Canim yemek bulduysan ye. Yemege küsme. Ben ilk dogumumda yemek yapacak halde olmadigim icin cok ac kaldigim gunler oldu. Sagolsun komsum yemek verirdi de nasil mutlu olurdum.
Misafir konusunda konus acikca.

Ben emziriyorum, ya da sut sagiyorum, ya da uyucam diyorum. Oyle soyleyince gelmiyorlar. Arsiz mi bunlar? Hic anlamazlarsa kapiyi kilitle.
Bence evet arsızlar. Yoksa insan anlar ya kızın halinden, istemediğinden bence çok yakınlar dışında kimsenin gelmesine gerek yok mevlüdüne gelirsiniz işte nedir bu merak ya

Ayyy maşallah ne güzel Ben de video izleyeyim bari, kv ile yukamayı istemiyorum yüzüm döndü.
Ben de ilk bebegi kendi basima yikamistim. Filenin orta kismi havlu gibi. Oraya yatirip once ayak ve bacaklarini su dokup lifledim. Sonra kollar ve vucudunu yikamistim. Sonra da yuzustu yatirip sirt ve popisi yikadim. En son kafasini sampuanlayip durulayip cikarmistim. Zaten el kadar bebek banyosu da 3 dk falan suruyor. Hic kaygilanma.

Hıçkırınca ben emziriyorum daha kısa sürede geçiyor , birde hıçkırınca çok tatlı oluyorlar ya şaşkın şaşkın bakıyorlar
Bizimkinin bakislar hep saskin cok komik bir bebek insan kendi evladina guler mi guluyorum valla hickirirken oyle bakiyor yuzume..

Kızlar ya bugün sabahtan beri ara ara çarpıntım oluyor bayılma, fenalık hissi geliyor. Kansızlıktan flan mı acaba? Sabahtan beri doğru düzgün kendime gelemedim. Yaşayan var mı böyle bir şey?
Değerlerin düşmüş olabilir hamilelikte kullandığın ilaçlara devam ediyormusun

Canım benim, depresyonda olmasan da lohusasın, ağlama krizlerine girebilirsin, gereksiz gerginlik yaşayabilirsin hatta sana destek olan eşine hiç gereği yokken çıkışabilirsin bile. Tüm bunlar için suçluluk hissetme. Sadece kendine her şeyin yolunda olduğu telkininde bulun, yavaş yavaş zamanla normale döneceksin. Ha bi de gelen giden insanın gerçekten sinirine dokunuyor, tanıdık veya tanımadık fark etmez ama tanımadık olunca daha da sinir olunuyor

Canım ilk başta can yakıyordu ama benim yaralar vardı
Sağdıkça emzirdikçe acı azalıyor hissetmiyorsun fazla
Böyle kademe kademe artsa daha iyi olurmuş. Henüz karar veremedim ben de, 3 kademeli olunca korkuyorum doğrusu

Allah sabır versin canim sen anlattıkça bana fenalık geldi evini toplama hizmet etme ilgilenme gelenlerle madem kv getiriyo o ilgilensin kendini cok yıpratmışsın zaten hassas dönem

Bizimkinin bakislar hep saskin cok komik bir bebek insan kendi evladina guler mi guluyorum valla hickirirken oyle bakiyor yuzume..
Benimki de son yudumu icip doydugunda yuksek sesle sapirdatiyor agzini, yuzunde de mutlu ifade. Her defasinda cok guluyoruz babasiyla

Aminn sizde sag salim kucagınıza alın insallah
Ben 40+3te bası kanala girmedigi ve iri bebek olduğu icin zorunlu sezeryan yaptım spinal
İnanılmaz korkuyordum hayatımda hic dişimden bile operasyon gecirmedim cunku
Normal dogum olmazda sezeryan olursan spinal i sec derim bebegini görüyorssun ilk aglamasını duyuyorsun ve hep kendindesin
Bir kere daha hamile kalsam yine spinali secerim
Sonrasında dikiş yerlerinde cok az agrı oluyor ama zaten sürekli iğneler serumlar vurup duruyorlar agrında cok kalmıyor
Benim acı eşigim düşüktür ona ragmen agrı sızı dünyaya getirdigimiz seyin yanında bir hic :)
Hep olumlama yap herşeyin güzel olacagını düşün
Sezeryanda süt gelmez hemen dediler oda yalan anında geldi sütüm cok cok emdi kuzum
Kan uyusmazlıgı nedeniyle sarılık riskimiz vardı ancak onuda bol bol emzirmeyle hic yasamadık
Sana tavsiyem cevrende kötü yorum yapan moralini bozan bik bik konusan kendi sıkıntılarını anlatan kim varsa uzak dur
Her zaman iyiyi düşün iyiyi cagır iyi olsun

Kızlar ya bugün sabahtan beri ara ara çarpıntım oluyor bayılma, fenalık hissi geliyor. Kansızlıktan flan mı acaba? Sabahtan beri doğru düzgün kendime gelemedim. Yaşayan var mı böyle bir şey?
Bana öyle olunca bayıldım dün anlatmıstım
Gerci benimki sadece bas dönmesi agız kurulugu ile oldu
Bayılma hissi geldiginde bebegini hemen kucagından bırak ve uzan
Bol bol protein agırlıklı beslen
Vucudun yorgun düşüyor demekki
Gögüslerinde siskinlik varsa bebegin heterli cekim yapamıyor olabilir oda ateş basması yapar diyorlar

Benimki de son yudumu icip doydugunda yuksek sesle sapirdatiyor agzini, yuzunde de mutlu ifade. Her defasinda cok guluyoruz babasiyla
Ha evet bir de o var ...gaz cikarma seansinda ise boynumu emmeye kalkmasi boynumdan yuzume dudaklarima kadr saldirmaya kalkiyo ustelik ne kadar yerse yesin..

Kizlar bugun 10.gun ve hala sütur kalan yer(cok kucuk bir parca) kalkarken aciyor ve dikiste pot pot yerelrde var sonradan mi oldu acaba varmiydi bilmiyorum..sutur duser mi aldirsam mi elletmekte istemiyorum ama neden bir tek orasi sızlıyor ki tam uc ve sutur kalan yer

Maşallah ne güzel. Benimki mamaya alıştı Emiyor da ama yetmiyor, mamayı yemezse uyumuyor çoğunlukla.
Ya bizde de aynı sorun var bu mamalara da mı bağımlılık yapıcı bişiler koyuyorlar nedir böyle mama vermezsem saatlerce emse bile uykuya dalamıyor. Bugün yine mamayı keseyim dedim akmaşa kadar toplam sadece 2 saat uyudu o da bölük pörçük. Emziği de maksimum 10-15 dk emiyor. Nasıl bırakıcak bunlar mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…