Bi sorun mu çıktı canım, bizim ebe dediki eğer bir sorun çıkarsa sizi ararız tekrar ama çıkmazsa aramayız dediler

Biz bir hastanede birde sağlık ocağında yaptırdık, siz sağlık ocağında verdiniz de birdaha mı istediler

Gaz sancısına az da olsa çözüm bulan var mı geceli gündüzlü kabus yaşıyoruz oğlumla hiç durmuyor susmuyor uyumuyor
Tamany wind salbe
Almanyadan getirttim henüz kullanmadım ama yorumlar cok iyi bitkiselmiş gaz sorununu bırakmıyormus zararı yokmus içmeli değil sürmeli merhem vs
Burdada letgo gibi sitelerde satanlar var bi arat istersen

Eklentiler

• 54E4243B-1950-43CF-A366-0C7E2F6F855A.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 28
Doktor bize bişey demedi hayret ve böyle şeyleri araştırırım aslında ama beklemediğim anda gafil avlandım inşalalh bişey olmaz
Allah kavuştursun vallahi eşim işe yarın başlayacak bilmiyorum akşama kadar beklemek bile zor geliyor şimdiden

Lohusa halinle beraber mi oldun eşinle

Canim bebek cok cekiyor ondandir. Tabi koyu renk kismin tamamini alamadigi icindir.
Ben susam yagi aldim aktardan onu suruyorum gogus pedine de damlattim o sekilde biraz daha uyi oldu. Yumusadi uclar.
Evet sağ göğüs ucum daha küçük emmek için çok çekiyor sanırım içeriden bi damarı filan çatlattı lanolin krem sürüyordum ama faydası olmadı demekki susam yağı deniyeyim bi de sağol canım. Sağ göğsü emzirmeyeyim bi süre dimi? Sağmaya da korkuyorum bayağa acıyor

Silikon meme ucu kullansan bi süre ?
Emzirmezsen süt birikir mastit miydi neydi o olabilir bişeyler vardı

Yani dikişlerin var öncelikle saglık dısardan iyi olabilir ama ya icerden patlarsa zarar görürse
Hastalıgada cok yatkınız bu dönem
Birde inancını bilmiyorum ama müslümanlıkta 40ı cıkması beklenir

Bu konuda hiç bir fikrim yoktu ve doktor da bişey demedi ve beklenmedik zamanda oldu inşalalh bişey olmaz , inancımıza göre böyle birşey olduğunu da bilmiyordum zaten şaftım kaymış gecenin körüydü

Bu konuda hiç bir fikrim yoktu ve doktor da bişey demedi ve beklenmedik zamanda oldu inşalalh bişey olmaz , inancımıza göre böyle birşey olduğunu da bilmiyordum zaten şaftım kaymış gecenin körüydü
Doktor dikişli halinle yapacagını düşünmemiştir ondan uyarma geregi bile duymamıstır
Olmaz bişey insallah kötüyü cagırmayalım :)

Ah ben işte gafil avladım hiç niyeti bozacağı aklıma gelmedi sabırlıdır eşim aslında bir an düşünmeden oldu , korktum şimdi inşallah bişey olmaz iyi iyi kalksın toparlansın biran önce sizde düzelirsiniz inşallah

Doktor dikişli halinle yapacagını düşünmemiştir ondan uyarma geregi bile duymamıstır
Olmaz bişey insallah kötüyü cagırmayalım :)
Hiç bizden beklenmeyecek hareket yani ben böyle gafil avlanmazdım da göğüs Kalkan’ımı sıkınca gülmekten başka bişey yapamadım

Kızlar saglık ocağından evime geliyorlar simdi ev ziyareti yapıyorlarmıs
Daha önce gelenler tam olarak ne yapıyorlar ne kadar süre duruyorlar evde olmadıgımız icin günlerdir ikramlıgım falanda yok panik oldum

Ben hastaneden cikarken bana bilgilendirme karti verdiler. Onda da birliktelikten kacinin yaziyordu. Aslinda soylemeleri gerekiyor. Gerci su an zaten benim aklimdaki en son sey bu olabilir

ikrama gerek yok canım kısa süreli uğrayacaklar ebesi ile aile hek. in

O kadar da emin olma bazı insanlar yatak odasına dalmaya pek meraklı ki en sinir olduğum şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…