Kızlar buraya hiç bakamadım, gündüz gelen giden bitmiyor, gece de bebeğin bakımı sağolsun, çok yoruldum. Bugün 4 posta misafir geldi. Annem de yarın memlekete dönüyor, en azından bebeğin yanında duruyordu, bana destek oluyordu, ama o da düzenini özledi.

En geç öğlene düşer canım merak
etme. Biraz döküntü oluyor ama ciddi seviyede değil

Misafirler niye bu kadar aceleci anlamıyorum ki bebek mi kaçıyor

Topuk kanı aldırdım dün babası tuttu sen dayanamıyosun dışarda bekle dedi dışardan yine sesini duydum başladım ağlamaya ne kadar zor bişeymiş annelerimiz nasıl dayandı merak ediyorum en ufak şeyde hemen tedirgin oluyorum üzülüyorum gerçekten Allah'ım hepimize dayanma gücü versin zor günlerimizi hemen atlatalım inşallah umarım ben de şu ağlamaklı halimden kurtulurum bir an önce

Gece gece güldüm sizi de güldüreyim
Eşim kayınvalide içerde uyurken kapı fln açık , beni çok özlediğini söyledi ve niyeti bozdu ilk başta göğüslerimi elledi aventin Kalkan’larıyla karşılaştı , taş gibi neyse dikişim var deyip kaçmaya çalıştım ama kurtulamadım , gülme krizine girdim bir taraftan kayınvalide duymasın diye uğraştım neyseki duymadı. Sorum şu yarın 14 günlük oluyor bebeğim, sezeryan sonrası birliktelik için erken mi korkmadım değil yanı kanama yok denecek kadar az , benim normalde adet olurkende çok az olurdu
Daha dün bebek için alınacakları konuşuyorduk , sonra nasıl doğacak nezaman gelecek derken doğurduk nerdeyse 2.ci gelecek gece gece müstehçen oldu biraz affedin

Topuk kanı beni de mahvetti minicik kuzular ya kıyamam

6 hafta beklemeniz lazim. Sadece kanamayla ilgili bi durum degil sanirim. Rahmin kendini toplmasi lazim.

Lohusayken birliktelik oluyo muydu diye sordum kendime mesajı okuyunca gerçi benim kocam kaç aydır yok hamileyken de unuttum o işleri şimdi de daha 5 günlük olduk yaklaşamıyo yazık çocuğunu görmeye zar zor gelebildi zaten benden de bi fayda yok ailesinin yanına kaçacak adam yarın dayanamıyomuş ve daha şimdiden ikinciyi hemen yapalım beraber büyüsünler demeye başladı ben şok geçiriyorum adamın bu hallerine onlar da sendrom falan mı yaşıyor acaba bizim gibi bilemedim

Kızlar ikidir sağlık ocağından arıyolar topuk kanı in bende hastanede aldırdık dedim birdaha gerek varmı dedi hemşireye evwt gerekli mutlaka dedi ikinci daha net çıkıyo tahlili dedi bende ne yapacağımı şaşırdım götürmek istemiyorum ikinci kez canı yanacak diye sizler aldırsınızmı ikinci topuk kanını?

Amin hepimizin yavrusunu Rabbim tüm kötülüklerden korusun
Ameliyat masasında cok dua ettim insallah sizede ulasırda yarın yavrunuzu alır götürürsünüz evinize ❤
Çok teşekkür ederim, dua eden herkesten allah razı olsun. Çok şükür taburcu oldu oğlum, şimdi annemin evindeyiz. Biraz zorlu ama güzel geçiyor zamanım

Inş çabucak düşer değeri. Allah yardımcınız olsun

Hiç istemememe rağmen mama verdim, kaşıkla. Ama olacak gibi değil, sanki hava yuttu öyle. Sanırım yarın biberon alıcam, zaten yoğun bakımda da kullanmışlar.

Sütünü sağan anneler, ne ile yapıyosunuz? Benimki ya sürekli memede ya da uykusu ağır basıyo asla almıyo memeyi, sağmam gerek sanırım.

Bi de benimki öğlen 4ten beri yani 12 saattir doğru düzgün uyumadı, deliricem artık. Tavsiyesi olan?

Bebek bir müddet anne sütü ile aldıktan sonra bazı testler daha net sonuç veriyor diye hatirliyorum bence kesinlikle sağlık ocağında da aldırın bebeğinizin iyiliği için sonuçta

Çok teşekkür ederim, dua eden herkesten allah razı olsun. Çok şükür taburcu oldu oğlum, şimdi annemin evindeyiz. Biraz zorlu ama güzel geçiyor zamanım
Gözünüz aydın çok güzel günleriniz olsun ins

Misafirler niye bu kadar aceleci anlamıyorum ki bebek mi kaçıyor
Bir bilsem. Geçmiş olsuna geliyorlarmış, bir de mevlüde gelirlermiş. Mevlüt yapıyor musun ya da bizi davet edecek misin diye soran yok. Annem gidince yatak odama geçicem bir müddet hem ameliyat yerimin sağlığı, hem de ruh sağlığım için. En azından oraya gelip oturamazlar.

Bizim kaç kez alındı görsen Evet canı yanıyor ama sağlık için diyoruz.

Yaa maşallah size, ne güzel anlatmışsın, bi doğursaydım ben de çok merak ediyorum nasıl bir duygu. Allah hiç ayırmasın sizi
Hiç bilgim yok, ama şifa diliyorum çok ama çok geçmiş olsun
Yuhh ya bu kadar da olur mu, daha kaç gün oldu doğum yapalı. Senin yerinde olsam hiç kalkmam yataktan. Gelen napıyosa yapsın

Evet canim 2 kez aliyorlar

Canim ben de en az 6 hafta diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…