Bebeginle dönebilirsin eşinin yanına.Tek başına olunca zorlanıyor gibi olursun ama daha çabuk alışırsınız.Eşin de bebeğinin büyüme dönemlerini görmeli bence

Rabbin kolaylık versin inşallah güzel haberlerle bekliyoruz

En geç öğlene düşer canım merak
etme. Biraz döküntü oluyor ama ciddi seviyede değil
Evet canım biraz döküntü oldu ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, gece durabildi en azından, inşallah bugün çıkarız çünkü evde yolumu gözleyen bi oğlum daha var

Evet canım biraz döküntü oldu ama çok şükür korktuğum gibi olmadı, gece durabildi en azından, inşallah bugün çıkarız çünkü evde yolumu gözleyen bi oğlum daha var
Cajim gecmis olsun hayirdir ne dokuntusu oldu.

Kizlar gobek bagimiz dusmedi hala. Bugun baktim kopmak uzere ama deligin oldugu yer islak gibi. Nasil desem sulu gibi duruyor. Normal mi oyle gorunmesi? Enfeksiyon oldu diye korkmaya basladim.
Benimki de düşmedi 14.gün bugün eczanede göbek için enfeksiyon önleyici sprey var ben hergün sıkıyorum

Hadi Allah kolaylık versin kuzuna kavuş attık

Gaz sancısına az da olsa çözüm bulan var mı geceli gündüzlü kabus yaşıyoruz oğlumla hiç durmuyor susmuyor uyumuyor

Eğer aramadıysanız doktorunuzu arayın 5 dakkada bir e düşğnce gidilmesli hastaneye diye biliyorum.

Belki de doğum yaptınız, kendinizi iyi hissedince mesajınızı bekliyoruz allah kolaylık versin
Çok tskler birazz önce doktorum geldi başka bir ameliyat varmış benden önce. Öğlen olmadan almaya çalışacakmış beni

Karnı aç olunca uyumuyor genelde bebekler , ben avent elektrikli sağma makinesiyle sağıp biberonla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…