Mutlaka aldir. Ben saglikocagindan da yaptirdim topuk kanini. Aglamasi mi yoksa sagligi mi daha onemli. Biz de aglaya aglaya buyiduk. Biraz sogukkanli olmaya calis.
Topuk kani ne ki ben kan bile aldirdim bebekten. Mecbur olunca.

Canim insalkah kolay bir dogumun olur.

Allah yardımcın olsun.Saglicakla al inşallah kucağına minik Ece'yi.

Kızlar sağ göğüs ucum 2 gündür emzirirken acıyordu ama görünürde yara, çatlak vs yoktu. Krem sürüp kalkan takıyordum. Bugün emzirirken kan geldi neden olmuş olabilir ki?
Canim bebek cok cekiyor ondandir. Tabi koyu renk kismin tamamini alamadigi icindir.
Ben susam yagi aldim aktardan onu suruyorum gogus pedine de damlattim o sekilde biraz daha uyi oldu. Yumusadi uclar.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu.

yesilus bizde de durumlar aynı:)eşimin gözü dönmüştü ama doktor 6 hafta dedi 18 günümüz fl kaldı.
Bugün eşim evimize gitti biz Asya hanımla memleketteyiz.Çok zor ayrıldık mesafe arabayla 11 saat. kv emekli ama hala çalışıyor.yengem de hamile annesi babası yok 43 yaşında.bebegimiz engelli olabilirmiş annem onu da bırakamiyor oyle olunca biz birinci dönem bitene kadar memlekette kalalım dedik eşim arada rapor alıp gelecekti ama dayanamayacağız galiba.olmazsa 1 aylık gidip döneceğiz kızımızla vedalasmasina dayanamadım Allahım kimseyi sevdiklerinden yavrusundan ayrı koymasın ne kadar zormuş neyse yeterki sağlık sıhhat olsun.

Bereketli bir gün olacak galiba sağlıkla kolay bir doğumla gelsin bebeğiniz inş

Gece 4 buçuktan beri falan düzenli kasılmalarım sancım var . 10-15 dk da bir falan giriyor . Şimdi sıcak bi duş aldım yine devam ediyor biraz daha bekleyip doktoru arayıp sorayım değil mi?
Eğer aramadıysanız doktorunuzu arayın 5 dakkada bir e düşğnce gidilmesli hastaneye diye biliyorum.
Belki de doğum yaptınız, kendinizi iyi hissedince mesajınızı bekliyoruz allah kolaylık versin

Canım ben aldırmadım doğum yaptığım hastanede. Hemşire sağlık ocağında zorunlu iki kez alınmış olacak deyince iki defa canı yanmasın diye hastanede aldırmayıp sağlık ocağında aldırdım ona bile dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…