- 8 Kasım 2018
- 5.932
- 14.655
- 248
Benimki yogun bakimda yattigi icin iki kez almislar topuk kanini. Normalde ilkini hastane ikinciyi saglik ocagi aliyormus. Belgelerini saglik ocagina goturdum yoksa onlar da almak istedi.Kızlar ikidir sağlık ocağından arıyolar topuk kanı in bende hastanede aldırdık dedim birdaha gerek varmı dedi hemşireye evwt gerekli mutlaka dedi ikinci daha net çıkıyo tahlili dedi bende ne yapacağımı şaşırdım götürmek istemiyorum ikinci kez canı yanacak diye sizler aldırsınızmı ikinci topuk kanını?
Aynen
Eğer sulu ise çocuk doktoruna gösterin derimKizlar gobek bagimiz dusmedi hala. Bugun baktim kopmak uzere ama deligin oldugu yer islak gibi. Nasil desem sulu gibi duruyor. Normal mi oyle gorunmesi? Enfeksiyon oldu diye korkmaya basladim.
Inş kolay güzel bir doğumunuz olur miniginiz bugün gelecek galibaGece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
günaydın. Düzenliyse Doğum başlamış gibi görünüyor. Benim de 5 ten beri kasılmalarım var. 8-12 dk arasında değişiyor sıklığı. Ama tolere edebileceğim miktarda. İlk doğumumda suni sancı almıştım. Ve zor başetmiştim ağrıyla. Normal sancı daha mı farklı oluyordur?Gece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
Günaydın. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş bebişlerimizi. Benimki de bugün geliyor sanırımGünaydın kızlar8:30da yatisim yapılacak doğum saatimiz belli değil ama büyük ihtimal 9-10 gibi alirlar sezeryana. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden. Sizler de benim dualarımda olacaksınız kendimi iyi hissedince gelişmeleri yazarım yine
Ne güzel ya maşallah. Ben de sağım işini düzenli yapmayı planlıyordum ama dün 2 kere sağım yaptım ve kızı emzirdim bol bok göğüalerimin ikisi de çok acıyor şuan. İnşallah geçer hemen. Bebiş emme olayına azıcık daha alışsın mecbur biberon da alıcam zatem, avent alırım ben deCanim benimki hem biberondan hem benden emiyor. Bence bu kadar korkma biberondan. Yeni nesil biberonlar gercekten basarili. Brn avent'ten cok memnunum. Hatta biberonla vermek daha cok hosuma gidiyor cunku antikolik oldugu icin gaz yapmiyor. Ama memeden icince gaz oluyor. Ben de artik geceleri sutumu sagip oyle vermeyi dusunuyorum cunku gece emzirmek cok yorucu oluyor. Bir saat kaliyor memede. Sagarak sutum bir gunde bile artti. Dun iki memeden 40-60 arasi cikarken bugun kotu beslenmeme ragmen tek memeden 90-100 cikti. Sagmayi ihmal etme, gercekten sut artiriyor.
İnşallah canımmm. Sende bugün sağ salim al kucağına inşallahInş kolay güzel bir doğumunuz olur miniginiz bugün gelecek galiba
Suni sancıda sanırım daha şiddetli geliyor . Doktorum cumaya kadar gelmezse suni sancıyla başlatacağım dedi dünkü kontrolümde. Bende bugünde alabilirsiniz demiştim. O da kendi sancın gelir belki bekleyelim dedi. Kendi sancımız daha hafif ve kontrol edilebilir sanırım. Kasılma şiddetli olursa kalkıp yürüyorum rahatlatıyor. Ama acı da veriyorgünaydın. Düzenliyse Doğum başlamış gibi görünüyor. Benim de 5 ten beri kasılmalarım var. 8-12 dk arasında değişiyor sıklığı. Ama tolere edebileceğim miktarda. İlk doğumumda suni sancı almıştım. Ve zor başetmiştim ağrıyla. Normal sancı daha mı farklı oluyordur?
Günaydın. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş bebişlerimizi. Benimki de bugün geliyor sanırım
Bana da dün aynı şeyi söyledi. Şu an 8 dk da bir geliyor. Yani sanırım. Ay iyice paranoyak oldum dakika saymaktanSuni sancıda sanırım daha şiddetli geliyor . Doktorum cumaya kadar gelmezse suni sancıyla başlatacağım dedi dünkü kontrolümde. Bende bugünde alabilirsiniz demiştim. O da kendi sancın gelir belki bekleyelim dedi. Kendi sancımız daha hafif ve kontrol edilebilir sanırım. Kasılma şiddetli olursa kalkıp yürüyorum rahatlatıyor. Ama acı da veriyorBi gelselerdi hayırlısıyla
Bende bende yaa . Sende bi duş al rahatlamaya çalış istersen . İyi geliyor . Biraz daha bekleyeyim doktoru arayacağım. O da nst ye gel diyecek kesin . Benim sıpa nst de duruyor hepBana da dün aynı şeyi söyledi. Şu an 8 dk da bir geliyor. Yani sanırım. Ay iyice paranoyak oldum dakika saymaktan
Şimdi duş alıp gidicem hastaneye. Benimki de nst de duruyor hep. Ama sancımız varsa kesin çıkar bebekten bağımsız olarak. Ay hadi hayırlısıyla doğuralım inşBende bende yaa . Sende bi duş al rahatlamaya çalış istersen . İyi geliyor . Biraz daha bekleyeyim doktoru arayacağım. O da nst ye gel diyecek kesin . Benim sıpa nst de duruyor hepo yüzden iyice sıklaşsın diye bekliyorum.
Bana hastanede biberon veya kasık biberon sırınga vs yerine asagıda fotolarını ekledigim aparatı taktılarHiç istemememe rağmen mama verdim, kaşıkla. Ama olacak gibi değil, sanki hava yuttu öyle. Sanırım yarın biberon alıcam, zaten yoğun bakımda da kullanmışlar.
Sütünü sağan anneler, ne ile yapıyosunuz? Benimki ya sürekli memede ya da uykusu ağır basıyo asla almıyo memeyi, sağmam gerek sanırım.
Bi de benimki öğlen 4ten beri yani 12 saattir doğru düzgün uyumadı, deliricem artık. Tavsiyesi olan?
Gece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
Günaydın kızlar8:30da yatisim yapılacak doğum saatimiz belli değil ama büyük ihtimal 9-10 gibi alirlar sezeryana. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden. Sizler de benim dualarımda olacaksınız kendimi iyi hissedince gelişmeleri yazarım yine
günaydın. Düzenliyse Doğum başlamış gibi görünüyor. Benim de 5 ten beri kasılmalarım var. 8-12 dk arasında değişiyor sıklığı. Ama tolere edebileceğim miktarda. İlk doğumumda suni sancı almıştım. Ve zor başetmiştim ağrıyla. Normal sancı daha mı farklı oluyordur?
Günaydın. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş bebişlerimizi. Benimki de bugün geliyor sanırım
Benim ağrı ve kasilmalarda özellikle akşam 7 civarı başlıyor.Dr hazırlık kasılmaları dedi.Gece sağımdan soluma ağrı ve acı ile dönüyorum.@ncskn
ben 38deyim ama bende de var
bu sabah öğlene kadar hareket etmedi beni çıldırttı benim ağrı ve kasılmalar genellikle aksam saatleri
Canım topuk kanı gerçekten çok önemli bi kaç hastalığa bakıyorlar. İlk doğduğunda ayrı birde anne sütünden sonraki durumu kontrol ediyorlar. Allah'ım esirgesin herkesin yavrusunu ama yeğenimin hastalığı o şekilde anlaşılmıştı feninkatnuru diye bı hastalikve anne sütü aldikcailerleyen bı hastalikmis protein asla almaması gerekiyordu zeka geriliğine sebeb oluyordu. Yani testten bı sure sonra bı sıkıntı varsa arıyorlar hemen mudehale ediyorlar. O yüzden ihmal etme geciktirmeden aldır.Kızlar ikidir sağlık ocağından arıyolar topuk kanı in bende hastanede aldırdık dedim birdaha gerek varmı dedi hemşireye evwt gerekli mutlaka dedi ikinci daha net çıkıyo tahlili dedi bende ne yapacağımı şaşırdım götürmek istemiyorum ikinci kez canı yanacak diye sizler aldırsınızmı ikinci topuk kanını?
Vanim gebe okulunda 40 gunun dolmasini beklememizi soylemislerdi.14 gun vok az bence. Enfeksiyon olabilirm8s8z.Gece gece güldüm sizi de güldüreyim
Eşim kayınvalide içerde uyurken kapı fln açık , beni çok özlediğini söyledi ve niyeti bozduilk başta göğüslerimi elledi aventin Kalkan’larıyla karşılaştı , taş gibi neyse dikişim var deyip kaçmaya çalıştım ama kurtulamadım , gülme krizine girdim bir taraftan kayınvalide duymasın diye uğraştım neyseki duymadı. Sorum şu yarın 14 günlük oluyor bebeğim, sezeryan sonrası birliktelik için erken mi korkmadım değil yanı kanama yok denecek kadar az , benim normalde adet olurkende çok az olurdu
Daha dün bebek için alınacakları konuşuyorduk , sonra nasıl doğacak nezaman gelecek derken doğurduk nerdeyse 2.ci gelecekgece gece müstehçen oldu biraz affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?