Kızlar ikidir sağlık ocağından arıyolar topuk kanı in bende hastanede aldırdık dedim birdaha gerek varmı dedi hemşireye evwt gerekli mutlaka dedi ikinci daha net çıkıyo tahlili dedi bende ne yapacağımı şaşırdım götürmek istemiyorum ikinci kez canı yanacak diye sizler aldırsınızmı ikinci topuk kanını?
Mutlaka aldir. Ben saglikocagindan da yaptirdim topuk kanini. Aglamasi mi yoksa sagligi mi daha onemli. Biz de aglaya aglaya buyiduk. Biraz sogukkanli olmaya calis.
Topuk kani ne ki ben kan bile aldirdim bebekten. Mecbur olunca.
Günaydın kızlar 8:30da yatisim yapılacak doğum saatimiz belli değil ama büyük ihtimal 9-10 gibi alirlar sezeryana. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden. Sizler de benim dualarımda olacaksınız kendimi iyi hissedince gelişmeleri yazarım yine
Gece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
Günaydın kızlar 8:30da yatisim yapılacak doğum saatimiz belli değil ama büyük ihtimal 9-10 gibi alirlar sezeryana. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden. Sizler de benim dualarımda olacaksınız kendimi iyi hissedince gelişmeleri yazarım yine
Kızlar sağ göğüs ucum 2 gündür emzirirken acıyordu ama görünürde yara, çatlak vs yoktu. Krem sürüp kalkan takıyordum. Bugün emzirirken kan geldi neden olmuş olabilir ki?
Canim bebek cok cekiyor ondandir. Tabi koyu renk kismin tamamini alamadigi icindir.
Ben susam yagi aldim aktardan onu suruyorum gogus pedine de damlattim o sekilde biraz daha uyi oldu. Yumusadi uclar.
yesilus
bizde de durumlar aynı:)eşimin gözü dönmüştü ama doktor 6 hafta dedi 18 günümüz fl kaldı.
Bugün eşim evimize gitti biz Asya hanımla memleketteyiz.Çok zor ayrıldık mesafe arabayla 11 saat. kv emekli ama hala çalışıyor.yengem de hamile annesi babası yok 43 yaşında.bebegimiz engelli olabilirmiş annem onu da bırakamiyor oyle olunca biz birinci dönem bitene kadar memlekette kalalım dedik eşim arada rapor alıp gelecekti ama dayanamayacağız galiba.olmazsa 1 aylık gidip döneceğiz kızımızla vedalasmasina dayanamadım Allahım kimseyi sevdiklerinden yavrusundan ayrı koymasın ne kadar zormuş neyse yeterki sağlık sıhhat olsun.
günaydın. Düzenliyse Doğum başlamış gibi görünüyor. Benim de 5 ten beri kasılmalarım var. 8-12 dk arasında değişiyor sıklığı. Ama tolere edebileceğim miktarda. İlk doğumumda suni sancı almıştım. Ve zor başetmiştim ağrıyla. Normal sancı daha mı farklı oluyordur?
Günaydın. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş bebişlerimizi. Benimki de bugün geliyor sanırım
Gece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
Kızlar ikidir sağlık ocağından arıyolar topuk kanı in bende hastanede aldırdık dedim birdaha gerek varmı dedi hemşireye evwt gerekli mutlaka dedi ikinci daha net çıkıyo tahlili dedi bende ne yapacağımı şaşırdım götürmek istemiyorum ikinci kez canı yanacak diye sizler aldırsınızmı ikinci topuk kanını?
Canım ben aldırmadım doğum yaptığım hastanede. Hemşire sağlık ocağında zorunlu iki kez alınmış olacak deyince iki defa canı yanmasın diye hastanede aldırmayıp sağlık ocağında aldırdım ona bile dayanamadım