Bu konuda hiç bir fikrim yoktu ve doktor da bişey demedi ve beklenmedik zamanda oldu inşalalh bişey olmaz , inancımıza göre böyle birşey olduğunu da bilmiyordum zaten şaftım kaymış gecenin körüydü
Yalnız tam gafil avlanmissin esinde faydalanmasını bilmiş birşey olmaz inşallah bundan sonra dikkat edersin

Bence rutin bir kontrol gibi , bebek hediyesi verirsin bir çay bisküvi yeter maksat ikram olsun

Doktor dikişli halinle yapacagını düşünmemiştir ondan uyarma geregi bile duymamıstır
Olmaz bişey insallah kötüyü cagırmayalım :)
Doktoruma dayanamayıp sordum , Doğum sonrası 6 .haftadan sonra sorun yok dedi ama ben sorun yaşıyorum şuan onu diyemedim internette bir profesör sayfasında yer alan yazıda 4-6 hafta diyor fakat çiftler pisikolojik olarak hazırsa 2 hafta sonra yaralar iyiyleşiyor bir sorun olmaz yazmış hadi inşallah konumuz süttü gazdı bu nerden çıktı şimdi , huzursuz oldum

Ben hastaneden cikarken bana bilgilendirme karti verdiler. Onda da birliktelikten kacinin yaziyordu. Aslinda soylemeleri gerekiyor. Gerci su an zaten benim aklimdaki en son sey bu olabilir
Benimde aklımın ucuna gelmezdi , hani aklımda olsa biraz bilgim olurdu da kaçardım en azından doktor dikişin kaynamış güzel fln dedi Pazartesi kontrolde ordan mu aklına geldi nedir , bende evde perişan halde sağda solda süt sağıyorum memeler yanıyor gidip su vuruyorum arada yani nasıl oldu bende anlamadım bu tiple

hadi bakalım başbaşa napcaniz

Sagmadan once kendi sutun ile islat o zaman acimiyor.emzirmeden once de islat sutunle. Benim de hastanedeyken kabuk olmusti meme ucu. Onu sagip verdi. Digerini emzirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…