bizim oğlan iyice memeci oldu meme olmadan uyumuyor. Emzik versek memeden soğur mu korkuyorum da bir yandan. Baya göğüs uçlarım sızlıyor

Canım rahim ağzı inceliyor yaşadığın adet ağrısı o yüzdendir. Nasıl anlatsam, doğum sancısı tür olarak adet ağrısı gibi yani hissettiğin bölgeler acısından fakat ağrısı daha farklı. Yani derlerdi de sinir olurdum ama gerçekten anlıyorsun doğum sancısı gelince

Canim benimki hem biberondan hem benden emiyor. Bence bu kadar korkma biberondan. Yeni nesil biberonlar gercekten basarili. Brn avent'ten cok memnunum. Hatta biberonla vermek daha cok hosuma gidiyor cunku antikolik oldugu icin gaz yapmiyor. Ama memeden icince gaz oluyor. Ben de artik geceleri sutumu sagip oyle vermeyi dusunuyorum cunku gece emzirmek cok yorucu oluyor. Bir saat kaliyor memede. Sagarak sutum bir gunde bile artti. Dun iki memeden 40-60 arasi cikarken bugun kotu beslenmeme ragmen tek memeden 90-100 cikti. Sagmayi ihmal etme, gercekten sut artiriyor.

Bugun benimki altini degistirirken yaygarayi kopartti. Sakinlestirmek icin kucagima aldim. Oyle bir sigindi ki goguslerime. Aninda sustu. Gozlerinde huzuru gordum. Minnos minnos cevirdi gozlerini. O da anlamaya calisir gibi. Dakikalarca sessizce bakindi. Yuzunde huzur ifadesiyle. Ben hic boyle bir sevgi boyle bir bag gormemistim. Alip icime sokasim geldi. Ne harika bir seymis evlat.

Bence olabilir doktorunuzla görüşün bence

Kızlar bebeğim bugün 6 günlük ve sarılık değeri 20 çıktı, çok üzüldüm çok ağladım, keşke daha sık emzirseydim diye eşimle aramızda ABO kan uyuşmazlığı varmış, bunu da ilk defa duydum. Hemşire beni öyle korkuttu ki iyice üzülüp gerildim yok burada durmak istemez çok sıcak gelebilir yok derisi kızarabilir dökülebilir yok gözlerine ışık gelirse körlüğe kadar gidebilir falan... Neyse ki sonra diğer hemşire içimi rahatlattı. İlk başlarda çocuk durmuyordu da şimdi şükürler olsun uyuyor, demek ki içerideki ısı öyle aşırı değil. Yarın sabaha düşer mi ne dersiniz, inşallah 1 gece daha kalmamız gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…