Canim yemek bulduysan ye. Yemege küsme. Ben ilk dogumumda yemek yapacak halde olmadigim icin cok ac kaldigim gunler oldu. Sagolsun komsum yemek verirdi de nasil mutlu olurdum.Seninki de ayrı zormuş canım Allah hepimize kolaylık versin. Hep eşlerimizin hatrına katlanıyoruz. Eşim annemi otobüse bindirecekti, kv beni yalnız bırakmamak için geldi, anneme iyi yolculuklar bile demedi, annem onunla vedalaşmaya kalkıştı, uzak durdu hadi görüşürüz gibi bir şey söyledi. Şimdi benim yerimde kim olsa yer mi getirdiği yemekleri, benim içim almıyor. Bir an önce toparlanmaya çalışıcam burda sizinle paylaşmak çok iyi geliyor.
Bence evet arsızlar. Yoksa insan anlar ya kızın halinden, istemediğindenBen emziriyorum, ya da sut sagiyorum, ya da uyucam diyorum. Oyle soyleyince gelmiyorlar. Arsiz mi bunlar? Hic anlamazlarsa kapiyi kilitle.
Ben de ilk bebegi kendi basima yikamistim. Filenin orta kismi havlu gibi. Oraya yatirip once ayak ve bacaklarini su dokup lifledim. Sonra kollar ve vucudunu yikamistim. Sonra da yuzustu yatirip sirt ve popisi yikadim. En son kafasini sampuanlayip durulayip cikarmistim. Zaten el kadar bebek banyosu da 3 dk falan suruyor. Hic kaygilanma.Ayyy maşallah ne güzelBen de video izleyeyim bari, kv ile yukamayı istemiyorum yüzüm döndü.
Bizimkinin bakislar hep saskin cok komik bir bebekHıçkırınca ben emziriyorum daha kısa sürede geçiyor , birde hıçkırınca çok tatlı oluyorlar ya şaşkın şaşkın bakıyorlar
Hayırlı olsun sanada geçmiş olsunKızlar bende dün akşam 22:56 da spinal ile doğum yaptım. İkimizde iyiyiz çok şükür.
Değerlerin düşmüş olabilir hamilelikte kullandığın ilaçlara devam ediyormusunKızlar ya bugün sabahtan beri ara ara çarpıntım oluyor bayılma, fenalık hissi geliyor. Kansızlıktan flan mı acaba? Sabahtan beri doğru düzgün kendime gelemedim. Yaşayan var mı böyle bir şey?
Canım benim, depresyonda olmasan da lohusasın, ağlama krizlerine girebilirsin, gereksiz gerginlik yaşayabilirsin hatta sana destek olan eşine hiç gereği yokken çıkışabilirsin bile. Tüm bunlar için suçluluk hissetme. Sadece kendine her şeyin yolunda olduğu telkininde bulun, yavaş yavaş zamanla normale döneceksin. Ha bi de gelen giden insanın gerçekten sinirine dokunuyor, tanıdık veya tanımadık fark etmez ama tanımadık olunca daha da sinir olunuyorKızlar iki gündür sürekli ağlıyorum, lohusa depresyonu mu bu? Dün annemi gönderdim ondan sonra şiddetlendi. Eşim çok destek oluyor ama dün gece o da kötü oldu. Ne yapıcam bilmiyorum ben. Eve sürekli davetsiz birileri geldi tanımadığım, eşimin memleketinde oturuyoruz. Şuan eşim uyuyor bebekle, ben banyodan ağlayarak size yazıyorum, beni yine böyle görsün istemiyorum onun da moralini bozuyorum o da sabaha kadar benle beraber bebekle ilgileniyor. Psikiyatriye gidelim dedi, çok zoruma gitti. Ne yapıcam bilmiyorum umarım çabuk atlatırım. Bebeğimiz iyi her şey mükemmel neden böyle yaptığını anlayamıyorum diyor.
Böyle kademe kademe artsa daha iyi olurmuş. Henüz karar veremedim ben de, 3 kademeli olunca korkuyorum doğrusuCanım ilk başta can yakıyordu ama benim yaralar vardı
Sağdıkça emzirdikçe acı azalıyor hissetmiyorsun fazla
Değerlerin düşmüş olabilir hamilelikte kullandığın ilaçlara devam ediyormusun
Hıhı sperm kalitesini etkilememesi adına birgün dinleniyoruz :)Gün aşiri dedikleri bir gün arayala mi?
Allah sabır versin canim sen anlattıkça bana fenalık geldiHepimiz farklı farklı işte, sen yalnızsın, ben de kalabalığın içinde yalnızım, eşimden başka kimsenin faydası yok, ama o da değişmek üzere. En güzel günlerimi baltaladılar artık geri gelmez dedim. Hastane dönüşünün sabahı en büyük şoku yaşadım eve peşpeşe 4 kişi daldı benim üstümde eski bir tişört ve kapri pijama vardı oturma odasında uzanmıştım, direkt oraya daldılar, sonraki günler de aynı şekilde ilerledi. Taş mıydım da dayandım bilmiyorum, bu insanları tanımıyorum bile. Artık gelen olursa ki olacak, bu kadar kibar olamayacağım. Etrafı toplamaktan da vazgeçtim, 2 günlük bebeğin yanına misafir getirenlere inat dağıtıcam heryere bezleri kremleri giysileri hatta çamaşırları bulaşıkları.
Benimki de son yudumu icip doydugunda yuksek sesle sapirdatiyor agzini, yuzunde de mutlu ifade. Her defasinda cok guluyoruz babasiylaBizimkinin bakislar hep saskin cok komik bir bebekinsan kendi evladina guler mi guluyorum valla hickirirken oyle bakiyor yuzume..
Tansiyona da bak bence.Kan ilacını ilk defa bugün içtim. Belki de kansız kaldım
Aminn sizde sag salim kucagınıza alın insallahDoğuran arkadaşlar Rabbim bağışlasın Ekimde nasipse doğumum ve ilk tecrübesizim aynı zamanda yabancı bi şehirde tekim bana doğumu anlatır mısınız süreci ağrıları şimdiden teşekkür ederim
Bana öyle olunca bayıldım dün anlatmıstımKızlar ya bugün sabahtan beri ara ara çarpıntım oluyor bayılma, fenalık hissi geliyor. Kansızlıktan flan mı acaba? Sabahtan beri doğru düzgün kendime gelemedim. Yaşayan var mı böyle bir şey?
Ha evet bir de o var ...gaz cikarma seansinda ise boynumu emmeye kalkmasiBenimki de son yudumu icip doydugunda yuksek sesle sapirdatiyor agzini, yuzunde de mutlu ifade. Her defasinda cok guluyoruz babasiyla
Bizde aynı yaa emziriyorum altını değişiyorum uyuyacak pat hıçkırıkKizlar benim kiz cok hickiriyor o zaman ne yapmak lazim bir de hic gazi cikmiyor..her emdiginde mama yediginde cikartiyoruz ama genelde ses duyamiyoruz
Ya bizde de aynı sorun varMaşallah ne güzel. Benimki mamaya alıştıEmiyor da ama yetmiyor, mamayı yemezse uyumuyor çoğunlukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?