Cok gecmis olsun bende de bi kac kez birden geldi ama asiri degil. Genel olarak cok az kanama oldu. Hic depend falan kullanmadim, normal gece pedi kullandim. Simdi de gunluk pede gectim ama pek bi sey gelmiyor. Koruma amacli kullaniyorum.
Cok tesekkür ederim
O birden kan bende hic olmadı işte dedigin gibi günlük ped tüm günü bile kurtarır
Bu uzun ped komple dolmus etegim bacaklarım havlu vs her yerim kan oldu attık hepsini halımda beyazdı bi onu temizledik o derece yogun diyeyim
Belki senin bikaç kerede çıkardığını ben bi kerede yasamısımdır

Evet belki o dogumda olan olması gereken kirli kan atımı bende üc saat önce olmustur
Gene azda olsa olabilir hemen kötü hissettigin an koy bebegini kenara uzan dediler
Aklınızda olsun

Canım kesinlikle düzenli beslenme. Bizim kız mama yiyordu 2 saatte bir 45 cc mama yedi, dakika geçiktirmedik beslenmesini, her mama sonrası 1 çay kaşığı su içti. Bol bol çiş yapıp atlattı çok şükür.

Evet belki o dogumda olan olması gereken kirli kan atımı bende üc saat önce olmustur
Gene azda olsa olabilir hemen kötü hissettigin an koy bebegini kenara uzan dediler
Aklınızda olsun
gerçekten iyi ki onlar varken olmus. normal doğumda karnın alt kısmını hamur gibi yoğuruyorlar kan boşalsın diye acı veriyor hatta biraz. benim kanamam hala öyle az değil 11. gündeyiz günde 2-3 ped değiştiriyorum

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, benzeri şekilde ben de hastanede 2.gün banyoda bayıldım. Benim zaten ilk 2 gün çok kanamam oldu. Büyük büyük parçalar düştü, hatta biri resmen çocuk doğuruyormuşum gibi düştü yorgunluk, uykusuzluk, kansızlık derken bayılma kaçınılmaz oluyor sanırım. Aman sen de yalnız kalma bi daha evde. Allahtan doktor tam zamanında gelmiş.

ama hareket ettimi de acayip ediyo
O zaman net olarak gündüz uykusuna yatıp akşamı kalkıyor. Benim hareketler öyle canımı yakmıyor karnım çok değişik şekillere giriyor. Şancı kasılma dedikleri olay başladı mi bende henüz hiç olmadi

Evet uzandığım veya oturduğum vakitlerde hareket ediyor az da olsa hareket edince durumu iyi diye dusunup.rahatliyordum teşekkür ederim

ben de ağrı oluyor da ben neyin ne olduğuna anlam veremiyorumki
kasılma var da neden kaynakli bilmiyorum bi rutini de yok
mesela öğlen bel sırt ağrısı vardi ayağıma vuran şuan bişey yok
o değişik şekilleri ben de yaşıyorum hele yatarken sanki çuval la yatiyom
heybem var

Bende hic belirti yok doguma 15 gün kalmış nasıl gelecek diye bekliyorum. Ama çok fazla lavabo ihtiyacı oluyor. Sırt bel ağrısı ayakta biraz fazla durunca bende de oluyor uzan dinlen hemen geciyor

Canim ben şok. Cok gecmis olsun. Resmen doktoru ebeyi Allah yollamis. Bence sezeryan yapan doktoruna da bir görün.
Benim kanamam cok yok muhtemelen cok temizlediler diyordum. Meger karnimda birikmis doktor bosaltmisti. Kontrole 2 defa cagirdi o nedenle. Aman dikkat et kendine. Simdi yanind biri var mi. Esin veya annen geldi mi.

Bak normal doguma ragmen kan bosaltmana ragmen kanaman gayet fazla bence
Hani diyorlar ya sezeryanda göbeğe gelip hemsireler bastırıp kan akıtıyorlar diye bende hic onuda yapmamıslardı

aaa sanada cok gecmiş olsun aynısı bence
Tuvaletimi yaparken bende bi parcanın düştügünü hissettim geri kalan dediklerine göre parcalanmıs haldeymiş
Evet kalmayacagım Allah muhafaza ya resmen o yarım saatlik boslukta evde kostururken oldu

Geldi geldi ilk zaten annem yakınlardaki hastaneye gitmişti yanında kardesim vardı onu aradı doktor ben hala koridorda uzanırken benim bilinci acık tutmak icin sürekli bişeyler soruyorlardı o ara dedim
Doktorda öyle dedi cıkartmazsan sıkıntı daha büyük olurdu iyi bişey dedi doktorun senden zorla aldıgını vucudum kendi attı bi anda ki daha devamı olurmus
Valla doktor haftalardır dogum ziyaretine gitmemiş herkesede gitmiyormus sık görüşmediklerine gidiyorlarmıs e zaten yarın topuk kanı icin gidicektim yanlarına Rabbimin sevdigi kuluymusuz da annemde kalıp babamla yasayacagıma doktoru ayagıma getirdi

Canım bende bir hafta önce mutfağa gitmiştim başım döner gibi bir boşluk vardı bayılacak gibiydim ben uzanmıştım sonra geçti. Ama benden öyle kan boşalmadı ana kanamam o sıralar vardı bayağı. Şuan daha leke şeklinde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…