Benimki yogun bakimda yattigi icin iki kez almislar topuk kanini. Normalde ilkini hastane ikinciyi saglik ocagi aliyormus. Belgelerini saglik ocagina goturdum yoksa onlar da almak istedi.

Kizlar gobek bagimiz dusmedi hala. Bugun baktim kopmak uzere ama deligin oldugu yer islak gibi. Nasil desem sulu gibi duruyor. Normal mi oyle gorunmesi? Enfeksiyon oldu diye korkmaya basladim.

Kizlar gobek bagimiz dusmedi hala. Bugun baktim kopmak uzere ama deligin oldugu yer islak gibi. Nasil desem sulu gibi duruyor. Normal mi oyle gorunmesi? Enfeksiyon oldu diye korkmaya basladim.
Eğer sulu ise çocuk doktoruna gösterin derim

Gece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
Inş kolay güzel bir doğumunuz olur miniginiz bugün gelecek galiba

Gece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
günaydın. Düzenliyse Doğum başlamış gibi görünüyor. Benim de 5 ten beri kasılmalarım var. 8-12 dk arasında değişiyor sıklığı. Ama tolere edebileceğim miktarda. İlk doğumumda suni sancı almıştım. Ve zor başetmiştim ağrıyla. Normal sancı daha mı farklı oluyordur?
Günaydın. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş bebişlerimizi. Benimki de bugün geliyor sanırım

Ne güzel ya maşallah. Ben de sağım işini düzenli yapmayı planlıyordum ama dün 2 kere sağım yaptım ve kızı emzirdim bol bok göğüalerimin ikisi de çok acıyor şuan. İnşallah geçer hemen. Bebiş emme olayına azıcık daha alışsın mecbur biberon da alıcam zatem, avent alırım ben de

Suni sancıda sanırım daha şiddetli geliyor . Doktorum cumaya kadar gelmezse suni sancıyla başlatacağım dedi dünkü kontrolümde. Bende bugünde alabilirsiniz demiştim. O da kendi sancın gelir belki bekleyelim dedi. Kendi sancımız daha hafif ve kontrol edilebilir sanırım. Kasılma şiddetli olursa kalkıp yürüyorum rahatlatıyor. Ama acı da veriyor Bi gelselerdi hayırlısıyla

Bana da dün aynı şeyi söyledi. Şu an 8 dk da bir geliyor. Yani sanırım. Ay iyice paranoyak oldum dakika saymaktan

Bana da dün aynı şeyi söyledi. Şu an 8 dk da bir geliyor. Yani sanırım. Ay iyice paranoyak oldum dakika saymaktan
Bende bende yaa . Sende bi duş al rahatlamaya çalış istersen . İyi geliyor . Biraz daha bekleyeyim doktoru arayacağım. O da nst ye gel diyecek kesin . Benim sıpa nst de duruyor hep o yüzden iyice sıklaşsın diye bekliyorum.

Şimdi duş alıp gidicem hastaneye. Benimki de nst de duruyor hep. Ama sancımız varsa kesin çıkar bebekten bağımsız olarak. Ay hadi hayırlısıyla doğuralım inş

Bana hastanede biberon veya kasık biberon sırınga vs yerine asagıda fotolarını ekledigim aparatı taktılar
Cok basit bi sistem memenin ucuyla birlikte incecik bir boruyuda agzına veriyorsun
Hem memeni emmiş oluyor hemde mama destegiyle besleniyor
Hastanede üc kere mamayla birlikte bunu yaptık bana eve gelince sagım makinemle kendim sütümü sağıp bikaç kerede ben öyle besledim mamaya ihtiyaç duymadım sagım makinesi fazlasıyla calıstırıyor memeyi zaten
Aklında olsun diye nasıl bişey hangi marka vs ekliyorum medikalcilerde satılıyormuş

Eklentiler

• 3F082EF1-D6DD-4ACC-A898-0571BCAC1142.webp
    27 KB · Görüntüleme: 30
  • 22414AD6-5B2B-4376-87F8-297CB2156225.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 25
  • FCE59EC2-66A7-4BEF-82D9-DC47F57ECA7A.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 27

Günaydınnnn

Bugunun bebeleri belli olmuş bile
Rabbim saglıkla bir avazda yavrunuza kavusmanızı nasip etsin

Kızlar sağ göğüs ucum 2 gündür emzirirken acıyordu ama görünürde yara, çatlak vs yoktu. Krem sürüp kalkan takıyordum. Bugün emzirirken kan geldi neden olmuş olabilir ki?

@ncskn
ben 38deyim ama bende de var
bu sabah öğlene kadar hareket etmedi beni çıldırttı benim ağrı ve kasılmalar genellikle aksam saatleri
Benim ağrı ve kasilmalarda özellikle akşam 7 civarı başlıyor.Dr hazırlık kasılmaları dedi.Gece sağımdan soluma ağrı ve acı ile dönüyorum.

Canım topuk kanı gerçekten çok önemli bi kaç hastalığa bakıyorlar. İlk doğduğunda ayrı birde anne sütünden sonraki durumu kontrol ediyorlar. Allah'ım esirgesin herkesin yavrusunu ama yeğenimin hastalığı o şekilde anlaşılmıştı feninkatnuru diye bı hastalikve anne sütü aldikcailerleyen bı hastalikmis protein asla almaması gerekiyordu zeka geriliğine sebeb oluyordu. Yani testten bı sure sonra bı sıkıntı varsa arıyorlar hemen mudehale ediyorlar. O yüzden ihmal etme geciktirmeden aldır.

Vanim gebe okulunda 40 gunun dolmasini beklememizi soylemislerdi.14 gun vok az bence. Enfeksiyon olabilirm8s8z.
Doktor benim rahimde biriken kani incecik birseyle bosaltirken bile canim cok yanmisti. Allah korusun enfeksiton olmus olsa ne yapardim bilemiyorum. Azcik daha sıkın disinizi.
Biz kocayla kavga etmekten oralara gelemedik daha. Malum benim kaynananin yaptiklarina ayar oluyorum hala. Ne hikmetse artik iyilesmis yatagindan tek basina kalkabiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…